arfara messinias stamos1

Ο ήλιος φωτίζει τα σώματα τα , η δε σοφία τις ψυχές .Ο κόσμος είναι ένα ανάκτορο της σοφίας του Υψίστου . Ο Θεός άναψε κάθε μία ψυχή με το δικό του πυρ . Έτσι λάμπουν όλοι οι άνθρωποι με τη σοφία του σε αυτό το θέατρο , όπως ο Θεός τους έπλασε .-Μερικούς τους έκανε μεγάλα φώτα , σε άλλους μικρά.-(Κάρλος Λιναίος )

 Αρφαρά

Η ελευθερία χωρίς τη μάθηση είναι πάντα σε κίνδυνο• η μάθηση χωρίς ελευθερία είναι πάντα μάταιη. Τζων Κέννεντυ .-

Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2012

Το σημερινό διακύβευμα είναι η εθνική ταυτότητα και η ελευθερία μας

Το σημερινό διακύβευμα είναι η εθνική ταυτότητα και η ελευθερία μας , Τρίτη 7 Φεβρουαρίου  2012 .



Το ποντικάκι πάλι στρη ενημέρωση !
Ελεύθερες θέσεις ...σκέψεις ...απόψεις κ.α.
** Το σημερινό διακύβευμα είναι η εθνική ταυτότητα και η ελευθερία μας

* Απόψε οι εκτελεσθέντες στο μαρτυρικό Δίστομο στριφογυρίζουν στους τάφους τους. Προσπαθούν απελπισμένα να στείλουν μήνυμα στους πολιτικούς αρχηγούς που συνεδριάζουν σήμερα. Ανέλαβαν οι νεκροί, γιατί οι ζωντανοί ούτε ακούγονται ούτε εισακούγονται. “Θυμηθείτε γιατί χύθηκε το αίμα μας” νεύουν από το Επέκεινα. “Και δέστε τι μπορούμε να περιμένουμε όταν προσφεύγουμε, αδύναμοι, σε ξένους κατήδες για να βρούμε το δίκιο μας”.  ~ Η απόφαση της Χάγης για το Δίστομο, “σετ” με την πρόσφατη για τα Σκόπια, προαναγγέλλει την πορεία της υπερχρεωμένης Ελλάδας.
~ Αλλεπάλληλα “κροσέ” μέχρι το “νοκ άουτ”: την απώλεια του εθνικού και ιδιωτικού πλούτου των Ελλήνων.
* Και την επακόλουθη απώλεια της ταυτότητας και της ελευθερίας τους.
~ Ο Αμερικανικός παράγων μας χρησιμοποιεί για να κατεδαφίσει το Ευρώ.
~ Ο Γερμανικός παράγων για να ηγεμονεύσει ανεμπόδιστα στην Ευρώπη.
~ Ο Γαλλικός παράγων ως καλούς πελάτες οπλικών συστημάτων.
~ Ο κερδοσκοπικός παράγων για να εισπράξει είτε τόκους είτε ασφάλιστρα πιστωτικού κινδύνου.
* Ο Βρετανικός παράγων για να ανασχέσει την Γερμανική ηγεμονία στην Ευρώπη.
~ Ο Ισραηλινός παράγων για αμφιλεγόμενες συμμαχίες στην φρενίτιδα επιβίωσής του μέσα σε ένα διαρκώς εχθρικότερο γι’ αυτόν περιβάλλον.
~ Ο Τουρκικός παράγων, με κυτταρική βλέψη να αντιστρέψει το 1821, για να επιδεικνύει, αναπάντητα, ισχύ “περιφερειακής δύναμης”.
~ Ο Ρωσικός παράγων για να δημιουργήσει στην περιοχή γεωπολιτικό αντίβαρο στην κυρίαρχη Δυτική επιρροή.
* Οι εθνικοί παράγοντες στα Βόρεια σύνορά μας για αύξηση του βιοτικού τους επιπέδου, καιροφυλακτώντας να αρπάξουν εδάφη αν ποτέ φθάσουμε στο “Σημείο Μηδέν” (μέχρι τότε, ως ιδιώτες, αγοράζουν αθρόα εκτάσεις μας).
~ Ο Ευρωπαϊκός παράγων, συλλήβδην, μας χρησιμοποιεί για να απορροφούμε, με ασύλληπτη καταπόνηση της ελληνικής κοινωνίας και των κρατικών μας δομών, (κατ’ εκτίμηση) το 80% των μεταναστευτικών προς την Ευρώπη ρευμάτων.
* Και η Τρόικα, οικονομικός δολοφόνος ντυμένος με ιατρική ποδιά, αποτελειώνει την ελληνική κοινωνία για λογαριασμό των -όχι μόνο ξένων- ισχυρών παραγόντων, “πατώντας” βέβαια σε υπαρκτές “ασθένειες” αλλά διόλου επιθυμώντας πραγματικά να τις θεραπεύσει.
~* Καχυποψία ή μανία καταδιώξεως;
- Όχι. “Ρεαλπολιτίκ”.
- Όλοι υπηρετούν τα συμφέροντά τους και, υπό αυτό το πρίσμα, καλά κάνουν.
- Το ζητούμενο είναι τι κάνει, μάλλον τι δεν κάνει, ο Ελληνικός παράγων, που δείχνει να αργοπεθαίνει παθητικά. Σπαρασσόμενος από τρία όρνεα.
* Μια άρχουσα τάξη πολιτικών – κρατικών προμηθευτών – προνομιούχας δημοσιουπαλληλίας, δημιουργημένη τα τελευταία 30 χρόνια από το ΠΑΣΟΚ με τα δανεικά που σκλάβωσαν τη χώρα, η οποία προκειμένου να συνεχίσει την πλουσιοπάροχη διαβίωσή της δεν διστάζει να ξεπουλήσει τα πάντα.
* Μια εγχώρια επιχειρηματική διαπλοκή, καταδότης στην Τρόικα για τα εδώ τεκταινόμενα, που προσδοκά αφενός να αρπάξει μερίδιο της ιδιωτικοποίησης του εθνικού-συλλογικού πλούτου, αφετέρου να επιτύχει “ευελφαλές” εργασιακό περιβάλλον.
* Μια συλλογική “συλλογιστική” που εκπορεύτηκε κυρίως από Εσπερόφρονες δημοσιολογούντες, η οποία αναγορεύοντας “θεωρίες συνωμοσίας” τις βλέψεις των εξωγενών παραγόντων παρέλυσε τις άμυνες της χώρας σε κάθε τομέα.
* Κοινός παρονομαστής των ορνέων η ατιμωρησία, που επέτρεψε στους εθνικά ανάξιους εγκληματίσαντες, στους “ανεπαρκείς διαπραγματευτές”, να γίνουν κατήγοροι και να αυτοπροβάλλονται ως “εθνικοί διασώστες”.
~* Κι όμως, ακόμα “όλα παίζονται”.
* Τα αναδεικνυόμενα σήμερα ως επιταγές-θέσφατα αύριο τροποποιούνται, αποδεικνύοντας ότι
- α) οι πιέσεις είναι ασφυκτικές για να καμφθεί το φρόνημα
- β) συνεχίζεται η τακτική όπως για την καταβολή των 6 δόσεων – πού πήγαν αλήθεια τα χρήματα;
- γ) υπάρχει περιθώριο εναλλακτικών.
* Το υπερεπείγον Eurogroup της Δευτέρας αναβλήθηκε, υποβιβασθέν σε τηλεδιάσκεψη.
* Ο Νταλλάρα συνεχώς αποχωρεί και ξαναέρχεται.
~ Φημολογείται συμφωνία-γέφυρα για έκτακτη δανειοδότηση προς αποπληρωμή των ομολόγων που λήγουν το τέλος Μαρτίου, αν μέχρι τότε δεν έχει ολοκληρωθεί τεχνικά η συμφωνία.
* Αλλά ΠΟΥ θα μας πηγαίνει η συμφωνία;
* Σε συμπλοκές πολιτών όταν μοιράζονται δωρεάν πατάτες;
* Σε συσσίτια μαθητών, ξανά, μετά το 1958;
* Σε ετήσια αύξηση του ποσοστού των αυτοκτονιών πάνω από το 22,5%;
* Σε απώλεια εθνικών εδαφών και εθνικών προνομίων που απορρέουν από την Επανάσταση του 1821;
* Σε υποδούλωση, άσφαιρα, μετά από ωκεανούς αμυντικών δαπανών;
~ Και ΠΟΣΟ πρέπει να μείνει αυτή η ανεκδιήγητη κυβέρνηση;
~ Μέχρι να αποφυλακιστούν όλοι οι εγκληματίες λόγω όψιμης “συμφόρησης των σωφρονιστικών καταστημάτων”;
~ Μέχρι ο Σηφουνάκης να ολοκληρώσει τις οδηγίες προς επίδοξους καταπατητές για νομιμοποίηση των καταπατημένων;
~ Μέχρι οι υποστηρικτές του Λουκά με την αλλόγλωσση συμβία να καταφέρουν να δημιουργήσουν κόμμα “κλίματος Παπαδήμου”;
~ Μέχρι να φωνάζει και όλη η Ευρώπη, εκτός από τον Άγγλο βουλευτή, “η Ελλάδα είναι αποικία”;
* Οι πολλοί γνωρίζουν : ο αγώνας είναι εθνικοαπελευθερωτικός.
* Οι λίγοι, που θα ειρωνευτούν, ας ακούσουν όχι εμένα, τον Ευάγγελο Βενιζέλο:
~ “Μακάρι να μπορούσαμε, με μία εθνικοαπελευθερωτική διάθεση, με έναν τρόπο ο οποίος να απηχεί την παρόρμησή μας, να αντιδράσουμε και να αναλάβουμε το κόστος της αντίδρασης των συνομιλητών μας, των εταίρων μας και δανειστών μας”. (Συζήτηση επί της αρχής των άρθρων και του συνόλου του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Οικονομικών “Μεσοπρόθεσμο Πλαίσιο Δημοσιονομικής Στρατηγικής 2012-2015″, Κεντρική ομιλία Αντιπροέδρου της Κυβέρνησης και Υπουργού Οικονομικών κ. Ευάγγελου Βενιζέλου)
~* Η κυβέρνηση αυτή πρέπει να πέσει.
~ Το σχέδιο “διάσωσης” να διασώζει ή να απορριφθεί – no matter what.
~* Οι εκλογές να γίνουν το συντομότερο.
* Ας ακούσουμε μια φορά τον, ολίγο για την περίσταση, Ιερώνυμο, που επανέλαβε αυτά που φωνάζει ο Σαμαράς μήνες : “Ζητούνται ακόμη μεγαλύτερες δόσεις ενός φαρμάκου που αποδεικνύεται θανατηφόρο”.
~* Και οι συνέπειες;
~ Η “Ευρωπαϊκή Αλληλεγγύη” ήταν “last year”.
** Ο Γιουνκερ δήλωσε : “μην περιμένετε αλληλεγγύη αν δεν κάνετε ιδιωτικοποιήσεις”.
* Σε μια εξαιρετικά παραστατική διαφήμιση ο Harvey Ceitel αναπαριστά τον καλλιτέχνη που βγαίνοντας στη σκηνή βγαίνει στην αρένα, όπου τον περικυκλώνουν τα λιοντάρια – φόβοι. Και καταλήγει: Ή ξεπερνάς τους φόβους σου ή σε τρώνε.
* Αν τις μεγάλες ομάδες τις κάνουν οι μεγάλοι παίκτες, τους μεγάλους πολιτικούς τους κάνουν οι μεγάλες αποφάσεις.
~ Ιστορικά, περισσότερο τα “ΟΧΙ”.
~ Δεν είμαι εγώ που βάζω στους ώμους του Αντώνη Σαμαρά βαρύ φορτίο.
~** Η Πατρίδα βάζει.

*** ** Έκαψαν μπροστά στη Βουλή τη γερμανική σημαία...‏
** Μια ομάδα από τους διαδηλωτές πριν από μερικά λεπτά, έκαψε την γερμανική σημαία μπροστά στη βουλή, ενώ παρέδωσαν στις φλόγες και μια σημαία με τη ναζιστική σβάστικα.
* "Παραιτήσου", "δημοκρατία εδώ και τώρα", "αφήστε το... λαό να μπει στη Βουλή, να αποδείξουμε δημοκρατία τι θα πει" είναι μερικά από τα συνθήματα που ακούγονται μπροστά στην βουλή...
** Η ψήφος είναι πιό δυνατή από την σφαίρα. Με την σφαίρα μπορεί να σκοτώσεις τον εχθρό σου. Με την ψήφο μπορεί να σκοτώσεις το μέλλον των παιδιών σου. (Α.Λινκολν)

~** ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΤΑΚΑΘΙ , Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ “ ΚΡΕΜΑΤΟΡΙΟ” ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΡΟΚΟΔΕΙΛΙΑ "ΛΟΓΥΔΡΙΑ"

** Όλα ανοικτά στη διαπραγμάτευση κατά τον Βενιζέλο

** ΠΟΙΟΣ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΕΙ ΕΝΑΝ ΑΚΑΤΑΣΧΕΤΟ ΨΕΥΤΗ ΣΑΝ ΤΟΝ Benito ??? .

«Κλείνουμε ένα μέτωπο και ανοίγει άλλο. Λερναία Ύδρα η διαπραγμάτευση, είναι σκληρή, οι θυσίες που απαιτούνται για τη νέα δανειακή σύμβαση είναι πολύ μεγάλες, αλλά μεγαλύτερες θα είναι οι θυσίες για το λαό εάν χρεοκοπήσουμε».

Με αυτά τα λόγια ο υπουργός Οικονομικών Ευάγγελος Βενιζέλος σχολίασε την πορεία των διαπραγματεύσεων, εξερχόμενος από μια ακόμα πολύωρη συνάντηση με την Τρόικα, παρουσία αυτή τη φορά και του υπουργού Εργασίας Γιώργου Κουτρουμάνη.

Ο κύριος Βενιζέλος τόνισε χαρακτηριστικά πως κανείς δεν θέλει να μειώνει μισθούς και συντάξεις αλλά τα δεδομένα μιας διαπραγμάτευσης είναι διαρκώς μεταβαλλόμενα, ενώ άφησε σαφείς αιχμές κατά των υπολοίπων κομμάτων που στηρίζουν την κυβέρνηση λέγοντας πως «με εξυπνακισμούς δεν γίνεται διαπραγμάτευση» και πως δεν υπάρχει χώρος για μικροκομματικά παιχνίδια αυτή την ώρα.

Την ίδια ώρα κυβερνητικός αξιωματούχους που μετέχει στις συζητήσεις με την τρόικα δήλωνε πως για τα μέτρα του 2012, από τα 3,3 δις λείπουν αυτή την στιγμή 600 εκατομμύρια τα οποία πρέπει να βρεθούν και ξεκαθάρισε πως στη διαπραγμάτευση «όλα τίθενται διαζευκτικά: Τίποτα δεν έχει βγει εκτός».

Χαρακτηριστικά τόνισε πως ενώ σήμερα δεν ήταν στην ατζέντα ο 13ος μισθός, εκ των πραγμάτων τίθεται εάν δεν βρεθεί ικανή και ισοδύναμη λύση από την μείωση των μισθών λόγω της κατάργησης του πλαφόν κατώτατου μισθού των συμβάσεων και της μετενέργειας στον ιδιωτικό τομέα.

Αλλά και στο μέτωπο των συντάξεων, εάν δεν επιτευχθεί συμφωνία για το μέγεθος περικοπής στις επικουρικές η Τρόικα φέρεται να ζητά το ισοδύναμο από περικοπές στις κύριες συντάξεις, ενδεχομένως όχι μόνο στις υψηλές αλλά σε ολόκληρο το φάσμα συντάξεων όπως είχε εξάλλου αποκαλύψει από νωρίς το μεσημέρι το protothema.gr (δείτε εδώ: http://www.protothema.gr/politics/article/?aid=175308) .-



~*** Ελληνα πολίτη, κοίτα ποιοί διαπραγματεύονται τον κατώτατο μισθό σου ...‏

~* ή Oι ζάπλουτοι διαπραγματευτές του κατώτατου μισθού σου...

Κοίτα, μακάκα λαέ, ποια πλουσιόπαιδα διαπραγματεύονται για λογαριασμό σου, τον κατώτατο μισθό των 350 ευρώ την ώρα που εσύ βουλιάζεις απαθής στον καναπέ σου.

Ένας δοτός πρωθυπουργός που κρατούσε 13 ολόκληρα χρόνια κενή τη θέση του στο Πανεπιστήμιο Αθηνών για να μη χάσει μια από τις πολλές συντάξεις του, χωρίς να πατήσει το πόδι του επί 13 χρόνια.

Τώρα θέλει να μας πείσει ότι είναι ένας αγνός και ταπεινός άνθρωπος που ήρθε να σώσει την πατρίδα.

Ποια είναι τα υπόλοιπα περιουσιακά του στοιχεία;

Γιατί δεν έχουν δοθεί στη δημοσιότητα;

Είναι δυνατόν να κυβερνά την Ελλάδα και να μην έχουμε δει το πόθεν έσχες του;

Πέρα από την οικία στο Παλιό Ψυχικό-είναι γείτονας του Μήτσου Ρέππα, του Μπόμπολα και άλλων πολλών-δεν γνωρίζουμε ποιες είναι οι καταθέσεις του στην Ελλάδα και το εξωτερικό, εάν έχει αγοράσει ομόλογα, μετοχές κλπ.

~* ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ

~ Ευάγγελος Βενιζέλος: Ο ίδιος διαθέτει 220.000 ευρώ σε καταθέσεις σε ελληνικές τράπεζες, ενώ η σύζυγός του διαθέτει περίπου 2,5 εκατ. ευρώ σε ελληνικές τράπεζες. Ο κ Βενιζέλος δηλώνει βουλευτική αποζημίωση ύψους, 106.569 ευρώ. Άλλα εισοδήματα: 74.443 η σύζυγος. Ακίνητα: 27 ακίνητα μαζί με τη σύζυγο. 10 νέα από κληρονομιά της συζύγου το 2009 .Μετοχές: Ο Ευ. Βενιζέλος διαθέτει αμοιβαία 97.000 τεμάχια, ενώ η σύζυγός του διαθέτει αμοιβαία 36.000 τεμάχια. ΟΧΗΜΑΤΑ: 2 αυτοκίνητα από 1 με τη σύζυγό του.

~* ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

~ Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, δηλώνει για το 2009 εισοδήματα 122.113,94 ευρώ από την βουλευτική του αποζημίωση και 6.926,15 ευρώ (μη τεκμαρτά) από άλλες πηγές. Ως εκ τούτου, τα έσοδα του κυρίου Παπανδρέου εμφανίζουν μικρή αύξηση, καθώς το 2008 δήλωνε εισοδήματα 126.205 ευρώ από την βουλευτική του αποζημίωση καθώς και εισόδημα 551 ευρώ από άλλες πηγές.

Η σύζυγος του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Άντα Παπανδρέου, δηλώνει φέτος εισοδήματα 2.045,83 ευρώ, έναντι 10.165 ευρώ το 2008.

~ Τα ακίνητα του ζεύγους Παπανδρέου δεν εμφανίζουν μεταβολή: Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ μοιράζεται με την σύζυγό του την οικία τους στη Νέα Ερυθραία

(365 τ.μ.) με ποσοστό 50% ο καθένας, σε οικόπεδο 640 τ.μ. που αποκτήθηκε το 1990 με αγορά εκ μέρους του κου Παπανδρέου και δωρεά και αγορά για τη σύζυγό του.

~ Η κ. Άντα Παπανδρέου δηλώνει ακόμη διαμέρισμα 83,5 τετραγωνικών στην Πάτρα που αποκτήθηκε το 1989 από γονική παροχή, καθώς και το 50% οικίας 378 τ.μ. επίσης στην Πάτρα που αποκτήθηκε το 2000 με γονική παροχή.

~ Σε ό,τι αφορά τις καταθέσεις του Γιώργου και της Άντας Παπανδρέου σε πιστωτικά ιδρύματα, σημειώνεται πως ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ διατηρεί τραπεζικό λογαριασμό στην Εμπορική Τράπεζα με 51,435,49 ευρώ, καθώς και λογαριασμό στην ALPHA BANK ύψους 9.944,75 ευρώ. Η σύζυγός του έχει δύο λογαριασμούς στην Εμπορική Τράπεζα με καταθέσεις 19.311,06 ευρώ και 636,80 ευρώ αντίστοιχα.

~ Σημειώνεται πως την προηγούμενη χρονιά, ο τότε Πρωθυπουργός είχε δηλώσει καταθέσεις στην Εθνική Τράπεζα ύψους 35.114 ευρώ και 11.874 ευρώ (από κοινού με την σύζυγό του), ενώ η Άντα Παπανδρέου δήλωνε καταθέσεις στην Εμπορική Τράπεζα ύψους 19.508,30 ευρώ. Η σύζυγος του κου Παπανδρέου, διατηρεί επίσης μερίδιο αμοιβαίων κεφαλαίων στην ALPHA BANK, αξίας 228.000 ευρώ, στην ίδια αξία με το 2008.

Ο κ. Παπανδρέου, δηλώνει τέλος ένα αυτοκίνητο 1985 κ.ε. που αποκτήθηκε το 1996.

~* ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ

~ Ο πρόεδρος της ΝΔ δηλώνει έσοδα από βουλευτική αποζημίωση 107.150 ευρώ και από λοιπά εισοδήματα 110.695 (σύνολο: 217.845) ενώ η σύζυγός του Γεωργία Κρητικού δήλωσε έσοδα 53.924. Συνολικά έσοδα και οι δύο:

271.769 ευρώ. Όσον αφορά στα ακίνητα ο κ. Σαμαράς εκποίησε το 2009 ένα διαμέρισμα στην οδό Μουρούζη 335 τ.μ., με αποθήκη 11 τ.μ., στα οποία κατείχε το 50% και εισέπραξε 78.848 ευρώ.

~ Την ίδια χρονιά απέκτησε την επικαρπία σε έτερο διαμέρισμα και πάλι στην οδό Μουρούζη 153 τμ ενώ αγόρασε αγροτεμάχιο 3.126 τμ στην περιοχή Κοκκινόλακα Μεσσηνίας αξίας 110.000 ευρώ με εισοδήματα προηγούμενων ετών.

~ Ο κ. Σαμαράς από παλιά έχει στην κατοχή του οικόπεδο στην Κηφισιά, 2 αγροτεμάχια στην Πουνταζέζα Λαυρεωτικής και ένα στην Εύβοια ενώ η σύζυγός του επίσης από παλιά δηλώνει ένα διαμέρισμα και ένα κατάστημα στο Ναύπλιο, ένα διαμέρισμα κι ένα γραφείο στην Αθήνα, μια οικία κι ένα οικόπεδο στην Εκάλη και ένα ακόμη οικόπεδο στην Καλλιθέα. Καμία μεταβολή δεν καταγράφεται στο πόθεν έσχες του αρχηγού της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά όσον αφορά την κατοχή μετοχών, με τον ίδιο να δηλώνει ότι έχει 3500 μετοχές της ΑΝΕΝ κι η σύζυγός του 300 μετοχές της Smartstore.

~ Όσον αφορά τις καταθέσεις ο κ. Σαμαράς έχει: 8.951 στην Εθνική Τράπεζα και 285.467 ευρώ στην KBC Bank (σύνολο: 294.418) ενώ η σύζυγός του έχει λογαριασμούς σε 4 τράπεζες κι συγκεκριμένα 9.312 στην άλφα, 3.775 στην Eurobank, 618 ευρώ στην HSBC και 4000 λίρες Αγγλίας στην Λαϊκή.

(σύνολο: 13.705 ευρώ). Σύνολο καταθέσεων και των δύο: 308.123 ευρώ και 4000 λίρες Αγγλίας. *&* Τέλος, ο κ. Σαμαράς δεν έχει στην κατοχή του οχήματα.

~* ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ

~ Τα έσοδα του κυρίου Καρατζαφέρη από τη βουλευτική του αποζημίωση είναι 102.324 ευρώ, ενώ από λοιπά εισοδήματα είναι 165.750 ευρώ. Το σύνολο των εισοδημάτων του είναι 268.074 ευρώ. Τα έσοδα της συζύγου του Παρασκευής Καρατζαφέρη από λοιπά εισοδήματα είναι 6.000 ευρώ.

~ Ο κύριος Καρατζαφέρης εμφανίζεται κάτοχος μεγάλης ακίνητης περιουσίας που προέρχεται από κληρονομιά η δωρεές. Μαζί με την σύζυγο του Παρασκευή διαθέτουν 21 ακίνητα εκ των οποίων τα 13 ανήκουν στον πρόεδρο του ΛΑΟΣ. Συγκεκριμένα ο κύριος Καρατζαφέρης διαθέτει 5 διαμερίσματα και ένα πάρκινγκ στην Καλλιθέα, μία οικία και ένα διαμέρισμα στο παλαιό φάληρο, μία εξοχική κατοικία στις Λιβανάτες της φθιώτιδας που αγόρασε το 2005, 2 βοσκότοπους στη Μεγαλόπολη Αρκαδίας και Σοφικό Κορινθίας, ένα οικόπεδο στη Μεγαλόπολη ενώ έχει την επικαρπία σε υπό ανέγερση ακίνητο 553 τετραγωνικών στη συμβολή των οδών Ηρας και Τερψιχόρης στο παλαιό Φάληρο.

~ Η σύζυγος του έχει την επικαρπία σε 3 διαμερίσματα και 2 καταστήματα σε Αθήνα, Καλλιθέα και Μάτι Αττικής, ενώ διαθέτει το 16,67% οικίας και βοσκοτόπου στο Λιτόχωρο Πιερίας.

Η κυρία Καρατζαφέρη πάντως το 2009 αγόρασε αποθήκη 69 τετραγωνικών στην Κορινθία έναντι 46.266 ευρώ. Οι καταθέσεις του Προέδρου του ΛΑΟΣ ανέρχονται σε 22.385 ευρώ και έιναι όλες στην εθνική τράπεζα, όπως και της σύζυγοι του που είναι 49.000 ευρώ.

~ Η κυρία Καρατζαφέρη μετέχει επίσης σε ΕΠΕ παροχής υπηρεσιών με κεφάλαιο 17.608 ευρώ. Το 2009 ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ πούλησε ένα ΙΧ 3.700 ΚΥΒΙΚ΄ΒΝ ΈΝΑΝΤΙ 26.500 ευρώ και αγόρασε ένα άλλο, θωρακισμένο, με 15.000 ευρώ. Νέο αυτοκίνητο απέκτησε και η σύζυγος του αξίας 20.000 ευρώ. Συνολικά τα εισοδήματα του κυρίου Καρατζαφέρη για το 2009 ανήλθαν στο ποσό των 268.074 ευρώ εκ των οποίων τα 102.324 προέρχονται από τη βουλευτική του αποζημίωση. Τα εισοδήματα της συζύγου του ήταν 6.000 ευρώ.

*** H ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΛΗΤΕΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ: Εξαφάνισαν τα Πόθεν Έσχες των βουλευτών από το Ιντερνετ!..‏
~ Αίσχος!

Εξαφάνισαν τα Πόθεν Έσχες των βουλευτών από το Ιντερνετ!..

Ο Πετσάλνικος, που θα γινόταν πρωθυπουργός, εξεφάνισε το Πόθεν Έσχες από το διαδίκτυο.

Όταν πατάς για να δεις τα περιουσιακά στοιχεία των 300 πλουσιόπαιδων της Βουλής εμφανίζεται αυτή η ένδειξη!

** Yπογράψτε για τη διαγραφή του χρέους στην Ελλάδα!

~Πάνω απο ένα εκατομμύριο υπογραφές έχουν συγκεντρωθεί στο site που έχει δημιουργηθεί για την διαγραφή του ελληνικού χρέους.

Η ομάδα δημιουργίας είναι «Σεισάχθεια συνταγματική παρέμβαση των Ελλήνων» συγκεντρώνει υπογραφές πολιτών από όλη την Ευρώπη.

Χθες η σχετική ανάρτηση είχε πάνω από 3.000 κλικ, ενώ το αντίστοιχο post στη σελίδα του facebook έσπασε ρεκόρ επισκεψιμότας.

Κάντε κι εσείς ενα κλίκ εδώ http://www.1millionsignatures.eu/?a=stats .

** **Φοβερό video...


http://vimeo.com/34389736


ChronoCon "First Light" HDR – HD Timelapse from Pentalunex Team on Vimeo.


** ΖΩΝΤΑΝΟ ΘΑΥΜΑ ΣΤΟ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ _ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΞΙΖΕΙ ! Ζωντανό Θαύμα στο Άγιον όρος με το Τίμιο ξύλο που βυθίζεται, κατόπιν προσευχής, δεν μπορεί να αμφισβητηθεί. Ένα Θαύμα που αξιζει όλοι να το δούν!

http://youtu.be/vkYbslKXPaI  ,



** Ο καθένας μπορεί να έχει την γνώμη του πάνω στο θέμα πίστη. Όσοι πιστεύουν μπορούν άνετα να εκφράσουν την γνώμη τους και να επευφημήσουν τα θαύματα προς δόξαν Θεού. Όσοι πάλι δεν πιστεύουν, δεκτό και σεβαστό και μπορούν να εκφράσουν ελεύθερα την γνώμη τους ότι δεν το πιστευουν. Σε καμία όμως περίπτωση δεν έχει κανείς το δικαίωμα, να βρίζει, να χυδαιολογεί, και να ρίχνει λάσπη, λέγοντας ανόητους αυτούς που έχουν την θρησκεία (Χριστιανισμό) ώς βάλσαμο και ως φάρμακο στην ψυχή τους.

• ** ΞΕΡΟΛΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΟΛΟΙ ΕΔΩ...ΚΑΙ ΓΩ ΣΤΙΣ ΘΕΤΙΚΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΗΛ.ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΟΤΑΝ ΘΑ ΜΟΥ ΑΠΟΔΕΙΞΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΟΥ ΑΠΟΔΕΙΞΕΤΕ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΠΛΑΣΗΣ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ.ΑΝ ΔΕ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΑΛΛΑ ΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΞΕΠΕΡΝΑΝΕ ΤΗ ΛΟΓΙΚΗ ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΜΕ...ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΣΤΟ ΘΕΟ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕ ΘΕΛΕΙ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙ.

** ~~ Κανένας μας δεν πρέπει , να αμφισβητεί τη θρησκευτική ελευθερία του οποιουδήποτε .- Δεν μπορώ να φανταστώ ότι μπορεί να υπάρχει άνθρωπος λογικός ή άλογος , που να θέλει να επιβάλλει στον άλλον τις δικές του θρησκευτικές ή άλλες απόψεις .- Η θρησκευτική ελευθερία είναι ένα θεμελιώδες δικαίωμα , απόλυτα σεβαστό σε μια δημοκρατική κοινωνία .- Η Πίστης , η ή απιστία , δεν παύει να είναι αυστηρά προσωπική υπόθεση του καθενός .- Είναι όμως αδιανόητο να φτάνουμε στο άλλο άκρο κι έτσι να φαλκιδεύουμε αντιθέτως τη θρησκευτική ελευθερία των άλλων πολιτών .-

~*** Η Παναγια Σουμελα - ( Ποντιακα ) :

http://youtu.be/TwgEmTSoqC4  ,



** ΒΡΥΣΗ ΜΟΥ ΜΑΛΑΜΑΤΕΝΙΑ – ΓΛΥΚΕΡΙΑ :

http://youtu.be/6C8nERO-UOY  ,



Πως οι Ελληνες καταστρεφονται μονοι τους

http://youtu.be/XAAsj1nU27A  ,



Συμμοριτοπόλεμος - Έργα και ημέρες του ΚΚΕ

http://youtu.be/S5b8ZAnER6k  ,






**** ANAΡΤΗΣΕΙΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2012 :


~** http://vlasiosarfara.blogspot.com/2012/02/1-2012.html  , Στο αγιάζι της καθημερότητας στην ενημέρωση , Η Ελληνική γλώσσα , Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2012 .-
~** http://vlasisarfarablogspot.blogspot.com/2012/02/2012.html  , Ελλαδα - Ευρώπη και Ελευθερία 2012 , Tετάρτη 01/02/2012 .-
~** http://arfaramessiniasgreece.blogspot.com/2012/02/1-2012.html  , Στην Καθημερινότητα της Ενημέρωσης , Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2012.-
** http://vlasisarfarablogspot.blogspot.com/  , Παναγία Υπαπαντη Σωτήρα στην Καλαμάτα 2/02/2012 .- http://httpdimmetoparfarablogspotcom.blogspot.com/2012/02/2-2012.html  , Στο αγιάζι της ενημέρωσης 2 Φεβρουαρίου 2012 .-
** http://stamos-dynami.blogspot.com/2012/02/2-2012.html  , Στο αγιάζι της καθημερινής μας ενημέρωσης , Πεμπτη 2 Φεβρουαρίου 2012 .-
** http://snsarfara-stamos-dynami.blogspot.com/2012/02/3022012.html  ,
Στο αγιάζι της καθημερινής μας ενημέρωσης , Παρασκευή 3/02/2012 .-
** http://snsarfara.blogspot.com/2012/02/4-5-2012.html  , Aυτό το Σαββατοκύριακο στην ενημέρωση 4 και 5 Φεβρουαρίου 2012 .-
** http://vlasisarfarablogspotcom.blogspot.com/2012/02/6022012.html  , Ελεύθερες Θέσεις ...Σκέψεις ....Απόψεις κ.λ.π.6/02/2012 .-
** http://arfara-kalamata-greece.blogspot.com/2012/02/7-2012.html  , Στο αγιάζι της καθημερινότητας στην ενημέρωση Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2012 .-
** http://dimmetoparfara.blogspot.com/2012/02/blog-post.html , Τρίτη, 7 Φεβρουαρίου 2012 , Το σημερινό διακύβευμα είναι η εθνική ταυτότητα και η ελευθερία μας .-
** **  http://arfara-messinias-stamos-2010.blogspot.com/2012/02/7-2012.html , Στο αγιάζι της ενημέρωσης Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2012 .-
**

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου