arfara messinias stamos1

Ο ήλιος φωτίζει τα σώματα τα , η δε σοφία τις ψυχές .Ο κόσμος είναι ένα ανάκτορο της σοφίας του Υψίστου . Ο Θεός άναψε κάθε μία ψυχή με το δικό του πυρ . Έτσι λάμπουν όλοι οι άνθρωποι με τη σοφία του σε αυτό το θέατρο , όπως ο Θεός τους έπλασε .-Μερικούς τους έκανε μεγάλα φώτα , σε άλλους μικρά.-(Κάρλος Λιναίος )

 Αρφαρά

Η ελευθερία χωρίς τη μάθηση είναι πάντα σε κίνδυνο• η μάθηση χωρίς ελευθερία είναι πάντα μάταιη. Τζων Κέννεντυ .-

Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2019

ARFARA NEWS ,   Στο  αγιάζι της ενημέρωσης  Αρφαρά Τα  Νέα  μας 
Πεμπτη , Παρασκευή  , Σάββατο  05 , 06 ,07  Δεκεμβρίου  2019  .
~
 

~**  Δεν είναι κακό…
~
Δέν είναι τό κρασί αλλά η μέθη
– ούτε οι τροφές αλλά η γαστριμαργία
*
-ούτε τά χρήματα αλλά η φιλαργυρία
-ούτε η ομιλία αλλά η φλυαρία
-ούτε τά ευχάριστα τού κόσμου αλλά η υπερβολή
-ούτε η αγάπη γιά τούς δικούς μας παρά μόνο όταν γίνεται αφορμή νά μήν ευγνωμονούμε τόν Θεό
-ούτε τά ρούχα όταν τά έχουμε γιά νά σκεπαζόμαστε καί νά φυλαγόμαστε από τό κρύο καί τόν καύσωνα, αλλά τά περιττά καί τά πολυτελή

-ούτε τά σπίτια όταν τά έχουμε γιά νά φυλαγόμαστε απ’ αυτά πού μόλις είπα καί ακόμη από τούς εχθρούς, θηρία καί ανθρώπους, αλλά τά διώροφα καί τριώροφα, τά μεγάλα καί πολυδάπανα
-ούτε η ιδιοκτησία αλλά ό,τι δέν ανήκει στά απολύτως απαραίτητα
-ούτε τό νά έχουν βιβλία βλάπτει όσους επιθυμούν πολύ τήν ακτημοσύνη αλλά τό νά μήν τά χρησιμοποιούν γιά θεοπρεπή ανάγνωση
-ούτε οι φίλοι αλλά οι φίλοι πού δέν κάνουν καλό στήν ψυχή μας

-ούτε η γυναίκα είναι κάτι κακό αλλά η πορνεία
-ούτε η φυσιολογική οργή, εκείνη πού νιώθουμε εναντίον τής αμαρτιών μας, αλλά εκείνη πού νιώθουμε γιά τούς συνανθρώπους μας

-ούτε η εξουσία αλλά η αρχομανία
-ούτε η δόξα αλλά φιλοδοξία καί αυτό πού είναι ακόμα χειρότερο, η κενοδοξία

-ούτε η αρετή αλλά τό νά νομίζουμε ότι είναι δική μας
-ούτε η γνώση αλλά τό νά νομίζουμε πώς είμαστε γνωστικοί καί αυτό πού είναι ακόμα χειρότερο, ν’ αγνοούμε τήν άγνοιά μας
-ούτε η αληθινή γνώση αλλά η απατηλή
-ούτε ο κόσμος είναι κάτι κακό αλλά τά πάθη
-ούτε η φύση αλλά οι διαστροφές
-ούτε η ομόνοια, αλλά η ομόνοια τών κακοποιών κι εκείνη πού δέν βοηθάει στή σωτηρία τής ψυχής

-ούτε τά μέλη τού σώματος αλλά η κακή χρήση τους γιατί η όραση δέν μάς δόθηκε γιά νά βλέπουμε όσα δέν πρέπει αλλά γιά νά δοξάζουμε τόν Δημιουργό βλέποντας τά κτίσματά του καί νά προοδεύουμε σύμφωνα μέ τά αληθινά συμφέροντα τής ψυχής καί τού σώματός μας

-ούτε η ακοή γιά ν’ ασχολούμαστε μέ συκοφαντίες καί ανοησίες αλλά γιά ν’ ακούμε τόν λόγο τού Θεού καί κάθε φωνή, ανθρώπων, πτηνών καί όλων τών άλλων, καί νά δοξάζουμε τόν Ποιητή τους
*
-ούτε η όσφρηση γιά νά γίνει μαλθακή η ψυχή καί νά χάνει τό φρόνημά της μέσα στ’ αρώματα, όπως λέει ο Θεολόγος, αλλά γιά ν’ αναπνέουμε καί νά δεχόμαστε τόν αέρα πού μάς χάρισε ο Θεός καί νά τόν δοξάζουμε γι’ αυτό γιατί χωρίς τόν αέρα κανένα σώμα δέν μπορεί νά ζήσει ούτε ανθρώπου ούτε ζώου ..

-Καί τά χέρια καί τά πόδια δέν μάς δόθηκαν γιά νά κλέβουμε καί ν’ αρπάζουμε καί νά κτυπούμε τούς άλλους αλλά γιά νά τά χρησιμοποιούμε στίς θεάρεστες εργασίες οι πιό αδύναμοι στήν ψυχή γιά νά δίνουν ελεημοσύνη στούς φτωχούς καί νά βοηθούν όσους έχουν ανάγκη κι έτσι νά τελειοποιούνται, καί οι ισχυρότεροι στήν ψυχή καί τό σώμα γιά ν’ ασκούν ακτημοσύνη καί νά μιμούνται τόν Χριστό καί τούς άγιους μαθητές Του καί γιά νά δοξάζουν τόν Θεό καί νά θαυμάζουν πώς υπάρχει καί στά μέλη μας η σοφία Του.

Καί πώς τά χέρια αυτά καί τ’ αδύναμα δάκτυλά μας μέ τήν πρόνοια τού Θεού είναι ικανά γιά κάθε επιστήμη καί εργασία, γραφή καί δεξιότητα απ’ όπου προέρχεται η γνώση τών αναρίθμητων τεχνών καί γραφών, τής επιστήμης καί τών διαφόρων φαρμάκων, τόσων γλωσσών καί γραμμάτων καί γενικά όλα όσα έχουν γίνει καί γίνονται καί θά γίνουν είναι δώρα πού μάς έχουν δοθεί καί μάς δίνονται συνεχώς, έτσι ώστε νά επιβιώνουμε σωματικά καί νά σωθούμε ψυχικά, άν όλα αυτά τά χρησιμοποιούμε σύμφωνα μέ τούς σκοπούς τού Θεού καί άν μέσα απ’ αυτά τόν δοξάζουμε μέ απέραντη ευγνωμοσύνη.

Διαφορετικά ξεπέφτουμε καί καταστρεφόμαστε καί όλα στή ζωή αυτή μάς οδηγούν στή θλίψη, αλλά καί σέ αιώνια κόλαση στή μέλλουσα ζωή, όπως έχει ήδη ειπωθεί.
'\~** ΣΥΡΟΣ : Η νήσος τιμά τον Πολιούχο της Αη – Νικόλα

: Ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β χοροστάτησε στον μεγαλοπρεπή και ιστορικό Ιερό Καθεδρικό Ναό του Ερμουπόλεως στον Μέγα Εόρτιο Εσπερινό.
Οπως αναφέρει ανακοίνωση της Μητρόπολης ο Εσπερινός τελέστηκε με τη συμμετοχή των Εφημερίων της Σύρου και του Πρωτοπρ. Γεωργίου Σταθόπουλου απο την Ιερά Μητρόπολη Κηφησίας, και την παρουσία των Βουλευτών Κυκλάδων κας Αικ. Μονογυιού και κ. Φιλ. Φόρτωμα, του Δημάρχου Σύρου-Ερμούπολης κ. Νικολάου Λειβαδάρα, του Αντιπεριφερειάρχη Μάρκου Δαδάου, Μελών του Δημοτικού Συμβουλίου, του Προέδρου του Συνδέσμου Συριανών κ. Βαφία, του Διοικητού της Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού, των Προϊσταμένων των Υπηρεσιών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας και των Σπουδαστών της Ακαδημίας,οι οποίοι παρέμειναν καθ` όλη τη διάρκεια της Ακολουθίας και πλήθους πιστών.
~
Στην ομιλία του ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β΄αναφέρθηκε στην ετοιμότητα των αγίων να προφθάνουν οξέως, οσάκις καλούνται από τους πιστούς, και να ικανοποιούν τα προς το πνευματικό συμφέρον τους αιτήματά τους, στα χαρακτηριστικά του ανθρώπου του Θεού και στο πώς αυτά εκδηλώνονται, διά της αγάπης, της διάκρισης, της ταπείνωσης και της διαλλακτικότητας. στο σύγχρονο κόσμο, συνεχάρη τους παρόντες Σπουδαστές της Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού Σύρου για την παρουσία τους, την ευγένεια και τον πολιτισμό τους και τους προέτρεψε στις δύσκολες στιγμές που θα αντιμετωπίσουν στις γέφυρες των πλοίων τους, πάντοτε να στρέφουν τη σκέψη και την προσευχή τους προς τον Άγιο Νικόλαο, να επιζητούν τη βοήθειά του και να είναι βέβαιοι ότι θα βρίσκεται μαζί τους στη «βάρδια» , συμπλωτήρας, προστάτης και συγκυβερνήτης, και προσέφερε σε όλους, μαζί με τον άρτο, εικόνα του Αγίου Νικολάου.

Ευχαρίστησε, επίσης, και συνεχάρη τους Εφημερίιους του Ναού, Αρχιμ. Βενέδικτο Φραγκογιάννη και Πρεσβ. Λουκά Βασάλο, τους Επιτρόπους, τους Ιεροψάλτες και τους διακονητές για την προετοιμασία της Πανηγύρεως.



OLYMPUS DIGITAL CAMERA


OLYMPUS DIGITAL CAMERA


OLYMPUS DIGITAL CAMERA


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

~**   Καλαμάτα: Λαμπρός ο εορτασμός του Αγίου Νικολάου  

~  Με λαμπρότητα και μεγαλοπρέπεια εορτάσθηκε σήμερα, Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2019, στην πόλη της , η μνήμη του Επισκόπου Μύρων της Λυκίας.
* Οπως αναφέρει ανακοίνωση της Μητρόπολης, στον ομώνυμο εορτάζοντα Ιερό Ναό Φλαρίου, κατά τον Όρθρο χοροστάτησε ο Σεβ. Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος και εν συνεχεία τέλεσε την Πανηγυρική Θεία Λειτουργία, συμπαραστατούμενος από Ιερείς.

Κατά την διάρκεια της Ακολουθίας ο Μητροπολίτης Μεσσηνίας προέβη στην εις Πρεσβύτερον χειροτονία του Διακόνου Αντωνίου Πανουσόπουλου.                                                                             ~ Ο κ. Χρυσόστομος στο κήρυγμά του αναφέρθηκε στα χαρακτηριστικά γνωρίσματα της προσωπικότητας του εορτάζοντος Αγίου, στον αγώνα του για την πίστη, τον τρόπο που αντιμετώπιζε τον δοκιμαζόμενο συνάνθρωπο και στο ήθος που διέκρινε το περιεχόμενο της ζωής του. Ταυτόχρονα, υποστήριξε ότι οι άνθρωποι σήμερα, βρίσκονται σε ένα λανθασμένο δρόμο, θεωρώντας ότι η πίστη περιορίζεται μόνο στα λόγια. «πίστις άνευ έργων νεκρά εστί», τόνισε χαρακτηριστικά. «Είναι ανάγκη να αποκτήσουμε διάθεση προσφοράς για έργα αγάπης και φιλανθρωπίας που σε συνδυασμό με την καθαρότητα του βίου θα καταστούμε όλοι πολίτες και συμπολίτες της Βασιλείας του Θεού», αυτό το δρόμο μας υποδεικνύει ο εορτάζων Άγιος να ακολουθήσουμε.
Τέλος, εξέφρασε τις πατρικές ευχές του για υγεία και δύναμη προς το εορτάζον προσωπικό του Κεντρικού Λιμεναρχείου Καλαμάτας, για το οποίο τέλεσε αρτοκλασία.
Συνάμα, επαίνεσαι τον Προϊστάμενο του Ιερού Ναού και Πρωτοσύγκελλο της Ι. Μ. Μεσσηνίας Πανοσιολ. Αρχιμ. Φίλιππο Χαμαργιά και όσους συνέβαλαν στον εορτασμό.
Πλήθος πιστών κατέκλυσε τον εορτάζοντα Ναό προκειμένου να συμμετάσχει στην Θεία Λειτουργία και να λάβει την χάρη του Αγίου Νικολάου.
***  Αυτές είναι οι αμαρτίες που μας απομακρύνουν από το Θεό
~  Πρέπει να ξεκαθαρίσουμε ότι οι πατέρες της διακρίνουν τα αμαρτήματα σε 2 κατηγορίες:
*   Τα θανάσιμα που είναι αμαρτήματα, τα οποία αποχωρίζουν τον άνθρωπο από το και διώχνουν τη χάρη του Αγίου Πνεύματος.

Θεωρούνται δε τα εξής επτά : υπερηφάνεια, πλεονεξία, πορνεία, φθόνος, γαστριμαργία, μνησικακία και η πνευματική αδιαφορία (ακηδία) και τα συγγνωστά. Ο Νικόδημος ο Αγιορείτης αναφέρει σχετικά με τα συγγνωστά αμαρτήματα ότι αδυνατίζουν τις δυνάμεις της ψυχής, καταστρέφουν την ευλάβεια, εμποδίζουν την χάρι που προέρχεται από τον Θεό, ανοίγουν θύρα στους πειρασμούς, και αν δεν θανατώνουν την ψυχή, όμως την κάνουν να ασθενή και ιδιαιτέρως όταν κανείς παραμένη σ αυτά για μεγάλο χρονικό διάστημα με την κλίσι που έχει και με την θέλησί του. Γιατί άλλο είναι το να πής μία ή δυό φορές ένα ελαφρύ ψέμα και άλλο το να λέγης ψέμα για κάθε υπόθεσι και να έχη κάποια κλίσι και χαρά σε τέτοιο ελάττωμα.

Το μικρό και το μεγάλο έχει να κάνει με τον βαθμό της αμαρτίας (της παράβασης των εντολών του Θεού και την διάκριση της σε θανάσιμη και συγγνωστή) και όχι με την κλίμακα μικρή-μεσαία-μεγάλη αμαρτία.

Δεν υπάρχει μικρή ή μεγάλη αμαρτία. Η αμαρτία είναι πάντα αμαρτία. Είναι δυνατόν π.χ. κάποιος να κλέψει 1 ευρώ και κάποιος άλλος να κλέψει 1.000 και ο Θεός να τους ξεχωρίσει σε μικρό και σε μεγάλο κλέφτη;
Όχι βέβαια…
Ευτυχώς για μας όλες οι αμαρτίες συγχωρούνται με την εξομολόγηση και την μετάνοια.
Το άσχημο είναι ότι τα φαινομενικά ασήμαντα πράγματα για μας (ποιός θα ασχοληθεί με 1 ευρώ λιγότερο ή περισσότερο;;) είναι και τα πιο επικίνδυνα ακριβώς γιατί δεν σπουδαιολογούνται…έτσι μένουν μέσα μας μικρά αγκαθάκια-παράσιτα για τα οποία πρέπει με αυτοεξέταση και αυτοέλεγχο να καταπολεμούμε… πολύ σοφά το αναφέρει ο 50ος ψαλμός :»ότι την αμαρτία μου εγώ γινώσκω και η αμαρτία μου ενώπιον μου εστί δια παντός»
Ο Γέροντας Παΐσιος στην πνευματική του διαθήκη αναφέρει:
«Του λόγου μου ο Μοναχός Παΐσιος, όπως εξέτασα τον εαυτό μου, είδα ότι όλες τις εντολές του Κυρίου τις παρέβην. Όλες τις αμαρτίες τις έχω κάνει. Δεν έχει σημασία εάν ορισμένες έχουν γίνει σε μικρότερο βαθμό διότι δεν έχω καθόλου ελαφρυντικά, επειδή με έχει ευεργετήσει πολύ ο Κύριος…» (!!!)
(αντί να σχολιάσουμε το παραπάνω, με κίνδυνο να ζημιωθούμε κιόλας, ας αρκεστούμε να το διαβάσουμε ξανά και ξανά, μήπως διδαχθούμε και συμμορφωθούμε).

***  Βαρθολομαίος: «Δε νοείται μεταξύ Αγίου Όρους και Κωνσταντινουπόλεως καμία διαφοροποίησις»

~  “Το και το μας δεν είναι ξεχωριστά πράγματα, δεν είναι δύο εκκλησιαστικές οντότητες ανεξάρτητες απ’ αλλήλων, αλλά το Άγιον Όρος είναι κομμάτι, είναι τμήμα προσφιλές και αναπόσπαστον της ευρυτέρας δικαιοδοσίας της Μητρός Εκκλησίας της Κωνσταντινουπόλεως. Και δεν νοείται μεταξύ του Αγίου Όρους και της Κωνσταντινουπόλεως καμμία διαφοροποίησις, αλλά μόνον συνταύτισις και συμπόρευσις”, επισήμανε ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος, στην ομιλία του, μετά τη Θεία Λειτουργία, κατά την οποία χοροστάτησε, σήμερα, Παρασκευή, 6 Δεκεμβρίου, στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου Τζιβαλίου, ο οποίος έχει παραχωρηθή για την εξυπηρέτηση της Ουκρανικής κοινότητος της Πόλεως.
_
Οπως αναφέρει ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του Οικουμενικού Πατριαρχείου, η αναφορά του Παναγιωτάτου στο Άγιον Όρος έγινε με αφορμή την παρουσία Αγιορειτών μοναχών στο πανηγυρίζοντα Ναό, αλλά και την πρόσφατη προσκυνηματική επίσκεψή του στον Άθω, κατά την οποία, όπως υπενθύμισε, είχε προαναγγείλει, από τον Ναό του Πρωτάτου, την αγιοκατάταξη στο Αγιολόγιο της Εκκλησίας, τεσσάρων συγχρόνων Οσιακών μορφών του Αγιορείτικου μοναχισμού, προκαλώντας μεγάλη χαρά μεταξύ των πατέρων στο Περιβόλι της Παναγίας. Ο Πατριάρχης ανέφερε ότι ήδη έγινε η αγιοκατάταξη ενός εξ αυτών, του Οσίου Ιερωνύμου Σιμωνοπετρίτη, και επίκειται και η των υπολοίπων. “Είθε η χάρις των να συνδέει έτι και έτι το Άγιον Όρος με την Μητέρα Εκκλησία της Κωνσταντινουπόλεως”, τόνισε.

Στην ομιλία του ο Παναγιώτατος αναφέρθηκε στον θαυματουργό Άγιο Νικόλαο, προστάτη ιδιαιτέρως των παιδιών και των ναυτικών, ευχόμενος να έχει πάντοτε διαρκώς υπό την προστασία του αυτούς που ταξιδεύουν στις κοντινές και μακρυνές θάλασσες για το ψωμί της οικογενείας τους. Ιδιαίτερη αναφορά έκανε, ο Πατριάρχης, στις αρετές της απλότητος και της ταπεινότητας που διέκριναν τον Άγιο, καθώς και σε άλλους Αγίους της Εκκλησίας που έφεραν το όνομά του, όπως ο π.Νικόλαος Πλανάς αλλά και σε νεομάρτυρες των τελευταίων αιώνων.

Νωρίτερα τον Παναγιώτατο προσφώνησαν ο Επίσκοπος Αλικαρνασσού Αδριανός, Επόπτης της Περιφερείας Φαναρίου-Κερατίου κόλπου, καθώς και ο Πρόεδρος της Εφοροεπιτροπής της Κοινότητας Ηλίας Γιόφογλου, τους οποίους ο Παναγιώτατος συνεχάρη για το επιτελούμενο έργο.

Φωτογραφίες: Νίκος Μαγγίνας / Οικουμενικό Πατριαρχείο

 ***   ΥΓΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ οι σελίδες μας

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ : ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΤΩΝ ΔΟΝΤΙΩΝ και ΤΟΥ ΣΤΟΜΑΤΟΣ Η σελίδα μου στο Youtube .- http://www.youtube.com/watch?v=-OVRlXn9mAs stamos: ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣ και ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗ . ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣ Ο ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ ~ Ο ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ .- ΘΕΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ Νο 1 , για όλους μας .- ΘΕΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ για όλους μας (Νο 2) .- Υγεία για όλους , Ιανουάριος- Φεβρουάριος , 2009 .- Υγεία για όλους ΄Μάρτιος- Απρίλιος 2009.- ~*~ ΥΓΕΙΑ για ΟΛΟΥΣ μας : ~* ~* Υγεία ...και ..Γυναίκα ...Καρκίνος Μαστού ..όσα πρέπει να ξέρουμε 22/12/2010 . Υγεία γιά όλους μας 01 Φεβρουαρίου 2013 ΥΓΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ Θέματα υγείας Πέμπτη 28 Μαρτίου 2013 Υγεία πάνω απ΄ όλα Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2014 . Υγεία για όλους Μάρτιος 5/3/2011 ΥΓΕΙΑ γιά ΟΛΟΥΣ μας 04 Νοεμβρίου 2015 ΥΓΕΙΑ για ΟΛΟΥΣ μας 11 Σεπτεμβρίου 2015 ΥΓΕΙΑ γιά ΟΛΟΥΣ μας Δευτέρα 17 Αυγούστου 2015 Υγεία γιά όλους μας -Θέματα Υγείας Τετάρτη 10 Απριλίου 2013 ΥΓΕΙΑ για ΟΛΟΥΣ μας Κυριακή 07 Ιουνίου 2015 ΥΓΕΙΑ για ΟΛΟΥΣ μας Παρασκευή 12 Ιουνίου 2015 ΥΓΕΙΑ γιά ΟΛΟΥΣ μας Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2015 ΥΓΕΙΑ για ΟΛΟΥΣ μας Παρασκευή 22 Μαϊου 2015 ΥΓΕΙΑ για ΟΛΟΥΣ μας Παρασκευή 29 Μαϊου 2015 ΥΓΕΙΑ για ΟΛΟΥΣ μας Πέμπτη 04 Μαϊου 2015 ΎΓΕΙΑ για ΟΛΟΥΣ μας Πέμπτη 09 Ιουλίου 2015 ΥΓΕΙΑ για ΟΛΟΥΣ μας Πέμπτη 14 Μαϊου 2015 ΥΓΕΙΑ για ΟΛΟΥΣ μας Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2015 ΥΓΕΙΑ για ΟΛΟΥΣ μας Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2015 ΎΓΕΙΑ για ΟΛΟΥΣ μας Σάββατο 18 Ιουλίου 2015 ΥΓΕΙΑ για ΟΛΟΥΣ μας Σάββατο 20 Ιουνίου 2015 ΥΓΕΙΑ για ΟΛΟΥΣ μας Τετάρτη 05 Αυγούστου 2015 ΥΓΕΙΑ για ΟΛΟΥΣ μας Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2015 ΥΓΕΙΑ για ΟΛΟΥΣ μας Τετάρτη 22 Ιουλίου 2015 ΥΓΕΙΑ για ΟΛΟΥΣ μας Τετάρτη 27 Μαΐου 2015 ΥΓΕΙΑ για ΟΛΟΥΣ μας Τρίτη 09 Ιουνίου 2015 ΥΓΕΙΑ για ΟΛΟΥΣ μας Τρίτη 26 Μαϊου 2015 ΥΓΕΙΑ για ΟΛΟΥΣ Παρασκευή 15 Μαϊου 2015 Υγεία για όλους Φεβρουάριος 1~ ΥΓΕΙΑ για ΟΛΟΥΣ μας Πέμπτη 14 Μαΐου 2015 : http://stamos-stamoskalsnsblogspotcom.blogspot.gr/2015/05/14-2015.html .- 2~** ΥΓΕΙΑ για ΟΛΟΥΣ μας Πέμπτη 14 Μαϊου 2015 : http://stamos-stamoskalsnsblogspotcom.blogspot.gr/2015/05/14-2015.html .- 3~** ~ΥΓΕΙΑ για ΟΛΟΥΣ Παρασκευή 15 Μαϊου 2015 : http://stamos-stamoskalsnsblogspotcom.blogspot.gr/2015/05/15-2015.html .- 4~** ~ ΥΓΕΙΑ για ΟΛΟΥΣ μας , Παρασκευή 22 Μαϊου 2015 : http://stamos-stamoskalsnsblogspotcom.blogspot.gr/2015/05/22.html .- 5~*** ΥΓΕΙΑ για ΟΛΟΥΣ μας Παρασκευή 22 Μαΐου 2015 ΒΛΑΣΗΣ :http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2015/05/blog-post.html .- 6~ ** ΥΓΕΙΑ για ΟΛΟΥΣ μας Τρίτη 26 Μαΐου 2015 : http://stamos-stamoskalsnsblogspotcom.blogspot.gr/2015/05/26-2015.html . - 7~** ΥΓΕΙΑ για ΟΛΟΥΣ μας Τετάρτη 27 Μαϊου 2015 : http://stamos-stamoskalsnsblogspotcom.blogspot.gr/2015/05/27-2015.html .- 8~** ΥΓΕΙΑ για ΟΛΟΥΣ μας Παρασκευή 29 Μαϊου 2015 : http://stamos-stamoskalsnsblogspotcom.blogspot.gr/2015/05/29-2015.html .- 9~** ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΦΡΑΓΚΟΣΥΚΟ και την Φραγκοσυκιά Παρασκευή 30 Μαϊου 2015 : http://stamos-stamoskalsnsblogspotcom.blogspot.gr/2015/05/30-2015.html .- 10~** ΥΓΕΙΑ για ΟΛΟΥΣ μας Κυριακή 07 Ιουνίου 2015 : http://stamos-stamoskalsnsblogspotcom.blogspot.gr/2015/06/07-2015.html .- 11~** ΥΓΕΙΑ για ΟΛΟΥΣ μας - Δευτέρα 08 Ιουνίου 2015 : http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2015/06/08-2015.html .- 12 ~ ΥΓΕΙΑ για ΟΛΟΥΣ μας Τρίτη 09 Ιουνίου 2015 : http://stamos-stamoskalsnsblogspotcom.blogspot.gr/2015/06/09-2015.html .- 13 ~ ΥΓΕΙΑ για ΟΛΟΥΣ μας , Παρασκευή 12 Ιουνίου 2015 : http://stamos-stamoskalsnsblogspotcom.blogspot.gr/2015/06/12-2015.html .- 14 ~ ΥΓΕΙΑ για ΟΛΟΥΣ μας Δευτέρα 15 Ιουνίου 2015 ΒΛΑΣΗΣ : http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2015/06/15-2015.html .- 15 ~ ΟΛΑ για την ΑΛΟΗ ΒΕΡΑ Τρίτη 16 Ιουνίου 2015 ΒΛΑΣΗΣ : http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2015/06/16-2015.html , ΥΓΕΙΑ για ΟΛΟΥΣ μας , ΟΛΑ για την ΥΓΕΙΑ , ΑΛΟΗ ΒΕΡΑ στη ζωή μας. 16~ΥΓΕΙΑ για ΟΛΟΥΣ μας , Τετάρτη 17 Ιουνίου 2015 ΒΛΑΣΗΣ : http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2015/06/17-2015.html .- 17 ~ ΥΓΕΙΑ για ΟΛΟΥΣ μας , Σάββατο 20 Ιουνίου 2015 : http://stamos-stamoskalsnsblogspotcom.blogspot.gr/2015/06/20-2015.html .- 18 - ΥΓΕΙΑ για ΟΛΟΥΣ μας Τετάρτη 24 Ιουνίου 2015 : http://snsarfara.blogspot.gr/2015/06/24-2015.html .- 19.- ΎΓΕΙΑ για ΟΛΟΥΣ μας Πέμπτη 09 Ιουλίου 2015 : http://stamos-stamoskalsnsblogspotcom.blogspot.gr/2015/07/09-2015.html 20 .- ΥΓΕΙΑ για ΟΛΟΥΣ μας Σάββατο 18 Ιουλίου 2015 : http://stamos-stamoskalsnsblogspotcom.blogspot.gr/2015/07/18-2015.html .- 21 ~ ΥΓΕΙΑ για ΟΛΟΥΣ μας Σάββατο 18 Ιουλίου 2015 ΒΛΑΣΗΣ : http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2015/07/18-2015.html .- 22.- ΥΓΕΙΑ για ΟΛΟΥΣ μας Τετάρτη 22 Ιουλίου 2015 : http://stamos-stamoskalsnsblogspotcom.blogspot.gr/2015/07/22-2015.html .- 23.- ΥΓΕΙΑ για ΟΛΟΥΣ μας Τετάρτη 05 Αυγούστου 2015 : http://stamos-stamoskalsnsblogspotcom.blogspot.gr/2015/08/05.html .- 24.-ΥΓΕΙΑ γιά ΟΛΟΥΣ μας Δευτέρα 17 Αυγούστου 2015 : http://stamos-stamoskalsnsblogspotcom.blogspot.gr/2015/08/17-2015.html .- 25 ~ ΥΓΕΙΑ γιά ΟΛΟΥΣ μας Τετάρτη 19 Αυγούστου 2015 : http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2015/08/19-2015.html .- 26.- ΥΓΕΙΑ για ΟΛΟΥΣ μας 11 Σεπτεμβρίου 2015 : http://stamos-stamoskalsnsblogspotcom.blogspot.gr/2015/09/11-2015.html .- 27.- ΥΓΕΙΑ για ΟΛΟΥΣ μας Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2015 : http://stamos-stamoskalsnsblogspotcom.blogspot.gr/2015/09/17-2015.html .- 28.- ΥΓΕΙΑ για ΟΛΟΥΣ μας Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2015 http://stamos-stamoskalsnsblogspotcom.blogspot.gr/2015/10/10-2015.html .- 29.- ΥΓΕΙΑ για ΟΛΟΥΣ μας Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2015 : http://stamos-stamoskalsnsblogspotcom.blogspot.gr/2015/10/21-2015.html .- 30.-ΥΓΕΙΑ για ΟΛΟΥΣ μας Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2015 : http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2015/10/23-2015.html .- 31~ΥΓΕΙΑ γιά ΟΛΟΥΣ μας Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2015 : http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2015/10/26-2015.html .- 32 .- ΥΓΕΙΑ γιά ΟΛΟΥΣ μας 04 Νοεμβρίου 2015 : http://stamos-stamoskalsnsblogspotcom.blogspot.gr/2015/11/04-2015.html .- 33.- ΥΓΕΙΑ γιά ΟΛΟΥΣ μας Κυριακή 08 Νοεμβρίου 2015 : http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2015/11/08-2015.html .- 34.- ΥΓΕΙΑ για ΟΛΟΥΣ μας Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2015 : http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2015/11/11-2015.html .- 35.- ΥΓΕΙΑ γιά ΟΛΟΥΣ μας Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2015 : http://stamos-stamoskalsnsblogspotcom.blogspot.gr/2015/11/13-2015.html .- 36.- ΥΓΕΙΑ γιά ΟΛΟΥΣ μας Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2015 : http://stamos-stamoskalsnsblogspotcom.blogspot.gr/2015/11/14-2015.html .- 37.- ΥΓΕΙΑ γιά ΟΛΟΥΣ μας Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2015 : http://stamos-stamoskalsnsblogspotcom.blogspot.gr/2015/11/17-2015.html .- 38.- ΥΓΕΙΑ γιά ΟΛΟΥΣ μας Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2015 : http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2015/11/20-2015.html .- 39.- ΥΓΕΙΑ γιά ΟΛΟΥΣ μας Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2015 : http://stamos-stamoskalsnsblogspotcom.blogspot.gr/2015/11/25-2015.html .- ~ Ειδήσεις - Αθλητικά - Παράξενα - Υγεία για όλους και πολλά άλλα .- ~ Ειδήσεις-Νέα - Αθλητικά -Παράξενα-Υγεία για όλους και άλλα . ~ ΕΙΔΗΣΕΙΣ -ΥΓΕΙΑ.- Υγεία (1) · Υγεία για όλους μας Φεβρουάριος 2011 (1) Οδοντίατρος και Εμφυτεύματα . · ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣ ΛΙΓΟ-ΛΟΓΑ .- ΥΓΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ Ιατρικά Θέματα Παρασκευή 05 Ιουλίου 2013 .- .-(Α) ΘΕΜΑ ΥΓΕΙΑΣ {Ανορεξία} .-(Β).-ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΤΩΝ ΔΟΝΤΙΩΝ και ΤΟΥ ΣΤΟΜΑΤΟΣ(1) Ο ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ ~ Ο ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ .-(2) ΘΕΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ Νο 1 , για όλους μας .-(3) ΘΕΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ για όλους μας (Νο 2) .-( 4) Υγεία για όλους , Ιανουάριος- Φεβρουάριος , 2009 .-(5) Υγεία για όλους ΄Μάρτιος- Απρίλιος 2009.- ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ .-(9) Ο ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ σήμερα sns Arfara Dentist .-(10) Φωτογραφίες για Οδοντιατρική Ενημέρωση .-(11) stamos: ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣ και ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗ .-(12) ΜΑΣ ΜΙΛΑΕΙ Ο ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣ - DENTIST .- Η Οδοντιατρική μέσα από εικόνες και Φωτογραφίες. sns Η ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ Ηρθε ο καινούργιος Χρόνος 2011 ...Αγάπη Θέματα Υγείας για όλους μας . Θέματα Υγείας για όλους μας Νοέμβριος 2009 . θέματα υγείας Νο 1 ΘΕΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ Νο 2 ΘΕΣΕΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΚΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΑΔΙΑΚΡΗΤΩΣ foto athos- Βότανα και Υγεία ΙΑΤΡΙΚΑ ΝΕΑ . Stamos1 DentisT Dentistry. .- FOTOS -ODONTIATRIKIS sns arfara 2008 Dentist , O ODONTIATROS STH ZOH MAS Ο ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ .- YGEIA GIA OLOUS -Υγεία για όλους Ιούλιος 2010 . Yγεία για όλους Δεκέμβριος 2010 07/12/2010 . Yγεία για όλους Ιούνιος 2010 . Από το Κ.Υ. Μελιγαλά Μεσσηνίας. - Υγεία για όλους Υγεία για όλους Αύγουστος -Σεπτέμβριος 2009 . Υγεία για όλους Ιανουάριος 2011 22 Υγεία για όλους Ιούλιος - Αύγουστος 2009. Υγεία για όλους Μάϊος -Ιούνιος 2009 .- Υγεία για όλους Μάρτιος -Απρίλιος 2009.- Υγεία για όλους μας.- stamos Υγεία για όλους μας- 0dontiatriki.- ΥΓΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ 13-03-2013 Υγεία για όλους μας 27 ΥΓΕΙΑ για ΟΛΟΥΣ μας Τετάρτη 24 Ιουνίου 2015 Υγεία για όλους Νοέμβρης -Δεκεμβρίου 2009 * Υγεία για όλους Οκτώβρης - Νοέμβρης 2009 . ΥΓΕΙΑ-ΠΡΟΛΗΨΗ.- stamos

***  ΕΞΑΛΛΟΣ o K.ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ: ΑΠΑΝΤΑ σε όσους βρίζουν την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ για το Άγιο Όρος…
~  «Έξαλλος» ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος με όσους λασπολογούν εις βάρος του κόμματος του…

Είναι ευρέως γνωστό το γεγονός ότι ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης δεν χαρίζει και δεν χαρίζεται, ειδικά όταν καλείται να υπερασπιστεί τα «κεκτημένα» είτε αυτά αφορούν τα συμφέροντα της Ελλάδας είτε αυτά αφορούν τους εκάστοτε ξιφουλκισμούς ή ύβρεις που έχουν αποδέκτη την Ελληνική Λύση.
Μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος της Ελληνικής λύσης αφήνει αιχμές για όσους αξιώνονται οικονομικά οφέλη από την πατρίδα μας ενώ στον αντίποδα δεν έχουν διαθέσει ούτε ένα ευρώ από την τσέπη τους για το καλό της χώρας, ενώ ξεκαθαρίζει πώς δεν έχει καμία διάθεση να κυλιστεί στο βούρκο του στοχευμένου και ιδιοτελή εκμαυλισμού του «προσώπου» της Ελληνικής λύσης.
Και επειδή ο κ. Κυριάκος Βελόπουλος δεν αρέσκεται σε κενά επικοινωνίας ή παρερμηνεύσεις, καταθέτει για ακόμα μία φορά στη διάθεση του ελληνικού λαού επίσημα έγγραφα προς υπεράσπιση και παγίωση των λεγόμενων αλλά και των πολιτικών του θέσεων
Δείτε τα εν λόγω έγγραφα: 
Όλοι αυτοί οι Πατριδοκάπηλοι που ζουν από την εκμετάλλευση του πατριωτισμού της Ελλάδας και βρίζουν την
έχουν δώσει 1 ευρώ από την τσέπη τους ποτέ;Έχουν πληρώσει για την Ελλάδα κάτι;Ένα συλλαλητήριο ένα μοναστήρι;Μόνο "κονόμα" από πατρίδα; Ιδού ποιοι είμαστε!
11:39 π.μ. · 7 Δεκ 2019Twitter for Android
Απάντηση στους χρήστες
και
Ο Έλληνας δεν είναι αυτός που είναι απλά στα έγγραφα. Έλληνας είναι αυτός που κάνει πράξεις για τη χώρα του! Μπράβο σας κύριε Βελόπουλε!

***
Δεν θέλω να πέσω στο βούρκο των γουρουνιών που λασπολογούν εις βάρος @ellinikilisi τους απαντώ με έγγραφα από Άγιο Όρος!Τα γουρούνια κυλιούνται σε λάσπες και στα αφοδευματα τους αλλά δεν μας αγγίζουν!Χαιρετισμούς στον Ευάγγελο που "βοηθάει" στην ύπαρξη τους!Είναι πολλά τα λεφτά


***   Άγρια επίθεση στον Κ. Καραμανλή: “Είσαι άσχετος και θρασύδειλος – Θα σε μηνύσουμε”…
~  Προσωπική επίθεση με βαρείς χαρακτηρισμούς εξαπολύει ο πρόεδρος της «Μηχανικής» Πρόδρομος Εμφιετζόγλου, στον υπουργό Υποδομών Κώστα Καραμανλή, για το έργο της Πατρών – Πύργου.
Σε επιστολή του προέδρου της Μηχανική που απευθύνεται προς τον υπουργό, τον αποκαλεί «άσχετο, ψεύτη, θρασύδειλο και ανίκανο».
Άγρια επίθεση σε Καραμανλή: Είσαι άσχετος και θρασύδειλος – Θα σε μηνύσουμε
Τον κατηγορεί πως ενεργεί με εμμονές.
Καταγγέλλει τον υπουργό πως διαπραγματεύεται με «νταβατζήδες».
Και καταλήγει σαρκαστικότατα σε κάποια παράγραφο: «Ωραίος μάγκας είσαι».
Μάλιστα, ο Πρόδρομος Εμφιετζόγλου αφήνει σαφέστατες αιχμές κατά του Κώστα Καραμανλή για «υπόγειες» διαπραγματεύσεις και συνεννοήσεις αλλά και «προτιμήσεις» σε ανταγωνιστές στην αγορά των κατασκευών.
Το ύφος της επιστολής, η οποία εστάλη στον ίδιο τον υπουργό, στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, στο δεξί χέρι του πρωθυπουργού και διευθυντή του πρωθυπουργικού γραφείου Γρηγόρη Δημητριάδη αλλά και στην αρμόδια επίτροπο στις Βρυξέλλες Margrethe Vestager, είναι ειρωνικό και σαρκαστικό.
Ο Πρόδρομος Εμφιετζόγλου καταλήγει στην επιστολή του με την εξής φράση: «Και βέβαια θα σε καταγγείλουμε και θα σε μηνύσουμε.
»Υπάρχουν νόμοι κύριε και είσαι υποχρεωμένος να τους τηρείς, είτε σου αρέσει είτε δεν σου αρέσει».
tribune.gr
***

~**  ΑΘΛΗΤΙΚΑ   :

Για την  Super League 2  ,Παρασκευή  06-12-2019  :
~** ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ  1-0  .- ^

~**  Πέμπτη   05-12-2019  , στο Ευρωμπάσκετ Euroleague   :
 ~  ΤΣΣΚΑ  Μόσχας - Ζαλγκίρις  Καουνο  85-82  , ( 32-31 ).-^ κ.α. 69-69 .- ^
Τα  δεκάλεπτα  : 9-17 , 23-14 , 19-19 , 18-19 ,  16-13  .- ^
Μακάμπι Τ.Α.  -  ΜΠΑΓΕΡΝ Μονάχου   77-55 ,( 41-26).-^
Τα  δεκάλεπτα  : 22-18 , 19-8 , 12-21 , 24-8 .- ^ 
~ ΟΛΥΜΠΙΑ Μιλάνο - ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ  67-77 , ( 40-39).-^
Τα  δεκάλεπτα  : 18-20 , 22-19 ,10-18 , 17-20 .- ^ 
~ ΡΕΑΛ Μαδρίτης -  ΒΑΛΕΝΘΙΑ   111-99  , ( 57-49) .- ^
Τα  δεκάλεπτα  : 30-29 , 23-20 , 27-21 , 31-29 .- ^ 

~ ** Παρασκευή 06-12-2019 ,
~ ΖΕΝΙΘ Αγίας Πετρούπολης - Λιόν ΒΙΛΕΡΜΠΑΝ   75-70 , (30-36)  .- ^
Τα  δεκάλεπτα  : 17-15 , 13-21 ,23-13 , 22-21 .- ^
~ ΚΙΜΚΗ Μόσχας -  ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ  94-102 , (48-61).-^
Τα  δεκάλεπτα  : 22-31 , 26-30 , 22-23 , 24-13 .- ^ 
~ ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ - ΑΛΠΜΑ Βερολίνου   107-102 ,(41-40)  .-^ κ.α.  82-82 .- ^
Τα  δεκάλεπτα  : 30-16, 11-24, 24-22 , 23-26 , 19-14 .- ^ 
~ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Π .  99-93,(46-38) .-^ κ.α. 86-86.-^
Τα  δεκάλεπτα  : 18-1728-22, 17-22, 23-25 , 13-7 .- ^ 
~ ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ - ΑΝΑΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ  77-102   ,( 35-55).-^
Τα  δεκάλεπτα  : 16-26,19-29 ,18-21, 24-26 .- ^

***

~**   Αγώνες και αποτελέσματα Παναθηναϊκού στην Euroleague στο Ευρωμπάσκετ περιόδου 2019-2020
03-10-2019 : ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ  89-83  .- ^
10-10-2019: ΛΥΟΝ ΒΙΛΕΡΜΠΑΝ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ  79-78  .- ^
17-10-2019 : ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΑΧ. ΟΛΥΜΠΙΑ ΜΙΛΑΝΟ 78-79  .- ^
24-10-2019 : ΖΕΝΙΘ Αγίας Πετρούπολης - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 79-89 .- ^
29-10-2019 : ΚΙΜΚΙ Μόσχας - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 103-86 .- ^
31-10-2019 : ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ -ΑΝΑΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ  86-70 .- ^
08-11-2019 : ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΒΑΛΕΝΘΙΑ  91-80 .- ^
14-11-2019 : ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ -ΑΛΜΠΑ Βερολίνου 105-106 .- στην παρατ. κ.α. 88-88 .-^
19-11-2019 : ΚΑΟΥΝΟ ΖΑΓΚΛΙΡΙΣ -ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ  85-86 .- ^
22-11-2019 : ΜΠΑΓΕΡΝ Μονάχου - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 75-87 .- ^
28-11-2019 : ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ  100-68 .- ^
06-12-2019 : ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ  99-73  ..- ^ Παράταση 

~** Αγώνες και αποτελέσματα  Ολυμπιακού στην Euroleague στο Ευρωμπάσκετ περιόδου 2019-2020
4-10-2019 : Βίλλερμπαν - Ολυμπιακός Π.  82-63 .- ^
11-10-2019 : Ολυμπιακός Π.   Βαλένθια  82-63  .- ^
18-10-2019 : Ολυμπιακός -Ζενίθ Αγίας Πετρούπολης 68-77 .- ^
25-10-2019 : Μπασκόνια - Ολυμπιακός  82-66 .- ^
30-10-2019 : ΤΣΣΚΑ Μόσχας - Ολυμπιακός Π. 79-84  .-^
1-11-2019 :  Ολυμπιακός Π. - Μακαμπί Τ.Α. 65-90 .-^
7-11-2019 :   Ολυμπιακός Π. - Ανατολού Εφές   67-86 .- ^
15-11-2019 : Ολυμπιακός Π. - Ζαλγκίρις Κάουνο   83-74 .- ^
19-11-2019 : Μπάγερν Μονάχου - Ολυμπιακός Π.  85-82 .- ^
21-11-2019 : Αλμπα Βερολίνου - Ολυμπιακός Π. 80-99 .- ^
29-11-2019 : Ολυμπιακός Π. -Ολύμπια Μιλάνο   91-70 .-^
6-12-2019 :  Παναθηναϊκός  - Ολυμπιακός Π.  99-73  ..- ^ Παράταση

~** Για το Σαββάτο  07-12-2019 SUPER LEAGUE    :
ΚΑΛΑΜΑΤΑ -ΤΡΙΚΑΛΑ   0-1 .- ^

~
~**~   ** ~*  ΑΝΑΡΤΗΣΕΙ  ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2019 
 1.- ΑΡΦΑΡΑ  Η Εφημερίδα μας   Κυριακή  01  Δεκεμβρίου  2019    Στο αγιάζι της  ενημέρωσης  μας ..... ~  ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ σε όλους μας !:  https://dimmetoparfara.blogspot.com/2019/11/01-2019.html    .- 
2.-  ARFARA NEWS  Αρφαρά  Η Εφημερίδα μας , Στο αγιάζι της ενημέρωσης .  Δευτέρα , Τρίτη ., Τετάρτη 02 , 03 . 04 Δεκεμβρίου  2019 .-  :  https://snsstamoskal.blogspot.com/2019/12/arfara-news.html .- 
 3.-  ARFARA NEWS ,   Στο  αγιάζι της ενημέρωσης  Αρφαρά Τα  Νέα  μας  Πεμπτη , Παρασκευή  , Σάββατο  05 , 06 ,07  Δεκεμβρίου  2019: https://dimmetoparfara.blogspot.com/2019/12/arfara-news-05-06-07-2019.html  .- 
4.-     

~* *       ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2019 
**  ,.- Η Εφημερίδα μας Τα  Νέα των Αρφαρών Καλαµάτας .- Τρίτη 01 Οκτωβρίου 2019 Στο αγιάζι της ενημέρωσης .- ~ ΚΑΛΟ με Ευλογία Κυρίου μήνα ΟΚΤΩΒΡΙΟ   για όλους μας !   : https://arfara-messinias-stamos-2010.blogspot.com/2019/10/blog-post.html  .-
2.- Η Εφημερίδα μας Τα Νέα των Αρφαρών Μεσσηνίας . Τετάρτη 02 Οκτωβρίου 2019 Στο αγιάζι της ενημέρωσης : https://httpdimmetoparfarablogspotcom.blogspot.com/2019/10/blog-post.html  .-
 3.- H  Εφημερίδα μας Τα  Νέα των Αρφαρών Ν. Μεσσηνίας   .-  Πέμπτη  03 Οκτωβρίου  2019  Στο αγιάζι της ενημέρωσης : https://arfara-messinias-stamos.blogspot.com/2019/10/h.html  .- 
4.- Η Εφημερίδα μας  Τα  Νέα  των Αρφαρών Ν. Μεσσηνίας  .- Παρασκευή  04 Οκτωβρίου 2019 Στο αγιάζι της ενημέρωσης  : https://arfara-messinia-stamos.blogspot.com/2019/10/blog-post.html   .-
30.-  ΑΡΦΑΡΑ  Η Εφημερίδα μας   Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2019  Στο αγιάζι της  ενημέρωσης  μας  ...  :    https://vlasisarfarablogspotcom.blogspot.com/2019/10/27-2019.html  .-
31.-  .-  ΑΡΦΑΡΑ  Η Εφημερίδα μας  Δευτέρα  28 Οκτωβρίου 2019  Στο αγιάζι της  ενημέρωσης  μας  ..:  https://snsarfara-stamos-dynami.blogspot.com/2019/10/28-2019.html   .-
32 .- ΑΡΦΑΡΑ  Η Εφημερίδα μας  Τρίτη 29  Οκτωβρίου 2019  Στο αγιάζι της  ενημέρωσης  μας  ... -   :   https://snsarfara.blogspot.com/2019/10/29-2019.html   .- 
33 .- ΑΡΦΑΡΑ -2-  Η Εφημερίδα μας  Τρίτη 29  Οκτωβρίου 2019  Στο αγιάζι της  ενημέρωσης  μας  ...`-2 -  :  https://stamos-dynami.blogspot.com/2019/10/2-29-2019.html .- 
34.-ΑΡΦΑΡΑ   Η Εφημερίδα μας   Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2019  Στο αγιάζι της  ενημέρωσης  μας  .. :  https://arfara-messinias-stamos-2010.blogspot.com/2019/10/30-2019.html   .-
35.- ΑΡΦΑΡΑ   Η Εφημερίδα μας  Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2019  Στο αγιάζι της  ενημέρωσης  μας  ...  :  https://httpdimmetoparfarablogspotcom.blogspot.com/2019/10/31-2019.html   .-

~ *  ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ  ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ  2019  : 
1.-  ΑΡΦΑΡΑ   Η Εφημερίδα μας  Παρασκευή 01 Νοεμβρίου 2019 Στο αγιάζι της  ενημέρωσης  μας  ... ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΙΑ ΚΥΡΙΟΥ ΜΗΝΑ  !  :  https://arfara-messinias-stamos.blogspot.com/2019/10/01-2019.html    .- 
2.- ΑΡΦΑΡΑ   Η Εφημερίδα μας   Σάββατο 02  Νοεμβρίου 2019  Στο αγιάζι της  ενημέρωσης  μας  .. :  https://arfara-messinia-stamos.blogspot.com/2019/11/02-2019.html  .- 
3.-ΑΡΦΑΡΑ   Η Εφημερίδα μας    Κυριακή 03 Νοεμβρίου 2019  Στο αγιάζι της  ενημέρωσης  μας  ...  :  https://dimmetoparfara.blogspot.com/2019/11/03-2019.html  .-
4.- .- ΑΡΦΑΡΑ   -2-   Η Εφημερίδα μας    Κυριακή 03 Νοεμβρίου 2019  Στο αγιάζι της  ενημέρωσης  μας  ...   : https://snsstamoskal.blogspot.com/2019/11/2-03-2019.html  .-
5.- ΑΡΦΑΡΑ   Η Εφημερίδα μας  Δευτέρα 04 Νοεμβρίου 2019 Στο αγιάζι της  ενημέρωσης  μας ..: https://arfara-kalamata-greece.blogspot.com/2019/11/04-2019.html .-
  6.-  ΑΡΦΑΡΑ   Η Εφημερίδα μας   Τρίτη 05 Νοεμβρίου 2019  Στο αγιάζι της  ενημέρωσης  μας   : https://vlasisarfarablogspotcom.blogspot.com/2019/11/05-2019.html  .- 
7.-ΑΡΦΑΡΑ   Η Εφημερίδα μας  Τετάρτη  06  Νοεμβρίου 2019  Στο αγιάζι της  ενημέρωσης  μας  ...  : https://snsarfara-stamos-dynami.blogspot.com/2019/11/06-2019.html   .- 
8.-ΑΡΦΑΡΑ   Η Εφημερίδα μας   Πέμπτη 07 Νοεμβρίου 2019  Στο αγιάζι της  ενημέρωσης  μας  .. :  https://snsarfara.blogspot.com/2019/11/07-2019.html  .- 
9.-ARFARA  Η Εφημερίδα μας    Παρασκευή  08 Νοεμβρίου 2019  Στο αγιάζι της  ενημέρωσης  μας  ... :  https://stamos-dynami.blogspot.com/2019/11/arfara-07-2019.html .-10.- .- ARFARA  Η Εφημερίδα μας  Σάββατο 09 Νοεμβρίου 2019 Στο αγιάζι της  ενημέρωσης  μας  ... : https://arfara-messinias-stamos-2010.blogspot.com/2019/11/arfara-09-2019.html  .-
11.-.- ARFARA  Η Εφημερίδα μας  Κυριακή 10  Νοεμβρίου 2019 Στο αγιάζι της  ενημέρωσης  μας  ... :  https://arfara-messinias-stamos-2010.blogspot.com/2019/11/arfara-10-2019.html  .- 
12. - ARFARA   Η Εφημερίδα μας  Δευτέρα 11   Νοεμβρίου 2019  Στο αγιάζι της  ενημέρωσης  μας  ..  : https://arfara-messinias-stamos.blogspot.com/2019/11/arfara-11-2019.html    .-
13.-ΑΡΦΑΡΑ  -2- .. Η Εφημερίδα μας  Δευτέρα 11   Νοεμβρίου 2019 Στο αγιάζι της  ενημέρωσης  μας  . : https://arfara-messinia-stamos.blogspot.com/2019/11/2.html   .- 
14.-  .-   ΑΡΦΑΡΑ  .. Η Εφημερίδα μας  Τρίτη 12  Νοεμβρίου 2019  Στο αγιάζι της  ενημέρωσης  μας  .. :  https://arfara-messinia-stamos.blogspot.com/2019/11/blog-post.html    .- 
 15.-.- ΑΡΦΑΡΑ  -2-  Η Εφημερίδα μας  Τρίτη 12  Νοεμβρίου 2019  Στο αγιάζι της  ενημέρωσης  μας  ..   :  https://arfara-kalamata-greece.blogspot.com/2019/11/2-12-2019.html .- 
 16.-  .- ΑΡΦΑΡΑ    Η Εφημερίδα μας   Τετάρτη 13 Νοεμβρίου   2019  Στο αγιάζι της  ενημέρωσης  μας  .. : https://vlasisarfarablogspotcom.blogspot.com/2019/11/14-2019.html   .- 
17.- .- ΑΡΦΑΡΑ    Η Εφημερίδα μας   Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2019  Στο αγιάζι της  ενημέρωσης  μας  ..  : https://snsarfara-stamos-dynami.blogspot.com/2019/11/14-2019.html   .- 
18.- .-  ΑΡΦΑΡΑ  Η Εφημερίδα μας  Παρασκευή  15 Νοεμβρίου   2019  Στο αγιάζι της  ενημέρωσης  μας  ..  : https://snsarfara.blogspot.com/2019/11/15-2019.html  .- 
19.-ΑΡΦΑΡΑ  Η Εφημερίδα μας  Σάββατο16  Νοεμβρίου   2019 Στο αγιάζι της  ενημέρωσης  μας  ..  : https://stamos-dynami.blogspot.com/2019/11/16-2019.html  .-
20.-  ΑΡΦΑΡΑ  Η Εφημερίδα μας  Κυριακή 17 Νοεμβρίου   2019  Στο αγιάζι της  ενημέρωσης  μας  ..   : https://arfara-messinias-stamos-2010.blogspot.com/2019/11/17-2019.html    .-
 21.- ΑΡΦΑΡΑ  Η Εφημερίδα μας   Δευτέρα 18 Νοεμβρίου   2019 Στο αγιάζι της  ενημέρωσης  μας  ..  :  https://httpdimmetoparfarablogspotcom.blogspot.com/2019/11/18-2019.html  .- 
 22.- ΑΡΦΑΡΑ  Η Εφημερίδα μας Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2019 Στο αγιάζι της  ενημέρωσης  μας  .. : https://httpdimmetoparfarablogspotcom.blogspot.com/2019/11/19-2019.html    .- 
23.-ΑΡΦΑΡΑ  Η Εφημερίδα μας   Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2019  Στο αγιάζι της  ενημέρωσης  μας  ..  :  https://arfara-messinias-stamos.blogspot.com/2019/11/20-2019.html  .-   
24.- ΑΡΦΑΡΑ  Η Εφημερίδα μας   Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2019  Στο αγιάζι της  ενημέρωσης  μας  .. :  https://arfara-messinia-stamos.blogspot.com/2019/11/20-2019.html  ­   .-                                                      25.-ΑΡΦΑΡΑ -2-   Η Εφημερίδα μας   Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2019 Στο αγιάζι της  ενημέρωσης  μας  :  https://dimmetoparfara.blogspot.com/2019/11/2-20-2019.html  .-                                                        26.- 
~


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου