arfara messinias stamos1

Ο ήλιος φωτίζει τα σώματα τα , η δε σοφία τις ψυχές .Ο κόσμος είναι ένα ανάκτορο της σοφίας του Υψίστου . Ο Θεός άναψε κάθε μία ψυχή με το δικό του πυρ . Έτσι λάμπουν όλοι οι άνθρωποι με τη σοφία του σε αυτό το θέατρο , όπως ο Θεός τους έπλασε .-Μερικούς τους έκανε μεγάλα φώτα , σε άλλους μικρά.-(Κάρλος Λιναίος )

 Αρφαρά

Η ελευθερία χωρίς τη μάθηση είναι πάντα σε κίνδυνο• η μάθηση χωρίς ελευθερία είναι πάντα μάταιη. Τζων Κέννεντυ .-

Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2012

Το αγιάζι της Δευτέρας 26 Νοεμβρίου 2012

Το αγιάζι της Δευτέρας  στην ενημέρωση 26 Νοεμβρίου  2012 :

ΕΥΡΩ ή ΔΡΑΧΜΗ  ?  ;
Όλα  μέσα στη Ζωή ,.....
Το  ποντικάκι  κοντά στην Ενημέρωση !

Ευρωπαϊκή Ένωση  ή διάλυση  και  φτώχεια ; ??
***

*** Μαχαιρώματα Ρουμάνων στην Μονεμβασιά :
Μαχαιρώματα Ρουμάνων στην Μονεμβασιά
* Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λακωνίας : "Συνελήφθησαν, την 26-11-2012 και πρώτες πρωινές ώρες, στη Μονεμβασιά Λακωνίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μολάων Λακωνίας, τρεις (3) αλλοδαποί, υπήκοοι Ρουμανίας, ηλικίας 20,25 και 28 ετών αντίστοιχα, γιατί όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, την 25-11-2012 το βράδυ, στη Μονεμβασιά Λακωνίας, μετά από επεισόδιο, τραυμάτισαν δύο (2) ομοεθνείς τους, ηλικίας 38 και 35 ετών. Βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τρία μαχαίρια. Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν και νοσηλεύονται στο Γενικό Νοσοκομείο Σπάρτης"


*** Τσιγγάνοι διέρρηξαν αυτοκίνητο στις Κιτριές :
Τσιγγάνοι διέρρηξαν αυτοκίνητο στις Κιτριές
* Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μεσσηνίας: Συνελήφθησαν, την 25-11-2012 το απόγευμα, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, τρεις (3) ημεδαποί ΡΟΜΑ, ηλικίας 16,15 και 22 ετών αντίστοιχα, γιατί όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, λίγο νωρίτερα, στις Κιτριές Δήμου Δυτικής Μάνης Μεσσηνίας, είχαν διαρρήξει όχημα ιδιοκτησίας ημεδαπού και είχαν αφαιρέσει ένα τσαντάκι με έγγραφα, τα οποία βρέθηκαν και αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους"


*** Λήστεψαν ντελιβερά στα Εξαμίλια  :
Λήστεψαν ντελιβερά στα Εξαμίλια
* Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κορινθίας: Σε εξέλιξη έρευνες, για τον εντοπισμό και την σύλληψη αγνώστων δραστών, οι οποίοι την 25-11-2012 το βράδυ, στα Εξαμίλια Κορινθίας, προσποιούμενοι τους πελάτες, απέσπασαν με την χρήση σωματικής βίας, από υπάλληλο καταστήματος-ταχυφαγείου, ο οποίος είχε μεταβεί για να παραδώσει παραγγελία, ένα τσαντάκι, το οποίο περιείχε χρήματα, προσωπικά αντικείμενα και έγγραφα. Στην συνέχεια τράπηκαν σε φυγή και αναζητούνται. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου".


*** Φωτογραφίες από την πυρκαγιά στον Αγιο Χαράλαμπο στην Κορώνη

Φωτογραφίες από την πυρκαγιά στον Αγιο Χαράλαμπο στην Κορώνη

*** Κατά μέσο όρο στα 2,40 ευρώ το κιλό το ελαιόλαδο φέτος πιθανολογεί μελέτη της ΠΑΣΕΓΕΣ :
Κατά μέσο όρο στα 2,40 ευρώ το κιλό το ελαιόλαδο φέτος πιθανολογεί μελέτη της ΠΑΣΕΓΕΣ
* Σύμφωνα με στοιχεία της ΠΑΣΕΓΕΣ, τα οποία περιέχει σχετική έκθεση που ετοίμασε το στέλεχος της οργάνωσης, κ. Θεόδωρος Βλουτής, από την Υπηρεσία Αγροτικής Οικονομίας, για την περίοδο 2010/11 η παραγωγή δεν ξεπέρασε τους 230.000 τον., η κατανάλωση δεν ξεπέρασε τους 160.000 τον., οι εξαγωγές υπολογίζονται στους 95.000 τον., τα δε αποθέματα έφθασαν τους 50.000 τον. Την περίοδο 2011/12 η παραγωγή κυμάνθηκε γύρω στους 210.000τον. και για την περίοδο 2012/13 αναμένεται η παραγωγή να φθάσει τους 250.000τον. περίπου.

Σε σχέση με τιμές, σε γενικές γραμμές για το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο ακολούθησαν τις τάσεις στις αγορές της Ε.Ε. την περίοδο 2010/11 δεν κατάφεραν να ξεπεράσουν κατά μέσο όρο τα 2,01€/κιλό. Στην συνέχεια την περίοδο 2001/12 μειώθηκαν ακόμη περισσότερο φθάνοντας κατά μέσο όρο μόλις μετά βίας τα 1,85€/κιλό ενώ από τα τέλη Σεπ. 2012 άρχισαν να ανακάμπτουν φθάνοντας τον Νοε. 2012 τα 2,40€/κιλό με τάσεις περαιτέρω αύξησης αν πράγματι επαληθευθεί η διαφαινόμενη μείωση της Ισπανικής παραγωγής στο μισό της προηγούμενης περιόδου και η ελαφρά μείωση της Ιταλικής παραγωγής.
 «Το πλέον πιθανό είναι οι τιμές παραγωγού για την φετινή περίοδο 2012/13 κατά μέσο όρο να κυμανθούν στα 2,40€/κιλό», τονίζεται στην έκθεση.
 Διαβάστε εδώ ολόκληρο το έγγραφο εργασίας (σε μορφή Word)
 Από το paseges.gr

*** Ενημερωτική εκδήλωση για τις μαθησιακές δυσκολίες από τους τρίτεκνους Μεσσηνίας

Ενημερωτική εκδήλωση για τις μαθησιακές δυσκολίες από τους τρίτεκνους Μεσσηνίας
* Σύλλογος Γονέων Τριών Μεσσηνίας ενημερώνει τα μέλη του ότι τη Κυριακή 25 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη συνάντηση στο ξενοδοχείο REX. Στη συνάντηση παρευρέθηκε και ο κ. Ιωάννης Κωτσάκης ο οποίος ενημέρωσε τους τρίτεκνους γονείς για τις μαθησιακές δυσκολίες και πως αντιμετωπίζονται. Επίσης παρευρέθηκε και η κ. Παναγιώτα Πολίτη καθηγήτρια αγγλικής φιλολογίας η οποία με ιδιωτική πρωτοβουλία ζήτησε να κάνει μαθήματα ξένων γλωσσών στα παιδιά των άπορων τρίτεκνων οικογενειών. Ο πρόεδρος του Συλλόγου κ. Χρήστος Κορομηλάς ενημέρωσε για τις αλλαγές στα πολυτεκνικά επιδόματα.
 Η γενική γραμματέας
 Γρηγορία Δημητρακοπούλου

*** "Ανεξάρτητοι Ελληνες": Ερώτηση Κουράκου για την υδροδότηση στη Μεσσηνία :

"Ανεξάρτητοι Ελληνες": Ερώτηση Κουράκου για την υδροδότηση στη Μεσσηνία
* Ερώτηση προς τον υπουργό Εσωτερικών για τη χρηματοδότηση του Συνδέσμου Υδρευσης Μεσσηνίας "Καπετάν Τέλλος Αγρας" κατέθεσε ο βουλευτής Β' Πειραιά των Ανεξάρτητων Ελλήνων Γιάννης Κουράκος. Ακολουθεί το πλήρες κείμενο της ερώτησης:
 Α. Ο Σύνδεσμος Ύδρευσης «Καπετάν Τέλος Άγρας» Ν. Μεσσηνίας διαχειρίζεται την υδροδότηση των χωριών που παίρνουν νερό από την πηγή που βρίσκεται στον οικισμό του Αληκοντουζίου, του Παλαιού Λουτρού.
 Τα χωριά αυτά, οι Τοπικές και Δημοτικές Ενότητες που ανήκουν διοικητικά στους καλλικρατικούς δήμους Μεσσήνης, Πύλου-Νέστορος και Τριφυλίας είναι και μέλη του προαναφερόμενου Συνδέσμου Ύδρευσης.
 Ο Σύνδεσμος Ύδρευσης αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα που δυσχεραίνουν τη λειτουργία του και αδυνατεί ακόμα και να αποκαταστήσει τις βλάβες στο δίκτυο ύδρευσης, στις οποίες οφείλονται οι διακοπές στην υδροδότηση που παρουσιάζονται κατά περιόδους σε Τοπικές και Δημοτικές Ενότητες που υδρεύονται από αυτόν.
 Β. Με την υπ’ Αριθμ. Πρωτ. 48272/31.7.2009 Απόφαση του Υφυπουργού Εσωτερικών Αθανάσιου Νάκου ,με θέμα: "Χρηματοδότηση του ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΥΔΡΕΥΣΗΣ «ΚΑΠΕΤΑΝ ΤΕΛΟΣ ΑΓΡΑΣ» Ν. ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ για την αντιμετώπιση προβλημάτων που δημιουργήθηκαν από τη λειψυδρία (ΣΑΕ 055)" εγκρίθηκε η χρηματοδότηση του Συνδέσμου με το ποσό των διακοσίων χιλιάδων ευρώ(200.000,00)σε βάρος των πιστώσεων 2009 του έργου:
 2001ΣΕ05500002 "Εκτέλεση εργασιών από τους ΟΤΑ της χώρας για την αντιμετώπιση του φαινομένου της λειψυδρίας (π.κ. 2155002)".
 Κατόπιν τούτων, ερωτάται ο κ. Υπουργός Εσωτερικών και καλείται να καταθέσει στην Εθνική Αντιπροσωπεία τα αντίστοιχα σχετικά στοιχεία:
 1.Πού οφείλεται η μη υλοποίηση της Απόφασης αυτής του Υφυπουργού Εσωτερικών, η μη χρηματοδότηση δηλαδή του Συνδέσμου Ύδρευσης «Καπετάν Τέλος Άγρας» Ν. Μεσσηνίας, που υπεγράφη στις 31.7.2009;
 2.Αφού το κράτος έχει συνέχεια και η Απόφαση χρηματοδότησης δεν ανεκλήθη, σε ποιες ενέργειες προτίθεται να προβεί άμεσα η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Εσωτερικών για την υλοποίηση της Απόφασης αυτής, προκειμένου ο προαναφερόμενος Σύνδεσμος Ύδρευσης να ενισχυθεί οικονομικά και να ανταποκριθεί επαρκώς στη λειτουργία του;
 Αθήνα 26 Νοεμβρίου 2012
 Ο ερωτών Βουλευτής
 Γιάννης Κουράκος

*** Σοβαρό τροχαίο της αποστολής της άρσης βαρών του Μεσσηνιακού :
Σοβαρό τροχαίο της αποστολής   της άρσης βαρών του Μεσσηνιακού
* Τροχαίο ατύχημα είχε η αποστολή της άρσης βαρών του Μεσσηνιακού την Κυριακή το βράδυ, με τον προπονητή της ομάδας Χρήστο Γεννάτο να τραυματίζεται σοβαρά και να νοσηλεύεται στην εντατική του Γενικού Νοσοκομείου Αρτας. Ο Γεννάτος επέστρεφε με δύο αθλήτριες και ένα αθλητή του από την Αρτα, όπου συμμετείχαν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα της άρσης βαρών στην Αριδαία. Το ατύχημα έγινε στην εθνική οδό Αγρινίου - Ιωαννίνων στο ύψος της Αμφιλοχίας. Ο νεαρός Ουάμπικ έσπασε το πόδι του ενώ δεν υπήρξε άλλος σοβαρός τραυματισμός. Στην Αρτα έχει μεταβεί ήδη ο γραμματέας του Μεσσηνιακού Παναγιώτης Στασινόπουλος με τον αθλητή του Μεσσηνιακού Λυκούργο Κοζομπόλη,ενώ καθ' όδον βρίσκονται αυτή την ώρα ο γιατρός της Ομοσπονδίας Γιώργος Τσικούρης με τον Πύρρο Δήμα.


*** Νίκας : Εγώ συγκάλεσα τη σύσκεψη για την Ολυμπία Οδό

Νίκας : Εγώ συγκάλεσα τη σύσκεψη για την Ολυμπία Οδό
* Η σύσκεψη της περασμένης Παρασκευής έγινε αποκλειστικά με πρωτοβουλία του Δήμου Καλαμάτας και μετά από πρόσκληση του δημάρχου του και μόνο. Αρα τα όποια βέλη εκτοξεύονται, θα πρέπει να στρέφονται εναντίον μου.
 Σε αυτή την κατηγορηματική -και αυστηρή ταυτόχρονα- δήλωση προέβη το μεσημέρι της Δευτέρας ο δήμαρχος Παναγιώτης Νίκας, με αφορμή την επίθεση που δέχεται, από μερίδα μέσων ενημέρωσης, η πρωτοβουλία του να συγκαλέσει την πιο πάνω συνάντηση, για τα θέματα της Τσακώνας, της Ολυμπίας Οδού και του αγωγού φυσικού αερίου.
 “Με μεγάλη υπομονή μέχρι τώρα αντεπεξέρχομαι στις ύβρεις και τις συκοφαντίες σε βάρος μου από διάφορες ιστοσελίδες και μπλογκς, οι οποίες εκπορεύονται από συγκεκριμένο κέντρο που το γνωρίζω και θα έρθει ο καιρός που θα τα πούμε και δημόσια” συνέχισε ο Π. Νίκας, βεβαιώνοντας ταυτόχρονα ότι “δεν υποχωρώ, δεν κάμπτομαι, δεν παρασύρομαι”.
 Χαρακτηριστικά δε, τόνισε ότι “με το ΣΥΡΙΖΑ έχω ιδεολογικές διαφορές που τις τονίζω σε κάθε ευκαιρία, όμως δεν θεωρώ ούτε το κόμμα αυτό, ούτε τον κ. Πετράκο εχθρούς της Μεσσηνίας. Αλλο η ιδεολογική διαφορά και άλλο το μίσος”.
 Καταλήγοντας, ο Π. Νίκας σημείωσε ότι οι συσκέψεις αυτές θα λαμβάνουν χώρα ανά δίμηνο, θα είναι ανοιχτές και “όσοι θέλουν ας έρχονται, όσοι δεν θέλουν ας μην έρχονται”.  Β.Γ.Μ.

*** Χωρίς νερό λόγω βλάβης στον αγωγό :
Χωρίς νερό λόγω βλάβης στον αγωγό
* Χωρίς νερό έχουν μείνει πολλά σπίτια στην Καλαμάτα λόγω βλάβης στον αγωγό ύδρευσης. Η βλάβη είναι στον αγωγό που είναι εγκατεστημένος στην οδό Βύρωνος

*** ΑΘΛΗΤΙΚΑ :

 ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ -ΑΡΗΣ Θεσσαλονίκης  4-0 .- ^
Τα  γκόλ : 1΄ καί  54΄Δημ.  Παπαδόπουλος , 44΄ Μπαϊκαράς , 75΄Λουσέρο .-
Διαιτητής: Ηλίας Σπάθας (Πειραιά)

 Κίτρινες: Μακρυδημήτρης - Γκέσιος
 Κόκκινες: 36΄ Γκέσιος (δεύτερη κίτρινη)
 Πανθρακικός (Παύλος Δερμιτζάκης): Κουτσόπουλος, Σκλιοπίδης, Χρήστου, Σαρακατσάνος, Μακρυδημήτρης (λ.τ. 13΄ Μελίσσης λ.τ. 42΄ Μουνάφο), Λαδάκης, Καστσελάν, Βαϊρουά (80΄ Κυβελίδης), Μπαϊκαρά, Λουσέρο, Παπαδόπουλος.
 Άρης (Νίκος Πασιαλής): Βελλίδης, Καζναφέρης, Παπαζαχαρίας, Γιαννίτσης, Μαργαρίτης, Κοέλιο, Παπαστεριανός, Οικονομόπουλος (55΄ Ψυχογιός), Γκέσιος, Σουνάς (80΄ Ασλανίδης), Αγκάνθο (62΄ Κάνουλας).


 
ΛΑΡΙΣΣΑ - ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ    0- 1 .- ^
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ  - ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ  95-68 .- ^
Τα δεκάλεπτα: 22-14, 42-36, 71-47, 95-68.

 Διαιτητές: Γεωργιάδης, Βαρδάλος, Αναστόπουλος
 ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Αργύρης Πεδουλάκης): Μπράμος 14 (4), Πάνκο 6, Ματσιούλις 8 (1), Άρμστρονγκ 11, Ούκιτς 3 (1), Λάσμε 14, Τσαρτσαρής 15, Διαμαντίδης 8 (2), Κίτσεν 11, Ξανθόπουλος, Γιαννόπουλος, Χαραλαμπόπουλος 5.
 ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ (Γιώργος Σκαραφίγκας): Κυριακόπουλος 1, Νίκου 6 (2), Παπανικολόπουλος 14 (2), Παπανικολάου 4 (1), Δημάκος, Μαγκουνής 2, Λιακόπουλος 13 (1), Δεληγιάννης 9, Καμπ 7 (2), Τσιάκος 6, Ματζιώρης 2, Αβραμίδης 4.

** Ο Κανακούδης για το Πλατανιάς - Παναθηναϊκός : Ο Κανακούδης για το Πλατανιάς - Παναθηναϊκός
* Μπορεί όλοι να περίμεναν ότι το ντέρμπι της Τούμπας μεταξύ ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού θα ήταν ήταν η αναμέτρηση της αγωνιστικής, τελικά όμως τα φώτα της δημοσιότητας στράφηκαν και όχι άδικα στα Χανιά, όχι μόνο λόγω της νίκης του Πλατανιά επί του Παναθηναϊκού, αλλά και λόγω της... αμαρτωλής διαιτησίας του Αρετόπουλου. Ο Μακεδόνας αριστερός αμυντικός με τριετή θητεία και στον Αστέρα Τρίπολης μίλησε στο sportvox.gr επισημαίνοντας την υπερπροσπάθεια που κατέβαλλαν οι Χανιώτες προκειμένου να φτάσουν στη συγκεκριμένη επιτυχία.
 Επίσης, τόνισε ότι ο ίδιος και οι συμπαίκτες του άντλησαν δύναμη από τον ξαφνικό χαμό του 17χρονου Ζαχαρία Καραντωνάκη που "έφυγε" άδικα από τη ζωή προ ημερών. Παράλληλα, εξήρε το ήθος του Άγγελου Αναστασιάδη απονέμοντας τα "εύσημα" στον απολυθέντα πρώην τεχνικό, Γιάννη Χατζηνικολάου.
 Αναλυτικά η συνέντευξη του Πέτρου Κανακούδη στο www.sportvox.gr
ΝΤΡΟΠΗ  στην  διαιτησία Αλέξανδρου Αρετόπουλου !!!!!!
**
Η Παναθηναϊκή Συμμαχία ανακάλεσε (μετά από απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων) την ανακοίνωση που είχε βγάλει την 1η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ όπου μιλούσε για «μικροχειρουργική» διαιτησία, ωστόσο στην ανακοίνωση που εξέδωσε περνά στην αντεπίθεση και τονίζει με ειρωνικό τρόπο ότι «το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι άμεμπτο και παράλληλα τα συστήματα και οι θεσμοί λειτουργούν με αδιαμφισβήτητα εξαιρετικό τρόπο».
~*\ Αφού ανακάλεσε ήρθε και η αντεπίθεση της Παναθηναϊκή Συμμαχίας:
 «Με την υπ΄αριθμ.112/7-11-2012 απόφασή της, η Επιτροπή Εφέσεων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας αποτελούμενη από τον Πρόεδρο Νικόλαο Λεοντή και τα μέλη Γεώργιο Βλάσση και Μαρία Αναστασάκη δέχθηκε την έφεση του Ποδοσφαιρικού Εισαγγελέα Παναγιώτη Καρρά κατά της υπ΄ αριθμ. 313/4-10-2012 πλήρως απαλλακτικής απόφασης της ΠΕ/EΠΟ για το σωματείο «ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ 2012», με την οποία είχε κριθεί ότι το περιεχόμενο της ανακοινώσεώς μας υπήρξε απολύτως εύλογο και σύννομο, εξαφανίζοντας δε την πρωτοβάθμια απόφαση, έκρινε ότι το σωματείο «ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ 2012» τέλεσε πειθαρχικό παράπτωμα κατά το ακόλουθο περιεχόμενο της υπό κρίση ανακοινώσεως:
 «Ήταν το πρώτο μήνυμα του συστήματος. Δηλαδή με ‘μικροχειρουργική’ η διαιτησία κατάφερε να αλλάξει τη ροή του αγώνα, όχι όμως και το αποτέλεσμα. Κι όλα αυτά ενώ ήδη η μεθόδευση της καθόδου του υπεύθυνου για τους καταρτισμούς των πινάκων κ. Σαρρή στις εκλογές της ΕΠΟ δημιουργεί τεράστια ερωτηματικά και ανησυχία στην αρχή του πρωταθλήματος…», επιβάλλοντας την πειθαρχική ποινή της επιπλήξεως με την υποχρέωση ανακλήσεως της ανακοινώσεως.
 Μετά ταύτα η ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ 2012 εις εκτέλεση της ως ανω αποφάσεως δηλώνει ότι ανακαλεί το κατωτέρω περιεχόμενο: «Ήταν το πρώτο μήνυμα του συστήματος. Δηλαδή με ‘μικροχειρουργική’ η διαιτησία κατάφερε να αλλάξει τη ροή του αγώνα, όχι όμως και το αποτέλεσμα. Κι όλα αυτά ενώ ήδη η μεθόδευση της καθόδου του υπεύθυνου για τους καταρτισμούς των πινάκων κ. Σαρρή στις εκλογές της ΕΠΟ δημιουργεί τεράστια ερωτηματικά και ανησυχία στην αρχή του πρωταθλήματος…».
 Προφανώς,
 Α. η εν εξελίξει δικαστική διερεύνηση σε επίπεδο ανακρίσεως της υποθέσεως των «στημένων αγώνων», στην οποία εμπλέκονται πλήθος ενεργών παραγόντων του ελληνικού ποδοσφαιρικού χώρου, οφείλεται σε δικαστική πλάνη,
 Β. η -προηγηθείσα κατά δύο εβδομάδες της «επιλήψιμης» ανακοινώσεώς μας- καταγγελία του παραιτηθέντος Αντιπροέδρου ΚΕΔ για σκάνδαλο στημένων πινάκων διαιτητών ήταν άνευ σημασίας και συνεπώς η ΣΥΜΜΑΧΙΑ «πλανήθηκε πλάνην οικτράν».
 Μετά δε και την τελευταία αγωνιστική, δεν μένει παρά να διαπιστώσουμε ότι δεν συντρέχει κανένας απολύτως λόγος ανησυχίας. Το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι άμεμπτο και παράλληλα τα συστήματα και οι θεσμοί λειτουργούν με αδιαμφισβήτητα εξαιρετικό τρόπο».
 Στις 20 Δεκεμβρίου η Γενική Συνέλευση
 Εν τω μεταξύ, χωρίς την παρουσία του προέδρου της ομάδας Γιάννη Αλαφούζου πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, όπου προκηρύχθηκε Γενική Συνέλευση για τις 20 Δεκεμβρίου.
 Το Πράσινο ΔΣ ολοκληρώθηκε σε διάστημα δέκα λεπτών με προεδρεύοντα τον Χρήστο Παναγόπουλο, ενώ δεν έγινε καμία αναφορά στη διαιτησία του αγώνα με τον Πλατανιά.
 Όπως έγινε γνωστό αποφασίστηκε να προκηρυχθεί νέα Γ.Σ. στις 20 Δεκεμβρίου. Βασικά θέματα της οποίας θα είναι η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου και η μείωση των μελών του Δ.Σ.
Εξετάζει τρόπους αντίδρασης η ΠΑΕ για τη διαιτησία Αλέξανδρου Αρετόπουλου
Εν τω μεταξύ, στο ΔΣ μπορεί να μην έγινε καμία αναφορά στη διαιτησία του Αρετόπουλου, ωστόσο μετά το τέλος του, ο πρόεδρος της ομάδας Γιάννης Αλαφούζος είχε συνάντηση με τον στενό του συνεργάτη, Χρήστο Παναγόπουλο και τους νομικούς εκπροσώπους της ΠΑΕ, την Αθηνά Μπαλωμένου και τον Γιάννη Κάρμη.
Στη συνάντηση αυτή, αποφάσισαν... επίθεση προς την ΕΠΟ, την ΚΕΔ και τη Σούπερ Λιγκ έχοντας τεκμήρια και επιχειρήματα. Παράλληλα, στη σύσκεψη αυτή οι Αλαφούζος, Παναγόπουλος συζήτησαν με τους δυο νομικούς της ΠΑΕ την προοπτική του να προσφύγει η ομάδα στα πολιτικά δικαστήρια.
Newsroom ΔΟΛ




  *** ΑΠΟ  ΤΙΣ  ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ  ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ  ΜΑΣ :

~** http://vlasisarfarablogspot.blogspot.gr/2012/11/blog-post_17.html  , Σαββατιάτικο αγιάζι ενημέρωσης , Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2012 , Η Επέτειος εορτασμού του Πολιτεχνείου !

~** http://asterasarfaron2011.blogspot.gr/2012/11/18-2012.html  , ΑΘΛΗΤΙΚΟ Σαββατοκύριακο 18 Νοεμβρίου 2012.-
~** http://stamos-stamoskalsnsblogspotcom.blogspot.gr/2012/11/18-2012.html  , Κυριακάτικο αγιάζι ενημέρωσης 18 Νοεμβρίου 2012
 ~** http://arfaramessiniasgreece.blogspot.gr/2012/11/19-2012.html  , Το Δευτεριάτικο αγιάζι της ενημέρωσης 19 Νοεμβρίου 2012 .-
~** http://arfara-messinia-stamos-stamos.blogspot.gr/2012/11/20-2012.html  , Το αγιάζι στη ενημέρωση Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2012 .-
~** http://asterasarfaron2011.blogspot.gr/2012/11/21-2012.html  , Το αγιάζι της Αθλητικης Τετάρτης 21 Νοεμβρίου 2012 .-
~** http://stamos-stamoskalsnsblogspotcom.blogspot.gr/2012/11/21-2012.html  , Το αγιάζι της ενημέρωσης Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2012 .- ~
~* * http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2012/11/blog-post_21.html  , Τετάρτη, 21 Νοεμβρίου 2012 , ΜΕΝΟΥΜΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΖΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ .- (1)
~** http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2012/11/blog-post_22.html  , Πέμπτη, 22 Νοεμβρίου 2012 , ΜΕΝΟΥΜΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΖΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ .- (2)
~** http://arfaramessiniasgreece.blogspot.gr/2012/11/22-2012.html  , Το αγιάζι της ενημέρωσης Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2012 .-
~** http://arfara-messinia-stamos.blogspot.gr/2012/11/a.html  , Παρασκευή, 23 Νοεμβρίου 2012 , AΘΛΗΤΙΚΗ παρουσίαση .-
~** http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2012/11/3.html  , Παρασκευή, 23 Νοεμβρίου 2012 , ΜΕΝΟΥΜΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ (3) .-
~** http://snsarfara-stamos-dynami.blogspot.gr/2012/11/23-2012.html  , Το αγιάζι της ενημέρωσης Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2012 : ΚΑΛΟ Σ/Κ γιά όλους μας !!!
  ~** http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2012/11/4.html  , Σάββατο, 24 Νοεμβρίου 2012 , ΜΕΝΟΥΜΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΖΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ (4) .-
~** http://stamos-dynami.blogspot.gr/2012/11/24-11-2012.html  , Το Σαββατιάτικο αγιάζι στην ενημέρωση 24-11-2012.-
~** http://httpdimmetoparfarablogspotcom.blogspot.gr/2012/11/25-2012.html  , Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2012 στην ενημέρωση .-
  ~** http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2012/11/5.html  , Κυριακή, 25 Νοεμβρίου 2012 , ΜΕΝΟΥΜΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΖΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ (5) .-

~** http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2012/11/6.html , ΜΕΝΟΥΜΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΖΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ (6) : Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2012 ,.-
~**  http://dimmetoparfara.blogspot.gr/2012/11/blog-post_26.html , Το αγιάζι της Δευτέρας 26 Νοεμβρίου 2012 .-

~** Σαν σήμερα ΕΡΤ 26-11-2012 :

 http://youtu.be/1HmEthZilKA  ,



~** ΟΙ ΚΑΜΠΆΝΕΣ κατασκευή 2012:
http://youtu.be/GEOwYWDG508 ,




~**
*** BINTEOΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ...ΒΙΝΤΕΟΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ :


~ http://www.youtube.com/stamos01   , =2167 video.-

~  http://www.youtube.com/stamatios01   , =396video.-

~ http://www.youtube.com/vlasiskal   , = 397 video.-

***

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου