arfara messinias stamos1

Ο ήλιος φωτίζει τα σώματα τα , η δε σοφία τις ψυχές .Ο κόσμος είναι ένα ανάκτορο της σοφίας του Υψίστου . Ο Θεός άναψε κάθε μία ψυχή με το δικό του πυρ . Έτσι λάμπουν όλοι οι άνθρωποι με τη σοφία του σε αυτό το θέατρο , όπως ο Θεός τους έπλασε .-Μερικούς τους έκανε μεγάλα φώτα , σε άλλους μικρά.-(Κάρλος Λιναίος )

 Αρφαρά

Η ελευθερία χωρίς τη μάθηση είναι πάντα σε κίνδυνο• η μάθηση χωρίς ελευθερία είναι πάντα μάταιη. Τζων Κέννεντυ .-

Δευτέρα 5 Απριλίου 2010

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΓΡΑΦΟΥΝ *

ΕΙΔΗΣΕΙΣ - ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ ΣΗΜΕΡΑ :


ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΓΡΑΦΟΥΝ :

ΛΙΓΟ – ΛΟΓΑ : ΕΙΔΗΣΕΙΣ - ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ
~** Το Μάιο θα υποβληθεί στη Βουλή και θα ψηφιστεί ο νέος αναπτυξιακός νόμος, τόνισε η υπουργός Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας, απορρίπτοντας τα περί καθυστερήσεων στη θεσμοθέτησή του. – Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega, η κ. Λούκα Κατσέλη συμπλήρωσε πως αυτή τη στιγμή χρηματοδοτούνται επενδύσεις που αναφέρονται σε επενδυτικά προγράμματα που είχαν λάβει επιχορήγηση από τον προηγούμενο αναπτυξιακό νόμο, ενώ ο νέος θα αρχίσει να χρηματοδοετεί επενδυτικά προγράμματα από το 2011 και μετά.
Ερωτηθείσα για τις προαναγγελθείσες καταργήσεις και συγχωνεύσεις φορέων δημόσιων οργανισμών, σημείωσε πως για το θέμα θα κατατεθεί ενιαίο νομοσχέδιο του συνόλου της κυβέρνησης. Στο ερώτημα αν μαζί με τους οργανισμούς θα καταργηθούν και θέσεις εργασίας, απάντησε πως αυτό ίσως γίνει σε μερικούς φορείς, επισημαίνοντας όμως πως θα υπάρχει πρόνοια γενικής ρύθμισης για τους εργαζόμενους. Ερωτηθείσα σχετικά πάντως δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να μην ανανεωθούν συμβάσεις εργαζομένων που λήγουν, σημειώνοντας πως αυτό συμβαίνει ήδη σε αρκετά υπουργεία.
Κληθείσα να σχολιάσει τη διάταξη του φορολογικού νομοσχεδίου για παρακράτηση του 8% στα τιμολόγια, παρέπεμψε στον υπουργό Οικονομικών και τη σχετική συζήτηση του φορολογικού στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής. Πρόσθεσε πως κάθε μέτρο πρέπει να αξιολογείται στο σύνολο των ρυθμίσεων. «Αξιολογείται από τον αρμόδιο υπουργό και αφήστε να δούμε πώς θα το τροποποιήσει αν θα το τροποποιήσει» συμπλήρωσε.
Σε ό,τι αφορά τα δημοσιονομικά μέτρα, ανέφερε πως πολύ σωστά ελήφθησαν, όμως τόνισε πως δεν πρέπει να περιμένουμε πως αυτόματα θα ρίξουν τα spread. Πρόσθεσε πως αυτο θα γίνει σταδιακά καθώς υλοποιείται το Πρόγραμμα Σταθερότητας και Ανάπτυξης.

~** Η αγορανομική διάταξη αλλάζει σε σχέση με το παρελθόν το νομοθετικό πλαίσιο τιμολόγησης 6.500 φαρμακευτικών προϊόντων. Θεσμοθετούνται νέες πρακτικές και μέθοδοι στο πλαίσιο μιας συνολικής πολιτικής για το φάρμακο, που περιλαμβάνει: Α) νέο σύστημα τιμολόγησηςΒ) επαναφορά της λίστας συνταγογραφούμενων φαρμακευτικών προϊόντωνΓ) υιοθέτηση ολοκληρωμένου συστήματος ηλεκτρονικής συνταγογράφησης Αποτέλεσμα της νέας μεθόδου τιμολόγησης είναι:· η μείωση της τιμής 6.500 φαρμάκων μέσα στο 2010 κατά 25% περίπου, και,· η μείωση της ιδιωτικής φαρμακευτικής δαπάνης και των δαπανών των ασφαλιστικών ταμείων που αναμένεται να ξεπεράσει το 1,4 δις ευρώ ετησίως. · η διαφάνεια στη διαδικασία προσδιορισμού τιμών των φαρμακευτικών προϊόντων μέσω της λειτουργίας του Παρατηρητηρίου Τιμών Φαρμάκου αντί της προσκόμισης των τιμών από τις φαρμακοβιομηχανίες, όπως γινόταν μέχρι σήμερα.Η τιμολόγηση γίνεται με βάση τις 3 χαμηλότερες τιμές των χωρών της Ε.Ε. που εκδίδουν και ανακοινώνουν επίσημα στοιχεία, ενώ οι τιμές όλων των φαρμακευτικών προϊόντων επανεξετάζονται και ανατιμολογούνται από την Υπηρεσία τρεις φορές το χρόνο. Οι χώρες για τις οποίες υφίστανται επίσημα στοιχεία ανακοινώνονται στο 1ο Δελτίο κάθε έτους.Οι τιμές πώλησης των φαρμακευτικών προϊόντων όμοιας δραστικής ουσίας και φαρμακοτεχνικής μορφής καθορίζονται κατά μέγιστο σε ποσοστό εβδομήντα δύο τοις εκατό (72%) της τιμής πώλησης του αντίστοιχου πρωτοτύπου, έναντι του ογδόντα τοις εκατό (80%) που ίσχυε μέχρι και σήμερα.· Οι φαρμακευτικές εταιρείες υποχρεούνται πλέον να υποβάλουν στην Υπηρεσία τον αριθμό του πρώτου Εθνικού ή Ευρωπαϊκού Διπλώματος Ευρεσιτεχνίας των φαρμακευτικών προϊόντων τους (για τον αυστηρότερο έλεγχο της λήξης της πατέντας του συνόλου των πρωτοτύπων φαρμάκων και την άμεση μείωση της τιμής τους). Σε αντίθετη περίπτωση επιβάλλεται πρόστιμο.· Κατά την έναρξη ισχύος της παρούσας αγορανομικής διάταξης και μέχρι 31/12/2010, η μέγιστη μείωση στις ισχύουσες κατ' αυτήν τιμές χονδρικής των φαρμακευτικών προϊόντων που θα προκύψουν από την εφαρμογή της, θα προσδιορίζονται βάσει της ακόλουθης κλίμακας: κ.λ.π.
~** Μία από τις πλέον αρνητικές επιδόσεις σε επίπεδο ζημιών επανέλαβαν τα αποτελέσματα των εισηγμένων εταιρειών στο τέταρτο τρίμηνο καθηλώνοντας τα συνολικό καθαρό αποτέλεσμα κάτω από τα 4 δισ. ευρώ για πρώτη φορά μετά το 2003 (3,2 δις ευρώ), όπως προκύπτει από την επεξεργασία των στοιχείων των λογιστικών καταστάσεων και των ισολογισμών του 2009, από το τμήμα ανάλυσης της Πήγασος ΑΧΕΠΕΥ.

~** Αυξήθηκαν οι συγχωνεύσεις και οι εξαγορές κατά το α' τρίμηνο του 2010, με περισσότερες από 2.000 διασυνοριακά deals και 10 επιθετικές εξαγορές, ενισχύοντας τις ελπίδες για ανάκαμψη, μετά την υποχώρηση τους σε χαμηλά 6ετίας.
~** Ανοίγει προσωρινά για τις μέρες του Πάσχα η εθνική οδός Τρίπολης - Πύργου, η οποία παραμένει κλειστή από τη Μ. Δευτέρα στο 67ο χλμ (1 χλμ μετά τα Λαγκάδια Γορτυνίας προς Πύργο) εξαιτίας κατολίσθησης.
~** Ο μεγάλου μεγέθους σεισμός που έγινε στο Μεξικό είχε σαν αποτέλεσμα 2 νεκρούς και πάνω απο 100 τραυματίες. Ηταν μεγάλος σεισμός, 7,2. Αν είχε γίνει αλλού θα μπορούσε να είχε εκατοντάδες νεκρούς. Ο σεισμός σημειώθηκε περίπου στις 01:40 της Δευτέρας (ώρα Ελλάδος) σε εστιακό βάθος 10χλμ. όπως ανέφερε το Γεωφυσικό Ινστιτούτο των ΗΠΑ (USGS). Έγινε αισθητός, μάλιστα, και σε μεγάλο μέρος της Καλιφόρνια των ΗΠΑ. Ένας άνδρας σκοτώθηκε, όταν κατέρρευσε το σπίτι του, ενώ ένας άλλος σκοτώθηκε, όταν τον χτύπησε αυτοκίνητο, καθώς έτρεχε έξω κατά τη διάρκεια του σεισμού. Τουλάχιστον 100 άτομα έχουν τραυματιστεί. Αρκετά άτομα παραμένουν ακόμη παγιδευμένα σε κτίρια στο Μεξικάλι, περιοχή που έχει κηρυχθεί σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης. Από την δόνηση κατέρρευσε τμήμα του δικτύου ηλεκτροδότησης, διακόπηκαν οι περισσότερες μορφές τηλεπικοινωνιών και σχηματίστηκαν μεγάλα ρήγματα στον αυτοκινητόδρομο που συνδέει την Τιχουάνα με το Μεξικάλι.
~** ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΤΟΥΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣΗ γερμανική Daimler, η γαλλική Renault και η ιαπωνική Nissan, βρίσκονται στο τελικό στάδιο των διαπραγματεύσεων για μια συμμαχία, που θα έχει στόχο να μειωθεί το κόστος παραγωγής και το μέγεθος των επενδύσεων των τριών εταιρειών...
...Οι τρεις εταιρείες διαφωνούσαν στον τρόπο αποτίμησης των μετοχών τους.Η γερμανική εταιρεία αναζητούσε εταίρο στη διεθνή αγορά, ώστε να μπορέσει να βελτιώσει την κερδοφορία της στα μοντέλα Μercedes και στα μικρά Smart, μοιράζοντας την τεχνογνωσία σε αυτοκίνητα και κινητήρες, ενώ η σχέση των Renault και Νissan βασίζεται σε αμφίδρομη κατοχή μετοχών...
~** Στη μείωση επιτοκίων χορηγήσεων και δανείων, προχώρησε η Ελληνική Τράπεζα. Ειδικότερα, μείωσε το βασικό Επιτόκιο Χορηγήσεων (Β.Ε.Χ.) από 6,15% σε 6,13%, το Βασικό Επιτόκιο Στεγαστικών δανείων (Β.Ε.Σ.) από 4,65% σε 4,63%, το Προνομιακό Επιτόκιο Χορηγήσεων (Π.Ε.Χ.) από 5,65% σε 5,63%, το επιτόκιο της Πιστωτικής Κάρτας Hellenicard VISA (κλασική) από 14,65% σε 14,63% και το επιτόκιο της Πιστωτικής Κάρτας Hellenicard VISA (χρυσή) από 14,15% σε 14,13%Οι αναπροσαρμογές των παραπάνω επιτοκίων είναι αποτέλεσμα της μείωσης στο επιτόκιο Euribor 3μηνης διάρκειας και ισχύουν από 01/04/2010.
~~** Stop των φαρμακοποιών σε τέσσερα ταμεία
Τετάρτη, 31 Μαρτίου 2010,
Μελά Ρίτα
Stop στη χορήγηση φαρμάκων με πίστωση στους ασφαλισμένους τεσσάρων Ταμείων βάζουν οι φαρμακοποιοί της Αττικής, από αύριο 1 Απρίλιου. Οι ασφαλισμένοι του Ταμείου Ελεύθερων Επαγγελματιών (ΟΑΕΕ), των Τραπεζών (εκτός του ΤΥΠΕΤ) και της ΔΕΗ, θα πληρώνουν από την τσέπη τους τις συνταγές και εν συνεχεία θα απευθύνονται στο Ταμείο τους, προκειμένου να εισπράξουν το ποσό που δικαιούνται. Παρόμοιο πρόβλημα θα υπάρξει από την 1η Μαΐου και για τους ασφαλισμένους του Οργανισμού Περίθαλψης Ασφαλισμένων του Δημοσίου (ΟΠΑΔ).Η διοίκηση του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αττικής (ΦΣΑ) ανακοίνωσε σήμερα ότι αναγκάστηκαν να προχωρήσουν στο μέτρο αυτό, εξαιτίας των οφειλών ύψους 30 εκατομμυρίων ευρώ, που έχουν τα συγκεκριμένα Ταμεία προς τους φαρμακοποιούς. Για τον ΟΠΑΔ, εκτιμάται ότι το ποσό αυτό ανέρχεται στα 100 εκατομμύρια.Επιπλέον, ο ΦΣΑ καλεί τα μέλη του να καταθέσουν μέσα στο πρώτο δεκαήμερο του Απριλίου τα αντίγραφα τιμολογίων Δεκεμβρίου μέχρι Φεβρουαρίου, προαναγγέλλοντας και αγωγές.
~** Οδηγίες για τις διαταραχές πρόσληψης τροφής
Τετάρτη, 31 Μαρτίου 2010,
O Σύλλογος Νοσηλευτών Ψυχιατρικών Νοσοκομείων – Ε.Σ.Υ. Νομού Αττικής σας προσκαλεί στην εκδήλωση ενημέρωσης στο κοινό με θέμα: «Διαταραχές Πρόσληψης Τροφής», η οποία θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με το Δήμο Χαϊδαρίου στις 24 Απριλίου 2010 από τις 10:00 – 18:00 στον πεζόδρομο Χαϊδαρίου (Στρατάρχου Καραϊσκάκη). Στον τόπο συνάντησης θα υπάρχουν επαγγελματίες ψυχικής υγείας οι οποίοι θα ενημερώνουν τον κοινό και θα διανέμουν ενημερωτικό υλικό που θα αφορά τη συγκεκριμένη εκδήλωση. –

~**




~** [blowback] CONSERVATIVES‏
Από:
blowback@yahoogroups.com εκ μέρους blowbacknow (blowbacknow@yahoo.com)
Εστάλη:
Δευτέρα, 5 Απριλίου 2010 6:51:38 μμ
Προς:
blowback@yahoogroups.com

Venitists are not conservatives. They are radicals for capitalism; they are fighting for that philosophical base which capitalism did not have and without which it was doomed to perish. The most efficient political system is venitism, where everything is private, there are no taxes at all, there is no parliament, and a powerless infinitesimal government is chosen and supported not by hoi polloi, but by the most generous benefactors.Ayn Rand(1905-1982), forerunner of venitism, pointed out that politics is based on three other philosophical disciplines: metaphysics, epistemology and ethics, on a theory of man's nature and of man's relationship to existence. It is only on such a base that one can formulate a consistent political theory and achieve it in practice. When, however, men attempt to rush into politics without such a base, the result is that embarrassing conglomeration of impotence, futility, inconsistency and superficiality which is loosely designated today as conservatism.Basil Venitis points out that every democracy is eventually hijacked by rabblerousers, pullpeddlers, clans of kleptocrats, bumptious bugaboos, busybodies, butterbabies, nabobs of nepotism, cranks of cronyism, pusillanimous pussyfooters, riffraffs of rascals, socialist sophists, and machiavellian mafiosi. Democracy tends to kleptocracy. Venitism should replace democracy.Rand asserts that today's culture is dominated by the philosophy of mysticism-altruism—collectivism, the base from which only statism can be derived; the statists (of any brand: communist, fascist or welfare) are merely cashing in on it, while the conservatives are scurrying to ride on the enemy's premises and, somehow, to achieve political freedom by stealth. It can't be done.What are the conservatives? What is it that they are seeking to conserve? Rand notes that it is generally understood that those who support the conservatives, expect them to uphold the system which has been camouflaged by the loose term of the American way of life. The moral treason of the conservative leaders lies in the fact that they are hiding behind that camouflage: they do not have the courage to admit that the American way of life was capitalism, that that was the politico-economic system born and established in the United States, the system which, in one brief century, achieved a level of freedom, of progress, of prosperity, of human happiness, unmatched in all the other systems and centuries combined, and that that is the system which they are now allowing to perish by silent default.If the conservatives do not stand for capitalism, they stand for and are nothing; they have no goal, no direction, no political principles, no social ideals, no intellectual values, no leadership to offer anyone.Yet capitalism is what the conservatives dare not advocate or defend. They are paralyzed by the profound conflict between capitalism and the moral code which dominates our culture: the morality of altruism. Capitalism and altruism are incompatible; they are philosophical opposites; they cannot co-exist in the same man or in the same society. We need venitism now! If not now, when?Venitis asserts that governments should not own or regulate any property, including waves. The first individual who improves or cultivates any unclaimed property is entitled to that property. Governments cannot own, allocate, regulate, or manipulate frequency fields and media. Eminent domain is null and void. Your soul needs to resonate with mighty words and unique acts that express your style and destiny. Your government cannot dictate your language, your words, and your culture. Resonate now and sing your song!
__._,_.___
Reply to sender Reply to group Reply via web post Start a New Topic
Messages in this topic (1)
Recent Activity:
· New Members 73
Visit Your Group

 aw2

~**** ο Bannerακι της Σελίδας "Ship to Gaza"‏
Από:
Robert Kristian Alm (paladinheart83@hotmail.com)
Εστάλη:
Δευτέρα, 5 Απριλίου 2010 5:59:09 μμ
Προς:
(b)Papatrexas News (exarchiasghost.papapapa@blogger.com); (B)Κεντρικα TVxs (info@tvxs.gr); (β)Γιαννακούλη. (giannakouli@gmail.com); (β)Γραμμή Sos email (π) (blog-sos@googlegroups.com); (Β)Ενεργοί πολίτες (Π) (ellinesenergoipolites@gmail.com); (Β)Ομοβροντία (paladinheart83.kaka1@blogger.com); (Β)Χαμομηλάκι (νεο) (hamomilaki@yahoo.gr); (Γ)Έξωβουλευτική Λίστα (exovouli-lista@googlegroups.com); (γ)Επαναστατώ. (epanastato@googlegroups.com)
Σας δίνω έτοιμο (με κωδικο) το Banner της σελίδας http://www.shiptogaza.gr/ για να το βάλετε στην σελίδα σας έυκολα και απλά. Να σας θυμήσω ότι υπάρχει το Group στο Facebook, αλλα και νεοσύστατο, Fan page της σελίδας.Με εκτίμηση.Χρήστος.


~** "Ανακοινώθηκε η Διεθνής Συνεργασία για το σπάσιμο τη...‏
Από:
Robert Kristian Alm (paladinheart83@hotmail.com)
Εστάλη:
Δευτέρα, 5 Απριλίου 2010 5:59:07 μμ
Προς:
(Γ)ΠΑΣΟΚ Αντιεξουσιαστες στην Εξουσια (pasok@pasok.gr)
Ανακοίνωση της Πρωτοβουλίας: "Ένα καράβι για την Γάζα":Κωνσταντινούπολη, Τουρκία - Μετά από μήνες προετοιμασίας, ανακοινώθηκε χθες στην Κωνσταντινούπολη η Διεθνής Συνεργασία που συνέδεσε οργανώσεις και κινήματα που επιδιώκουν να σπάσουν τον παράνομο αποκλεισμό του Ισραήλ στη Γάζα. Η σύμπραξη αυτή, που αποτελείται από την τουρκική οργάνωση ΙHH (Insani Yardim Vakfi), την "Ευρωπαϊκή εκστρατεία για τον τερματισμό της πολιορκίας στην Γάζα" (ECESG), την ελληνική Πρωτοβουλία "Ship to Gaza", την σουηδική Κίνηση "Ship to Gaza" και το Free Gaza Movement, δρομολογεί για τον επόμενο μήνα ένα στολίσκο πλοίων προς τη Γάζα που θα μεταφέρει φορτία με προμήθειες και επιβάτες.Ο στολίσκος θα αποτελείται από τουλάχιστον οκτώ πλοία, τρία από τα οποία είναι φορτηγά. Θα σαλπάρει από ευρωπαϊκά λιμάνια ξεκινώντας, το πρώτο από αυτά, στις 3 του Μαΐου και φθάνοντας, όλα τα πλοία μαζί στο λιμάνι της Γάζας, μέσα στον μήνα. Πάνω από 500 επιβάτες από περισσότερες από 20 χώρες θα λάβουν μέρος και πάνω από 5.000 τόνοι φορτίου, συμπεριλαμβανομένου σκυροδέματος, προκατασκευασμένων κατοικιών, άλλων οικοδομικών υλικών, ιατρικό εξοπλισμό, καθώς και εκπαιδευτικό υλικό, θα παραδοθεί στους Παλαιστίνιους της Γάζας.Το Free Gaza Movement, δρομολογούσε πλοία για τη Γάζα ήδη από τον Αύγουστο 2008, με την συμβολή οργανώσεων και ακτιβιστών από όλο τον κόσμο σε αυτές τις αποστολές. Τον Δεκέμβριο του 2009, η ΙΗΗ οδήγησε μια πομπή από την στεριά στη Γάζα, η οποία έφερε τόνους ανθρωπιστικής βοήθειας και άλλες προμήθειες. Τον Ιανουάριο του 2010 η "Ευρωπαϊκή εκστρατεία για τον τερματισμό της πολιορκίας της Γάζας" (ECESG) έφερε 50 βουλευτές στη Γάζα όπου διαπίστωσαν τις καταστροφές. Το Ελληνικό "Ship to Gaza" όπως και το "Ship to Gaza" Σουηδίας ήδη βρίσκονται στις χώρες τους σε φάση συγκρότησης, οργάνωσης και σε καμπάνια ενημέρωσης με σκοπό την ευαισθητοποίηση του κόσμου και την συλλογή κονδυλίων για την υλοποίηση της προσπάθειας αυτής όπως και για την συγκέντρωση των υλικών που θα μεταφερθούν στη Γάζα."Μέσω αυτής της σύμπραξης οι οργανώσεις που την αποτελούν θα είναι σε θέση να μεγιστοποιήσουν τους πόρους, την εμπειρία και την συμβολή τους για τον τερματισμό της παράνομης πολιορκίας της Γάζας. Καθώς το Ισραήλ συνεχίζει καθημερινά τις διώξεις εναντίων των Παλαιστινίων, εμείς θα χρησιμοποιήσουμε τη δράση αυτή με σκοπό να αφυπνίσουμε την συνείδηση της ανθρωπότητας για τα εγκλήματα που διαπράττονται εναντίον των Παλαιστινίων", δήλωσε ο Πρόεδρος της ΙΗΗ Bulent Yildirim. Η Διεθνής Συνεργασία καλεί οργανώσεις και ανένταχτους πολίτες από όλο τον κόσμο να συμβάλλουν ενεργά στην προσπάθεια αυτή, τόσο με την αποστολή προμηθειών προς τη Γάζα όσο και με την οικονομική υποστήριξη της αποστολής. Επικοινωνία:Free Gaza Movement - Greta Berlin - +33607374512; www.freegaza.org ECESG - Mazen Kahel - +33 1 46 81 12 92; http://www.savegaza.eu/ IHH - Ahmet Emin Dag - +90 530 341 1934; http://www.ihh.org.tr/ Ship to Gaza / Greece - Vangelis Pissias - +30 697 200 9339; http://www.shiptogaza.gr/ Ship to Gaza / Sweden - Dror Feiler - +46702855777; http://www.shiptogaza.se/ Φάντασμα των Εξαρχείων (ExarchiasGhost@gmail.com) Για το:

--Ανάρτηση Από τον/την Φάντασμα Των Εξαρχείων. στο Φάντασμα των Εξαρχείων τη 4/05/2010 04:17:00 πμ
Ένα πλοίο για την Γάζα.
Αν όχι εμείς, ποιοι;Τον Αύγουστο του 2008, 44 άνθρωποι από 13 χώρες, επιβαίνοντας σε δυο ελληνικά ψαροκάικα, έσπασαν για πρώτη φορά μετά από 41 χρόνια το θαλάσσιο αποκλεισμό της Γάζας. Εδειξαν σε όλο τον κόσμο πως απλοί άνθρωποι, χωρίς πολεμικά μέσα, οπλισμένοι με τη θέληση που γιγαντώνει το δίκιο, μ’ ένα καλό σχέδιο και σωστή ταχτική, μπορούν να νικήσουν το άδικο. Αλλες τέσσερις φορές, σκάφη του Free Gaza Movement έσπασαν το θαλάσσιο αποκλεισμό της Γάζας.Η επιτυχημένη αυτή αποστολή του Free Gaza Movement ενέπνευσε και άλλα εγχειρήματα, που έσπασαν τον αποκλεισμό της Γάζας από τη στεριά, όπως πρόσφατα το Viva Palestina.Μετά την ισραηλινή εισβολή στη Γάζα το Δεκέμβριο του 2008, όμως, αυτές οι αποστολές του Free Gaza Movement αντιμετωπίστηκαν με πολεμικά μέσα από τη μεριά του Ισραήλ. Δρώντας σαν πειρατές της Μεσογείου, κουρελιάζοντας κάθε έννοια διεθνούς Δικαίου και Δικαίου της θάλασσας, το κράτος του Ισραήλ διεμβόλισε το «Dignity», το Δεκέμβρη του 2008, απείλησε με βύθιση τον «Αρίωνα», τον Ιανουάριο του 2009 και κατέλαβε το ίδιο σκάφος τον Ιούνιο της ίδιας χρονιάς. Συνεπικουρώντας την πολιτική απαρχάιντ του Ισραήλ, οι αιγυπτιακές αρχές απαγόρευσαν και κατέστειλαν την προσπάθεια 1.400 αγωνιστών του Gaza Freedom March να εισέλθουν στη Γάζα και να διαδηλώσουν μαζί με τους Παλαιστίνιους αδερφούς τους, τον Δεκέμβριο του 2009.-Επειδή ο αγώνας του Παλαιστινιακού λαού για τη λευτεριά και την ανεξαρτησία του συνεχίζεται.-Επειδή η Λωρίδα της Γάζας εξακολουθεί να παραμένει αποκλεισμένη, μολονότι το Ισραήλ διακηρύσσει ότι δεν την έχει πλέον υπό κατοχή.-Επειδή ως κάτοικοι της Μεσογείου έχουμε έναν επιπλέον λόγο να μην επιτρέψουμε σε κανέναν να εμποδίζει την επικοινωνία ανάμεσα στους λαούς της.-Επειδή ο Ελληνικός και ο Παλαιστινιακός λαός συνδέονται με μακρόχρονους δεσμούς αδελφοσύνης, φιλίας και συνεργασίας.-Επειδή εναντιωνόμαστε σε κάθε ξένη επέμβαση και κατοχή όπου γης,-Επειδή η αλληλεγγύη των λαών δεν περιορίζεται από σύνορα και δεν υπακούει σε ηγεμονικές προσταγές.-Είμαστε αποφασισμένοι να ξαναπάμε στη Γάζα, μεταφέροντας στον αδελφό Παλαιστινιακό λαό μήνυμα φιλίας και αλληλεγγύης.Συγκροτήσαμε την πρωτοβουλία «ΕΝΑ ΚΑΡΑΒΙ ΓΙΑ ΤΗ ΓΑΖΑ» για να πάρουμε μέρος σε μια διεθνή αποστολή, η οποία με σκάφη και επιβάτες από πολλές χώρες θα πλεύσει και πάλι προς τη Λωρίδα της Γάζας την άνοιξη του 2010, μεταφέροντας ανθρώπους και βοήθεια προς τον ηρωικό και μαρτυρικό λαό της.Υποστηρίζουμε-Το δικαίωμα του Παλαιστινιακού λαού να ζήσει λεύτερος στην ιστορική του πατρίδα.-Το δικαίωμα του Παλαιστινιακού λαού στην αντίσταση με κάθε μέσο, για να απελευθερώσει την πατρίδα του από την κατοχή και να κατακτήσει την εθνική του ανεξαρτησία.-Το δικαίωμα όλων των Παλαιστινίων προσφύγων να επιστρέψουν στις εστίες τους και στη γη τους.Απαιτούμε-Να φύγουν οι κατακτητές απ’ όλα τα Παλαιστινιακά εδάφη.-Να αποχωρήσουν οι έποικοι και να διαλυθούν όλοι οι Ισραηλινοί εποικισμοί στη Δυτική Οχθη.-Να αρθεί ο αποκλεισμός της Λωρίδας της Γάζας από στεριά, αέρα και θάλασσα.-Να επιστρέψουν στη γη τους οι Παλαιστίνιοι πρόσφυγες-Να απελευθερωθούν οι περισσότεροι από 11.000 Παλαιστίνιοι πολιτικοί κρατούμενοι.Ενας στολίσκος για τη ΓάζαΣτην αποστολή της άνοιξης, που διοργανώνει το Free Gaza Movement, θα συγκροτηθεί ένας στολίσκος από επιβατικά και φορτηγά πλοία, ο οποίος από τα διεθνή χωρικά ύδατα θα εισέλθει στα χωρικά ύδατα της Λωρίδας της Γάζας, χωρίς καμιά διαπραγμάτευση με το Ισραήλ, στο οποίο δεν αναγνωρίζουμε κανένα δικαίωμα να ασκεί καθήκοντα επικυρίαρχου της Μεσογείου. Απ’ αυτή την αποστολή δεν μπορεί να απουσιάζει ο ελληνικός λαός. Στόχος μας είναι μια ελληνική αποστολή, με ένα ή περισσότερα πλοία, που θα μεταφέρουν την αλληλεγγύη του ελληνικού λαού προς τον αδελφό Παλαιστινιακό λαό. Το πλοίο που θα αποκτηθεί, με τη βοήθεια του Ελληνικού λαού, δεν θα ανήκει σε κανένα άτομο ή συλλογικότητα. Θα ανήκει στον Παλαιστινιακό λαό, στον οποίο και θα παραδοθεί για να εξυπηρετήσει τις ανάγκες μιας μόνιμης γραμμής θαλάσσιας επικοινωνίας της Γάζας με τον έξω κόσμο.62 χρόνια κατοχής και αντίστασηςΕδώ και 62 χρόνια, ο Παλαιστινιακός λαός ζει υπό καθεστώς βάρβαρης κατοχής. Εκατομμύρια Παλαιστίνιοι εκδιώχτηκαν από τις πατρογονικές τους εστίες. Στερήθηκαν τη γη τους. Οδηγήθηκαν στην προσφυγιά σε όλες τις γειτονικές χώρες. Τα 62 αυτά χρόνια εκατοντάδες χιλιάδες Παλαιστίνιοι φυλακίστηκαν, βασανίστηκαν και εξοντώθηκαν φυσικά και ψυχολογικά στις ισραηλινές φυλακές, ενώ δεκάδες χιλιάδες Παλαιστίνιοι δολοφονήθηκαν από το ισραηλινό στρατό κατοχής. Εδώ και 62 χρόνια, ο Παλαιστινιακός λαός δεν σταμάτησε να αντιστέκεται. Δεν σταμάτησε να μάχεται για την κατάκτηση της εθνικής ανεξαρτησίας και της λευτεριάς του. Εδώ και 62 χρόνια, η αντίσταση του Παλαιστινιακού λαού, που συνεχίζεται παρά τις διώξεις, τις δολοφονίες, τις φυλακίσεις, τις πρωτοφανείς καταστροφές, αποτελεί ένα φωτεινό παράδειγμα για όλους τους φιλελεύθερους λαούς του κόσμου.Ελεύθεροι πολιορκημένοιΑπό τον Ιανουάριο του 2006, που η «Χαμάς» κέρδισε τις δημοκρατικότερες –σύμφωνα με δυτικούς ανεξάρτητους παρατηρητές– εκλογές που έγιναν ποτέ στην Παλαιστίνη, η Λωρίδα της Γάζας, ένα μικρό κομμάτι γης στο οποίο συνωστίζονται περίπου 1,5 εκατομμύρια άνθρωποι (με τα παιδιά να αποτελούν περίπου το 60% του πληθυσμού), βιώνει έναν ολοκληρωτικό αποκλεισμό από στεριά, θάλασσα και αέρα. Οι κάτοικοί της στερούνται όχι μόνο το μέγιστο αγαθό, την ελευθερία, αλλά και τα πιο βασικά ζωτικά αγαθά και υπηρεσίες, όπως η διατροφή, το νερό, η υγεία. Η Γάζα έχει μετατραπεί σε μια ανοιχτή φυλακή, στο μεγαλύτερο στρατόπεδο συγκέντρωσης στον κόσμο, επειδή οι κάτοικοί της δεν υποτάσσονται στις απαιτήσεις του Ισραήλ και των διεθνών προστατών του. Ο βάρβαρος αποκλεισμός της Γάζας κορυφώθηκε με την πολεμική επίθεση του Ισραήλ τον Δεκέμβρη του 2008, που άφησε πίσω της 1.419 νεκρούς (926 πολίτες, μεταξύ των οποίων 326 παιδιά και 111 γυναίκες), 5.300 τραυματίες (περισσότεροι από τους μισούς γυναίκες και παιδιά), 2.114 κατοικίες εντελώς ισοπεδωμένες, 3.242 κατοικίες με ανεπανόρθωτες καταστροφές που τις κατέστησαν μη κατοικήσιμες, 15.000 κατοικίες με σοβαρές ζημιές και τεράστιες καταστροφές στις βασικές υποδομές της περιοχής (νοσοκομεία, σχολεία, δίκτυα κοινής ωφέλειας).Οι αντιστασιακές οργανώσεις της Γάζας, σάρκα από τη σάρκα του Παλαιστινιακού λαού, αντιστάθηκαν στους εισβολείς και δεν τους επέτρεψαν να θέσουν και πάλι υπό κατοχή την πατρίδα τους. Ομως, μετά τη λήξη των πολεμικών επιχειρήσεων, ο αποκλεισμός έγινε ακόμη πιο σκληρός. Τα οικοδομικά υλικά, το πιο απαραίτητο είδος για να γιατρέψει ο Παλαιστινιακός λαός τις πληγές που του άφησε το καταστροφικό έργο των εισβολέων, απαγορεύεται να εισαχθούν. Τα χρήματα των «διεθνών δωρητών» παραμένουν παγωμένα σε κάποιες τράπεζες. Εμποδίζεται ακόμη και η επισιτιστική βοήθεια που διαχειρίζεται η αρμόδια υπηρεσία του ΟΗΕ. Ενα νέο, υπόγειο αυτή τη φορά, τείχος κατασκευάζεται στα νότια της Λωρίδας, στα σύνορα με την Αίγυπτο, για να εμποδίσει κι αυτό ακόμη το υποτυπώδες εμπόριο ειδών πρώτης ανάγκης, που διεξάγεται μέσω των τούνελ.Η αλληλεγγύη των λαώνΕδώ και 62 χρόνια, οι αποφάσεις του ΟΗΕ για την Παλαιστίνη παραμένουν κενό γράμμα. Η «διεθνής κοινότητα» κλείνει τα μάτια μπροστά στο διαρκές έγκλημα, που έχει όλα τα χαρακτηριστικά της γενοκτονίας και κωφεύει στις κραυγές των Παλαιστινίων, που διεκδικούν το αυτονόητο δικαίωμα στη δική τους γη και σε μια ελεύθερη πατρίδα. Μόνη απαντοχή του Παλαιστινιακού λαού η αλληλεγγύη των λαών, η αλληλεγγύη των απλών ανθρώπων, που ξέρουν τι σημαίνει να ζεις υπό κατοχή, που ξέρουν τι σημαίνει ν’ αγωνίζεσαι για τη λευτεριά.
Μη κερδοσκοπική · 942 θαυμαστές
Ένα πλοίο για την Γάζα.
Αν όχι εμείς, ποιοι;Τον Αύγουστο του 2008, 44 άνθρωποι από 13 χώρες, επιβαίνοντας σε δυο ελληνικά ψαροκάικα, έσπασαν για πρώτη φορά μετά από 41 χρόνια το θαλάσσιο αποκλεισμό της Γάζας. Εδειξαν σε όλο τον κόσμο πως απλοί άνθρωποι, χωρίς πολεμικά μέσα, οπλισμένοι με τη θέληση που γιγαντώνει το δίκιο, μ’ ένα καλό σχέδιο και σωστή ταχτική, μπορούν να νικήσουν το άδικο. Αλλες τέσσερις φορές, σκάφη του Free Gaza Movement έσπασαν το θαλάσσιο αποκλεισμό της Γάζας.Η επιτυχημένη αυτή αποστολή του Free Gaza Movement ενέπνευσε και άλλα εγχειρήματα, που έσπασαν τον αποκλεισμό της Γάζας από τη στεριά, όπως πρόσφατα το Viva Palestina.Μετά την ισραηλινή εισβολή στη Γάζα το Δεκέμβριο του 2008, όμως, αυτές οι αποστολές του Free Gaza Movement αντιμετωπίστηκαν με πολεμικά μέσα από τη μεριά του Ισραήλ. Δρώντας σαν πειρατές της Μεσογείου, κουρελιάζοντας κάθε έννοια διεθνούς Δικαίου και Δικαίου της θάλασσας, το κράτος του Ισραήλ διεμβόλισε το «Dignity», το Δεκέμβρη του 2008, απείλησε με βύθιση τον «Αρίωνα», τον Ιανουάριο του 2009 και κατέλαβε το ίδιο σκάφος τον Ιούνιο της ίδιας χρονιάς. Συνεπικουρώντας την πολιτική απαρχάιντ του Ισραήλ, οι αιγυπτιακές αρχές απαγόρευσαν και κατέστειλαν την προσπάθεια 1.400 αγωνιστών του Gaza Freedom March να εισέλθουν στη Γάζα και να διαδηλώσουν μαζί με τους Παλαιστίνιους αδερφούς τους, τον Δεκέμβριο του 2009.-Επειδή ο αγώνας του Παλαιστινιακού λαού για τη λευτεριά και την ανεξαρτησία του συνεχίζεται.-Επειδή η Λωρίδα της Γάζας εξακολουθεί να παραμένει αποκλεισμένη, μολονότι το Ισραήλ διακηρύσσει ότι δεν την έχει πλέον υπό κατοχή.-Επειδή ως κάτοικοι της Μεσογείου έχουμε έναν επιπλέον λόγο να μην επιτρέψουμε σε κανέναν να εμποδίζει την επικοινωνία ανάμεσα στους λαούς της.-Επειδή ο Ελληνικός και ο Παλαιστινιακός λαός συνδέονται με μακρόχρονους δεσμούς αδελφοσύνης, φιλίας και συνεργασίας.-Επειδή εναντιωνόμαστε σε κάθε ξένη επέμβαση και κατοχή όπου γης,-Επειδή η αλληλεγγύη των λαών δεν περιορίζεται από σύνορα και δεν υπακούει σε ηγεμονικές προσταγές.-Είμαστε αποφασισμένοι να ξαναπάμε στη Γάζα, μεταφέροντας στον αδελφό Παλαιστινιακό λαό μήνυμα φιλίας και αλληλεγγύης.Συγκροτήσαμε την πρωτοβουλία «ΕΝΑ ΚΑΡΑΒΙ ΓΙΑ ΤΗ ΓΑΖΑ» για να πάρουμε μέρος σε μια διεθνή αποστολή, η οποία με σκάφη και επιβάτες από πολλές χώρες θα πλεύσει και πάλι προς τη Λωρίδα της Γάζας την άνοιξη του 2010, μεταφέροντας ανθρώπους και βοήθεια προς τον ηρωικό και μαρτυρικό λαό της.Υποστηρίζουμε-Το δικαίωμα του Παλαιστινιακού λαού να ζήσει λεύτερος στην ιστορική του πατρίδα.-Το δικαίωμα του Παλαιστινιακού λαού στην αντίσταση με κάθε μέσο, για να απελευθερώσει την πατρίδα του από την κατοχή και να κατακτήσει την εθνική του ανεξαρτησία.-Το δικαίωμα όλων των Παλαιστινίων προσφύγων να επιστρέψουν στις εστίες τους και στη γη τους.Απαιτούμε-Να φύγουν οι κατακτητές απ’ όλα τα Παλαιστινιακά εδάφη.-Να αποχωρήσουν οι έποικοι και να διαλυθούν όλοι οι Ισραηλινοί εποικισμοί στη Δυτική Οχθη.-Να αρθεί ο αποκλεισμός της Λωρίδας της Γάζας από στεριά, αέρα και θάλασσα.-Να επιστρέψουν στη γη τους οι Παλαιστίνιοι πρόσφυγες-Να απελευθερωθούν οι περισσότεροι από 11.000 Παλαιστίνιοι πολιτικοί κρατούμενοι.Ενας στολίσκος για τη ΓάζαΣτην αποστολή της άνοιξης, που διοργανώνει το Free Gaza Movement, θα συγκροτηθεί ένας στολίσκος από επιβατικά και φορτηγά πλοία, ο οποίος από τα διεθνή χωρικά ύδατα θα εισέλθει στα χωρικά ύδατα της Λωρίδας της Γάζας, χωρίς καμιά διαπραγμάτευση με το Ισραήλ, στο οποίο δεν αναγνωρίζουμε κανένα δικαίωμα να ασκεί καθήκοντα επικυρίαρχου της Μεσογείου. Απ’ αυτή την αποστολή δεν μπορεί να απουσιάζει ο ελληνικός λαός. Στόχος μας είναι μια ελληνική αποστολή, με ένα ή περισσότερα πλοία, που θα μεταφέρουν την αλληλεγγύη του ελληνικού λαού προς τον αδελφό Παλαιστινιακό λαό. Το πλοίο που θα αποκτηθεί, με τη βοήθεια του Ελληνικού λαού, δεν θα ανήκει σε κανένα άτομο ή συλλογικότητα. Θα ανήκει στον Παλαιστινιακό λαό, στον οποίο και θα παραδοθεί για να εξυπηρετήσει τις ανάγκες μιας μόνιμης γραμμής θαλάσσιας επικοινωνίας της Γάζας με τον έξω κόσμο.62 χρόνια κατοχής και αντίστασηςΕδώ και 62 χρόνια, ο Παλαιστινιακός λαός ζει υπό καθεστώς βάρβαρης κατοχής. Εκατομμύρια Παλαιστίνιοι εκδιώχτηκαν από τις πατρογονικές τους εστίες. Στερήθηκαν τη γη τους. Οδηγήθηκαν στην προσφυγιά σε όλες τις γειτονικές χώρες. Τα 62 αυτά χρόνια εκατοντάδες χιλιάδες Παλαιστίνιοι φυλακίστηκαν, βασανίστηκαν και εξοντώθηκαν φυσικά και ψυχολογικά στις ισραηλινές φυλακές, ενώ δεκάδες χιλιάδες Παλαιστίνιοι δολοφονήθηκαν από το ισραηλινό στρατό κατοχής. Εδώ και 62 χρόνια, ο Παλαιστινιακός λαός δεν σταμάτησε να αντιστέκεται. Δεν σταμάτησε να μάχεται για την κατάκτηση της εθνικής ανεξαρτησίας και της λευτεριάς του. Εδώ και 62 χρόνια, η αντίσταση του Παλαιστινιακού λαού, που συνεχίζεται παρά τις διώξεις, τις δολοφονίες, τις φυλακίσεις, τις πρωτοφανείς καταστροφές, αποτελεί ένα φωτεινό παράδειγμα για όλους τους φιλελεύθερους λαούς του κόσμου.Ελεύθεροι πολιορκημένοιΑπό τον Ιανουάριο του 2006, που η «Χαμάς» κέρδισε τις δημοκρατικότερες –σύμφωνα με δυτικούς ανεξάρτητους παρατηρητές– εκλογές που έγιναν ποτέ στην Παλαιστίνη, η Λωρίδα της Γάζας, ένα μικρό κομμάτι γης στο οποίο συνωστίζονται περίπου 1,5 εκατομμύρια άνθρωποι (με τα παιδιά να αποτελούν περίπου το 60% του πληθυσμού), βιώνει έναν ολοκληρωτικό αποκλεισμό από στεριά, θάλασσα και αέρα. Οι κάτοικοί της στερούνται όχι μόνο το μέγιστο αγαθό, την ελευθερία, αλλά και τα πιο βασικά ζωτικά αγαθά και υπηρεσίες, όπως η διατροφή, το νερό, η υγεία. Η Γάζα έχει μετατραπεί σε μια ανοιχτή φυλακή, στο μεγαλύτερο στρατόπεδο συγκέντρωσης στον κόσμο, επειδή οι κάτοικοί της δεν υποτάσσονται στις απαιτήσεις του Ισραήλ και των διεθνών προστατών του. Ο βάρβαρος αποκλεισμός της Γάζας κορυφώθηκε με την πολεμική επίθεση του Ισραήλ τον Δεκέμβρη του 2008, που άφησε πίσω της 1.419 νεκρούς (926 πολίτες, μεταξύ των οποίων 326 παιδιά και 111 γυναίκες), 5.300 τραυματίες (περισσότεροι από τους μισούς γυναίκες και παιδιά), 2.114 κατοικίες εντελώς ισοπεδωμένες, 3.242 κατοικίες με ανεπανόρθωτες καταστροφές που τις κατέστησαν μη κατοικήσιμες, 15.000 κατοικίες με σοβαρές ζημιές και τεράστιες καταστροφές στις βασικές υποδομές της περιοχής (νοσοκομεία, σχολεία, δίκτυα κοινής ωφέλειας).Οι αντιστασιακές οργανώσεις της Γάζας, σάρκα από τη σάρκα του Παλαιστινιακού λαού, αντιστάθηκαν στους εισβολείς και δεν τους επέτρεψαν να θέσουν και πάλι υπό κατοχή την πατρίδα τους. Ομως, μετά τη λήξη των πολεμικών επιχειρήσεων, ο αποκλεισμός έγινε ακόμη πιο σκληρός. Τα οικοδομικά υλικά, το πιο απαραίτητο είδος για να γιατρέψει ο Παλαιστινιακός λαός τις πληγές που του άφησε το καταστροφικό έργο των εισβολέων, απαγορεύεται να εισαχθούν. Τα χρήματα των «διεθνών δωρητών» παραμένουν παγωμένα σε κάποιες τράπεζες. Εμποδίζεται ακόμη και η επισιτιστική βοήθεια που διαχειρίζεται η αρμόδια υπηρεσία του ΟΗΕ. Ενα νέο, υπόγειο αυτή τη φορά, τείχος κατασκευάζεται στα νότια της Λωρίδας, στα σύνορα με την Αίγυπτο, για να εμποδίσει κι αυτό ακόμη το υποτυπώδες εμπόριο ειδών πρώτης ανάγκης, που διεξάγεται μέσω των τούνελ.Η αλληλεγγύη των λαώνΕδώ και 62 χρόνια, οι αποφάσεις του ΟΗΕ για την Παλαιστίνη παραμένουν κενό γράμμα. Η «διεθνής κοινότητα» κλείνει τα μάτια μπροστά στο διαρκές έγκλημα, που έχει όλα τα χαρακτηριστικά της γενοκτονίας και κωφεύει στις κραυγές των Παλαιστινίων, που διεκδικούν το αυτονόητο δικαίωμα στη δική τους γη και σε μια ελεύθερη πατρίδα. Μόνη απαντοχή του Παλαιστινιακού λαού η αλληλεγγύη των λαών, η αλληλεγγύη των απλών ανθρώπων, που ξέρουν τι σημαίνει να ζεις υπό κατοχή, που ξέρουν τι σημαίνει ν’ αγωνίζεσαι για τη λευτεριά.
Μη κερδοσκοπική · 942 θαυμαστές

~**Ο/Η Chris Sar έστειλε μήνυμα στα μέλη του ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ!!!!!!!!! ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΝΑ ΤΑ ΣΠΑΩ!!!!! (PART III).
Chris SarApril 5, 2010 at 7:29am
Θέμα: ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΣΤΑ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΑΠΟ 06/04-11/04
ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ, ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΑ!!!!!!!!!!! ΑΠΟ 06/04 ΕΩΣ 11/04 ΕΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΞΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ :ΤΡΙΤΗΚΥΑΝΟΣ-ΑΡΣΕΝΙΟΥ-ΣΤΑΝΙΣΗ(CARAMELA)ΤΕΤΑΡΤΗΚΙΑΜΟΣ(POSIDONIO)ΚΥΑΝΟΣ-ΑΡΣΕΝΙΟΥ-ΣΤΑΝΙΣΗ(CARAMELA)ΠΕΜΠΤΗΚΑΡΡΑΣ (ΤΕΑΤΡΟ)ΚΙΑΜΟΣ(POSIDONIO)ΚΑΛΛΙΔΗΣ-ΠΙΕΡΙΔΗ-ΜΑΚΡΗΣ (ROMEO)ΚΥΑΝΟΣ-ΑΡΣΕΝΙΟΥ-ΣΤΑΝΙΣΗ(CARAMELA)ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΜΑΖΩΝΑΚΗΣ(ΑΝΟΔΟΣ)ΚΑΡΡΑΣ (ΤΕΑΤΡΟ)ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ (ΩΔΕΙΟΝ)ΒΕΡΤΗΣ (ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΩΝ)ΚΑΛΛΙΔΗΣ-ΠΙΕΡΙΔΗ-ΜΑΚΡΗΣ (ROMEO)ΚΥΑΝΟΣ-ΑΡΣΕΝΙΟΥ-ΣΤΑΝΙΣΗ(CARAMELA)ΣΑΒΒΑΤΟΚΑΛΛΙΔΗΣ-ΠΙΕΡΙΔΗ-ΜΑΚΡΗΣ (ROMEO)ΚΥΑΝΟΣ-ΑΡΣΕΝΙΟΥ-ΣΤΑΝΙΣΗ(CARAMELA)ΚΥΡΙΑΚΗΒΕΡΤΗΣ (ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΩΝ)ΚΑΛΛΙΔΗΣ-ΠΙΕΡΙΔΗ-ΜΑΚΡΗΣ (ROMEO)ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΞΕΚΙΝΑΝΕ ΑΠΟ 90ΕΥΡΩ/ΤΑ 6 ΑΤΟΜΑΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ Κ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ MSG ΣΤΟ FACEBOOK Η ΤΗΛ. ΣΤΟ 6933463458(FREE TO GO) H 6971744121 (WHATS UP)ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΣΧΗΜΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΤΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΟΥ....
Για να απαντήσετε σε αυτό το μήνυμα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:
http://www.facebook.com/n/?inbox/readmessage.php&t=1196966738923&mid=223f271G56358b7cG1b3e7feG0&n_m=stamoskal@windowslive.com


~**Ο/Η Nikos Nikolopoulos έστειλε μήνυμα στα μέλη του ΦΙΛΟΙ ΝΙΚΟΥ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ.
Nikos NikolopoulosApril 5, 2010 at 5:42am
(χωρίς θέμα)
ΖΩΝΤΑΝΗ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΝΙΚΟ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟ ΤΕΤΑΡΤΗ 7 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 8μμ-10μμ ΣΤΟ http://www.facebook.com/l/24856;www.nikosnikolopoulos.gr/start
Για να απαντήσετε σε αυτό το μήνυμα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:
http://www.facebook.com/n/?inbox/readmessage.php&t=1425179706389&mid=223ddf0G3dd6e022G12e2966G0&n_m=snstam@gmail.com

~**
www.airtickets.gr , Πτήσεις με Ολυμπιακή , - http://en.4you.4dh.com/find/radio/?q3=radio&fgs=1 , Radio .- http://eligiblegreeks.com/?affiliateID=google4Gr&gclid=CNffoJugjpYCFQSJugodnxABEg , Geek Dating - Find Love .-
http://www.facebook.com/reqs.php , stamatios skoulikas http://www.facebook.com/reqs.php#!/?ref=home , stamatios skoulikas http://www.facebook.com/reqs.php#!/profile.php?ref=profile&id=1446349692 , stamatios skoulikas.-
http://www.facebook.com/?sk=messages&tid=1379744224591#!/?page=1&sk=messages , http://www.facebook.com/?sk=messages&tid=1379744224591#!/?ref=home , http://www.facebook.com/?sk=messages&tid=1379744224591#!/?ref=home ,
http://www.facebook.com/pages/MY-SISTER-SAYS-IF-I-CAN-GET-1-MILLION-FANS-SHE-WILL-NAME-HER-BABY-MEGATRON/363882707201?v=app_4949752878#!/?ref=home .- Stamatios N. Skoulikas
http://www.facebook.com/pages/MY-SISTER-SAYS-IF-I-CAN-GET-1-MILLION-FANS-SHE-WILL-NAME-HER-BABY-MEGATRON/363882707201?v=app_4949752878#!/profile.php?ref=profile&id=1037492258 .- Stamatios N . Skoulikas .-

~** http://www.sonico.com/my_profile_pic.php ,
** http://www.recuperaratuhombre.info/ ,
~** http://www.facebook.com/pages/ TZIMPRIL-SISE-O-PROTOS-SKORER/113659028650654?v=wall .-
~** http://www.facebook.com/?ref=home#!/pages/PLATY-KALAMATAS-MESSENIAS/178042726871?ref=nf , Πλατύ Μεσσηνίας
~** http://www.atdhe.net/ , ‘’’’’ ΖΩΝΤΑΝΑ ολοι ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΜΑΣ
~** http://hellassite.blogspot.com/ / .-
~** http://vlasiosarfara.blogspot.com/2010/04/blog-post_05.html , Δευτέρα, 05 Απριλίου 2010 Όλα τα γράφουμε .-
~* http://snsarfara.blogspot.com/2010/04/blog-post_05.html , ΔΕΥΤΕΡΑ, 05 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2010 ΕΙΔΗΣΕΙΣ - ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ ΣΗΜΕΡΑ .-

~ **
 aw2


~**Αντιβίωση και επιστροφή θανατηφόρων επιδημιών στο εγγύς μέλλον

Η απομόνωση της πενικιλίνης από το penicillium , το 1928 από τον Φλέμιγκ εγκαινίασε ουσιαστικά την σύγχρονη δυτική ιατρική. Νέα αντιβιοτικά ανακαλύφθηκαν. Πολλές θανατηφόρες λοιμώξεις αντιμετωπίστηκαν. Σταδιακώς ωστόσο αναδύθηκαν σημαντικά προβλήματα που προέκυψαν ως φυσική συνέπεια της γενίκευσης της χρήσης των αντιβιοτικών στην ιατρική πρακτική.Τα αντιβιοτικά είναι ουσίες που δρουν τοξικά στα επιτιθέμενα μικρόβια. Ωστόσο η κατάχρησή τους ή η μη ορθή χρήση τους που έχει δυστυχώς γίνει κανόνας μετά την επαρκή παραγωγή αντιβιοτικών για γενική χρήση που έγινε κυρίως μεταπολεμικά από την φαρμακοβιομηχανία, οδηγεί σε ανάπτυξη ανθεκτικών μικροβίων. Τα αντιβιοτικά μας κινδυνεύουν να γίνουν ανίσχυρα, γιατί ταμικρόβια τα έχουν «συνηθίσει». Επιθετικές λοιμώξεις κατά τα τελευταία χρόνια επανακάμπτουν, ενώ παράλληλα υπάρχουν σοβαρά επιστημονικά σενάρια για επιστροφή θανατηφόρων επιδημιών στο εγγύς μέλλον. Επιπρόσθετα το αντιβιοτικό μετά την είσοδό του στον οργανισμό και κατά το μεταβολισμό του, επιβαρύνει ζωτικά όργανα του οργανισμού και προκαλεί παρενέργειες. Οι παρενέργειες μπορεί να είναι ασήμαντες όπως ζάλη, βάρος στο στομάχι, ατονία, διάρροια, εξάνθημα ή σοβαρότερες όπως νεφρική, ηπατική βλάβη, αλλεργικό shock, σοβαρή κολίτιδα. Σε αρκετά από αυτά, οι μακροπρόθεσμες παρενέργειες είναι άγνωστες. Aρκετοί άνθρωποι πεθαίνουν κάθε χρόνο σήμερα από τις παρενέργειες των αντιβιοτικών. Έτσι ενώ πενήντα χρόνια πριν το συνολικό κοινωνικό όφελος από την χρήση τους υπερέβαινε την ζημία, σήμερα το πηλίκο έχει αντιστραφεί, λόγω της κακής χρήσης και της κατάχρησης τους.Οι κανόνες της ορθής χρήσης των αντιβιοτικών:1. Μην παίρνετε εύκολα αντιβιοτικά. Κατά την επίθεση ενός μικροβίου στο οργανισμό κινητοποιούνται μηχανισμοί άμυνας, που περιλαμβάνουν στοιχεία του αίματος, όπως τα λευκά αιμοσφαίρια, τα αντισώματα, το συμπλήρωμα και τον σπλήνα. Κατά το διάστημα των λοιμώξεων η επιστήμη της ιατρικής συνιστά ανάπαυση, αποχή ενεργητικού και παθητικού καπνίσματος, καλή ενυδάτωση με υγρά (μακράν των γευμάτων), τροφές ελαφρές, μαγειρευμένες χωρίς πολλά λιπαρά και μπαχαρικά. Τα μέτρα αυτά είναι συνήθως επαρκή για την τόνωση του ανοσοποιητικού συστήματος. Πρέπει να γνωρίζετε ότι το αμυντικό σύστημα, όπως όλα τα συστήματα του υγιούς ανθρώπου, απαιτεί εξάσκηση για να διατηρείται σε φόρμα. Προτιμείστε να συμβιώσετε επί περισσότερες ημέρες με ελαφρά συμπτώματα, ακόμη και εάν αυτό δεν σας είναι τόσο ευχάριστο, για να ασκηθεί το αμυντικό σύστημα, προκειμένου να καταφύγετε στην εύκολη λύση του αντιβιοτικού, γεγονός που μπορεί να σας ανακουφίσει βραχυπρόθεσμα, αλλά να σας βλάψει μακροπρόθεσμα.Σε ορισμένες περιπτώσεις, θα χρειαστούν ορισμένα υποστηρικτικά μη αντιβιοτικά φάρμακα ή συμπληρώματα διατροφής, που χορηγεί ο ιατρός, μετά από σοβαρή ιατρική εξέταση κατά την διάρκεια της οποίας αξιολογεί την βαρύτητα της λοίμωξης και την ανοσολογική επάρκεια του οργανισμού.2. Μην επιλέγετε ιατρό με βάση την ευκολία που χορηγεί αντιβίωση. Σύμφωνα με μελέτες ένα μεγάλο μέρος των ασθενών με πυρετό πηγαίνουν στον ιατρό για να τους χορηγηθεί αντιβιοτικό, ένα δε σημαντικό μέρος από αυτούς αλλάζει ιατρό εάν δεν τους χορηγήσει αντιβιοτικά. Αυτό είναι κακή πρακτική.3. Μην παίρνετε μόνοι σας αντιβιοτικά βάσει παλαιών συνταγών και μην αυτοσχεδιάζετε σε θέματα διάρκειας θεραπείας ή δοσολογίας. Οι συνήθειες αυτές συνδέονται με υψηλότατο κίνδυνο ανάπτυξης ανθεκτικών μεταλλάξεων.Μόνο ο σοβαρός ιατρός μπορεί να καθορίσει μετά από σωστή εξέταση το είδος, την δοσολογία και την διάρκεια θεραπείας. Ορισμένα άτομα κατά την διάρκεια της αντιβίωσης πρέπει να λάβουν ορισμένα συμπληρώματα προστασίας έναντι παρενεργειών (πχ. προβιοτικά). Δρ. Αναστασία ΜοσχοβάκηΙατρός Ειδική ΠαθολόγοςΦραγκοπούλου 10, Κηφισιά24ωρη γραμματεία νοσοκομειακά περιστατικά:2106252770E mail: amoschovaki@yahoo.gr ,

~** videokanalia : Tzoulia . Το δεύτερο DVD της Τζουλιας : http://news24gr.blogspot.com/ ,

** Ο/Η Giwta Larisa έστειλε μήνυμα στα μέλη του Μονο ο παππους μου δεν έχει VIDEO με την ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΥΤΑΝΑ μας.
Giwta LarisaApril 5, 2010 at 10:48am
Θέμα: Το δεύτερο DVD της Τζουλιας
Tο ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ με χαρα....ΔΕΙΤΕ το VIDEO http://www.facebook.com/l/24856;news24.gr ,
Για να απαντήσετε σε αυτό το μήνυμα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:
http://www.facebook.com/n/?inbox/readmessage.php&t=1238327329268&mid=224211dG3dd6e022G12e4e50G0&n_m=snstam@gmail.com

~ Ο/Η NIKH-ANNA Π. σας έστειλε ένα μήνυμα στο ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΓια να απαντήσετε σε αυτό το μήνυμα, κάντε κλικ εδώ: http://poiisi.ning.com/profiles/message/listInbox?xg_source=msg_mes_private Subject: Eυχές! "Εύχομαι σε όλους χρόνια πολλά με υγεία, αγάπη και χαρά στη ζωή σας!! ...και με πολλές νέες δημιουργίες!" Για να απαντήσετε σε αυτό το μήνυμα, κάντε κλικ εδώ: http://poiisi.ning.com/profiles/message/listInbox?xg_source=msg_mes_private --Για να ελέγξετε ποια μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου λαμβάνετε στο ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ, μεταβείτε στο:http://poiisi.ning.com/?xgo=O8X773MJpUy1ROQM31rqlFvJc83OMkNF/9A9vHfR79wvOrxN7nZXHQ&xg_source=msg_mes_private .-


~** Περικοπές επιδομάτων έως 12% για 600.000 δημοσίους υπαλλήλους :

Περικοπές επιδομάτων έως 12% και παρακράτηση επιπλέον 150 ευρώ κάθε μήνα για να καλυφθούν αναδρομικά από τον Ιανουάριο οι περικοπές προβλέπε η εγκύκλιος για την εφαρμογή της νέας εισοδηματικής πολιτικής στο Δημόσιο με τις περικοπές σε επιδόματα και δώρα.Οι περικοπές μεταφράζονται σε απώλειες έως δύο μισθών για 600.000 δημόσιους υπαλλήλους.




~** Όχι στη φορολόγηση της εκκλησίας :

Η Εκκλησία προσφέρει καθημερινά σε αρρώστους, ορφανούς, φτωχούς, πεινασμένους, ναρκομανείς, γέρους και ανήμπορους. Και τώρα τί; Θέλουν να φορολογήσουν την εκκλησία για να τα δίνει στους πολιτικούς να τα τρώνε, όπως τα τρώγανε τόσα χρόνια και χρεωκοπήσαμε; Θέλουν να βάλουν φόρο στην εκκλησία γιατι στερέψαν τα φράγκα της Ευρωπαικής ένωσης και από που θα τρώνε τώρα;ΟΥ ρε λαμόγια!Και στο κάτω κάτω κανεις δεν υποχρεώνειο κανέναν να δίνει στην εκκλησία. Στη Γερμανία Την Ιταλία και άλλα Ευρωπαικά κράτη ξερετε οτι πληρώνει ο κόσμος φόρο για την εκκλησιά;


~** Προσοχή στους αναπτήρες γίγας που πουλάνε στα φανάρια :

Σίγουρα έχετε δει να τους πουλάνε στα φανάρια. Σίγουεα σας έκανε εντύπωση το περίεργο μέγεθός τους - ασυνήθιστο για αναπτήρες, και ίσως κάποιοι να το θεώρησαν συμφάρον και να τους αγόρασαν. Πλέον, όμως, σύμφωνα με τη Γενική Γραμματεία Καταναλωτή θεωρούνται ακατάλληλοι προς χρήση!Η Γενική Γραμματεία Καταναλωτή ανακοινώνει ότι στις 4 Μαρτίου 2010, υπάλληλοι της Διεύθυνσης Τεχνικού Ελέγχου κατά τη διενέργεια ελέγχου στοκατάστημα επί της οδού ΣΩΚΡΑΤΟΥΣ 30 στην Αθήνα της επιχείρησης «LI JUN HUANG ΕΙΔΗ ΔΩΡΩΝ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ΟΙΚΙΑΚΑ ΕΙΔΗ», έλαβαν δείγμα αναπτήρων VIP Made in China Machine Wang barcode 6943082910055, μεγάλου μεγέθους, διαστάσεων 16,5x4,5x2 εκατοστών, από συνολική ποσότητα 2000 τεμαχίων. Οι υπάλληλοι δέσμευσαν τους αναπτήρες, λόγω του ότι περιείχαν μεγάλη ποσότητα καυσίμου, ενώ δεν έφεραν και μηχανισμό αντίστασης στα παιδιά. Η Γενική Γραμματεία Καταναλωτή συνιστά στους καταναλωτές να μην αγοράζουν αναπτήρες ανάλογου μεγέθους, που περιέχουν μεγάλη ποσότητα καυσίμου και στερούνται μηχανισμού αντίστασης στα παιδιά, καθόσον υπάρχει αυξημένη πιθανότητα να προκληθεί ατύχημα ή υλική ζημιά σε περίπτωση που υπερθερμανθούν, με παρατεταμένη έκθεσή τους στον ήλιο ή άλλη πηγή θερμότητας, ή σε περίπτωση μη ασφαλούς χρήσης τους από μικρά παιδιά.http://fimotro.blogspot.com/2010/04/blog-post_4579.html .-

~** Προσοχή σε ληστεία αν σας πετάξουν αυγά στο παρμπρίζ ενώ οδηγείτε. :

Αν οδηγείς νύχτα και ξαφνικά σου πετάξουν αυγά στο παρμπρίζ, επουδενί λόγο μην βάλεις μπρος τους υαλοκαθαριστήρες και το σύστημα πλυσίματος τζαμιών.Τα αυγά αναμυγμένα με το νερό θα μετατραπούν σε ένα γαλάκτωμα που θα σου κάνει το παρμπρίζ χάλια μειώνοντας την ορατότητά σου κατά 92 %.Οπότε αναγκαστικάσταματάς, βγαίνεις από το αυτοκίνητο να τα καθαρίσεις σου την πέφτουνε δύο αλήτες, τρως το ξύλο της χρονιάς σου...Και συνεχίζεις δαρμένος με τα πόδια, δίχως αμάξι, δίχως λεφτά, δίχως πιστωτικές κάρτες, δίχως κινητό, διχως κλειδιά του σπιτιού σου κ.λ.π.-



~** Μετατάξεις και απολύσεις φέρνει ο Καλλικράτης :

Μόνο το μόνιμο προσωπικό θα παραμείνει στους Δήμους καθώς, όπως προβλέπει ο νέος διοικητικός χάρτης της χώρας, πάνω από 200.000 θα μεταταγούν υποχρεωτικά ή και θα απολυθούν, εξαιτίας της κατάργησης χιλιάδων ανενεργών και ζημιογόνων οργανισμών των σημερινών δήμων...Η μεταρρύθμιση προβλέπεται να έχει ολοκληρωθεί ώς τις αρχές του νέου έτους.Σύμφωνα με το Βήμα, απόφαση της κυβέρνησης είναι να κλείσουν έως τότε οριστικά περίπου....6.000 Νομικά Πρόσωπα Δημοσίου Δικαίου παντός είδους, αλλά και να μεταφερθούν δεκάδες υπηρεσίες από τις νομαρχίες στους δήμους και από τα υπουργεία στις περιφέρειες.Η αλλαγή δεν θα συνοδευτεί ανανέωση σύμβασης έργου αλλά, αντιθέτως, θα επέλθει ευρεία ανακατανομή του μόνιμου προσωπικού, ώστε τα νέα διοικητικά σχήματα που θα προκύψουν να αρχίσουν να λειτουργούν από 1ης Ιανουαρίου 2011.Ειδικότερα, το σχέδιο νόμου προβλέπει τα εξής:* Κλείνουν όλα ανεξαιρέτως τα Νομικά Πρόσωπα Δημοσίου Δικαίου στους ΟΤΑ, ο αριθμός των οποίων αγγίζει τις 6.000, αφού κάθε δήμος έχει ανάλογα με τον πληθυσμό του από 5 ως και 50 ΝΠΔΔ. Βάσει του «Καλλικράτη», επιτρέπεται σε κάθε νεοσύστατο δήμο να διατηρεί μόνο δύο Νομικά Πρόσωπα: ένα για την εξυπηρέτηση «κοινωνικών - προνοιακών αναγκών» και ένα για την άσκηση «πολιτιστικής, αθλητικής και εκπαιδευτικής δραστηριότητας». Έτσι να νέα Νομικά Πρόσωπα δεν θα υπερβαίνουν σε καμία περίπτωση τα 700 ή 740.* Αναστέλλουν τη λειτουργία τους περίπου 1.800 δημοτικές επιχειρήσεις, οι οποίες σύμφωνα με μελέτη του Ινστιτούτου Τοπικής Αυτοδιοίκησης έχουν ετήσιο τζίρο περίπου 500 εκατ. ευρώ. Πολλές εξ αυτών είναι ανενεργές ή και ζημιογόνες. Στη θέση τους θα επιτρέπεται η σύσταση μόνο μιας δημοτικής επιχείρησης ανά δήμο, η οποία θα ονομάζεται «κοινωφελής δημοτική επιχείρηση». Δηλαδή θα περιοριστούν σε 350-370.* Εξακολουθούν, προσώρας, να λειτουργούν 46 μονομετοχικές ΑΕ, οι οποίες με βάση και τον νέο νόμο για τις προσλήψεις θα έπρεπε να κλείσουν, αλλά ο υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Ραγκούσης αποδέχθηκε σχετικό αίτημα των δημάρχων. Παράλληλα επαφίεται στη διακριτική ευχέρεια των δημάρχων το αν θα διατηρήσουν ή θα κλείσουν άμεσα τις πολυμετοχικές αναπτυξιακές εταιρείες.* Καταργούνται περίπου 900 σχολικές επιτροπές μετά τη μεταβίβαση των αρμοδιοτήτων για τα σχολικά κτίρια στην πρωτοβάθμια αυτοδιοίκηση, ενώ θα επιτρέπεται σε κάθε δήμο να έχει μία σχολική επιτροπή για κάθε βαθμίδα.ΤΑ ΝΕΑ

~** videokanalia : Η Ντουβλη σε Τσόντα; ΔΕΙΤΕ το VIDEOΗ Μαριάννα Ντουβλη μιλά για το αν έχει γυρίσει ήδη τσόντα για το αν σκοπεύει να το κάνει και τις....Προυποθέσεις


ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΓΡΑΦΟΥΝ :

~** Ο/Η Enimerosi Diadiktio έστειλε μήνυμα στα μέλη του Στην επόμενη τσόντα της Τζούλιας, θέλω να παίξω κι εγώ!
Enimerosi DiadiktioApril 5, 2010 at 10:54am
Θέμα: Tο ΔΕΥΤΕΡΟ DVD Της ΤΖΟΥΛΙΑΣ
Tο ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ με χαρα....ΔΕΙΤΕ το VIDEO http://www.facebook.com/l/24856;news24.gr
Για να απαντήσετε σε αυτό το μήνυμα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:
http://www.facebook.com/n/?inbox/readmessage.php&t=1252821920657&mid=2242322G3dd6e022G12e4fa6G0&n_m=snstam@gmail.com


~**Γεια σου Stamatios,
Ο Manos σας επιβεβαίωσε ως φίλο στο Facebook.
Manos Manolikakis
Εδώ είναι κάποιοι από τους φίλους του Manos που ίσως γνωρίζετε και εσείς:

Ilias ProvopoulosΠροσθέστε ως Φίλο

Christos A. ZoumisΠροσθέστε ως Φίλο

Antonios Vandoulakis ΙΠροσθέστε ως Φίλο

Ελένη Σεβαστή Eleni SevastiΠροσθέστε ως Φίλο

Elena PistikopoulouΠροσθέστε ως Φίλο

Rena ManiouΠροσθέστε ως Φίλο
Ευχαριστούμε,Η Ομάδα του Facebook
Για να δείτε το προφίλ του Manos:
Σύνδεση

Για να δείτε το προφίλ του Manos ή να γράψετε στον Τοίχο του, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:
http://www.facebook.com/n/?profile.php&id=1788375859&mid=224232fG56358b7cG1b40bfcG1b&n_m=stamoskal@windowslive.com


~** Στις 9 Ιανουαρίου 2010 και ώρα 0:30, ο/η Σταμάτιος Σκούλικας είπε...
ΛΑΣΠΗ ΤΟ ΧΩΜΑ ΕΓΙΝΕ :

*Μάνα!Τι νοσταλγείς τι σκέπτεσαι;Βλέπω που κοντοστέκεσαικαι βαριαναστενάζεις .-Παντού φαρμάκι, στάζεις .-

*Λάσπη το χώμα έγινεαπ΄το καυτό σου δάκρυ,τι έπαθες και δεν μιλάςτι σου ΄κανα και με κοιτάςμε των ματιών την άκρης

*Που βρήκες μάνα μου εσύτόσο πολύ φαρμάκι ;Ξεχείλισες και δεν χωράςκουράστηκες δεν προχωράςκόλλησες, μεσ΄τη λάσπη .-
AΠO TA ΠOIHMATA …….. SNS .- 2009 -2010 .-
~* http://poiisi.ning.com/profiles/message/listInbox , Eυχές!‏
Από:
NIKH-ANNA Π. (mail@poiisi.ning.com)
Εστάλη:
Δευτέρα, 5 Απριλίου 2010 8:47:55 μμ
Προς:
Σταμάτιος Σκούλικας (snstam@gmail.com) Ο/Η NIKH-ANNA Π. σας έστειλε ένα μήνυμα στο ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ
Για να απαντήσετε σε αυτό το μήνυμα, κάντε κλικ εδώ: http://poiisi.ning.com/profiles/message/listInbox?xg_source=msg_mes_private

Subject: Eυχές!

"Εύχομαι σε όλους χρόνια πολλά με υγεία, αγάπη και χαρά στη ζωή σας!! ...και με πολλές νέες δημιουργίες!"

Για να απαντήσετε σε αυτό το μήνυμα, κάντε κλικ εδώ: http://poiisi.ning.com/profiles/message/listInbox?xg_source=msg_mes_private

--
Για να ελέγξετε ποια μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου λαμβάνετε στο ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ, μεταβείτε στο:
http://poiisi.ning.com/?xgo=O8X773MJpUy1ROQM31rqlFvJc83OMkNF/9A9vHfR79wvOrxN7nZXHQ&xg_source=msg_mes_private


~** Γειά σου stamos1 http://radicalworld.forumotion.net/profile.forum , - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - ο GM47 σου έστειλε το παρακάτω μήνυμα στον πίνακα σου- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Χρόνια Πολλά και σε σας.Πάει και το Πάσχα - Τα κεφάλια μέσα και πάλιhttp://go.sync.gr/z9oXKyJ8- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Για να απαντήσεις στο μήνυμα του ακολούθα τον σύνδεσμο: http://www.sync.gr/GM47/

~** Γειά σου stamos1- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - ο fosp σου έστειλε το παρακάτω μήνυμα στον πίνακα σου- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΣΤΑΜΑΤΗ !!!;-)- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Για να απαντήσεις στο μήνυμα του ακολούθα τον σύνδεσμο: http://www.sync.gr/fosp/ .-

**

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου