arfara messinias stamos1

Ο ήλιος φωτίζει τα σώματα τα , η δε σοφία τις ψυχές .Ο κόσμος είναι ένα ανάκτορο της σοφίας του Υψίστου . Ο Θεός άναψε κάθε μία ψυχή με το δικό του πυρ . Έτσι λάμπουν όλοι οι άνθρωποι με τη σοφία του σε αυτό το θέατρο , όπως ο Θεός τους έπλασε .-Μερικούς τους έκανε μεγάλα φώτα , σε άλλους μικρά.-(Κάρλος Λιναίος )

 Αρφαρά

Η ελευθερία χωρίς τη μάθηση είναι πάντα σε κίνδυνο• η μάθηση χωρίς ελευθερία είναι πάντα μάταιη. Τζων Κέννεντυ .-

Τετάρτη, 14 Ιουλίου 2010

Ειδήσεις - Αθλητικά - Παράξενα - Υγεία για όλους και πολλά άλλα , 14 και 15 -07-2010 *

Ειδήσεις - Αθλητικά - Παράξενα - Υγεία για όλους και πολλά άλλα , 14 και 15 -07-2010 :
~** 'Create

***
*** http://www.sync.gr/stamos1 , 1737 φίλοι , 737 μέλη σέ έχουν φίλο
, facebook : 330 Φίλοι Προβολή , Όλων

**** Ξέρεται , ότι σήμερα υπάρχουν 6.962 γλώσσες ή διάλεκτοι που ομιλούνται σε ολόκληρο τον πλανήτη γή , με συνεχή τάση μείωσης των γλωσσών που μιλούνται και θα μιλούνται μετά από 50 χρόνια !!!!
~** ΟΣΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΚΡΗ ΔΟΥΛΕΊΑ ΣΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΔΙΑΒΟΛΟ ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΑΝΤΙΤΑΧΘΟΥΝ ΣΤΑ ΘΕΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ , ΚΑΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΦΑΝΕΡΟ ΠΟΛΕΜΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ .- { Άγιος Αφραίμ ο Σύρος }.-*** Χθές Τρίτη , 13-07-2010 : ΟΜΟΝΟΙΑ ΚΥΠΡΟΥ - ΡΕΝΟΒΑ Μαυροβουνίου 3 - 0 , για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λη .-
**** Ο Ντέμης Ρόμινταλ υπέγραψε στον Ολυμπιακό Πειραιώς για δύο χρόνια .-
*** Στη 12η θέση στον κόσμο η εθνική ομάδα ποδοσφαίρου της Ελλάδας στην FIFA .-
** Η Εθνική ομάδα μπέσκετ της ελλάδας στην παράταση χθές νίκησε την ομάδα του Μαυροβουνίου με 83- 79 , πετυχένοντας την 5η συνεχή νίκη και αύριο αντιμετωπίζει την εθνική ομάδα της Σερβίας .-
**** Αύριο Πέμπτη 15-07-2010 , ο Ολυμπιακός Πειραιώς αντιμετωπίζει για τα προκριματικά του Τσάμπιον Λη την Αλβανική ΠΕΣΑ .-


****Ρουσφέτια... made in Αρκαδία

Τετάρτη, 14 Ιουλίου 2010,

Μάνος ΝιφλήςΗ έκφραση καθιερώθηκε επί ΝΔ και συνεχίζεται τις ημέρες του ΠΑΣΟΚ. Το νόμιμο και ηθικό μεταφράστηκε σε προεκλογικές προσλήψεις, σε βολέματα της τελευταίας στιγμής και ασύδοτες αποσπάσεις με διακομματικό άρωμα. Την προηγούμενη εβδομάδα η zougla.gr αποκάλυψε τη απόσπαση τραυματιοφορέα από το νοσοκομείο Μυτιλήνης στο πολιτικό γραφείο του υπουργού Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Δημήτρη Ρέππα.

Σήμερα αποκαλύπτουμε άλλη μία απόσπαση με… ιστορία. Η συγκεκριμένη υπάλληλος θα μπορούσε να χαρακτηριστεί κατά παράφραση «υπάλληλος χωρίς σύνορα», μια και σε 2 Φ.Ε.Κ. φαίνεται να αποσπάται αρχικά από τον υπουργό της ΝΔ, Δημήτρη Αβραμόπουλο, και αργότερα -πρόσφατα- από τον Δημήτρη Ρέππα.

Το γαϊτανάκι των αποσπάσεων της συγκεκριμένης υπαλλήλου άρχισε να ξετυλίγεται το 2008, όταν ο τότε υπουργός Υγείας αποφάσισε ότι τη χρειάζεται στην κεντρική υπηρεσία του Υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης και την απέσπασε από το «Ερρίκος Ντυνάν». Αυτό είναι το Φ.Ε.Κ. με αριθμό φύλλου 281.Η «ταλαιπωρία» της υπαλλήλου δεν σταματά στο Υπουργείο Υγείας. Ο Δημήτρης Ρέππας παίρνει τη σκυτάλη και το 2009, με νέο Φ.Ε.Κ., την αποσπά στο πολιτικό του γραφείο. Χαρακτηριστικό της κατάστασης που επικρατεί στις αποσπάσεις τέτοιου είδους στο Δημόσιο αποτελεί η αναφορά στο φύλλο της εφημερίδας ότι η θητεία της υπαλλήλου λήγει παράλληλα με εκείνη του κ. Ρέππα. Με λίγα λόγια, όταν ο υπουργός αλλάξει, η υπάλληλος θα μετακινηθεί, ενδεχομένως, και πάλι.Το ερώτημα που γεννάται είναι γιατί δύο υπουργοί διαφορετικών κυβερνήσεων και κομμάτων επιδεικνύουν τέτοια σπουδή για μια υπάλληλο που, όπως φαίνεται, δεν τοποθετείται σε θέση στελέχους. Οι συμπτώσεις πάντα δίνουν απαντήσεις σε τέτοια θέματα, όπως και στη συγκεκριμένη περίπτωση. Υπάρχει ένα κοινό στοιχείο που συνδέει και τα τρία πρόσωπα, ο τόπος καταγωγής. Και ο Δημήτρης Αβραμόπουλος και ο Δημήτρης Ρέππας και η υπάλληλος είναι από την Αρκαδία. Πιο συγκεκριμένα, η υπάλληλος είναι σύζυγος δημάρχου στην Αρκαδία που, όπως λένε οι πληροφορίες μας, διατηρεί άριστες σχέσεις και με τους δύο υπουργούς.

Αυτή η περίπτωση αποτελεί μέρος των χιλιάδων αποσπάσεων που έχουν γίνει στο Δημόσιο με το μανδύα του νόμιμου αλλά ουσιαστικά ανήθικου. Συνηθισμένη μέθοδος που συγκαταλέγεται στις αιτίες που κούρασαν τους πολίτες που αναζητούν ίσες ευκαιρίες στην εργασία.-

****

Πήρε προθεσμία ο Τ. Μαντέλης

Τετάρτη, 14 Ιουλίου 2010,

Προθεσμία για τις 22 Ιουλίου ζήτησε και πήρε από την εφέτη ανακρίτρια ο πρώην υπουργός Αναστάσιος Μαντέλης, που κατηγορείται για εμπλοκή στην υπόθεση της Siemens μετά από τα δύο εμβάσματα που βρέθηκαν σε τραπεζικό λογαριασμό στην Ελβετία και τα οποία φαίνεται ότι προέρχονται από τα «μαύρα» ταμεία της εταιρείας.

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε το κατηγορητήριο

«Με όπλο μου την αλήθεια θα σταθώ απέναντι σε όσα μου αποδίδονται είπε βγαίνοντας ο Τάσος Μαντέλης, ο οποίος ζήτησε και πήρε αντίγραφα της δικογραφίας, για να ετοιμάσει την υπεράσπισή του. Ο συνήγορός του, Γιάννης Ηρειώτης, δήλωσε ότι δεν υπάρχει κανένα στοιχείο που να συνηγορεί υπέρ της δωροδοκίας, επαναλαμβάνοντας ότι επρόκειτο για χορηγία.

Εις βάρος του κ. Μαντέλη έχει συνταχθεί κατηγορητήριο σε βαθμό κακουργήματος για νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες δραστηριότητες και του έχει απαγορευθεί η έξοδος από τη χώρα.

Ο Τάσος Μαντέλης, σύμφωνα με το κατηγορητήριο, είχε απαιτήσει από τη SIEMENS μέσω του συγκατηγορούμενού του, Ηλία Γεωργίου, χρηματικό ποσό ως δώρο και στη συνέχεια ενέκρινε την προγραμματική συμφωνία για τη ψηφιοποίηση του ΟΤΕ.

Ο λογαριασμός στην Ελβετία με την κωδική ονομασία «Α. Ρόκος» ανοίχθηκε από τον κουμπάρο του, Γιώργο Τσουγκράνη, αλλά πραγματικός δικαιούχος ήταν ο πρώην υπουργός, ο οποίος είχε αναθέσει στον συγκατηγορούμενό του και τότε συνεργάτη του, Αριστείδη Μαντά, να γνωστοποιήσει στον Ηλία Γεωργίου τα στοιχεία του λογαριασμού, προκειμένου να ενημερώσει τη SIEMENS. Στον λογαριασμό αυτόν μπήκαν τα δύο εμβάσματα από τη SIEMENS και στη συνέχεια μέρος των χρημάτων πήγε για τα δίδακτρα των παιδιών του κ. Μαντέλη και τα 163.860 ευρώ μεταφέρθηκαν από τον Γ. Τσουγκράνη στην Alpha Bank στην Ελλάδα.

Όλα αυτά, σύμφωνα με το κατηγορητήριο, έγιναν ώστε να μην φαίνεται ο κ. Μαντέλης ότι έλαβε, λόγω της ιδιότητάς του ως υπουργού, το δώρο από τη SIΕMENS. -

****

Στην Ολομέλεια της Βουλής το ασφαλιστικό

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 14 Ιουλίου 2010, 06:09

Με τροποποιήσεις εισέρχεται σήμερα στην Ολομέλεια της Βουλής το νομοσχέδιο για το Ασφαλιστικό, το οποίο αναμένεται να ψηφιστεί την Πέμπτη.

Οι τροποποιήσεις:

Το νέο Ασφαλιστικό προβλέπει ότι το 65ο θα είναι το έτος ηλικίας για τη συνταξιοδότηση, τόσο των ανδρών, όσο και των γυναικών.

Στο ενιαίο καθεστώς ασφάλισης (ΙΚΑ) θα ενταχθούν οι νέοι διοριζόμενοι από 1/1/2011. Παράλληλα, από την 1η Αυγούστου οι συνταξιούχοι του Δημοσίου με συντάξεις άνω των 1.400 ευρώ θα καταβάλλουν εισφορά ΛΑΦΚΑ.

Το οικονομικό επιτελείο, πάντως, μελετά βελτιώσεις στη ρύθμιση που προβλέπει αύξηση έως 15 έτη στην ηλικία συνταξιοδότησης των γυναικών από το 2011 έως το 2013.

Επιπλέον, τροποποίηση που κατατέθηκε την τελευταία στιγμή στο νομοσχέδιο προβλέπει ότι τα ενιαία όρια ηλικίας με τους υπόλοιπους δημοσίους υπαλλήλους θα εφαρμοστούν και για τους ένστολους (στρατιωτικοί, αστυνομικοί, πυροσβέστες και λιμενικοί).

Η τροπολογία προβλέπει ότι και οι ένστολοι στο εξής θα συνταξιοδοτούνται με 40 χρόνια ασφάλισης.

Διαβάστε επίσης:

Τροποποιήσεις στο παρά 5΄ για το ασφαλιστικό
, Τρίτη, 13 Ιουλίου 2010, .-


****

Ενώπιον της Εξεταστικής για τη Siemens ο Χρ.Βερελής

Τετάρτη, 14 Ιουλίου 2010,

Με την κατάθεση του πρώην υπουργού Μεταφορών και Επικοινωνιών Χρήστου Βερελή, συνεχίζεται σήμερα το έργο της Εξεταστικής Επιτροπής της Βουλής, που διερευνά την υπόθεση της Siemens.

Την Πέμπτη, ημέρα κατά την οποία αναμένεται να καταθέσει ο πρώην υπουργός Μεταφορών και Επικοινωνιών Μιχάλης Λιάπης, θα σταματήσουν οι συνεδριάσεις της επιτροπής, λόγω καλοκαιριού.

Κλήση για απολογία στον Τάσο Μαντέλη


Εν τω μεταξύ, η ειδική εφέτης ανακριτής κ. Μαρία Νικολακέα απέστειλε κλήση στον πρώην υπουργό κ. Τάσο Μαντέλη, προκειμένου να απολογηθεί σήμερα, για την υπόθεση της Siemens.

Η κλήση του κ. Μαντέλη αφορά το αδίκημα της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομη δραστηριότητα, σχετικά με εμβάσματα συνολικού ποσού 450 χιλιάδων μάρκων, που είχαν τοποθετηθεί το 2000 σε λογαριασμό σε ελβετική τράπεζα, που είχε ανοίξει προς εξυπηρέτηση του πρώην υπουργού ο κουμπάρος του επιχειρηματίας κ. Γιώργος Τσουγκράνης.

Τόσο ο επιχειρηματίας όσο και ο πρώην υπουργός έχουν παραδεχθεί ότι εμβάστηκαν τα συγκεκριμένα ποσά, ωστόσο ο κ. Μαντέλης κάνει λόγο για το πρώτο έμβασμα ότι ήταν προεκλογική χορηγία απο τη Siemens, ενώ για το δεύτερο υποστηρίζει ότι δεν γνωρίζει τον αποστολέα. -

****

«Κανείς δεν υπαλληλοποιείται, αν δεν το θέλει»

Τετάρτη, 14 Ιουλίου 2010,

Αυστηρή γλώσσα χρησιμοποίησε για τους δικαστές ο υπουργός Δικαιοσύνης, Χάρης Καστανίδης, μετά τις διαμαρτυρίες που έχουν προκαλέσει στον δικαστικό και εισαγγελικό χώρο οι διατάξεις του ασφαλιστικού και συνταξιοδοτικού νομοσχεδίου.
Ο κ. Καστανίδης σε συνέντευξη Τύπου ξεκαθάρισε ότι οι δικαστές θα υπαχθούν στο ΙΚΑ, όπως όλοι όσοι μισθοδοτούνται από το ελληνικό Δημόσιο. «Κανένας δεν υπαλληλοποιείται, αν δεν το θέλει. Η κυβέρνηση αποφάσισε από 1-1-11 να υπαχθούν στο ΙΚΑ όσοι μισθοδοτούνται από το Δημόσιο. Δεν γίνεται καμία απολύτως εξαίρεση. Δεν είναι προσβλητική αρχή η υπαγωγή στο ΙΚΑ.» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Καστανίδης και τόνισε με νόημα ότι όσοι διαθέτουν αρετή και τόλμη είναι χρήσιμοι στη Δικαιοσύνη. Αντίθετα, όταν παραιτούνται, χάνει κοσμήματα η ελληνική Δικαιοσύνη.

Όσον αφορά στο θέμα που δημιουργήθηκε για το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών και μετά τις δηλώσεις του υπουργού, ο κ. Καστανίδης δήλωσε: «Τις τελευταίες ημέρες ειπώθηκαν και γράφτηκαν πολλά, από δόκιμους και μη δόκιμους αναλυτές. Δεν έχω κάτι να προσθέσω».

Αναφορικά με τις αντιδράσεις των δικαστών για τη θέσπιση ορίου συνταξιοδότησης και την κατάργηση ουσιαστικά της 25ετίας, ο κ. Καστανίδης αναρωτήθηκε αν σχετίζεται η ανεξαρτησία της Δικαιοσύνης με το πότε μπορούν να παραιτηθούν οι δικαστές. «Έχει σχέση με την συνείδησή τους» είπε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Καστανίδης παρουσίασε, επίσης, την πρώτη δέσμη μέτρων για την επιτάχυνση της Δικαιοσύνης.

Καθιερώνονται τρεις θεσμοί για την επιτάχυνση σε μεγάλες υποθέσεις. Μία από αυτές είναι η έκτακτη εισφορά, που δεν θα εκδικάζεται από πολλά δικαστήρια, αλλά από ένα και η απόφαση θα εκδίδεται μέσα σε δύο μήνες. Επίσης, ξεκινά ο θεσμός διαμεσολάβησης σε εμπορικές διαφορές. Ακόμη καθιερώνεται ο ποινικός συμβιβασμός πριν από την ανάκριση για αδικήματα που δεν έχουν βία, όπως η κλοπή, και οι ποινές θα είναι μέχρι 2 έτη εξαγοράσιμες και όχι εφέσιμες.-


****Απαγορεύει τα υβριδικά αυτοκίνητα η κυβέρνηση

Τετάρτη, 14 Ιουλίου 2010,

Βασίλης Γ. Σαρημπαλίδης

Τα τελευταία χρόνια ολοένα και περισσότερα αυτοκίνητα με υβριδική τεχνολογία κυκλοφορούν στην παγκόσμια και κατ’ επέκταση στην ελληνική αγορά. Μερικά από αυτά όπως τα, Honda Civic, Honda Insight, Toyota Prius, Lexus RX450, πρόσφατα το πρώτο σπορ υβριδικό με την ονομασία Honda CRZ, έχουν κάνει αίσθηση στο κοινό και κερδίζουν συνεχώς μερίδιο αγοράς. Τα επόμενα χρόνια αναμένεται να δούμε και νέα μοντέλα να προστίθενται στην λίστα των υβριδικών μοντέλων που σκοπό έχουν να μειώσουν στο μέγιστο δυνατό βαθμό την κατανάλωση καυσίμου αλλά και τις εκπομπές ρύπων CO2.Το Honda CRZ είναι το πρώτο υβριδικό σπορ μοντέλο το οποίο πωλείται στην Ελλάδα


Λιγότερα χρήματα για καύσιμο…
Οι υβριδικές κινητήρες αποτελούνται από έναν κλασσικό βενζινοκινητήρα εσωτερικής καύσης και μία συστοιχία μπαταριών. Όταν το αυτοκίνητο κινείται με χαμηλές ταχύτητες η κίνηση δίνεται από τις μπαταρίες που φορτίζουν με την επιβράδυνση του οχήματος προσφέροντας μηδενική κατανάλωση και μηδενικές εκπομπές ρύπων. Από εκεί και πέρα, όταν η ταχύτητα αυξάνει ενεργοποιείται ο βενζινοκινητήρας και υπάρχει διπλή λειτουργία. Ιδανικά οχήματα θα λέγαμε για μετακινήσεις εντός πόλης όπου η κατανάλωση μειώνεται αισθητά κάνοντας καλό στην τσέπη μας. Μέχρι σήμερα λοιπόν γνωρίζαμε αυτού του είδους τις εκδόσεις (κινητήρες βενζίνης που συνδυάζονται με μπαταρίες). Από το 2011 θα αρχίσουν να εμφανίζονται και κινητήρες diesel με υβριδική τεχνολογία οι οποίοι θα προσφέρουν ακόμα μεγαλύτερη μείωση στην κατανάλωση και σίγουρα στις εκπομπές ρύπων CO2. Εδώ όμως είναι που υπάρχει το πρόβλημα και όπως έχουμε διαπιστώσει είναι άκρως ελληνικό.Το Peugeot RCZ θα είναι διαθέσιμο με υβριδικό κινητήρα diesel


Ποιοι δεν παίρνουν αποφάσεις;
Δηλαδή, η Κυβέρνηση απαγορεύει την κίνηση αυτοκινήτων diesel σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη με αποτέλεσμα τέτοιου είδους υβριδικά οχήματα, που είναι τα πλέον πιο φιλικά στο περιβάλλον, να απαγορεύονται να κυκλοφορούν επειδή… ρυπαίνουν. Αυτή τη χρονική στιγμή κανένας υπεύθυνος δεν δίνει λύση στο μεγάλο αυτό θέμα το οποίο αιωρείται κάνοντας όλους τους Έλληνες να αισθάνονται ότι ζούνε σε μία τριτοκοσμική χώρα (που και σε αυτές τις χώρες επιτρέπεται το diesel). Αξίζει να αναφέρουμε ότι η κατανάλωση για ένα υβριδικό diesel κυμαίνεται μεταξύ 3 και 3,5 λίτρων ανά 100 χιλιόμετρα όταν ένα αντίστοιχο υβριδικό βενζίνης καίει ένα λίτρο παραπάνω και ένα με βενζίνη 3-4 λίτρα παραπάνω!

****

Ευκολότερη η πρόσβαση στις Σποράδες

Τετάρτη, 14 Ιουλίου 2010,

Ξεκινά από την Παρασκευή, 23 Ιουλίου, το ταξίδι του πλοίου «Αλκυόνη» της NEL Lines, με δρομολόγιο Θεσσαλονίκη- Σκιάθο- Σκόπελο- Αλόννησο- Βόλο.

Το «Αλκυόνη» αναμένεται να εξυπηρετήσει χιλιάδες πελάτες μέχρι και τις 7 Σεπτεμβρίου που θα εκτελεί το δρομολόγιο, έχοντας χωρητικότητα 1.142 επιβατών και 160 Ι.Χ. αυτοκινήτων.

Το επιβατηγό θα εκτελεί δύο φορές το εν λόγω ταξίδι, κάθε Δευτέρα στις 08:00 το πρωί και κάθε Παρασκευή στις 04:00 το απόγευμα.

Η διαδρομή Θεσσαλονίκη-Σκιάθος θα καλύπτεται σε 4 ώρες και 25 λεπτά, Σκιάθος-Σκόπελος σε 45 λεπτά, Σκόπελος -Αλόννησος σε 25 λεπτά και Αλόννησος -Βόλος 1 ώρα και 45 λεπτά.

~*** ΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ ΜΑΣ :

***http://poiisi.ning.com/profiles/blogs/stamos1-2 stamos1 Εργαστήρι .- Stamatios Skoulikas .-
http://snsarfara.blogspot.com/ , STAMOS-ARFARA—GREECE .-
http://vlasisarfarablogspotcom.blogspot.com/ , vlasios .-
http://snsarfara-stamos-dynami.blogspot.com/ , stamos- dynami.-
http://arfara-messinia-stamos.blogspot.com/ , Arfra-Messinias .-
http://snsstamoskal.blogspot.com/ , Arfara – Messinias 2 .-
http://arfara-messinias-stamos.blogspot.com/ , Arfara – Messinias 1 – FOTOS .-
http://www.facebook.com/video/video.php?v=1171479880647#/home.php?=home , STAMOs
http://www.youtube.com/stamos01 ,
~** http://my.live.com/ ,

http://picasaweb.google.com/SNstam/Stamos02?authkey=c4yYKCCDPi0 , Picasa, Web Albuums…

~*** ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΓΡΑΦΟΥΝ σήμερα - χθες - αύριο :

~** Γειά σου stamos1- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - η AINH σου έστειλε το παρακάτω μήνυμα στον πίνακα σου- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - kalispera! molis apektises akomh ena melos sto blog s! an tha s endieferan filosofies zohs tha htan xara mas na rikseis mia matia sto blog mas http://fireb-fly.blogspot.com/euxaristo- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Για να απαντήσεις στο μήνυμα της ακολούθα τον σύνδεσμο: http://www.sync.gr/AINH/- - - - - - - - - - - - - - - - - -

**** ΤΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΧΤΑΠΟΔΙ :
Maria Nieves Ramos Tacoronte has invited you to see his/her photo album: Album: orquidea
tal como me siento View album »

****Αγαπητέ κύριε Σκουλικα,Η κάρτα σας Citibank MasterCard σας παρουσιάζει τις προσφορές που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς.Με την ευκαιρία αυτή, θα θέλαμε να σας υπενθυμίσουμε μία σειρά άλλων υπηρεσιών που βρίσκονται στη διάθεσή σας, μέσω του Citibank Online:
αναλυτική ενημέρωση για τις συναλλαγές σας με την κάρτα σας
πραγματοποίηση μεταφορών και πληρωμών
εγγραφή στην πρωτοποριακή υπηρεσία Citibank Alerts και
πρόσβαση στο e-Statement για να βλέπετε online τους λογαριασμούς της κάρτας σαςΠαρακαλώ, επισκεφθείτε τη διεύθυνση http://www.citibank.gr/ για να εγγραφείτε στο Citibank Online.Και μην ξεχνάτε ότι οι νέες υπηρεσίες Verified by Visa & MasterCard SecureCode σας προσφέρουν επιπλέον ασφάλεια στις ηλεκτρονικές σας αγορές, καθώς διασφαλίζουν ότι η κάρτα σας δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί από κάποιον άλλο για αγορές μέσω διαδικτύου.Ευχαριστούμε για την προτίμησή σας στις κάρτες Citibank. Με εκτίμηση,Ηλίας ΠαλταδάκηςΓενικός Διευθυντής Marketing

****3η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ BLOGGERS‏
Από:
"AKOMMATIΣΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ" (akommatistoi@gmail.com)
Εστάλη:
Τετάρτη, 14 Ιουλίου 2010 3:59:56 μμ
Προς:
"Snstam" (snstam@gmail.com)
3 συνημμένα Λήψη όλων των συνημμένων (110,9 ΚΒ)
titlos_ak...gif (36,6 ΚΒ), back_akom...gif (56,7 ΚΒ), webring00...gif (17,6 ΚΒ)
.ExternalClass p.ecxMsoNormal
{margin-bottom:.0001pt;font-size:12.0pt;font-family:'Times New Roman';margin-left:0cm;margin-right:0cm;}
3η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ BLOGGERS
Αγαπητοί φίλοι bloggers
Σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε στην 3η Συνάντηση Ελλήνων Βloggers, που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 21 Ιουλίου στις 8:00μμ στην αίθουσα του φιλολογικού Συλλόγου ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ (πλατεία Αγ. Γεωργίου, Καρύτση 8, στο κέντρο των Αθηνών). Με ιδιαίτερη χαρά σας ανακοινώνουμε ότι ο διαδικτυακός κύκλος (Webring) των Ακομμάτιστων Ελλήνων Ιστολόγων-Bloggers είναι γεγονός, και σας καλούμε να γίνετε και εσείς μέρος στο εγχείρημα ενοποίησης των πατριωτικών blogs.

Η ομάδα μας για κοινή δράση μεγαλώνει, με την προσθήκη νέων πατριωτικών ιστολογίων, σεβόμενη πάντα την αυτοτέλεια και την ανεξαρτησία εκάστου blogger, όπως εκ των προτέρων είχαμε δεσμευθεί. Ο αναγνώστης μπορεί πλέον να περιηγηθεί σε κάποια από τα ιστολόγια της ομάδος, με τον κύκλο να βρίσκεται σύντομα σε πλήρη λειτουργία.

Στην τελευταία μας συνάντηση πριν το καλοκαίρι, θα γίνει η πρώτη παρουσίαση της νέας πατριωτικής πύλης (portal) και θα συζητηθούν θέματα που αφορούν στην τελική διαμόρφωσή της. Σε συνδυασμό με την πύλη, που θα αποτελεί χώρο επαφής όχι μόνο των ακομμάτιστων bloggers αλλά και κάθε αναγνώστη, θα γίνει παρουσίαση και της νέας μας σελίδας στο Facebook.

Όπως κάθε φορά, θα κλείσουμε με συζήτηση επί των σημαντικότερων θεμάτων της επικαιρότητας, και θα προτείνουμε σχετικές δράσεις.

Παρακαλούμε τους φίλους bloggers που επιθυμούν να συμμετάσχουν, να δηλώσουν εγκαίρως συμμετοχή για να τους αποστείλουμε περαιτέρω πληροφορίες για την συνάντηση. Οι εξελίξεις είναι αδυσώπητες, και η ανάγκη για να γίνει αισθητή η παρουσία μας είναι πλέον επιτακτική. Αγαπητοί φίλοι «ΟΙ ΚΑΙΡΟΙ ΟΥ ΜΕΝΕΤΟΙ».

Θα χαρούμε να σας δούμε όλους από κοντά.

Με εκτίμηση,
ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ
http://akommatistoi.blogspot.com/

Υ.Γ. Για πληροφορίες σχετικά με την δική σας συμμετοχή στον κύκλο των Ακομμάτιστων Ελλήνων Ιστολόγων μπορείτε προς το παρόν να μας αποστείλετε e-mail στην διεύθυνση akommatistoi@gmail.com

**** Ο/Η Andreas Savva έστειλε μήνυμα στα μέλη του AGAINST SEAN PAUL PERFORMING IN OCCUPIED CYPRUS.

Andreas SavvaJuly 14, 2010 at 3:56pm
Θέμα: PLEASE ACT NOW!
Everyone please take a few minutes and write somthing to Sean Paul's agent:Cara LewisE-Mail: cpl@wmeentertainment.comThen you can post your email and any reply to our group.Remember we need your help. Everyone is importand. We also need you to ask ALL your friends to join us.Thank you allAndreas .-

**** Ο/Η Νιους ❷❹ Τζι Αρ έστειλε μήνυμα στα μέλη του To LINK για το Δευτερο DVD.

Νιους ❷❹ Τζι ΑρJuly 14, 2010 at 2:53pm
Θέμα: Εγκαινίασε bordello η Τζούλια Αλεξανδράτου
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ εικονεσ

http://www.facebook.com/l/6eaf4zrUwm4Q0JmzmQ0vOqZQD7Q;news24.gr .-

****Ο/Η Messiniaweb σας προσκαλεί στην εκδήλωση "Soulful Friday Night @ Enodia Guest Dj PhilipZ with Sunday Soulman" την Παρασκευή, 16 Ιουλίου στις 10:00 μ.μ. Επίσης προσκλήθηκαν οι Georgios Tzelepis, Lilla Kiamoplikti Pribeli και 8 άλλοι φίλοι. Εκδήλωση: Soulful Friday Night @ Enodia Guest Dj PhilipZ with Sunday Soulman'Ωρα Έναρξης: Παρασκευή, 16 Ιουλίου στις 10:00 μ.μ. Ώρα Λήξης: Σάββατο, 17 Ιουλίου στις 6:00 π.μ. Τοποθεσία: Enodia Open Bar,Kalamata Για περισσότερες πληροφορίες και απαντητική επιστολή (RSVP), ακολουθείστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?event.php&eid=124827084227645&mid=2a7820dG3dd6e022G16b7d25G7&n_m=snstam%40gmail.com Ευχαριστούμε,Η Ομάδα του Facebook

****Ο/Η Andry Sergiou Inspirations έστειλε μήνυμα στα μέλη του Paphos Art 10.'

Andry Sergiou InspirationsJuly 14, 2010 at 11:37am
(χωρίς θέμα)
Art 10workshophere we teach-...Liberal Art- Mosaic Art- Crafts...Argolidos 1Paphos -CyprusE-mail: andry1@hotmail.co.uktel: 99416177

****Ο/Η DjNikosb Bouriakof έστειλε μήνυμα στα μέλη του Dj NikosB Fun Club.

DjNikosb BouriakofJuly 14, 2010 at 11:16am
Θέμα: TONIGHT
TETARTH SHMERA KAI ME TRELI ZESTH !!!! SAS PERIMENW LOIPON STO BLOCK (sto mikrolimano) GIA NA PERASOUME ENA OMORFO VRADU TETARTHS ME TIS PIO HOT EPITUXIES KAI ENA EYXARISTW KLIMA !!!

****Ο Vasilis σας προσκαλεί στην εκδήλωση "Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΖΟΥΛΛΗΣ και το συγκρότημα 1550 ΣΤΗΝ ΑΡΤΑ" την Δευτέρα, 9 Αυγούστου στις 9:30 μ.μ. Επίσης προσκλήθηκαν οι Anastasia Tsocha, Vagelis Katselas και 8 άλλοι φίλοι. Εκδήλωση: Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΖΟΥΛΛΗΣ και το συγκρότημα 1550 ΣΤΗΝ ΑΡΤΑ'Ωρα Έναρξης: Δευτέρα, 9 Αυγούστου στις 9:30 μ.μ. Ώρα Λήξης: Δευτέρα, 9 Αυγούστου στις 11:30 μ.μ. Τοποθεσία: Άρτα, Βορβόμυλος Για περισσότερες πληροφορίες και απαντητική επιστολή (RSVP), ακολουθείστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?event.php&eid=119746781403564&mid=2a78a3aG3dd6e022G16b80a0G7&n_m=snstam%40gmail.com Ευχαριστούμε,Η Ομάδα του Facebook

****Ο Τρίτη σας προσκαλεί στην εκδήλωση "ΤΡΙΤΗ ΕΠΟΧΗ live στο Ghost House το Σάββατο 17 Ιουλίου" την Σάββατο, 17 Ιουλίου στις 10:30 μ.μ. Επίσης προσκλήθηκαν οι Olympia Makraki, Startpage Gr και 8 άλλοι φίλοι. Εκδήλωση: ΤΡΙΤΗ ΕΠΟΧΗ live στο Ghost House το Σάββατο 17 Ιουλίου'Ωρα Έναρξης: Σάββατο, 17 Ιουλίου στις 10:30 μ.μ. Ώρα Λήξης: Κυριακή, 18 Ιουλίου στις 6:00 π.μ. Τοποθεσία: GHOST HOUSE Για περισσότερες πληροφορίες και απαντητική επιστολή (RSVP), ακολουθείστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?event.php&eid=120499621327579&mid=2a78408G3dd6e022G16b7dfbG7&n_m=snstam%40gmail.com Ευχαριστούμε,Η Ομάδα του Facebook

****Γεια σου Stamatios,
Η Marzia Petrongolo θέλει να γίνετε φίλοι στο Facebook.
Marzia Petrongolo
Ευχαριστούμε,Η Ομάδα του Facebook

**** ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ "ADV"‏
Από:
fast-type fast-type (fast-type@hotmail.com)
Ενδεχομένως να μην γνωρίζετε αυτόν τον αποστολέα.Σήμανση ως ασφαλούςΣήμανση ως ανεπιθύμητη αλληλογραφία
Εστάλη:
Τετάρτη, 14 Ιουλίου 2010 8:23:55 πμ
Προς:
ΜΕΤΑΦΡΑΣΕΙΣ-ΔΑΚΤΥΛΟΓΡΑΦΗΣΕΙΣ-ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΕΙΣ ΜΕΤΑΤΡΟΠΕΣ ΚΑΣΕΤΩΝ ΣΕ CD (MP3)
FAST-TYPE (Συνεργασία με καθηγητές φροντιστηρίων - φιλολόγους ξένων γλωσσών) http://www.fast-type.110mb.com/

ΜΕΤΑΦΡΑΣΕΙΣ ΑΚΡΙΒΕΙΣ
ΤΙΜΗ ΣΕ ΕΥΡΩ
ΑΓΓΛΙΚΑ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ & ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΑ
8 ΕΥΡΩ/ΣΕΛΙΔΑ
ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ & ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΑ
8 ΕΥΡΩ/ΣΕΛΙΔΑ
ΓΑΛΛΙΚΑ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ & ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΑ
8 ΕΥΡΩ/ΣΕΛΙΔΑ
ΙΤΑΛΙΚΑ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ & ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΑ
8 ΕΥΡΩ/ΣΕΛΙΔΑ
ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΑ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ & ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΑ
8 ΕΥΡΩ/ΣΕΛΙΔΑ
ΡΩΣΙΚΑ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ & ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΑ
8 ΕΥΡΩ/ΣΕΛΙΔΑ
ΡΟΥΜΑΝΙΚΑ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ & ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΑ
8 ΕΥΡΩ/ΣΕΛΙΔΑ
ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ & ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΑ
8 ΕΥΡΩ/ΣΕΛΙΔΑ
ΣΕΡΒΙΚΑ-ΣΚΟΠΙΑΝΑ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ & ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΑ
8 ΕΥΡΩ/ΣΕΛΙΔΑ
ΑΛΒΑΝΙΚΑ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ & ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΑ
8 ΕΥΡΩ/ΣΕΛΙΔΑ
ΙΣΠΑΝΙΚΑ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ & ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΑ
8 ΕΥΡΩ/ΣΕΛΙΔΑ
Δακτυλογραφήσεις με 1ευρώ/σελ.
Απομαγνητοφώνηση 30ευρώ/ώρα.
ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΕ EMAIL ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ-ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚO.Η ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΠΟΛΛΥΓΛΩΣΣΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣΜΕΤΑΦΡΑΣΕΙΣ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΩΝ ΣΗΜΕΙΩΜΑΤΩΝΜΕΝΟΥ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΩΝδουλεύουμε 24 ώρες το 24ωρο και αργίες, 365 μέρες τον χρόνο
ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ *** Οι τιμές των μεταφράσεων αναφέρονται σε απλά κείμενα και όχι σε κείμενα που περιέχουν τεχνικούς όρους και εξειδικευμένη ορολογία. Για ειδικευμένα κείμενα και ανάλογα με τον όγκο τους, η τιμή διαμορφώνεται ύστερα από επικοινωνία.
Στην τιμή της μετάφρασης και της απομαγνητοφωνησης, περιλαμβάνεται και η δακτυλογράφηση.
Μία σελίδα μετάφρασης/δακτυλογράφησης την μετράμε με συγκεκριμένες ρυθμίσεις του Word. Δηλαδή: με τα προεπιλεγμένα περιθώρια σελίδας, διάστιχο 1,5, μέγεθος 12, γραμματοσειρά times new roman (περίπου 300-320 λέξεις η σελίδα)
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: Αντωνόπουλος Παναγιώτης 6974-21-71-41 begin_of_the_skype_highlighting 6974-21-71-41 end_of_the_skype_highlighting
Θεσσαλονίκη - Κέντρο (Περιοχή Καμάρα, Ναυαρίνου)

**** Η Andry Sergiou Inspirations άλλαξε το όνομα της ομάδας Paphos art Art 10' σε Paphos Art 10.' Για να δείτε την ομάδα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?group.php&gid=166258151198&mid=2a74608G56358b7cG2014067G40&n_m=stamoskal%40windowslive.com Ευχαριστούμε,Η Ομάδα του Facebook

**** ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΙΣΤΟΣΟΛΙΔΕΣ ΜΑΣ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ :

**** http://vlasiosarfara.blogspot.com/2010/07/01-07-2010.html , Πέμπτη, 01 Ιουλίου 2010 Ειδήσεις - Αθλητικά - Παράξενα - Υγεία για όλους και πολλά άλλα , 01-07-2010 .-

**** http://snsstamoskal.blogspot.com/2010/07/02-07-2010.html , Παρασκευή, 02 Ιουλίου 2010 Ειδήσεις - Αθλητικά - Παράξενα - Υγεία για όλους και πολλά άλλα , 02-07-2010 .-

~** http://vlasiosarfara.blogspot.com/2010/07/m-03-07-2010.html , Σάββατο , 03 Ιουλίου 2010 Mας γράφουν σήμερα - χθές και τα γράφουμε Σάββατο 03/07/2010

~** http://arfara-messinias-stamos.blogspot.com/2010/07/m-03-07-2010.html , Σάββατο, 03 Ιουλίου 2010 Mας γράφουν σήμερα - χθές και τα γράφουμε Σάββατο 03-07-2010

~*** http://snsarfara.blogspot.com/2010/07/arfara-messinias-04-07-2010.html , Κυριακή, 04 Ιουλίου 2010 ARFARA MESSINIAS * Μας φράγουν και σας τα γράφουμε 04-07-2010

~** http://dimmetoparfara.blogspot.com/ , Δευτέρα, 05 Ιουλίου 2010
Ειδήσεις - Αθλητικά - Παράξενα - Υγεία για όλους και πολλά άλλα Δευ.05-07-2010

~*** http://arfara-messinias-stamos-2010.blogspot.com/2010/07/05-07-2010.html , Δευτέρα , 05 Ιουλίου 2010 , Νέα - Παράξενα , Υγεία , μας γράγουν και τα γράφουμε * 05/07/2010 ,

*** http://arfara-messinias-stamos-2010.blogspot.com/2010/07/httparfara-messinias-stamos-2010.html , Δευτέρα, 05 Ιουλίου 2010

http://arfara-messinias-stamos-2010: Νέα - Παράξενα, Υγεία , μας γράγουν και τα γρά... *** Νέα - Παράξενα, Υγεία , μας γράγουν και τα γρά...

**** http://arfara-messinias-stamos-2010.blogspot.com/2010/07/341989.html , Τετάρτη, 07 Ιουλίου 2010 Η λειτουργία του Κ.Υ.Μελιγαλά από 3/4/1989 έως και σήμερα

**** http://arfara-messinia-stamos.blogspot.com/2010/07/07-07-2010.html , Τετάρτη, 07 Ιουλίου 2010 Ειδήσεις - Αθλητικά - Παράξενα - Υγεία για όλους και πολλά άλλα , 07-07-2010 .-

**** http://vlasisarfarablogspotcom.blogspot.com/2010/07/enh-08-07-2010.html , Πέμπτη, 08 Ιουλίου 2010 ENHΜΕΡΩΣΕΙΣ - ΜΑΣ ΓΡΑΦΟΥΝ 08-07-2010

*** http://arfara-messinias-stamos-2010.blogspot.com/2010/07/341989.html , Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ ΑΠΟ 03-04-1989 ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ...2010 :ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ .... ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ

~*** http://snsarfara.blogspot.com/2010/07/blog-post.html , Παρασκευή, 09 Ιουλίου 2010 Διαβάζοντας μαθαίνουμε

*** http://stamos-dynami.blogspot.com/2010/07/11-12-07-2010.html , Δευτέρα, 12 Ιουλίου 2010 Ειδήσεις τα Νέα μας σήμερα χθες - Αθλητικά 11 και 12-07-2010 ,υγεία και άλλα .-

**** http://arfara-messinias-stamos.blogspot.com/2010/07/13-14-07-2010.html , Τρίτη, 13 Ιουλίου 2010 Ειδήσεις - Αθλητικά - Παράξενα - Υγεία για όλους και πολλά άλλα Τρίτη , 13 και 14 - 07-2010

**** http://stamos-dynami.blogspot.com/2010/07/11-12-07-2010.html , Δευτέρα, 12 Ιουλίου 2010 Ειδήσεις τα Νέα μας σήμερα χθες - Αθλητικά 11 και 12-07-2010 ,υγεία και άλλα .-

**** http://snsstamoskal.blogspot.com/2010/07/httparfara-messinias-stamos-2010-341989.html , Τρίτη, 13 Ιουλίου 2010

http://arfara-messinias-stamos-2010: Η λειτουργία του Κ.Υ.Μελιγαλά από 3/4/1989 έως κ...

**** http://dimmetoparfara.blogspot.com/2010/07/14-15-07-2010.html , Τετάρτη, 14 Ιουλίου 2010 Ειδήσεις - Αθλητικά - Παράξενα - Υγεία για όλους και πολλά άλλα , 14 και 15 -07-2010.-


**

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου