arfara messinias stamos1

Ο ήλιος φωτίζει τα σώματα τα , η δε σοφία τις ψυχές .Ο κόσμος είναι ένα ανάκτορο της σοφίας του Υψίστου . Ο Θεός άναψε κάθε μία ψυχή με το δικό του πυρ . Έτσι λάμπουν όλοι οι άνθρωποι με τη σοφία του σε αυτό το θέατρο , όπως ο Θεός τους έπλασε .-Μερικούς τους έκανε μεγάλα φώτα , σε άλλους μικρά.-(Κάρλος Λιναίος )

 Αρφαρά

Η ελευθερία χωρίς τη μάθηση είναι πάντα σε κίνδυνο• η μάθηση χωρίς ελευθερία είναι πάντα μάταιη. Τζων Κέννεντυ .-

Πέμπτη, 13 Μαΐου 2010

Ειδήσεις τα Νέα μας σήμερα , Πέμπτη 13/05/2010 *

Ειδήσεις τα Νέα μας σήμερα , Πέμπτη 123/05/2010 :

Οι φοροφυγάδες γιατροί του Κολωνακίου
Πέμπτη, 13 Μαΐου 2010,

Μιχάλης Παπανίδης

«Σπάει το απόστημα» της φοροδιαφυγής στη χώρα, ενώ οι πολίτες αρχίζουν να μαθαίνουν ποιοι «εγκλημάτησαν» εναντίον τους, αποκρύπτοντας σημαντικά εισοδήματα και, βεβαίως, φοροδιαφεύγοντας ανάλογα.

Το Υπουργείο Οικονομικών έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες λίστες με γιατρούς φοροφυγάδες μετά από συστηματικούς ελέγχους του ΣΔΟΕ, διασταυρώσεις στοιχείων και άνοιγμα τραπεζικών λογαριασμών.
Έχει γίνει πλέον κοινή συνείδηση, ότι η αντιμετώπιση της φοροδιαφυγής έχει καθοριστική σημασία στην προσπάθεια που καταβάλλεται για τη διάσωση της οικονομίας μας και για την εγκαθίδρυση ενός πιο δίκαιου και αποτελεσματικού φορολογικού συστήματος.

Το Υπουργείο Οικονομικών, στη μάχη που δίνεται ενάντια στη φοροδιαφυγή, αξιοποιεί κάθε διαθέσιμη πληροφορία και ανακοινώνει ονόματα φορολογούμενων, για τους οποίους οι έλεγχοι ανέδειξαν σημαντικές φορολογικές παραβάσεις.

Μέχρι σήμερα, έχουν σχεδιαστεί και διενεργούνται από τη Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων περισσότερα από 70 διαφορετικά είδη διασταυρώσεων οικονομικών δεδομένων και πληροφοριών με συγκεκριμένα κριτήρια επικινδυνότητας, που προκύπτουν από ιστορικά στοιχεία και από καταγγελίες πολιτών. Περίπου 25 από αυτές τις διασταυρώσεις είναι πάγιες και λειτουργούν καθ' όλη τη διάρκεια του έτους, ενώ οι υπόλοιπες βασίζονται σε ειδικά κριτήρια κινδύνου και έντασης φοροδιαφυγής σε συγκεκριμένες οικονομικές δραστηριότητες ή ομάδες φορολογουμένων.

Τα αποτελέσματα των διασταυρώσεων αξιοποιούνται από τις υπηρεσίες φορολογικών ελέγχων, τα Ελεγκτικά Κέντρα, τις Δ.Ο.Υ. και από το Σώμα Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος.

Τα στοιχεία από στοχευμένες διασταυρώσεις, όπως και οι πληροφορίες που προκύπτουν από καταγγελίες πολιτών, αξιοποιήθηκαν στις έρευνες και στους ελέγχους που πραγματοποιήθηκαν από το Σ.Δ.Ο.Ε. σε περισσότερους από 150 γιατρούς στο Κολωνάκι και σε άλλες περιοχές της Αθήνας και του Λεκανοπεδίου Αττικής.

Από τους ελέγχους αυτούς διαπιστώθηκαν ουσιαστικές παραβάσεις απόκρυψης φορολογητέας ύλης σε 57 γιατρούς. Για 36 εξ αυτών, προέκυψαν επιπλέον στοιχεία και ζητήθηκαν πληροφορίες από πιστωτικά ιδρύματα, άνοιγμα των τραπεζικών τους λογαριασμών, καθώς και διενέργεια έρευνας για εντολές εμβασμάτων προς το εξωτερικό. Για τους συγκεκριμένους αλλά και για τους υπόλοιπους γιατρούς, το Υπουργείο Οικονομικών διενεργεί περαιτέρω ελέγχους και θα ακολουθήσει κάθε νόμιμη διαδικασία, καθώς και λήψη διοικητικών μέτρων, συμπεριλαμβανομένου και του κλεισίματος των ιατρείων.

Από διαφορετική έρευνα, σε έξι περιπτώσεις γιατρών, όπου ο έλεγχος του Σ.Δ.Ο.Ε. ανέδειξε σημαντικές φορολογικές παραβάσεις, καταλογίστηκαν πρόστιμα συνολικού ύψους 1.907.991,52 ευρώ και σε τέσσερις εξ αυτών ασκήθηκαν ποινικές διώξεις. Σε άλλες πέντε περιπτώσεις έχουν κοινοποιηθεί φύλλα ελέγχου για καταλογισμό προστίμων συνολικού ύψους 2.446.280,12 ευρώ. Επισυνάπτεται πίνακας με τα ονόματα των 11 γιατρών και το ύψος των προστίμων που έχουν καταλογιστεί ή είναι υπό καταλογισμό.

Τέλος, σε 12 ορθοπεδικούς γιατρούς, για τους οποίους διενεργείται δικαστική έρευνα, στο πλαίσιο του σκανδάλου της De Puy, και ανοίχτηκαν οι τραπεζικοί τους λογαριασμοί, δεσμεύθηκαν κατόπιν εισαγγελικής παραγγελίας οι καταθέσεις τους. Στην περίπτωση αυτή, τα συνολικά δηλωθέντα οικογενειακά εισοδήματα αυτών των γιατρών ανέρχονταν στο ποσό των 12.085.858,84 ευρώ για τα έτη 2001-2008 και οι συνολικές καταθέσεις στο αντίστοιχο χρονικό διάστημα ανέρχονταν στο ποσό των 31.054.540,79 ευρώ. Η έρευνα συνεχίζεται με το άνοιγμα των τραπεζικών λογαριασμών και άλλων οκτώ ορθοπεδικών γιατρών. Τα ονόματα δεν δημοσιοποιούνται, προς το παρόν, ώστε να προχωρήσει απρόσκοπτα η εισαγγελική έρευνα.-

~** Έκρηξη σε εξωτερικό τοιχίο των Φυλακών Κορυδαλλού
Πέμπτη, 13 Μαΐου 2010,
Ισχυρή έκρηξη σημείωθηκε στις 22:15 στο εξωτερικό τοιχίο των Φυλακών Κορυδαλλού.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες από την έκρηξη τραυματίστηκε μία γυναίκα, την οποία παρέλαβε από το σημείο ασθενοφόρο.

Νωρίτερα άγνωστος άνδρας είχε τηλεφωνήσει στον τηλεοπτικό σταθμό Alter και στην εφημερίδα «Ελευθεροτυπία» στις 21:47 λέγοντας ότι σε 27 λεπτά θα εκραγεί εκρηκτικός μηχανισμός στο εξωτερικό τοιχίο των φυλακών Κορυδαλλού επί της Γρηγορίου Λαμπράκη απέναντι από τον αριθμό 199.
Το σημείο είχαν αποκλείσει ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας.

Σύμφωνα με μαρτυρίες η έκρηξη ήταν τόσο ισχυρή που ακούστηκε σε ακτίνα πολλών χιλιομέτρων.-


~** Εφημερεύον νοσοκομείο με… ραντεβού

Πέμπτη, 13 Μαΐου 2010,


Βρήκε το Ειδικό Νοσοκομείο Αφροδισίων και Δερματικών Νόσων Θεσσαλονίκης χωρίς γιατρούς εν μέσω εφημερίας, η οποία λήγει στις 21:00.

Ο λόγος για τον Σ.Τ. ο οποίος εμφάνισε κάποιο δερματικό πρόβλημα και επέλεξε, όπως κάθε άνθρωπος, να επισκεφθεί νοσοκομείο.

Για κακή του τύχη, όμως, στις 15:15 που έφτασε, όχι μόνο δεν υπήρχε γιατρός, αλλά και μια νοσοκόμα που βρήκε, του είπε να περιμένει μέχρι τις 16:00 «για να πάρει χαρτάκι νωρίς», ώστε μετά τις 17:00 να τον εξετάσει ο γιατρός που θα έρθει.

Το ακόμα πιο εντυπωσιακό είναι ότι, σύμφωνα με την ίδια νοσοκόμα, στο νοσοκομείο υπάρχουν πέντε γιατροί που, λόγω εφημερίας, γίνονται επτά!

Ακούστε πώς περιγράφει ο Σ.Τ. τη μικρή και ευτυχώς όχι σοβαρή περιπέτειά του στον κόσμο του ΕΣΥ… ............ ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΛΕΞΗ Ν Τ Ρ Ο Π Η !!!
ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΣΕ ΑΛΛΑ ΜΕΓΑΛΑ ΠΑΝΕΠΗΣΤΗΜΙΑΚΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ , για να διαπτώσουμε τις ταρίφες για τα χειρουργεία , τακτικα ή έκτακτα ( φακελλάκια ) , για τους καθηγητές μεγαλογιατρούς και ΟΧΙ μόνο !!!π.χ. Γυναικολογικά Νοσοκομείου " ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ " κ.λ.π. sns 2010 ...... Ταρίφες και φακελάκια από 2000 ευρώ , μέχρι και 6000 ευρώ ....σήμερα , χωρίς αποδείξεις , χωρίς φορολόγηση από υποτειθέμενους Πανεπηστημιακούς δασκάλους κ.λ.π. ! ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΝΤΡΟΠΗ !! SNS .-

~** Απεργία εν μέσω εξετάσεων από την ΟΛΜΕ
Πέμπτη, 13 Μαΐου 2010,Κάλεσμα στους εκπαιδευτικούς να συμμετάσχουν στην 24ωρη απεργία της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ, στις 20 Μαΐου, απηύθυνε η ΟΛΜΕ.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση: «Απεργούμε από κάθε εκπαιδευτική διαδικασία που είναι προγραμματισμένη εκείνη την ημέρα (όπως ενδοσχολικές εξετάσεις, εργασίες στα βαθμολογικά κέντρα, πανελλαδικές εξετάσεις των τελειοφοίτων των εσπερινών λυκείων κάθε τύπου κ.λπ.)».

Η Ομοσπονδία των εκπαιδευτικών μέσης εκπαίδευσης καλεί την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Παιδείας να αναβάλει τις προγραμματισμένες για εκείνη την ημέρα Πανελλαδικές Εξετάσεις των εσπερινών λυκείων.

«Σε διαφορετική περίπτωση η ευθύνη για τις συνέπειες θα βαρύνουν το Υπουργείο Παιδείας» καταλήγει η ανακοίνωση της ΟΛΜΕ

ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ ΣΤΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ? ΔΑΣΚΑΛΟΥΣ ? ΔΥΣΤΗΧΩΣ Η ΑΣΗΔΟΣΙΑ ΚΑΙ Η ΑΤΙΜΟΡΗΣΙΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΦΕΡΕΙ ΣΕ ΤΟΥΤΟ ΤΟ ΧΑΛΙ !!!!~** Πανελλήνιες Eξετάσεις 2010: Όλες οι απαντήσεις στη zougla.gr
Πέμπτη, 13 Μαΐου 2010,


Από την Παρασκευή 14 Μαΐου 2010 και καθ' όλη τη διάρκεια διεξαγωγής των Πανελληνίων Εξετάσεων, η zougla.gr θα αναρτά καθημερινά τις απαντήσεις των θεμάτων στα οποία εξετάστηκαν οι υποψήφιοι αλλά και θέματα S.O.S που αναμένεται να επιλεγούν.

Η zougla.gr συνεργάζεται με το Φροντιστήριο «Άνοδος» Ο.Ε Ηλιόπουλος – Κόκκαλης, οι καθηγητές του οποίου θα επιμελούνται των απαντήσεων, καθώς και με τη φιλόλογο - συγγραφέα Ανδρομάχη Ηλιοπούλου.


~**
Βόλεϊ: Πανάξιος πρωταθλητής ο Ολυμπιακός

Πέμπτη, 13 Μαΐου 2010,

Ο Ολυμπιακός αναδείχθηκε πρωταθλητής στην Α1 βόλεϊ των ανδρών για την αγωνιστική περίοδο 2009-10.

Η ομάδα του Πειραιά ε πικράτησε με 3-1 σετ του Παναθηναϊκού στον τέταρτο τελικό της σειράς που διεξήχθη στο «Μελίνα Μερκούρη», έκανε τρεις τις νίκες της, και κατέκτησε έτσι το τρόπαιο, για 24η φορά στην ιστορία της.

Κορυφαίοι από τους πρωταθλητές Ελλάδας οι Μίλκοβιτς, Τζούριτς και Τίσερ, οι οποίοι έκαναν και σήμερα ό,τι περνούσε από το χέρι τους, προκειμένου ο τίτλος να βαφτεί κόκκινος.

Ο Ιβάν Μίλκοβιτς με το τρόπαιο ανά χείρας
Μάλιστα, ο Ιβάν Μίλκοβιτς μετά το μονό μπλοκ του στον Γκιγιόμ Σαμικά που έδωσε στον Ολυμπιακό τον 25ο πόντο στο τέταρτο σετ και κατ’ επέκταση τον τίτλο, έτρεξε και σκαρφάλωσε στην κερκίδα και αγκάλιασε τον πρόεδρο του ερασιτέχνη, Γιάννη Συγγελίδη.

Βέβαια, δεν έλειψαν και τα… παρατράγουδα από το σημερινό τελικό.Στο δεύτερο σετ κι ενώ η ομάδα του Καλματζίδη βρισκόταν μπροστά στο σκορ με 22-15, μια βίδα που έπεσε από την εξέδρα προκάλεσε την αγανάκτηση του διαιτητή Καραμπέτσου, ο οποίος κατέβηκε από τη σκάλα και αποχώρησε στα αποδυτήρια μαζί με τον δεύτερο διαιτητή, Ράπτη.

Παράλληλα, ζήτησε την εκκένωση της εξέδρας από τους οπαδούς των Πειραιωτών.

Εν συνεχεία, η κατάσταση έδειχνε να ξεφεύγει ακόμη περισσότερο, όταν δημιουργήθηκε επεισόδιο μεταξύ Χατζηαντωνίου-Ανδρεάδη για τα αντικείμενα που έπεσαν.

Εκείνη την ώρα, ο πρόεδρος του ΤΑΠ ΠΑΟ, Θόδωρος Λιακόπουλος, μπήκε μαινόμενος στο γήπεδο και ζήτησε από τον Καζάζη να φύγει η ομάδα από το γήπεδο.Στο επεισόδιο ενεπλάκη και ο παράγοντας του Ολυμπιακού, Παντελής Τορνατόρος, ο οποίος είχε φραστικό επεισόδιο με τον κ. Λιακόπουλο, με τον διαιτητή Καραμπέτσο να μπαίνει στη μέση, παίρνοντας τους δύο παράγοντες στα αποδυτήρια για να ηρεμήσουν.
Ο ρέφερι του αγώνα, Γιώργος Καραμπέτσος παίρνει το δρόμο προς τα αποδυτήρια

Εκεί ο έμπειρος ρέφερι προειδοποίησε τον αστυνομικό διευθυντή και τον κ. Τορνατόρο ότι σε περίπτωση που συνεχιστεί η ρίψη των αντικειμένων, θα διακόψει οριστικά τον αγώνα σε βάρος του Ολυμπιακού.

Μετά από λίγα λεπτά, τα μεγάφωνα έκαναν έκκληση για ηρεμία στην εξέδρα, ο Καραμπέτσος επέστρεψε στη θέση, αλλά έδειξε κόκκινη κάρτα (προσωρινή αποβολή από το σετ) στον Λάππα, γιατί γύρισε στην εξέδρα μπουκάλι που πετάχτηκε από κάποιον ανεγκέφαλο οπαδό.

* Ο Ιβάν Μίλκοβιτς αναδείχθηκε MVP του πρωταθλήματος. Όταν, πάντως, τον πλησίασαν οι δημοσιογράφοι για δηλώσεις, αυτός απάντησε «κανένα σχόλιο, τώρα γιορτάζουμε».

** «Ιβάν, αλάνι για πάντα στο λιμάνι», ήταν το σύνθημα που δόνησε την ατμόσφαιρα από τους οπαδούς του Ολυμπιακού που με τον τρόπο αυτό απαίτησαν από την διοίκηση των «ερυθρόλευκων» την παραμονή του στην ομάδα.~** Καταδίκη για τους παιδεραστές ιερείς ζητούν οι επίσκοποι της Βραζιλίας
Πέμπτη, 13 Μαΐου 2010,Με επίσημο έγγραφό τους, που εγκρίθηκε σήμερα στο πλαίσιο της 48ης γενικής συνέλευσης της εθνικής διάσκεψης επισκόπων, περισσότεροι από 300 επίσκοποι της καθολικής εκκλησίας της Βραζιλίας τάχθηκαν υπέρ της καταδίκης των παιδεραστών ιερέων και της αποζημίωσης των θυμάτων της σεξουαλικής κακοποίησης.

Στην επιστολή τους οι επίσκοποι περιγράφουν την παιδεραστία ως «καταχρηστική συμπεριφορά ορισμένων αδελφών» και αναγνωρίζουν ότι οι περιπτώσεις παιδεραστίας έχουν κλονίσει την «αξιοπιστία» της Εκκλησίας.


~**Αμβλώσεις και γάμοι ομοφυλοφίλων οι μεγάλες προκλήσεις του σήμερα για τον Πάπα
Πέμπτη, 13 Μαΐου 2010,Παρά τα σκάνδαλα παιδεραστίας και κακοποίησης ανηλίκων που συγκλονίζουν εδώ και μήνες την καθολική εκκλησία, η επίσκεψη του Πάπα Βενέδικτου του 16ου στην Πορτογαλία συγκέντρωσε πάνω από μισό εκατομμύριο πιστών στην πόλη Φάτιμα που τον άκουσαν να αναφέρεται κυρίως στο θέμα των αμβλώσεων και των γάμων ομοφυλοφίλων, ως τις μεγαλύτερες προκλήσεις των ημερών μας.

Ο Ποντίφικας παραβρέθηκε σε λειτουργία για να τιμηθούν οι πρώτες πιθανολογούμενες εμφανίσεις της Παρθένου στις 13 Μαΐου του 1917 στην πόλη Φάτιμα.

Ο Πάπας είπε μεταξύ άλλων στην ομιλία του προς τους πιστούς: «Οι πρωτοβουλίες που έχουν ως στόχο στην προστασία των θεμελιωδών αξιών της ζωής (από τη στιγμή της σύλληψης) και της οικογένειας, που βασίζεται σε έναν άρρηκτο γάμο ανάμεσα σε ένα άνδρα και μια γυναίκα, θα βοηθήσουν να δοθούν απαντήσεις σε ορισμένες από τις πιο ύπουλες και επικίνδυνες προκλήσεις, που σήμερα αντιτάσσονται στο κοινό καλό».

Πρόσθεσε δε ότι οι αμβλώσεις και οι γάμοι των ομοφυλοφίλων είναι «οι πιο σοβαρές και οι πλέον δόλιες» προκλήσεις του σήμερα.

Αφού νομιμοποίησε την άμβλωση, το 2007, μετά από δημοψήφισμα, η Πορτογαλία, χώρα με ισχυρή καθολική παράδοση, ετοιμάζεται να επιτρέψει το γάμο ομοφυλοφίλων, χωρίς όμως να επιτρέψει στα παντρεμένα ζευγάρια ίδιου φύλου να υιοθετούν παιδιά.
-

~** ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΓΡΑΦΟΥΝ :
~*Βολεύουν τα δικά τους παιδιά στη Βουλή, οι 300 βολευτές μας ενώ ζητούν να βάλουμε πλάτη εμείς!!

Απάντηση |alkis προς EPANASTATO
προβολή λεπτομερειών 11:06 μ.μ. (Πριν από 17 λεπτά)


Εξώδικη διαμαρτυρία της Γεωργίας Γρηγοροπούλου-Μουγιάκου π. Νομικού
συμβούλου Δήμου Βούλας έναντι της Βουλής των Ελλήνων για την πρόσληψη
232 υπεράριθμων υπαλλήλων στην Ελληνική Βουλή.
http://enomenoiblogers.blogspot.com/2010/05/300.html

Λάβατε αυτό το μήνυμα επειδή έχετε εγγραφεί στην ομάδα EPANASTATO των Ομάδων Google.

Για να αναρτήσετε κάτι σε αυτήν την ομάδα, αποστείλετε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση epanastato@googlegroups.com.
Για να καταργήσετε την εγγραφή σας από αυτήν την ομάδα, στείλτε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση epanastato+unsubscribe@googlegroups.com.
Για περισσότερες επιλογές, επισκεφθείτε αυτήν την ομάδα στη διεύθυνση http://groups.google.com/group/epanastato?hl=el.-

~** Ο/Η Anastasios Panoy έστειλε μήνυμα στα μέλη του ελευθεροι bloggers.

Anastasios PanoyMay 13, 2010 at 10:52pm
Θέμα: Βολεύουν τα δικά τους παιδιά στη Βουλή, οι 300 βολευτές μ
http://www.facebook.com/l/fb86f;anemos5.blogspot.com/2010/05/300.html

Για να απαντήσετε σε αυτό το μήνυμα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:
http://www.facebook.com/n/?inbox%2Freadmessage.php&t=1295699878715&mid=2565603G3dd6e022G144eb17G0&n_m=snstam%40gmail.com .-


~**[capitalistsforever] SEARCHING FOR GODΕισερχόμεναX

Απάντηση |toparb προς capitalistsfor.
προβολή λεπτομερειών 9:56 π.μ. (Πριν από 13 ώρες)


Οι εικόνες δεν εμφανίζονται.
Προβολή εικόνων παρακάτω - Να γίνεται πάντοτε προβολή εικόνων από τον χρήστη toparb@yahoo.com

Basil Venitis points out spirituality is the search for God, an ultimate reality, a transcendent dimension of the world, an inner path enabling a person to discover the essence of his being, or the deepest values and meanings by which people live. Spirituality is often experienced as a source of inspiration or orientation in life. It encompasses belief in immaterial realities or experiences of the immanent or transcendent nature of the world. Spirituality is more personalized, less structured, more open to new ideas, and more pluralistic than religion.

Venitis asserts that spirituality is not related to religion. Many people define themselves as spiritual but not religious. Spirituals believe in the existence of many different spiritual paths, emphasizing the importance of finding one's own individual path to spirituality. Most people identify themselves as spiritual but not religious. Religion is a type of formal external collective search organized by churches, whereas spirituality is defined as an internal individual search.

God is a vision of the highest values of truth, justice, love, and goodness toward which we strive. In this sense, God is a standard against which to measure ourselves and our achievements. God reminds us of the relativity and limitations of our own ideas. God serves as a corrective to our biases and a basis for critical reflection. By bringing together our highest ideals in a single symbol, God provides a focus for personal devotion or communal worship.

Venitis muses that we experience God as love, light, power, and wisdom. The God we pray to is both transcendent and immanent, a part of us but also greater than us. Sometimes we experience God as a light that comes to us in the darkness. This light emanates intense love and compassion and leaves us feeling joyous and connected to all of creation. Other times, we simply hear God's guidance as thoughts. It seems similar to a nudge or sometimes a whisper. This guidance usually comes suddenly and clearly, and it can arrive while we are deep in prayer or simply going about our business of the day.

Hundreds of thousands of Christians of all denominations have begun descending on the Bavarian capital, Munich, for what is the biggest gathering of its type in Europe. Around 3,000 social, religious and political events are planned for the Christian Kirchentag, or Church Day congress.

But despite the efforts of the various churches to keep the focus on ecumenism at the five-day gathering, myriad clerical scandals have weighed heavily on the event. Churches have faced a wave of all kind of scandals across Greece, USA, Ireland, Germany, Austria, Poland and the Netherlands. So far more than 150 cases of sexual abuse in Catholic institutions in Germany alone have been reported, some dating back to the 1950s.

Let's face it, we are all victims of Abrahamic religions! Basil Venitis has proven that Abraham never existed! Nevertheless, the religulous tenets of the three Abrahamic religions, Christianity, Judaism, and Islam, are dangerous fairy tales and myths that have incited barbarous purges and holy wars that are still being fought. A talking snake? A man who lived inside a fish? A son of Roman rapist presented as the only son of God? Resurrection? Divine Revelations? Day of Judgment? Hell? Jihad? Adolf Hitler used to say that hoi polloi tend to believe big lies, not small lies!

These are favorite religious images presenting God as grudge collector, deserving ridicule. But those who believe in the end-of-days may be making a self-fulfilling prophecy of apocalyptic images of stampeding armies and mushroom clouds in the ruins of Megiddo, the Israeli site from which the Book of Revelation says Armageddon will originate.

The infinite sequence of Church scandals is to be addressed in a series of meetings at the Munich congress in an effort by Christian authorities to avoid being seen as dodging the issue. Trust in clergy had been shattered by the scandal revelations and that focus must now shift to the victims. In his greeting to the Munich gathering, Pope Benedict XVI, who is currently in Portugal to prmote the Fatima hoax, called on Christians not to turn away from the church despite the latest scandals, saying the church remained a place of hope.

German President Horst Koehler meanwhile alluded to the many challenges facing Christian leaders at the congress. A failure in leadership, abuse, maltreatment, all of these things have led to a serious crisis. Clarification and attention to the victims is the order of the day, but also the view ahead, the will for self-reflection and change.

Dodecatheos of ancient Greece was much better than the Tritheos of modern Greece. Venitis points out that Tritheos destroyed Dodecatheos and the Graecoroman Civilization. If Tritheos was not invented by Paul, we would have been on the Moon one millennium before! Jesus is a legend, born in Nazaret in April of 6 BC, whereas Christ is a myth, born in Bethlehem in December! Jesus never said he was the only son of God, but we are all children of God. Jesus was the founder of Nazarene Judaism, not Christianity. Resurrection is the biggest lie of Christianity. Misogynist Paul, Peter's boyfriend, is the founder of Christianity! Thomas Jefferson wrote that Paul was the first corrupter of the doctrines of Jesus.

Venitis declares the most reliable Bible is The Jefferson Bible, or The Life and Morals of Jesus of Nazaret as it is formally titled. It was Thomas Jefferson's effort to extract the doctrine of Jesus by removing sections of the New Testament containing lies as well as perceived misinterpretations added by the Four Evangelists. Jefferson cut and arranged selected verses from the books of Matthew, Mark, Luke, and John in chronological order, mingling excerpts from one text to those of another in order to create a single narrative.

The Jefferson Bible begins with an account of Jesus's birth without references to angels, genealogy, or prophecy. Miracles, references to the Trinity and the divinity of Jesus, and Jesus' resurrection are also absent from the Jefferson Bible. The work ends with the words: Now, in the place where he was crucified, there was a garden; and in the garden a new sepulchre, wherein was never man yet laid. There they laid Jesus. And rolled a great stone to the door of the sepulchre, and departed.

Venitis asserts that all bibles are fiction. Atlas Shrugged, a novel by Ayn Rand, first published in 1957 in the United States, is considered the modern Bible. This was Rand's fourth, longest, and last novel, her magnum opus. The book explores a dystopia where leading innovators and producers(Atlas) go on strike srugging, refusing to be exploited by society.

The Resurrection myth is based on the dying-and-rising god, a generic category for deities found within agrarian societies who are the focus of myths and rituals which represent the annual death and rebirth of the deity. All myths are echoes of rituals, and all rituals have as their primordial purpose the manipulation of natural phenomena by means of sympathetic magic. Carl Jung argued that archetypal processes such as death and resurrection were part of the trans-personal symbolism of the collective unconscious.

Venitis points out the Holy Light is a hoax that occurs every year at the Church of the Holy Sepulchre in Jerusalem on Holy Saturday, the day preceding Orthodox Easter. Criticism dates at least to the days of Islamic rule of Jerusalem, but the hoax is encouraged by Israel, because of the significant revenue it brings to Jerusalem. The culrpit, Greek Orthodox Patriarch of Jerusalem, recites a specific prayer, puts off his robes and enters alone into the sepulcher to perform the chemical hoax. The congregants subsequently chant Kyrie eleison(Lord, have mercy) until the 33 sensitive candles tied together ignite chemically inside the alleged tomb chamber of Jesus.

Venitist Joe Nickell traveled to Toronto to investigate a weeping icon in a Greek Orthodox church. In front of a dozen television, newspaper, and radio reporters, Nickell collected samples of the tears for Toronto police lab analysis. The police termed the icon a fraud and concluded that the substance of the tears was olive oil. Last fall, over 20,000 people visited the church to witness the pseudomiracle, donating an estimated two million dollars. The priest of the church has been accused of perpetrating the hoax and stealing the money from the church's coffers.

The Shroud of Turin had first appeared in about 1355 at a small church in Lirey, France. According to a bishop's report written in 1389 to the Avignon pope, Clement VII, an artist ad­mitted he had cunningly painted the image of the crucified Christ on the cloth. Stylistic and iconographic elements corroborate a medieval artistic origin. So do modern carbon-14 tests, which yielded a date range of circa 1260—1390, consistent with the time of the reported forger's confession. Famed microanalyst Walter C. McCrone had previously determined that the image had been rendered by an artist using red ocher and vermilion tempera paint.

Venitis notes Charlatan Saint Padre Pio's stigmata started with carbolic-acid misuse! Pio and some of the other friars at San Giovanni Rotondo were administering injections to boys who were ill with influenza. Alcohol not being available, an exhausted doctor left carbolic acid to be used for sterilizing needles and injection sites, while neglecteing to tell the friars it had to be diluted. As a result, Pio and another friar were left with angry red spots on their hands. Not only Padre Pio continued inducing his stigmata with acid, he also misused funds and had sex with female parishioners in the confessional. The founder of the Catholic university hospital in Rome branded Pio an ignorant and self-mutilating psychopath who exploited people's credulity.

Three brats at Fatima of Portugal hoodwinked about conversations with Pseudovirgin Mary! The Fatima pseudomiracle has been described in many very different ways. Some claimed that the sun spun pinwheel-like with colored streamers, while others maintained that it danced.

Most likely, there was a combination of factors at Fatima, including optical effects and meteorological phenomena, such as the sun being seen through thin clouds, causing it to appear as a silver disc. Other possibilities include an alteration in the density of the passing clouds, causing the sun's image to alternately brighten and dim and so seem to advance and recede, and dust or moisture droplets in the atmosphere refracting the sunlight and thus imparting a variety of colors.

The effects of suggestion were also likely involved, since devout spectators had come to the Fatima site fully expecting some miraculous event, had their gaze dramatically directed at the sun by Lucia, and excitedly discussed and compared their perceptions in a way almost certain to foster psychological contagion. Even Lucia's own mother declared that her precocious daughter was nothing but a fake who was leading half the world astray with pseudomiracles and pseudoapparitions of Virgin Mary!

The Holy Grail is an imaginary cup used by Jesus at the Last Supper, which clergy hoodwink to possess miraculous powers. Some Britons claim Joseph of Arimathea received the Grail from an apparition of Jesus and sent it with his followers to Great Britain. Some Spaniards created an unholy myth that Joseph used the Grail to catch Christ's blood while interring him, and he sent it to Spain.

The unholy quest for the Holy Grail makes up an important segment of Arthurian myths. The myth combines Christian lore with a Celtic myth of a cauldron endowed with special powers. Hundred unholy cathedrals all over Europe hoodwink the faithful, displaying hundred variations of the Holy Grail! These fake grails do not belong to cathedrals, but to museums of hoaxes. Holy Grail hoax is the perfect unholy tool for fleecing Christians, writing fiction, and producing movies.

Richard Dawkins and Christopher Hitchens plan a legal ambush to have Pope, the unholy father, arrested for crimes against humanity. They have asked a distinguished group of human rights lawyers headed by Geoffrey Robertson to produce a case for charging Pope Benedict XVI over the cover up of sexual abuse in the Catholic Church. The Pope does not enjoy diplomatic immunity, because the Unholy See is recognized by the United Nations only as an observer State, not a regular State. Church's Augean stables need to be comprehensively cleaned up now.

Venitis asserts that Magdalene, Jesus's wife, is the most important person of Christianity. She was the smartest and best apostle. She was the only apostle who could understand Jesus completely, and that's why all other twelve apostles were jealous of her. Magdalene is the first bishop of Christianity. Nevertheless, misogynist gay bishops of the Catholic Church and the Orthodox Church defamed Magdalene in order to restrict hierarchs to males, transforming church leadership to a gay club.

In June 326, Great Constantine had his eldest son Crispus, by Minervina, put to death by cold poison. In July, Constantine had his wife, the Empress Fausta, killed at the behest of his mother, Helena. Fausta was left to die in an overheated bath. Nevertheless, Constantine and Helen, the most sinister apes of planet Earth, are the most popular saints of the Church of Greece, the most corrupt Church on Earth!

This sinister Church is established by the stupid constitution as the official religion of Greece, the most corrupt country on Earth! The clergy's salaries are being paid by the stupid government. All students in primary and secondary schools in Greece are required to be brainwashed with religulous propaganda. Liaisons between the sinister church and stupid government are handled by the stupid Ministry of Education. There is even a religulous party in the Greek Parliament for stupid citizens, which gets 6% of the popular vote!

Mount Athos in Greek Macedonia is known as the Autonomous Monastic State of the Holy Mountain. This religulous World Heritage Site is home to twenty Orthodox wealthy monasteries and forms a self-governed monastic State within the sovereignty of Greece. Venitis points out Mount Athos, considered the foremost Academy of Homosexuality, got involved in myriad financial scandals in cahoots with the government of Greece, the most corrupt government on Earth. The Vatopaidi Monastery, built during the second half of the 10th century, is considered the richest and the most corrupt monastery on Earth, infamous for grabbing lands! Renown Arianna Huffington once sent her billionaire hubby to visit Mount Athos, and he came back an elightened gay!

The most corrupt bishop on Earth was Archbishop Christodoulos of Athens, aka ayatollah Christollah, godfather of Chrysopege mafia, archbigot of Balkans, master of perjury, trial-fixer, chauvinist, antisemite, racist, grand robber, nymphomaniac gay, Vesuvius of vanity. Christollah's civil name was Christos Paraskevaidis. Christollah walked on dead bodies to reach the ivory throne, and he led a skulk of crucifoxes to devour the flock of faithful sheep.

Christollah organized myriad scandals, manipulated Greek justice, manipulated the election of the Patriarch of Jerusalem, tried to manipulate Greek politics, and tried to impose the religion specification on IDs. Christollah asked students whether they wanted to be minced meat or meat, explaining that foreigners want to turn Greeks into the meat-grinder, while meat is a solid thing! Christollah frequently criticized the principles and values of what he characterized the atheist Enlightenment, and which he contrasted to Christian values!

Chrysopege means Golden Fountain, but angry Greeks spell it Chrysopyge, which means Golden Buttocks! Bishop Kallinikos was the founder of Chrysopege and the spiritual father of Cristollah. Kallinikos tried to rape a cantor, chasing him around the Holy Table in the Piraeus Cathedral! Bishop Panteleimon of Attica was withdrawn from duties for sex orgies with young men and embezzlement of five million euros. In the wake of suggestions by fellow members of the unholy synod that he resign, Panteleimon's reaction was very revealing: If I speak, there will be an earthquake. I'll take many with me to my grave, including Christollah and Chrysopege! Bishop Chrysostomos of Zakynthos predicted that a tsunami was coming and it would reach Christollah himself.

After the September 11, 2001 attacks on the World Trade Center, Greeks were shocked to hear Christollah attribute the attacks to despondent men who acted out of despair caused by the injustices of the Great Powers! In 2004 he criticized globalization as a bulldozer that is out to demolish everything, on account of those who want to rule the world without resistance or obstacles! In 2003, he fell out with Ecumenical Patriarch Bartholomew of Istanbul, and Christollah' name was stricken off the Diptych of the Orthodox Church as a punishment. Christollah died of AIDS on January 17, 2008.

Stung by myriad charges of clergy sexual abuse, corruption, orgies, and coverup that reach the pope, patriarchs, and archbishops, churches face a crisis of empty pews and empty coffers. Churches need to address their own failures, acknowledge their own guilt, ask for forgiveness, and heal as a family. Those leaving Christianity outnumber converts by four-to-one.

Basil Venitis points out Koran is the Islamic Mein Kampf that incites Muslims to resort to violence. Koran calls for hatred, misogyny, polygyny, violence, submission, murder, and terrorism. Koran calls for Muslims to kill infidels, to terrorize infidels, and to fulfil their duty to wage war, the violent jihad. Jihad is a duty for every motherfucker Muslim ape, Islam is to rule the world by the sword. Koran is clearly antisemitic, describing Jews as monkeys and pigs.

Mohammed was a charlatan, a bipolar maniac, a warlord, a mass murderer, a pedophile, and a misogynist. Islamic tradition tells us how Mohammed had his enemies murdered and even had prisoners of war executed. Mohammed himself slaughtered the Jewish tribe of Banu Qurayza. Islam has no other morality than the advancement of Islam. If it is good for Islam, it is good. If it is bad for Islam, it is bad. There is no gray area or other side. Here is an emoticon of Mohammed with a lit bomb in his turban *-O)):-{>

Venitis asserts Islam is not a religion, but a satanic terrorist cacoculture. Sure, it has a grudge-collecting god, and an afterlife with 72 virgins for each martyr. But in its essence, Islam is a totalitarian ideology and sadomasochism. It is a system that lays down detailed rules for society and the life of every person. Islam wants to dictate every aspect of life. Islam means submission. Islam is not compatible with freedom and democracy, because what it strives for is the incivility of terrorist jihad and sharia.

Islamic totalitarianism is potentially far more dangerous than either the Nazi or Communist variety, since the latter, despite their exterminating follies, presupposed their own preservation. For the Nazi, the inferior race does not deserve to exist; for the Stalinist, a capitalist does not merit to continue living; for the Islamist, it is the world itself that does not deserve to exist. When someone tells you he is going to kill you, believe him.

Venitis demands Fourth Reich(EU) to understand and lock horns with an ideology, masquerading as a religion, and rein in Muslims who seek to turn Europe into Eurabia, a theocratic state run by Mullahs and those who wield the sword of Islam. Europe is under threat because European tolerance and European generosity towards those of other countries and cultures are being used by intolerant people, in order to promote intolerance. This is a weakness which can be exploited by them for only so long.

Violence and denial of human rights prevail in Islam. Practices such as stoning of adulterous women, beheadings, execution of apostates, honor killings, hanging of homosexuals, forced child marriages, female circumcision and other odious practices prevail to this day. There is a disgusting hypocritical political correctness relating to Islam that has enveloped Europe. Islam is the Trojan horse in Europe, and if we do not stop Islamification now, Eurabia will just be a matter of time.

Venitis notes that diapered Rubenesques, the Islamic zombies, show the misogyny of Islam. Europeans cannot tolerate the burqa, an outer garment covering a woman from head to toe, and the niqab, which veils the whole face except the eyes, as oppressive to women. The burqa confiscates a woman's existence, and it's a sign of enslavement and debasement. Those who wear it are victims, zombified by Islamofascists. EU favors banning this coffin for women's basic liberties. The burqa is proof of the presence of Muslim fundamentalists on Fourth Reich soil and of the politicization of Islam.

Ninja, a woman wearing a burqa or a niqab, is in a state of unbearable isolation, exclusion, and humiliation. Her very existence is denied. The sight of these zombies is intolerable when it comes to us from Iran, Afghanistan, Turkey, or Arab countries. It is totally unacceptable on the soil of Fourth Reich. Burqa is a question of freedom and of women's dignity. The number of ninjas is growing exponentially. Even if ninjas are not jihadists, they hate the West, they spit on the kuffars, the infidels, but they take advantage of all the Fourth Reich social services instead of settling in a Muslim land as dictated by their doctrine. Their duplicity bewilders Europeans.

Venitis asserts that veil and headscarf are not welcome in Fourth Reich(EU), because they are symbols of women's subservience, repression, incivility, and an increasingly divided Fourth Reich. Veil and headscarf make women invisible, transfoms women to zombies, invalidate women's participatory rights, flag women as evil temptresses, oppress women with barbarity, are brands of misogynist Islam, are mobile prisons, and are a security threat.

Kemal and Stalin are the only modern rulers who have subjugated militant political Islam, unveiled women, and controlled the mullahs. But their ferocity would be impossible now. If there is a middle way between such repression and the return of Turkey to its Muslim past, nobody has yet found it. If they do, it may be incompatible with the 21st-century belief in the goodness of democracy and the sanctity of human rights.

Female suicide bombers usually are black widows, Islamist females whose husbands or sons have been killed by infidel forces. Civil Society now fears a tide of black widows. The female militants have been involved in many attacks in recent years, including the 2002 siege of a Moscow theater, a February 2004 bombing in the Moscow metro which killed 39 people, and a March 2010 bombing in Moscow metro that killed 40 people. Many of the women are recruited against their will. Only one in 10 black widows acts out of conviction. The others are forced into the role. Islamist women have no right to their own opinion and can not refuse to obey orders. The patriarchal society treats them merely as a renewable resource.

Mutaween are religious-policing organizations with government recognition and support who enforce the Sharia Law. Mutaween consists of myriad officers in addition to myriad volunteers. They have the power to arrest unrelated males and females caught socializing, anyone engaged in homosexual behavior or prostitution, to enforce Islamic dress-codes, and store closures during the prayer time. They enforce Muslim dietary laws, prohibit the consumption or sale of alcoholic beverages and pork, and seize banned consumer products and media regarded as un-Islamic, such as CDs/DVDs of various Western musical groups, television shows and film. Additionally, they actively prevent the practice or proselytizing of other religions.

Mutaween use flogging to punish violators, ban Valentines Day gifts, arrest priests for saying Mass, and are staffed by ex-convicts whose only job qualification was that they had memorized Koran in order to reduce their sentences. They prevent women from escaping burning buildings, if the women do not wear burqas, and not accompanied by a male guardian; many women died and were injured as a result. Women who converted to Christianity were burned to death after having their tongues cut out.

Blasphemy violates no one's rights. To cave in to intimidation and not publish anything religuous freaks feel is offensive is to surrender the crucial principle of free speech. This clash is about respecting man's right to express his views, however unpopular, in the face of religious attempts to subordinate that right to mystical dogmas. Instead of appeasing the mobs who call for executing anyone offending their faith, the West must support those who share its political ideal of free speech.

Blasphemy laws are both silly and dangerous. It is silly because medieval religious laws have no place in a modern secular republic, where the criminal law should protect people and not ideas. And it is dangerous because it incentivises religious outrage, and because Islamic States are already using the wording of blasphemy laws to promote new blasphemy laws at UN level. Blasphemy laws are unjust, because they silence people in order to protect ideas. In a civilised society, people have a right to express and to hear ideas about religion even if other people find those ideas to be outrageous.

Venitis points out secular society is rejected by religulous freaks. They demand a special position, insisting on special consideration of their religulous feelings. But this is incompatible with freedom of speech, where one must be ready to put up with insults, mockery, and ridicule. Journalists should treat religulous freaks the same way they treat atheists, cultists, spiritualists, spirituals, politicians, philosophers, scientists, artists, and businessmen, integrating them into the Graecoroman tradition of criticism and satire, because they are part of society, not strangers. Blasphemy is including, rather than excluding, religulous freaks.

Political freedom requires a separation of church and state. This principle is often advocated, but seldom fully understood. Properly, this separation is rooted in the principle of intellectual freedom. It means that every individual should be free to think about and accept any idea he chooses. To say that church is separate from state means that the state makes no evaluation of its citizens' ideas, religious or otherwise. The state's concern is only with men's actions, specifically actions that trespass on individual rights. It neither persecutes nor tolerates nor promotes ideas, because it is unconcerned with ideas per se.

From the other direction, to say that state is separate from church, means that a citizen, including any faction of them, such as a church, is incapable of using the state's coercive power to penalize or support ideas, religious or otherwise. If a citizen wants to hinder or support an idea, he must argue his case with others, not enact a law. In a free society, government has no power to persecute or establish religious ideas, because it has no power to police ideas as such. No one, including those in government, may force their ideas on anyone.

Reply to sender | Reply to group | Reply via web post | Start a New Topic
Messages in this topic (1)
Recent Activity: New .-

~**Ο/Η Kostoulas Vassilis έστειλε μήνυμα στα μέλη του ΖΩΝΤΑΝΗ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ - ΙΝΑ ΩΣΙ ΕΝ.

Kostoulas VassilisMay 13, 2010 at 3:12pm
Θέμα: Η ΑΓΙΑ ΓΛΥΚΕΡΙΑ
http://www.facebook.com/photo.php?pid=1342232&id=1279860909&op=1&view=user&subj=71605671345&aid=-1&oid=71605671345&saved

Για να απαντήσετε σε αυτό το μήνυμα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:
http://www.facebook.com/n/?inbox%2Freadmessage.php&t=1284105858418&mid=255ea6eG3dd6e022G144a6ccG0&n_m=snstam%40gmail.com .-

~** [crystalclearforum] BUMPTIOUS BUGABOO OF WALL STREET
ΕισερχόμεναX

Απάντηση |crystalclearmemo προς crystalclearfo.
προβολή λεπτομερειών 6:51 μ.μ. (Πριν από 4 ώρες)


Οι εικόνες δεν εμφανίζονται.
Προβολή εικόνων παρακάτω - Να γίνεται πάντοτε προβολή εικόνων από τον χρήστη crystalclearmemo@yahoo.com

Andrew Cuomo, bumptious bugaboo of Wall Street, is the New York State Attorney General. He was elected on November 7, 2006. Previously, Cuomo was the Secretary of Housing and Urban Development under President Bill Clinton between 1997 and 2001. Cuomo was born in Queens, New York, the elder son of former New York Governor Mario Cuomo and the older brother of ABC News journalist Chris Cuomo. Andrew and his ex-wife, Kerry Kennedy, the seventh child of Robert F. Kennedy and Ethel Skakel Kennedy, have three daughters. The couple announced their separation in 2003 and have subsequently divorced.

Basil Venitis points out Cuomo follows the steps of his father, and he dreams of becoming President of USA, no matter what dead bodies he walks on. All former Attorney Generals of New York used their office to get huge publicity by going after Wall Street, banks, and international corporations headquartered in New York.

New York Attorney General Andrew Cuomo's office on Wednesday served subpoenas on four U.S. banks and four European lenders. Cuomo is targeting Citigroup, Credit Agricole, Credit Suisse, Deutsche Bank, Goldman Sachs Group Inc, Morgan Stanley, UBS and Merrill Lynch, now owned by Bank of America, the source said. The banks have also received civil subpoenas from the U.S. Securities and Exchanges Commission as part of a sweeping investigation of banks' selling and trading of mortgage-related deals.

The cost of government regulation is truly staggering; it is also a barometer of how free we are to pursue our own interests and to determine the course of our own lives. Basil Venitis estimates the cost of regulations to be one trillion dollars in USA and two trillion euros in Fourth Reich(EU) every year. Financial costs are not the only burden. Regulations also result in a tremendous loss of one of our most valuable and limited resources, time. Venitis estimates the private sector is spending over 10 billion hours a year just to meet government paperwork demands in USA, and 20 billion hours in Fourth Reich. It is no wonder that regulation discourages the creation of new businesses, new jobs, new products, and new services. Starve the beast by fighting taxes.

One government intervention inevitably leads to more interventions in order to address the crises that are generated by the previous interventions. Ultimately the crises continue getting so bad that the government ends up taking over the entire sector. "I'm from the government, and I'm here to help." Ronald Reagan considered those nine words the most terrifying in the English language. And the government has been offering a lot of such help lately.

The government has the opposite of the Midas touch. This has been observed over and over by the reduced quality and rising prices in every private industry in which it entangles itself. Yet somehow people still seem willing, even eager, to relinquish to government control the most important and sensitive portions of our economy and society. Finance, education, healthcare, and energy are all unfortunate examples of industries that are far too important to be left to government control when it is the market that has the golden touch. We need venitism now! If not now, when?

Venitism is a new libertarian paradigm, introduced by Basil Venitis, which integrates politics, economics, ethics, and spirituality. Venitists follow the Venitis Laws:

Venitis Law of Black Hole: Taxation is armed robbery that feeds the black hole of political corruption; it's the perfect index of corruption and tyranny. Only evil governments tax citizens and companies.

Venitis Law of Constitution: The only purpose of a constitution is to protect citizens from government abuse. Reform treaties of a confederation not voted by the citizens are null and void.

Venitis Law of Democracy: Every democracy is eventually hijacked by rabblerousers, pullpeddlers, clans of kleptocrats, bumptious bugaboos, busybodies, butterbabies, nabobs of nepotism, cranks of cronyism, pusillanimous pussyfooters, riffraffs of rascals, socialist sophists, and machiavellian mafiosi. Democracy tends to kleptocracy. Venitism should replace democracy.

Venitis Law of Depression: Only governments can cause economic depressions and funny money. Lower tax rates, a reduction in the burden of government, and elimination of kleptocracy and VAT are the only way to boost growth.

Venitis Law of Education: There is no direct relationship between education and schooling. You might be schooled but uneducated, and you might be educated but unschooled. Schools are concentration camps for the drones of society. Unschooling is much better than schooling. Internet is the best source of knowledge and information, replacing schools, libraries, media, parliaments, and postoffice.

Venitis Law of Environment: The best way to save the environment is vasectomy. Deadly viruses are Gaia's antibiotics against the cancer of overpopulation.

Venitis Law of Equality: Death is the only equalizer. Egalitarianism brings death to society, transforming citizens to zombies.

Venitis Law of Evolution: The ultimate phase of human evolution is the complete domination of soul.

Venitis Law of Faith: Faith is retarded thinking that keeps you away from God. You have to become faithless, in order to start your journey to God! You have to discover God your own way without intermediaries. God's truth should replace faith.

Venitis Law of Government: The only purpose of government is to protect citizens from criminals. Public services, central banks, and fiat money should be abolished.

Venitis Law of Heroism: Entrepreneurs, innovators, and heretics are the real heroes.

Venitis Law of Insurance: Citizens with proper individual retirement accounts and health savings accounts should be allowed to opt out of State Insurance.

Venitis Law of Intervention: Any government intervention deteriorates an existing trend. Laissez-faire is the only progressive policy.

Venitis Law of Legislature: Parliaments should be abolished, because they continuously create laws that enslave citizens, constraint economic activity, loot producers, reward drones, and encourage political corruption.

Venitis Law of Misery: Throwing money to misery brings more misery. Fighting wild leverage with more leverage is homeopathic repression of reality. A deluge of fiat money brings financial plague and haemorrhage of economy. Real money is tied up to precious metals and strategic metals.

Venitis Law of Patriotism: Patriotism is addiction to local hysteria.

Venitis Law of Property: Governments should not own or regulate any property, including waves. The first individual who improves or cultivates any unclaimed property is entitled to that property. Governments cannot own, allocate, regulate, or manipulate frequency fields and media. Eminent domain is null and void.

Venitis Law of Religion: Religion is spiritual slavery. Church is the business of religion. Religious monopoly turns bishops to ayatollahs, and churches to Sodom and Gomor. Spirituality and metaphysics should replace religion.

Venitis Law of Rule: Anarchy is the rule of gangs, infinitesimal government is the rule of law, and big government is the rule of the cancer of socialism.

Venitis Law of Selfownership: You own your body and your soul, and nobody should dictate what you take in and what you take out. Speech, education, heresy, habeas corpus, military service, mating, healthcare, abortion, cloning, drugs, guns, and euthanasia should be personal choices.

Venitis Law of Style: Your soul needs to resonate with mighty words and unique acts that express your style and destiny. Your government cannot dictate your language, your words, and your culture. Resonate now and sing your song!

Venitis Law of System: The most efficient political system is venitism, where everything is private, there are no taxes at all, there is no parliament, and a powerless infinitesimal government is chosen and supported not by hoi polloi, but by the most generous benefactors.

Venitis Square Law: Political corruption is proportional to the square of the size of the government.

Venitis Tax Law: For each percent of lower taxes, the economy grows by at least four percent more, and the government gets more revenue. Raising tax rates is masochism. Smart stimulus is to cut tax rates. Stupidus stimulus is to increase spending, which stimulates the cancer of socialism!


Reply to sender | Reply to group | Reply via web post | Start a New Topic
Messages in this topic (1)
Recent Activity: New Members 81
Visit Your Group .-

~**Βόλεϊ: Επιστολή ΠΑΟ στην ΕΣΑΠ
Πέμπτη, 13 Μαΐου 2010,Επιστολή διαμαρτυρίας απέστειλε σήμερα ο Παναθηναϊκός στη Διοργανώτρια Αρχή του Πρωταθλήματος της Α1 βόλεϊ ανδρών, ΕΣΑΠ, για τα όσα διαδραματίστηκαν χθες το απόγευμα της στο κλειστό γήπεδο του Ρέντη.

Αναλυτικά η επιστολή:

«Προς την ΕΣΑΠ Κύριοι,

O Παναθηναϊκός Α.Ο εκφράζει την έντονη δυσαρέσκειά του για τα γεγονότα που διαδραματίστηκαν χθες (12/05/2010) στο κλειστό γυμναστήριο «Μ. Μερκούρη» στο Ρέντη, και κυρίως για την κακή οργάνωση του τέταρτου τελικού του Πρωταθλήματος Α1 Εθνικής Αντρών μεταξύ της ομάδος μας και του Ολυμπιακού.

Τόσο η ΕΣΑΠ, όσο και το γηπεδούχο σωματείο όφειλαν να διασφαλίσουν την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα και να έχουν μεριμνήσει να υπάρχει επαρκής αστυνομική δύναμη. Αντιθέτως, κάτι τέτοιο δεν συνέβη ποτέ με αποτέλεσμα να κινδυνεύσει η σωματική ακεραιότητα των αθλητών και του τεχνικού επιτελείου του Παναθηναϊκού.

Είναι αδιανόητο να επιβάλλονται ποινές στον Σύλλογό μας, για μεμονωμένα περιστατικά, ενώ παράλληλα οι αρμόδιοι φορείς να θέτουν σε κίνδυνο τη σωματική ακεραιότητα της αποστολής μας και να μεταθέτουν τον αγώνα την αμέσως επόμενη ημέρα (13/05/2010) στο ίδιο γήπεδο.

Κύριοι, καθιστούμε υπεύθυνους τόσο εσάς, ως Οργανωτική Αρχή, όσο και το γηπεδούχο Σωματείο για την λήψη επαρκών μέτρων τα οποία θα διασφαλίσουν καταρχήν την ασφάλεια της αποστολής του Παναθηναϊκού και κατά επέκταση την «έναρξη» και ομαλή διεξαγωγή της σημερινής αναμέτρησης.

Τέλος, ο Παναθηναϊκός Α.Ο. δηλώνει ρητά και απερίφραστα ότι, σε περίπτωση που συμβεί το παραμικρό γεγονός που θα απειλήσει την ασφάλεια της ομάδας μας, θα είναι αναγκασμένος να αποχωρήσει από τον αγωνιστικό χώρο.

ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ Α.Ο

O Πρόεδρος Ο Γεν. Γραμματέας

Μ. Κίτσιος Ν. Ρισβάς»

~**

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου