arfara messinias stamos1

Ο ήλιος φωτίζει τα σώματα τα , η δε σοφία τις ψυχές .Ο κόσμος είναι ένα ανάκτορο της σοφίας του Υψίστου . Ο Θεός άναψε κάθε μία ψυχή με το δικό του πυρ . Έτσι λάμπουν όλοι οι άνθρωποι με τη σοφία του σε αυτό το θέατρο , όπως ο Θεός τους έπλασε .-Μερικούς τους έκανε μεγάλα φώτα , σε άλλους μικρά.-(Κάρλος Λιναίος )

 Αρφαρά

Η ελευθερία χωρίς τη μάθηση είναι πάντα σε κίνδυνο• η μάθηση χωρίς ελευθερία είναι πάντα μάταιη. Τζων Κέννεντυ .-

Δευτέρα, 14 Ιουνίου 2010

Αυτοί που μας γράφουν από το χθες στο αύριο και άλλα ενδιαφέροντα 14/06/2010 *

Αυτοί που μας γράφουν από το χθες στο αύριο και άλλα ενδιαφέροντα 14/06/2010 :
ΑΘΗΝΑ Λ. ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ 2010 στην κάθοδο:
**

# MsgContainer ένα (δρομέα: default?)
Τα συνημμένα, οι εικόνες και οι συνδέσεις σε αυτό το μήνυμα έχουν αποκλειστεί για την ασφάλειά σας. Εμφάνιση περιεχομένου
[hamomilaki: 602] [Για χαμομηλάκι] Η σκοτεινή πλευρά της μαγικής Ντίσνεϊλαντ
Η σκοτεινή πλευρά ...
Από:
hamomilaki@googlegroups.com εκ μέρους hamomilaki; (hamomilaki@gmail.com)
Ενδεχομένως να μην γνωρίζετε αυτόν τον αποστολέα.Σήμανση ως ασφαλούςΣήμανση ως ανεπιθύμητη αλληλογραφία
Εστάλη:
Δευτέρα, 14 Ιουνίου 2010 2:18:10 μμ
Προς:
hamomilaki@googlegroups.com

Σ ένα μαγικό βασίλειο όχι και πολύ μακριά, σε ένα μέρος όπου οι ευχές στα αστέρια γίνονται πραγματικότητα, ζουν οι ήρωες του Ντίσνεϊ σε ένα παραμύθι που δεν τελειώνει ποτέ.
Με αυτά τα λόγια, υποδέχεται στην ιστοσελίδα της η Euro Disney τους επισκέπτες της υποσχόμενη μερικές ώρες μαγείας. Πρόκειται για τον ευρωπαϊκό προορισμό με τους περισσότερες τουρίστες, καθώς περισσότερα από 15,4 εκατομμύρια άνθρωποι τον επισκέφτηκαν πέρσι και οι περισσότεροι έζησαν τη μαγεία που τους υποσχέθηκαν - αρκεί να μην είχαν πρόβλημα να περιμένουν έως και 50 λεπτά στην ουρά για τις πιο δημοφιλείς ατραξιόν του πάρκου.
Η σκοτεινή πλευρά της Disneyland Paris
Για την ευρωπαϊκή τους επισκέπτες του, Disney πουλάει παραμύθια. Αλλά οι πρόσφατες αυτοκτονίες δύο εργαζομένων που εκτίθενται περισσότερο πάρκου απαίσια ιστορίες του προσωπικού οδηγείται σε σημείο ρήξης
Από τον John Lichfield
περισσότερο

Όμως για τους 14.500 εργαζόμενους στο πάρκο, 32 χιλιόμετρα ανατολικά του Παρισιού, υπάρχει και η σκοτεινή πλευρά στο Βασίλειο της Μαγείας. «Πουλάμε κάτι όμορφο, χαμόγελα και ευτυχία στα παιδιά. Όλοι αγαπάμε τη δουλειά μας », εξηγεί ο Χερβέ Σουμάντ, συντηρητής και συνδικαλιστής. «Τα τελευταία όμως χρόνια έχει αλλάξει η διευθυντική γραμμή, με αποτέλεσμα η ζωή μας στη δουλειά να γίνει ανυπόφορη».
Και πράγματι, από την αρχή του χρόνου έχουν αυτοκτονήσει δύο εργαζόμενοι, ενώ ένας τρίτος θάνατος υπαλλήλου εξετάζεται λεπτομερώς από την αστυνομία αφού ακόμη δεν έχει αποδειχθεί αν πρόκειται για αυτοκτονία ή δολοφονία.

Ο πρώτος αυτόχειρας, ο Ραμπιί Ουρουρού, έπεσε στις γραμμές του τρένου τον Φεβρουάριο ενώ επέστρεφε στη δουλειά ύστερα από αναρρωτική άδεια. Δούλευε στην κουζίνα ενός από τα εστιατόρια του πάρκου και είχε καταθέσει δύο προσφυγές εναντίον των προϊσταμένων του για προσβλητική μεταχείριση.
Ο δεύτερος, ο Φρανκ Κλαρέ, έβαλε τέρμα στη ζωή του στις 26 Μαρτίου, την ημέρα που επρόκειτο να γυρίσει στο θεματικό πάρκο ύστερα από αναρρωτική άδεια.
Στο δωμάτιο όπου βρέθηκε κρεμασμένος βρέθηκε κι ένα σημείωμα (προφανώς προς τη σύζυγό του) που έλεγε: «Δεν θέλω να γυρίσω στον Μίκυ. Σ αγαπώ. Συγνώμη παιδιά ».
Κι ο Φρανκ δούλευε ως σεφ για περισσότερα από 10 χρόνια κι όπως κατήγγειλε ο πεθερός του, οι συνθήκες εργασίας ήταν άθλιες. Η διοίκηση του πάρκου επιμένει πως οι δύο αυτοκτονίες οφείλονται σε προσωπικούς λόγους, και αν και τα σωματεία των εργαζομένων εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα, επισημαίνουν πως οι συνθήκες εργασίας έχουν χειροτερέψει σημαντικά τα τελευταία έξι χρόνια.
Οι θέσεις εργασίας στα εστιατόρια και τα ξενοδοχεία του πάρκου έχουν μειωθεί σημαντικά, όπως καταγγέλλουν τα συνδικάτα, αντιθέτως έχουν αυξηθεί οι επισκέπτες, εξαιτίας και των ιδιαίτερα ελκυστικών πακέτων που προσφέρονται. Επίσης, έχουν περιοριστεί σημαντικά οι προσλήψεις εποχικού προσωπικού και ταυτόχρονα ζητείται από τους υπαλλήλους να δουλεύουν περισσότερες ώρες συχνά έξι ημέρες την εβδομάδα. Τα εργατικά ατυχήματα δε στη Euro Disney έχουν αυξηθεί στα 1.500 τον χρόνο - ένα για κάθε 10 εργαζόμενους-υψηλότερο απ ό, τι στις οικοδομές.
Πολλά απ αυτά σχετίζονται με τον ... Μίκι και τον Γκούφη, τους εργαζόμενους δηλαδή που φορούν τις στολές από τους ήρωες του Ντίσνεϊ. Πολλές απ αυτές τις στολές, ιδίως τα κεφάλια, είναι τεράστιες με αποτέλεσμα να προκαλούνται σοβαρές βλάβες στον αυχένα και στην πλάτη και ενώ αρχικά, τους ρόλους αυτούς αναλάμβαναν νεότεροι εργαζόμενοι, σήμερα ο μέσος όρος ηλικίας όχι μόνο στην Ντίσνεϊλαντ της Ευρώπης αλλά κι σε αυτές των ΗΠΑ ξεπερνάει τα 35 χρόνια.
Σύμφωνα με αναφορά της μητρικής εταιρείας, το 2008 καταγράφηκαν 1.000 τραυματισμοί για εργαζόμενους που υποδύονται έναν από τους 270 διαφορετικούς ήρωες στα πάρκα. Το 42% αυτών των τραυματισμών σχετίζεται με το βάρος των κοστουμιών κι ιδίως του κεφαλιού.
Στο μεταξύ, στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, οι συνθήκες ασφάλειας για τους εργαζομένους δεν είναι και οι ιδανικές. Μόνο πέρσι το καλοκαίρι, μέσα σε έξι εβδομάδες έχασαν τη ζωή τους τρεις εργαζόμενοι στο πάρκο της Disney στο Ορλάντο της Φλόριντα.
Όμως το πρόβλημα δεν περιορίζεται μόνο στα εργατικά ατυχήματα, καθώς έχουν συμβεί και πολλά ατυχήματα που αφορούν τους επισκέπτες σε όλα τα πάρκα της Disney σε ΗΠΑ και Ευρώπη, καθώς συνολικά έχουν χάσει τη ζωή τους 28 επισκέπτες, 13 μόνο το 2006, που ήταν η πιο αιματηρή χρονιά. Πολλά από αυτά τα ατυχήματα σχετίζονται με ελλιπείς συνθήκες ασφάλειας, όπως αυτό που έγινε το 2003 όταν εκτροχιάστηκε το τρενάκι του τρόμου στο Βουνό της Μεγάλης Αστραπής.
Ένας 22χρονος έχασε τη ζωή του από αμβλύ τραύμα στο κεφάλι κι εκτεταμένη εσωτερική αιμορραγία, ενώ τραυματίστηκαν 11 ακόμα. Ο λόγος του ατυχήματος αποδόθηκε στην ελλιπή συντήρηση του τρένου και εκπαίδευση του προσωπικού, κανείς όμως δεν φυλακίστηκε κι απλώς Disney η κατέβαλε κάποιο πρόστιμο κι αποζημίωση στην οικογένεια του θύματος.
Το μόνο σοβαρό πρόστιμο που έχει πληρώσει ποτέ η Disney είναι αυτό του 2008, ύψους 21.500 δολαρίων, που της υπέβαλε η Αμερικανική Επιτροπή για την Ασφάλεια στη Δουλειά, ενώ ταυτόχρονα της απήγγειλε κατηγορίες για πέντε παραβιάσεις κανονισμών ασφάλειας. Ενώ της επιβλήθηκε και πρόστιμο 3 χιλιάδων δολαρίων επειδή δεν ανταποκρίθηκε άμεσα στις κλήσεις της επιτροπής για ελέγχους.
Στη σκοτεινή πλευρά των ψυχαγωγικών πάρκων έχουν σημειωθεί και περιστατικά σεξουαλικής παρενόχλησης:
Τον Απρίλιο του 2004, 36χρονος υπάλληλος της Disney στο Ορλάντο συνελήφθηκε με την κατηγορία παρενόχλησης 13χρονου κοριτσιού, ενώ πόζαρε μαζί της ως Τίγρης (από τις ταινίες Γουίνι το Αρκουδάκι).
Η υπόθεση έφτασε στα δικαστήρια, όπου οι ένορκοι χρειάστηκαν μία ώρα για να απαλλάξουν τον κατηγορούμενο ο οποίος επέστρεψε άμεσα στη δουλειά του. Το 2007, πάλι ένας Τίγρης χτύπησε στο κεφάλι ένα 14χρονο αγόρι, όμως τελικά δεν αποδόθηκε καμιά κατηγορία.
ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΚΑΤΣΑΡΟΥ- Ανάρτηση Από τον / την hamomilaki ♀ στο Για να χαμομηλάκι 14/6/2010 1:00:00 τη μμ
-
~ **
Re: [] capitalistsforever Βαρεθεί τους πολιτικούς
Από:
capitalistsforever@yahoogroups.com εκ μέρους Dave Winslow (davidwin@TDS.net)
Εστάλη:
Δευτέρα, 14 Ιουνίου 2010 2:21:38 μμ
Προς:
capitalistsforever@yahoogroups.com ? Winslow William (wpwinslow@gmail.com)? Ντικ Winslow (dickwinslow@hotmail.com)? Individual-Sovereignty@yahoogroups.com
pres.vaclavklaus έγραψε:> Το Tea Party κίνημα αποτελείται από τον μέσο> Αμερικανούς που έχουν βαρεθεί τους πολιτικούς ρύθμιση,> φορολογία, τον έλεγχο και περιορισμό των ατομικών επιλογών. Ορισμένοι από αυτούς σίγουρα, αλλά άλλοι είναι προστατευτισμού που ενδιαφέρονται περισσότερο για το ποια κυβέρνηση κάνει για αυτούς από την ατομική αρχής / ευθύνης. > 85% των Αμερικανών δεν εμπιστεύονται την ομοσπονδιακή κυβέρνηση.> Όπως είναι γνωστό, ο Ronald Reagan το έθεσε, τα εννέα πιο> τρομακτικές λέξεις στην αγγλική γλώσσα, είναι: Είμαι> από την κυβέρνηση και είμαι εδώ για να βοηθήσουμε. Μεγάλη προσφορά, αλλά πολλά από τα εν λόγω καπιταλισμού δυσπιστίας κατά 85% όσο και της κυβέρνησης. > Υπάρχει μια μυριάδα των ομοσπονδιακών, κρατικών και τοπικών νόμων> για έναν ανυπολόγιστο αριθμό θεμάτων. Το αποτέλεσμα> είναι ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες, η γη της ελευθερίας,> έχει ένα από τα υψηλότερα κατά κεφαλήν του πληθυσμού των φυλακών> στον κόσμο. υψηλό επιτόκιο των ομοσπονδιακών μας φυλακή δεν οφείλεται σε «έναν ανυπολόγιστο αριθμό των" νόμων, αλλά συγκεκριμένα, η απαγόρευση των ναρκωτικών. Πόσοι από το κόμμα τσαγιού άνθρωποι θα ενωθούν μαζί μας σε τερματισμό του πολέμου των ναρκωτικών; Δεν είναι πολλοί. > Με λιγότερο από το 5 τοις εκατό του> παγκόσμιου πληθυσμού, οι Ηνωμένες Πολιτείες έχουν σχεδόν το ένα τέταρτο> φυλακισμένων στον κόσμο. Ο όγκος και η έκταση των ομοσπονδιακών νόμων> είναι ιδιαίτερα θλιβερό επειδή πολύ λίγοι από> τους επιτρέπεται από το Σύνταγμα. Όπως αντιλαμβάνομαι τα πράγματα, δεν υπήρχαν ομοσπονδιακών ποινικών νόμων αρχικά, αφού όλοι θα έχουν διαμορφωθεί από το Κογκρέσο, μετά την επικύρωση του Συντάγματος. Όμως, μου φαίνεται ότι κατά τη χορήγηση Κογκρέσο την εξουσία να γράψει δίκαιο, το Σύνταγμα όντως "έγκρισης" αυτών των νόμων, με εξαίρεση αυτών που συνδέονται άμεσα απαγορεύονται από το Σύνταγμα. Αγαπώντας ιδρυτικά έγγραφα μας δεν πρέπει να τυφλή μας για να τα όριά τους. Οι δυνάμεις της και τις συνέπειες της δημοκρατίας (σφοδρή επιθυμία εξουσία, δημαγωγία, μόσχευμα) έγιναν καλά κατανοητές από τους συντάκτες, αλλά υπάρχουν προειδοποιήσεις δεν εμπόδισε τη διαφθορά μας. Το Σύνταγμα δεν ήταν ισχυρή και άμεση και ξεκάθαρη ώστε να την αποτρέψουμε. > Η ουσία της Αμερικής, δηλαδή, ο σεβασμός για την> αξιοπρέπεια του ατόμου, το οποίο εκ φύσεως συνεπάγεται> η κυβέρνηση αφήνει το άτομο μόνο του, έχει> λίγο πολύ ξεχαστεί από τους πολιτικούς στην Ουάσινγκτον, DC,> τις πρωτεύουσες κρατών και δημοτικών συμβουλίων γύρω το έθνος. Αυτή είναι μια αφελής ΙΜΟ σχόλιο. Δεν έχουν ξεχάσει, αν είχαν ποτέ τέτοια συνειδητοποίηση. Οι ενέργειές τους είναι πολύ πιο σκόπιμη τότε λήθη. Οι πολιτικοί ποθούν εξουσία και τον έλεγχο, όχι άλλοι θα αναζητήσει τέτοιες θέσεις, ή να επιβιώνει ο τρόπος με τον οποίο πολιτικό γραφείο κερδίζει. Η εκκεντρική δίψα για εξουσία, καθήκον ατού, την τιμή, τα ιδανικά, και μας δίνει εξαπάτηση, τη χειραγώγηση. Έχουμε γίνει μια ολιγαρχία, και το Σύνταγμα δεν είχε καμία γραμμή για την πρόληψη. > Όποιος εξηγεί γιατί οι δημόσιοι υπάλληλοι, είναι πλέον κατά μέσο όρο> 30% περισσότερο από ό, τι ιδιωτικό τομέα ομολόγους τους, και το 70%> περισσότερες παροχές. >> Η πολιτική τάξη φαίνεται να πιστεύουν ότι έχουν carte> επιταγή να κάνει ό, τι θέλουν. Και γιατί να μην; > Αν και έχουν κλείνοντας τα αυτιά σε όλο> φωνητικές εκφράσεις της απογοήτευσης από τον αμερικανικό λαό,> αν η τάση στην πρωτοβάθμια ψηφοφορία συνεχίζεται, Ουάσινγκτον ελίτ μας> μπορεί να είναι απλώς βάζα ξύπνιος. Είμαστε σίγουροι ελπίδα ναι, αλλά θα είναι μόνο μια προσωρινή οπισθοδρόμηση για την πορεία προς τον σοσιαλισμό. Ενώ η Ευρώπη ακόμη και η Κίνα, απασχολούν πολλά από τα διδάγματα του καπιταλισμού, οι περισσότεροι ψηφοφόροι των ΗΠΑ είναι ναρκωμένος σε αυτούς, αφού υπνωτισμένοι από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, η οποία φαίνεται να είναι στο κρεβάτι με το αριστερό. Έτσι βλέπουμε μια αντίδραση στη σωστή θέση και απόσταση του Ομπάμα, δεν βλέπω τα θεμελιώδη αύξηση πολιτική συνειδητοποίηση, και όχι ξαφνική αύξηση της προσωπικής ευθύνης ή τον ατομικισμό. > Η Διακήρυξη της Ανεξαρτησίας λέει ότι οι κυβερνήσεις είναι> δημιουργήθηκε για να εξασφαλίσει τα δικαιώματά μας στη ζωή, την ελευθερία, και η> αναζήτηση της ευτυχίας. Με άλλα λόγια, να μας αφήσει το> κόλαση και μόνο. Δεν λαμβάνει ένα χωριό, παίρνουμε μαζί> πρόστιμο όταν κάθε προσπαθήσει να επιτύχει τους δικούς τους στόχους μας. Νομίζω ότι αυτό είναι πάρα πολύ το λάθος δρόμο. Το πρόβλημα με την ιδέα ότι "παίρνει" το χωριό, δεν είναι ότι τέτοια είναι λάθος σε όλα, οι εταιρείες είναι τα είδη των χωριών, οι εκκλησίες, κοινωνικές και επαγγελματικές ομάδες, τα πολιτικά κόμματα. Συνεργαζόμαστε μαζί για να ολοκληρώσω το έργο μου, για την πρόοδο, να δημιουργήσουν πλούτο. Το πρόβλημα είναι ότι κρατισμό στα μυαλά των ανθρώπων που αναλαμβάνει τον έλεγχο των χωριών μας, και όχι η ελεύθερη συνεργασία των ατόμων. Όταν δεν ισχύει επίθεση άμεσα, αλλά επίθεση των δομών που συνδέονται με την ισχύ, δηλαδή, χωριών, πόλεων, οι κυβερνήσεις σε γενικές γραμμές, έχουμε έρθει μακριά όπως η αντικοινωνική, σκύλος τρώει σκύλο, μίζερα, και αδιάφορος για υποτρόφων μας. Είναι η συνεργασία μας για αμοιβαίο όφελος, που αποτελούν κοινωνικές τάξεις μας, που κάνουν το έργο καπιταλισμό. Δεν υπάρχει καμία σύγκρουση μεταξύ ατομικισμού και της αμοιβαίας συνεργασίας, εφ 'όσον αυτή διαμορφώνεται στην ελευθερία από βία. > Γερουσιαστές πιστεύουν οι Αμερικανοί τα έστειλαν στο Κογκρέσο για την> επίλυση προβλημάτων, όταν οι Αμερικανοί τους έστειλε εκεί για να δείτε> για το ότι οι Αμερικανοί μένουν μόνοι τους να λύσουν τα προβλήματά> τους. Αυτό δεν είναι αλήθεια από τους πιο ψηφοφόρους σε όλα. Λίγες είναι οι ελευθεριακές, λίγες Objectivists, λίγοι πραγματικά καπιταλιστές. Οι περισσότεροι όντως θέλουν κυβέρνηση να κάνει τα πράγματα, και την υπόδειξη ότι θα πρέπει να λύσει όλα τα προβλήματά μας θα οδηγήσει απλά οι περισσότεροι από αυτούς μακριά. Το περισσότερο που μπορούμε να ελπίζουμε είναι για τους περισσότερους να έρθουν να δουν ιδιωτική ή ατομική εναλλακτικές λύσεις αξίζει να επιτρέπονται. Μπορούμε να πουλήσει την ιδέα της ελευθερίας για να το κάνουμε μόνοι μας, αλλά όχι την υποχρέωση να το πράξει. Μπορούμε να κερδίσουμε τη στήριξη μέσω της ελεύθερης επιλογής σε όλα, αλλά όχι με την αφήγηση μας ψυχικά τραύματα, αποδυναμωμένο, υπνωτισμένοι, κατηχηθεί ψήφου του πληθυσμού να το κάνει μόνη της. Και πάλι, μου φαίνεται ότι σχετικά με το δικαίωμα, εμείς ατομικιστές, επέτρεψαν στους εαυτούς μας να βάφονται ως οι μόνοι λύκοι, όπως έλλειψη συνεργασίας και η αντικοινωνική τύποι, φορώντας κασσίτερος hats.Individualism φύλλο σχετίζεται με τα δικαιώματά μας, δεν είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορούμε να επιλέξουν να γίνουν τα πράγματα. Δεν υπάρχει καμία αντίφαση, για παράδειγμα, σε μια ελευθεριακή κοινότητα. Η ουσία της πίστης μας δεν είναι ο τρόπος ζωής, ή κάθε μία μορφή κοινωνικής τάξης έναντι κάποιου άλλου. Η ουσία είναι η ελευθερία, η επιλογή, το δικαίωμα να προχωρήσουν μόνες τους και το δικαίωμα και την εκτίμησή του κάνει μαζί με τους άλλους. > Προσθέστε σε αυτούς και το γεγονός ότι πολλές από τις αμερικανικές προβλήματα> δημιουργήθηκε από το Κογκρέσο, και οι Αμερικανοί έχουν τη βάση> για μια υγιή, ειρηνική επανάσταση. Ελπίζω να έχετε δίκιο, αλλά για το καλό της ψυχικής υγείας μου, δεν κατέχουν τέτοιες θέσεις που φοβάμαι είναι ψευδαισθήσεις. > Αντί να αναζητά τρόπους για την ενδυνάμωση πραγματικά κοινότητα,> πάρα πολλές οργανώσεις που ισχυρίζονται ότι εκπροσωπούν Αμερικανούς> να εξακολουθεί να διαθέτει την πίστη τους στην κυβέρνηση, αντί να> σε ιδιώτες. Βλ., δημιουργείτε ένα εσφαλμένη διχοτόμηση εδώ. Δεν είναι της κυβέρνησης εναντίον του ατόμου, είναι αναγκασμένοι να εναντίον του ελεύθερου συνειρμού. > Αυτό είναι απογοητευτικό. Μέρος της μεγαλοφυίας της Αμερικής> το επιχειρηματικό και δημιουργικό πνεύμα, το οποίο άνοιξε> την πόρτα για την ευημερία και καλύτερη ποιότητα> ζωής για όλους τους Αμερικανούς. Αυτό είναι ακριβώς αυτό που έφερε> πολλούς ανθρώπους στην Αμερική. Έφερε κάποιους, αλλά η γενική αίσθηση της ευκαιρίας, με οποιονδήποτε τρόπο, έφερε περισσότερο. Το σημερινό κύμα μετανάστευσης του Μεξικού, είναι μετά βίας την ενίσχυση της θέσης του καπιταλισμού. Έρχονται για θέσεις εργασίας ως επί το πλείστον, ή φυλλαδίων (από τα λίγα ελπίζω), όχι το δικαίωμα να ζουν ελεύθεροι. Πολλοί μάλιστα, σκοπεύουν να επιστρέψουν μετά την αξιοποίηση των ευκαιριών εδώ. > Νέα Υόρκη! Πώς πάει το τραγούδι; "Αν μπορείτε να το κάνετε> εκεί, θα κάνετε το πουθενά!" Αν μπορείτε να το κάνετε> εκεί, είστε κάποια ιδιοφυία. "Αυτό είναι το χειρότερο> φορολογική ύφεση από το Μεγάλης Ύφεσης", ανακοίνωσε> του Κυβερνήτη. Έτσι τι κάνει; Είναι φέρνοντας στο> μεγαλύτερη αύξηση φόρου στην ιστορία της Νέας Υόρκης. Αν μπορείτε να το κάνετε> εκεί, θα μπορέσει να πάει εκεί-μέσω του φορολογικού κράτους, των πωλήσεων> φόρος, δημοτικού φόρου, μια διπλασιασμός του τέλους μπίρα, ενός φόρου επί> ένδυσης, ενός φόρου επί rides καμπίνας, ένα "φόρο iTunes," ένας φόρος > για περικοπές, 137 νέες αυξήσεις των φορολογικών σε όλα. Αν μπορείτε να το κάνετε> εκεί, θα έχετε σίγουρα δεν είναι δύσκολο> να κάνει ακόμη και στην Ελλάδα, η πιο διεφθαρμένη χώρα> στη Γη! Τι κάνει αλαζονικό σας στη χορωδία κάνουμε για την αιτία; ok του μαζί μου, βεβαίως, που παίζω "δεν είναι το φοβερό" τον εαυτό μου όλη την ώρα. Αλλά είναι πιο παραγωγικό να αναλύσει πώς ακριβώς συμβαίνει αυτό, και γιατί. Αυτό ακριβώς έκανε Ayn Rand, σκάψει κάτω από τον πυρήνα, την ανθρώπινη φύση, την ηθική κατάλληλες για τη φύση των ανθρώπινων όντων. Κατόπιν πάλι, έκανε επίσης το μερίδιό της ranting. > Σε αδέκαρος μετανάστης που ονομάζεται Arnold Schwarzenegger,> Καλιφόρνια ήταν μια γη της αφθονίας. Τώρα Arnold είναι ένα> μετανάστη από την αφθονία σε ένα αδέκαρος γης: Αυτό δεν είναι> μια βελτίωση. Ανά ποιος είναι ο στόχος; Μιλώντας ως ατομικιστής, Arnold εργάστηκε για δικό του σκοπό, και αυτός είναι πολύ βελτιωμένη, ως αποτέλεσμα. > Ένας από τους προκατόχους του ως κυβερνήτη της Καλιφόρνια,> Ronald Reagan, περίφημα, δήλωσε, "Είμαστε ένα έθνος που> έχει μια κυβέρνηση, δεν το αντίστροφο." Σε> Καλιφόρνια, είναι τώρα ο άλλος τρόπος γύρω από:> Καλιφόρνια είναι όλο και περισσότερο μια κυβέρνηση που έχει ένα> μέλος. >> Υπάρχει μια χρυσή American περιστρεφόμενη πόρτα για την> κυκλοφορία των Amerikleptocrats μεταξύ ρόλους ως> νομοθετικές και ρυθμιστικές αρχές και τις βιομηχανίες> επηρεάζονται από τη νομοθεσία και τις κανονιστικές ρυθμίσεις και> pullpeddlers. Μια νοσηρή σχέση αναπτύσσεται> μεταξύ του ιδιωτικού τομέα και η αμερικανική κυβέρνηση,> με βάση τη χορήγηση αμοιβαία προνόμια> εις βάρος των Αμερικανών, που οδηγεί σε αμερικανικό> ρυθμιστικό σύλληψη. Σύμφωνοι, ναι, ποιο είναι το σχέδιό σας; Αλαζονικό σχετικά με την ανάληψη των καθηκόντων καθάρματα και κλέβουν από εμάς; Τι έχει να κερδίσει, όταν οι περισσότεροι ψηφοφορία για τέτοιου είδους; Μου φαίνεται, το πραγματικό ερώτημα είναι, ποιες πτυχές των ανθρωπίνων όντων, τι είδους κοινωνική ψυχικής νόσου, οι λογαριασμοί για την ανοησία των ψηφοφόρων. Πώς τόσα πολλά έχουν αξιοποιηθεί, πλύση εγκεφάλου; Απλά ορκωμοσία στο εκμεταλλευτή δεν κάνει καλό, όπως κάνει τίποτα αλλάξει, και δεν μας διδάξει κάτι με το οποίο θα μπορούσαμε να αποτελούν μια στρατηγική. Πρέπει να καταλάβουμε τι συμβαίνει με τους ανθρώπους. Και, θα πρέπει να αποτελεί μια στρατηγική, που βασίζεται στην φύση μας και την ασθένεια κατά την οποία θα βρούμε υπότροφοι της ψηφοφορίας μας. > Ρόμπερτ Ρούμπιν, ο οποίος βοήθησε στη δημιουργία του κόσμου που οδήγησε> το 2008 κατάρρευση του χρηματοπιστωτικού συστήματος ως υπουργός Οικονομικών υπό> Bill Clinton, πήρε τότε μια πρώτη θέση μετά τη Citibank και> σε περισσότερες από 100 εκατομμύρια δολάρια πριν από την tanked για> το ρολόι του. Το φθινόπωρο του 2008, όταν η Citigroup σώθηκε> από τη χρεοκοπία με ένα bailout φορολογούμενος, Rubin> ήσυχα γλίστρησε έξω από την πίσω πόρτα με τα λεφτά του, παραίτηση> από τη θέση του στη Citigroup. Μόνο πρόσφατα Rubin> γίνονται τα πρωτοσέλιδα για την προσφορά των λιγότερο απολογητικός> μη φανταστεί κανείς συγγνώμη για τη λήψη του αμερικανικού λαού> για τις καθαρίστριες. Μπράβο του, αυτός δεν είναι υπεύθυνος για την κατάρρευση. Ο ίδιος και άλλοι είναι απλώς οι παίκτες σε ένα σύστημα, που δεν του κάνει τους. Το σύστημα, το άσχημο μηχάνημα, έχει εξελιχθεί από διάφορες οικονομικές και κοινωνικές δυνάμεις, δεν είναι λίγα τα άτομα που έκανε για τον εαυτό τους στη διαδικασία. Οι εν λόγω προσωπικό συμφέρον, δεν θα πρέπει καν να συζητηθεί εδώ. Τις ιδιαιτερότητες του πώς και γιατί το σύστημα έχει μετατραπεί όπως έχει, οι δυνάμεις που είναι μεγαλύτερες από ό, τι σε οποιοδήποτε πρόσωπο, αυτό είναι που πρέπει να μάθουμε, και στη συνέχεια να διορθώσει. > Περισσότεροι από 200 πρώην συνεργάτες του Κογκρέσου και οι νομοθέτες> τώρα εργάζονται για τις χρηματοπιστωτικές επιχειρήσεις ως μέρος μιας> προσπάθεια πολλών εκατομμυρίων δολαρίων σε σχήματα, και συχνά κλίμακας> πίσω, ομοσπονδιακή ρυθμιστική εξουσία. Με άλλα λόγια, η> ρυθμιστικές αρχές και οι βοηθοί τους, νομοθετεί με τους κανόνες και στη συνέχεια> απλά το βήμα μέσω του εν λόγω κακόφημα περιστρεφόμενη πόρτα και> πάρτε ένα όμορφο έλεγχο στην άλλη πλευρά. μνησικακία σας προβάλλει. Οι εν λόγω συναισθηματισμού, δεν συμβαδίζει με την ορθολογική πολιτική ή οικονομική θεωρία. > Υπάρχουν 20.000 καλά επαγγελματίας είναι νηολογημένα pullpeddlers> σήμερα στην Ουάσινγκτον. Ένα 7 δισεκατομμύρια δολάρια βιομηχανία, ομάδες πίεσης> είναι σίγουρα ένα πεδίο για να μπει, ακόμα και σε χαλεπούς καιρούς,> και όταν το κόστος των λαϊκών προσπάθειες και των> στρατηγικών συμβούλων είναι όλα υπολογίζονται, οι συνολικές δαπάνες για την> πολιτική που επηρεάζει στην Ουάσιγκτον προσεγγίσεις $ 15> δισ. ευρώ ετησίως. Και σας κατηγορούν το paddlers επιρροή; Δεν έκανε το παιχνίδι. Ακόμη και ο Χανκ Reardon είχε άνθρωπος του στην Ουάσιγκτον, όσο αυτός με δυσφορία την ανάγκη, και τελικά προδόθηκε από τον. Το πρόβλημα δεν είναι ιδιωτική αντιπροσώπευση στην Ουάσιγκτον, αυτοί οι άνθρωποι κάνουν ακριβώς αυτό που ζητούν οι εργοδότες τους. Το πρόβλημα είναι οι αξιωματούχοι, οι οποίοι κάνουν ακριβώς το αντίθετο από αυτό που οι εργοδότες τους ζητούν. > Βασίλης Venitis, twitter.com / Venitis, επισημαίνει ο> μεγαλύτερες ανταποδόσεις κατάγονται από τη στρατιωτική βιομηχανία.> Στρατιωτικά προμήθεια είναι μια διεφθαρμένη επιχείρηση από την κορυφή> προς τα κάτω. Η διαδικασία κυριαρχείται από συνηγορία, με> λίγους ελέγχους και ισορροπίες. Οι περισσότεροι άνθρωποι στην εξουσία αγάπη> αυτό το σύστημα της λειτουργίας των επιχειρήσεων και δεν θέλουν να> αλλάξει. Πολέμου και της προετοιμασίας για τον πόλεμο> συστηματικά διεφθαρμένα όλα τα μέρη που το κράτος-ιδιωτικού> συναλλαγές με τις οποίες η κυβέρνηση αντλεί το μεγαλύτερο μέρος των> στρατιωτικών προϊόντων της. Υπάρχει ένα πρότυπο το 10%> τραμπούκο να κλεπτών για στρατιωτικές αγορές. Και η λύση σου είναι αυτό; Απομακρύνεται το στρατό; Έχετε κυβέρνηση δημιουργήσει το δικό της όπλων; Τι είναι η ελεύθερη αγορά λύση σας; > Συμφέροντα των επιχειρήσεων επιδιώκει να κάμψει> αποφάσεις του κράτους υπέρ τους διαφθείρει επίσημη> φορείς λήψης αποφάσεων με δωροδοκίες, όπως δώρα, δάνεια,> ψυχαγωγία, μεταφορές, διαμονή, πόρνες,> εμπιστευτικές πληροφορίες σχετικά με την προσωπική επένδυση> ευκαιρίες, υπερβολικά γενναιόδωρη ομιλίας αμοιβές, και> υποσχέσεις της μελλοντικής απασχόλησης ή διαβούλευση> πελατειακών σχέσεων για κλεπτών ή φίλοι κάποιου και το σόι τους,> συνεισφορές στην εκστρατεία, η χορηγία του πολιτικού> τη συγκέντρωση πόρων, εκδηλώσεις, καθώς και δωρεές σε φιλανθρωπικά ιδρύματα ή> άλλες αιτίες που ευνοείται από κλεπτών. Φυσικά, ήχοι όπως το μάρκετινγκ, ως συνήθως, μεταξύ των μεγάλων swingers. Το πρόβλημα δεν είναι ότι υπάρχουν μικροπωλητές, αλλά ότι υπάρχουν κλεπτών, και μια αφελή και εξαρτώνται από πολίτες. > Κλεπτών με τη σειρά τους διεφθαρμένους επιχειρηματίες από> αποτελεσματικά τις σε συνωμότες και> τους δικαιούχους των πιο θεμελιωδών δραστηριότητας> kleptocrtas », λεηλατώντας το ευρύ κοινό. Και το Σύνταγμα επιχείρησε να αποκλείουν μια τέτοια σε ό, τι το άρθρο; Η ιστορική λύση σε μια δημοκρατία είναι ό, τι; Την επανεξέταση των γεγονότων μας οδηγεί πουθενά, πρέπει να γνωρίζουμε πώς και γιατί συνέβη, προκειμένου να αλλάξει τίποτα για την πραγματική. > Venitis σημειώνει ότι οι συμμετέχοντες στο> συγκρότημα στρατιωτικό-βιομηχανικό-kleptocrat (MIKC) είναι> συνήθως κατηγορούνται για κακοδιαχείριση, όχι σπάνια> που κατηγορούνται για τα απόβλητα, την απάτη, την κατάχρηση, και> ανταποδόσεις (WFAK), και από καιρό σε καιρό ένα λίγοι από αυτούς> είναι κατηγορούνται για ποινικά αδικήματα. Όλες αυτές οι> δυσάρεστο ενέργειες, ωστόσο, είναι συνήθως θεωρούνται> εκτροπές, misfeasances που πρέπει να διορθωθούν ή να> malfeasances να τιμωρηθούν διατηρώντας τη> βασικό σύστημα του κράτους-ιδιωτικού τομέα στην> παραγωγή στρατιωτικών αγαθών και υπηρεσιών. Αυτές> αδικήματα σε εκφράσεις πραγματικότητα a> βάθρων, εγγενείς σαπίλα σε ολόκληρο το setup>. Και ....... τι; > Venitis σημειώνει ότι σοσιαλιστές, κλεπτών, και> πολεμοκάπηλων καταστρέψει Θείος Σαμ. Θείος Σαμ ήταν ευάλωτο σε τέτοια, ήταν αναπόφευκτο. Ανατροφή όλους τους συμβάλλοντας παράγοντες, όπως αν χωρίς αυτούς, ότι ποτέ δεν θα είχε συμβεί, είναι απόδρασης. οι άνθρωποι έχουν ενεργήσει σαν τους ανθρώπους. Rand μας είπε, ότι όταν μια ιδεαλιστική σύστημα δεν λειτουργεί στην πραγματικότητα, είναι στην πραγματικότητα, δεν είναι ένα ιδανικό σύστημα. Είναι εσφαλμένη, διότι το ιδανικό σύστημά μας λαμβάνει ως αφετηρία, τον άνθρωπο ως άνθρωπο. > Η αδυναμία των πολέμων της Αμερικής έχει την πολύ> ελευθερίες που προσπάθησε να διατηρήσει. Προπαγάνδα, ψέματα,> και τους μύθους οδήγησε Αμερική σε πολλούς πολέμους. Όπως γνωρίζετε venitists>, ο πόλεμος έχει πάντα την υγεία του κράτους.> Είναι σαφές ότι οι πόλεμοι, ζεστά και κρύα, έχουν> υπεύθυνη για την τεράστια φόρους, ελλείμματα, και> κυβερνητικές δαπάνες που έχουν δημιουργήσει> kleptocracy τόσο αγαπημένο από την κοινωνική μηχανικούς και> οικονομική σχεδιαστές της γραφειοκρατίας. Αν οι ξένοι> πόλεμοι έχουν επικεφαλής αποτυχία της Αμερικής, μεγάλη> επιτυχία της έχει την ιστορική της ειρήνης και των ελευθεριών, το> ατομικών ελευθεριών και την ευθύνη, στην οποία> θα πρέπει τώρα να επιστρέψουν. Κεφάλι στην άμμο, την καταπολέμηση της άμυνας ελευθεριακοί, δεν κάνουν τίποτα για την αιτία της ελευθερίας. Έχουν κάταγμα ό, τι είχε απομείνει από το ελευθεριακό κόμματος, που χωρίζεται από τους πιο δεξιά mainstream, και συνδέονται οι ίδιοι με το αριστερό. Αυτό δεν είναι ακριβώς καλή δουλειά. Dave Winslow ------------------------------------ Yahoo! Ομάδες Links <*> Για να επισκεφθείτε την ομάδα σας για το διαδίκτυο, πηγαίνετε στο: http://groups.yahoo.com/group/capitalistsforever/ <*> Ρυθμίσεις e-mail σας: Ατομική Email Παραδοσιακά <*> Για να αλλάξετε τις ρυθμίσεις σε απευθείας σύνδεση πηγαίνετε στο: http://groups.yahoo.com/group/capitalistsforever/join(Yahoo! ID απαιτείται) <*> Για να αλλάξετε τις ρυθμίσεις μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: capitalistsforever-digest@yahoogroups.com capitalistsforever-fullfeatured@yahoogroups.com <*> Για να διαγραφείτε από αυτή την ομάδα, στείλτε email στο: capitalistsforever-unsubscribe@yahoogroups.com <*> Η χρήση του Yahoo! Ομάδες υπόκειται σε: http://docs.yahoo.com/info/terms/ , .-

~ **
[hamomilaki: 602] [Για χαμομηλάκι] Θωρηκτό Γεώργιος Αβέρωφ, Ναυμαχίες Έλλης και Λήμνου - 8wrikto...
Από:
hamomilaki@googlegroups.com εκ μέρους hamomilaki; (hamomilaki@gmail.com)
Ενδεχομένως να μην γνωρίζετε αυτόν τον αποστολέα.Σήμανση ως ασφαλούςΣήμανση ως ανεπιθύμητη αλληλογραφία
Εστάλη:
Δευτέρα, 14 Ιουνίου 2010 2:18:09 μμ
Προς:
hamomilaki@googlegroups.com
Επειδή δεν μπορούμε να σεβαστούμεόσα δεν γνωρίζουμε ... και επειδή οι "ψωνισμένοι" είναι πολλοί και η βλακεία αμάχητη ...

Γλέντια μοντέλων με εφοπλιστές στο θωρηκτό Αβέρωφ!
Βαλκανικό Το πλοίο πήρε μέρος στον Α 'Πόλεμο ως ναυαρχίδα του Στόλου, υπό τον Υποναύαρχο Παύλο Κουντουριώτη. Κυβερνήτης του πλοίου ήταν ο Πλοίαρχος Σοφοκλής Δούσμανης.
Ο "Αβέρωφ" συμμετείχε στις επιχειρήσεις απελευθέρωσης των νησιών του Ανατολικού Αιγαίου, και διαδραμάτισε καθοριστικό ρόλο στις ναυμαχίες της Έλλης (3 Δεκεμβρίου 1912) και της Λήμνου (5 Ιανουαρίου 1913), ενάντια στον Οθωμανικό Στόλο, όταν, αξιοποιώντας την ανώτερη ταχύτητά του, και το μέγιστο του βεληνεκούς των πυροβόλων του, αποσπάστηκε από τον υπόλοιπο ελληνικό στόλο, και αναλαμβάνοντας αυτόνομη δράση έτρεψε τον εχθρικό στόλο σε φυγή καταδιώκοντάς τον.
Η τακτική του Κουντουριώτη, έδωσε την νίκη και τον αδιαμφισβήτητο έλεγχο του Αιγαίου στην Ελλάδα, και μετέβαλε πλοίο και ναύαρχο σε ζωντανούς μύθους. Για τους Έλληνες ήταν ο "Τυχερός μπάρμπα-Γιώργος", ενώ για τους Τούρκους "Το Διαβολοβάπορο" (Σεϊτάν παπόρ) .-- Ανάρτηση Από τον / την hamomilaki ♀ στο Για να χαμομηλάκι 14/6/2010 2:14:00 τη μμ
- Έχετε λάβει αυτό το μήνυμα γιατί έχετε εγγραφεί στο Ομάδες Google "Η συντροφιά του χαμομηλιού - Society of Children" μετά group.To σε αυτήν την ομάδα, στείλτε email στο hamomilaki@googlegroups.com Για να διαγραφείτε από αυτή την ομάδα, στείλτε email στο hamomilaki-unsubscribe@googlegroups.com Για περισσότερες επιλογές, επισκεφθείτε αυτή την ομάδα σε http://groups.google.com/group/hamomilaki Για να hamomilaki - Save παιδιά μας

~ **
[Capitalismos] Πολεμοκάπηλων
Από:
capitalismos@yahoogroups.com εκ μέρους capitalismos (capitalismos@yahoo.com)
Εστάλη:
Δευτέρα, 31 Μαΐου 2010 8:19:39 πμ
Προς:
capitalismos@yahoogroups.com

Οι Venitist Κογκρέσσου Ron Paul σημεία έξω διαμαρτυρόμενοι κατά της αντισυνταγματικό σύστημα χαρτονόμισμα θεωρούνται αντιπατριωτικός εγκληματίες και κατά καιρούς έχουν φυλακιστεί για τις πεποιθήσεις τους. Το γεγονός ότι, σύμφωνα με το Σύνταγμα, μόνο ο χρυσός και το ασήμι είναι νόμιμο χρήμα και χαρτί χρήματα τεθεί εκτός νόμου, μικρή σημασία έχει. Η αρχή του πατριωτισμού είναι ενεργοποιημένη στο κεφάλι του. Είτε είναι σε σχέση με την υπεράσπιση των δαπανών πρόνοιας στο σπίτι, δημευτικός φόρου εισοδήματος, ή μια ανήθικη νομισματικό σύστημα ή την υποστήριξη για τον πόλεμο πολέμησε υπό ψευδές πρόσχημα χωρίς νομική δήλωση, οι υπερασπιστές της ελευθερίας και το Σύνταγμα απεικονίζεται ως αντιπατριωτικός, ενώ εκείνα που υποστηρίζουν τα προγράμματα αυτά θεωρούνται ως οι πατριώτες. Αν υπάρχει ένας πόλεμος σε εξέλιξη, υποστηρίζοντας την προσπάθεια του κράτους να κερδίσουμε τον πόλεμο, αναμένεται με κάθε κόστος, όχι διαφωνία. Το πραγματικό πρόβλημα είναι ότι αυτοί που αγαπούν την κατάσταση πάρα πολύ συχνά υποστηρίζουν πολιτικές που οδηγούν σε στρατιωτική δράση. Στο σπίτι, είναι αρκετά διατεθειμένη να υποβάλει ένα κλίμα κρίσης και να διεκδικήσουν έναν πόλεμο για να λύσει το πρόβλημα. Υπό αυτές τις συνθήκες, οι άνθρωποι είναι πιο πρόθυμοι να αναλάβουν το βάρος της πληρωμής για τον πόλεμο και να θυσιάσει απερίσκεπτα ελευθεριών, που τους λένε είναι απαραίτητη. Ron Paul σημειώνει τα τελευταία έξι χρόνια ήταν αρκετά ευεργετική για την υγεία του κράτους, η οποία έρχεται σε βάρος της προσωπικής ελευθερίας. Κάθε ενίσχυση αντισυνταγματική δύναμη του κράτους μπορεί να επιτευχθεί μόνο εις βάρος της ατομικής ελευθερίας. Παρά το γεγονός ότι σε κάθε πόλεμο με τον οποίο έχουν επιδοθεί οι πολιτικές ελευθερίες έχουν υποστεί, ορισμένα από αυτά έχουν αποκατασταθεί μετά το τέλος του πολέμου, αλλά ποτέ εντελώς. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα τη σταθερή διάβρωση των ελευθεριών μας τα τελευταία 200 χρόνια. Η κυβέρνησή μας είχε αρχικά σχεδιαστεί για να προστατεύσουμε τις ελευθερίες μας, αλλά τώρα έχει, αντίθετα, να γίνει ο σφετεριστής των εν λόγω ελευθεριών. Ζούμε προς το παρόν στις πιο δύσκολες ώρες για την προστασία από μια επεκτεινόμενη κεντρική κυβέρνηση με μια σταθερή διάβρωση των ελευθεριών μας. Είμαστε συνεχώς Υπενθυμίζεται ότι 9 / 11 έχει αλλάξει τα πάντα. Δυστυχώς, η πολιτική που έπρεπε πλέον να αλλάξει, δηλαδή, η πολιτική μας του εξωτερικού παρεμβατισμού, έχει μόνο επεκταθεί. Δεν υπάρχει κανένα πρόσχημα πλέον ότι η πολιτική της ταπεινότητας στις εξωτερικές υποθέσεις, χωρίς να είναι αστυνομικοί στον κόσμο και τη συμμετοχή στην οικοδόμηση του έθνους, είναι που αξίζει να αντιμετωπίσουμε. Τώρα ζούμε σε μια post-9/11 Αμερική όπου η κυβέρνησή μας θα μας κάνει ασφαλείς δεν έχει σημασία τι παίρνει. Είμαστε αναμένεται να φέρει το χαμόγελο και αυτό και να προσαρμοστεί σε κάθε απώλεια των ελευθεριών μας, στο όνομα του πατριωτισμού και της ασφάλειας. Αν και η πλειοψηφία των Αμερικανών χαιρέτισε αρχικά η δηλωθείσα προσπάθεια να μας κάνουν ασφαλείς, και είμαστε πρόθυμοι να θυσιάσουν για την αιτία, όλο και περισσότεροι Αμερικανοί αρχίζουν να ανησυχούν για τις πολιτικές ελευθερίες είναι άσκοπα και επικίνδυνα θυσιάζονται. Ron Paul, επιβεβαιώνει το πρόβλημα είναι ότι ο πόλεμος στο Ιράκ συνεχίζει να τραβήξει, και πραγματικός κίνδυνος της μετάδοσής του υπάρχει. Δεν υπάρχει απόδειξη ότι η εκεχειρία θα είναι σύντομα να υπογραφεί στο Ιράκ ή στον πόλεμο κατά του τρόμου και του πολέμου για τα ναρκωτικά. Νίκη δεν είναι ακόμη οριοθετημένο. Εάν το Κογκρέσο είναι σε θέση να δηλώσει μια επίσημη πόλεμο, είναι αδύνατον να γνωρίζουμε πότε θα τελειώσει. Έχουμε πλήρως προειδοποιήσει ότι η σύγκρουση κόσμο στον οποίο διεξάγουμε τώρα θα διαρκέσει για πολύ, πολύ καιρό. Η νοοτροπία του πολέμου και η ευρεία φόβος της άγνωστης ταυτότητας εχθρό επιτρέπει μια σταθερή διάβρωση των ελευθεριών μας και, με αυτό, ο σεβασμός μας για την αυτοδυναμία και η εμπιστοσύνη χάνεται. Αρκεί να σκεφτούμε τα αυτοθυσία και την ταπείνωση που περνούν κατά τη διαδικασία ελέγχου αερολιμένα σε βάση ρουτίνας. Αν και δεν υπάρχουν επιστημονικές αποδείξεις για κάθε πιθανότητα υγρών και τζελ που αναμιγνύονται σε αεροπλάνο για να κάνει μια βόμβα, δισεκατομμύρια δολάρια σπαταλούνται πετάμε οδοντόκρεμα και σπρέι μαλλιών, και την αναζήτηση ηλικιωμένες γυναίκες με αναπηρικό αμαξίδιο. Οι εχθροί μας λένε boo, και εμείς άλμα, εμείς τον πανικό, και στη συνέχεια θα τιμωρηθούμε. Είμαστε χειρότερο από ένα παιδί που φοβάται το σκοτάδι. Αλλά με έναν τρόπο, ο φόβος της τρομοκρατίας απροσδιόριστο βασίζεται στην αδυναμία μας να παραδεχθεί την αλήθεια για τους οποίους υπάρχει η επιθυμία από ένα μικρό αριθμό θυμωμένος ριζοσπάστες ισλαμιστές να σκοτώσουν Αμερικανούς. Σίγουρα δεν είναι γιατί ζηλεύουν του πλούτου και των ελευθεριών μας. Αποτυγχάνουμε να συνειδητοποιήσουμε ότι οι εξτρεμιστές, πρόθυμοι να θυσιάσουν τη ζωή τους για να σκοτώσουν τους εχθρούς τους, το κάνουν έξω από το αίσθημα της αδυναμίας και απελπισίας για πραγματικές και τις αντιληπτές επιθέσεις κατά τρόπο ζωής τους, τη θρησκεία τους, τη χώρα τους, και των φυσικών τους πόρων . Χωρίς τις συμβατικές διπλωματικών ή στρατιωτικών μέσων για την επιβολή αντιποίνων εναντίον αυτών των επιθέσεων, καθώς και την απροθυμία της δικής τους κυβέρνησης να αντιμετωπίσει το θέμα, θα καταφύγει στην τακτική απελπισία της τρομοκρατίας αυτοκτονίας. οργή τους απέναντι σε δικές τους κυβερνήσεις, που πιστεύουν ότι είναι coconspirators με την αμερικανική κυβέρνηση, είναι ίση ή μεγαλύτερη από εκείνη που κατευθύνονται προς το μέρος μας. Αυτά τα λάθη, με την απόφαση για την κατανόηση και το κίνητρο του εχθρού και τη συνεχή φόβο που δημιουργείται μας έχουν φέρει σε αυτή την κρίση, όπου οι πολιτικές ελευθερίες και την ιδιωτική ζωή μας γίνονται συνεχώς διαβρώνονται στο όνομα της διατήρησης της εθνικής security.Basil Venitis ισχυρίζεται ότι τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να σταματήσει στο Αφγανιστάν και να βγει το συντομότερο δυνατό. De Gaulle, συλλογίστηκε ότι η μεγαλοφυΐα μερικές φορές συνίσταται να ξέρεις πότε να σταματήσει. Genius δεν είναι υποχρεωμένη να αναγνωρίσει ότι στο Αφγανιστάν, όταν μέσα τώρα. Το συναίσθημα ότι οι άνθρωποι αισθάνονται βαθιά απογοήτευση για την πολιτική του Αφγανιστάν του Barack Obama και το Κογκρέσο των ΗΠΑ, η οποία τώρα καταγράφει ως ένα εκπληκτικό ποσοστό 90 τοις εκατό αποδοκιμασία. Αμφιβολία θα μετατραπεί σε διαφωνίες? Θα εκδηλώνεται στο Κογκρέσο συνοικίες. Amerikleptocrats θα είναι δύσκολο να αγνοήσει τους βάση, καθώς θα είναι πολύ απειλητική για την εκλογική success.The πρωταρχικό σκοπό τους της δημόσιας διπλωματίας είναι να εξηγήσει, να προωθήσει, και να υπερασπιστούμε τις αρχές σε ακροατήρια στο εξωτερικό. Ο στόχος αυτός υπερβαίνει κατά πολύ το δημόσιο βίο λειτουργία της παρουσίασης και να εξηγήσει συγκεκριμένες πολιτικές των διαφόρων διοικήσεων. Πολιτικών και των Διοικήσεων αλλαγή? Αρχές δεν έχουν, στο μέτρο που η χώρα παραμένει πιστή στις αξίες της. Με όλους τους λογαριασμούς, οι Αμερικανοί έχουν απουσιάσει από το πεδίο της μάχης των ιδεών. Θα blankout όταν Venitis τους ρωτά γιατί δεν έχουν απελαθεί τρομοκρατικές Τουρκία από το ΝΑΤΟ. Πώς μπορούν να κάθονται δίπλα σε τρομοκρατικές Τούρκους που διέπραξε τη γενοκτονία κυπριακό; Πώς Χένρι Κίσινγκερ τη χρηματοδότηση της τουρκικής εισβολής στην Κύπρος; Η δημόσια διπλωματία έχει ένα ιδιαίτερα ζωτικής σημασίας αποστολή κατά τη διάρκεια του πολέμου, όταν οι λαοί των άλλων χωρών, είτε αντιπάλους ή συμμάχους, πρέπει να γνωρίζουν γιατί παλεύουμε. Ποιες είναι οι ιδέες τόσο προσφιλείς σε εμάς ότι θα προτιμούσαμε να σκοτώσει και να πεθάνει παρά να ζει χωρίς αυτά; Και τι αντιθετικές ιδέες κάνουμε τους εχθρούς μας αγκαλιάζουν, για τις οποίες αισθάνονται τον ίδιο τρόπο; Μετά από όλα, είναι μια σύγκρουση ιδεών που βρίσκεται πίσω από το γύρισμα πολέμους, και είναι η σύγκρουση που πρέπει να κερδηθεί για την επίτευξη οποιουδήποτε διαρκή επιτυχία. Οι κύριες αιτίες για την αποτυχία απορρέουν από την πνευματική σύγχυση σχετικά με το τι είναι αυτό που υπερασπιζόμαστε και εναντίον του οποίου έχουμε την υπεράσπιση. Venitis υποστηρίζει η μεγαλύτερη σύγχυση από όλα είναι η συμπερίληψη της γενοκτονίας της Τουρκίας στο ΝΑΤΟ. Τρομοκρατική η Τουρκία έχει διαπράξει γενοκτονία των Αρμενίων, η Ποντιακή γενοκτονία, η ελληνική γενοκτονία, καθώς και τη γενοκτονία στην Κύπρο.
__._,_.___
Απάντηση στον αποστολέα Απάντηση στην ομάδα Απάντηση μέσω του post web Ξεκίνησε ένα Νέο Θέμα Μηνύματα σε αυτό το θέμα (2)
Πρόσφατη δραστηριότητα:
Νέα Μέλη 75
Επισκεφτείτε την ομάδα σας

~ ** Ο / Η Πανδίων Αρκαδικός έστειλε μήνυμα στα μέλη του Ξεμπρόστιασμα στα λαμόγια των κομμάτων.

Πανδίων Αρκαδικός31η Μαΐου του 2010 στις 8.17 π.μ.
Θέμα: Μαύρα σύνεφα στον Τουρισμό μας.
Μάλλον έχουν άδικο οι (φορολογικά ευνοημένοι) εφοπλιστές για την ανεργία των ναυτικών. Επιβάλλοντας όμως οι τελευταίοι τον νόμο της ζούγκλας στην μόνη πηγή εσόδων που μας απέμεινε, απλά ρίχνουν νερό στον μύλο του αναχρονιστικού ΠΑΜΕ. αυτούς Βαθαίνοντας παράλληλα το κοινωνικό χάσμα ανάμεσα σ 'και τις παραγωγικές τάξεις που ζούν απο τον Τουρισμό. Τα κρουαζερόπλοια θα βρούν άλλα λιμάνια ... Εμείς που θα βρούμε έσοδα???

~ **
[] Eurofreedom WAR νοοτροπία
Από:
eurofreedom@yahoogroups.com εκ μέρους anglograeco (anglograeco@yahoo.com)
Εστάλη:
Δευτέρα, 31 Μαΐου 2010 8:00:57 πμ
Προς:
eurofreedom@yahoogroups.com

Venitist Κογκρέσσου Ron Paul επισημαίνει τις νοοτροπία πόλεμο και τη διάχυτη φόβος της άγνωστης ταυτότητας εχθρό επιτρέπει μια σταθερή διάβρωση των ελευθεριών μας και, με αυτό, ο σεβασμός μας για την αυτοδυναμία και η εμπιστοσύνη χάνεται. Αρκεί να σκεφτούμε τα αυτοθυσία και την ταπείνωση που περνούν κατά τη διαδικασία ελέγχου αερολιμένα σε βάση ρουτίνας. Αν και δεν υπάρχουν επιστημονικές αποδείξεις για κάθε πιθανότητα υγρών και τζελ που αναμιγνύονται σε αεροπλάνο για να κάνει μια βόμβα, δισεκατομμύρια δολάρια σπαταλούνται πετάμε οδοντόκρεμα και σπρέι μαλλιών, και την αναζήτηση ηλικιωμένες γυναίκες με αναπηρικό αμαξίδιο. Basil Venitis επισημαίνει εκεί είναι μια παγκόσμια σύγκρουσης πολιτισμών. Ο πρωταρχικός άξονας της σύγκρουσης στη μετά τον Ψυχρό Πόλεμο κόσμο είναι κατά μήκος των πολιτιστικών γραμμές. Υπάρχει μια αύξηση στην ιδεολογικά τροφοδοτείται η βία σε όλη την υδρόγειο. Η αμοιβαία καχυποψία, ο φόβος, και η παρεξήγηση μεταξύ ισλαμικών και δυτικών κοινωνιών έχει αυξηθεί από την αρχή της νέας χιλιετίας, ιδίως μετά την ολοκλήρωση της 11ης Σεπτεμβρίου τρομοκρατικές επιθέσεις του 2001. Οι εχθροί μας λένε boo, και εμείς άλμα, εμείς τον πανικό, και στη συνέχεια θα τιμωρηθούμε. Είμαστε χειρότερο από ένα παιδί που φοβάται το σκοτάδι. Αλλά με έναν τρόπο, ο φόβος της τρομοκρατίας απροσδιόριστο βασίζεται στην αδυναμία μας να παραδεχθεί την αλήθεια για τους οποίους υπάρχει η επιθυμία από ένα μικρό αριθμό θυμωμένος ριζοσπάστες ισλαμιστές να σκοτώσουν Αμερικανούς. Σίγουρα δεν είναι γιατί ζηλεύουν του πλούτου και των ελευθεριών μας. Αποτυγχάνουμε να συνειδητοποιήσουμε ότι οι εξτρεμιστές, πρόθυμοι να θυσιάσουν τη ζωή τους για να σκοτώσουν τους εχθρούς τους, το κάνουν έξω από το αίσθημα της αδυναμίας και απελπισίας για πραγματικές και τις αντιληπτές επιθέσεις κατά τρόπο ζωής τους, τη θρησκεία τους, τη χώρα τους, και των φυσικών τους πόρων . Χωρίς τα συμβατικά διπλωματικών ή στρατιωτικών μέσων για την επιβολή αντιποίνων εναντίον αυτών των επιθέσεων, καθώς και την απροθυμία της δικής τους κυβέρνησης να αντιμετωπίσει το θέμα, θα καταφύγει στην τακτική απελπισία της τρομοκρατίας αυτοκτονίας. οργή τους απέναντι σε δικές τους κυβερνήσεις, που πιστεύουν ότι είναι coconspirators με την αμερικανική κυβέρνηση, είναι ίση ή μεγαλύτερη από εκείνη που κατευθύνονται προς το μέρος μας. Ron Paul σημειώματα αυτά τα λάθη με την απόφαση για την κατανόηση και το κίνητρο του εχθρού και τη συνεχή φόβο που δημιουργείται μας έχουν φέρει σε αυτή την κρίση, όπου οι πολιτικές ελευθερίες και την προστασία της ιδιωτικής ζωής μας είναι σταθερά διαβρώνονται στο όνομα της διατήρησης της εθνικής ασφάλειας. Μπορεί να είμαστε η οικονομική και η στρατιωτική γίγαντας του κόσμου, αλλά η προσπάθεια να σταματήσουν αυτόν τον πόλεμο στις ελευθερίες μας, εδώ στο σπίτι, στο όνομα του πατριωτισμού χάνεται. Venitis, twitter.com / Venitis, επισημαίνει ο μεγαλύτερος ανταποδόσεις κατάγονται από τη στρατιωτική βιομηχανία. Στρατιωτικών προμηθειών είναι μια διεφθαρμένη επιχείρηση από πάνω προς τα κάτω. Η διαδικασία κυριαρχείται από συνηγορία, με ελάχιστους ελέγχους και ισορροπίες. Οι περισσότεροι άνθρωποι στην εξουσία αγαπούν αυτό το σύστημα της λειτουργίας των επιχειρήσεων και δεν θέλουν να αλλάξει. Τον πόλεμο και την προετοιμασία για πόλεμο συστηματικά διεφθαρμένων όλα τα μέρη που το κράτος-ιδιωτικού τομέα συναλλαγές με τις οποίες η κυβέρνηση αντλεί το μεγαλύτερο μέρος των στρατιωτικών προϊόντων της. Υπάρχει ένα πρότυπο το 10% τραμπούκο να κλεπτών για στρατιωτική purchases.Ron επισημαίνει ο Paul από τη διάβρωση των προσωπικών ελευθεριών μας, που ξεκίνησε πολύ πριν από την 9 / 11, αλλά 9 / 11 επιτάχυνε τη διαδικασία. Υπάρχουν πολλά πράγματα που κινητοποιούν οι οποίοι μπορούν να ασκήσουν αυτή την πορεία, τόσο καλές προθέσεις και κακόβουλες, αλλά αυτό δεν θα συνέβαινε αν ο λαός σε εγρήγορση, κατανόησε τη σημασία των ατομικών δικαιωμάτων, και είχαν πεισθεί ότι η ανάγκη για την ασφάλεια δικαιολογεί τη θυσία για την ελευθερία , ακόμη και αν είναι μόνο τώρα και έπειτα. Το αληθινό πατριώτη προκλήσεις της κατάστασης, όταν η κατάσταση ξεκινά για την ενίσχυση της εξουσίας εις βάρος του ατόμου. Χωρίς μια καλύτερη κατανόηση και μεγαλύτερη αποφασιστικότητα για να χαλιναγωγηθεί η κατάσταση, τα δικαιώματα των Αμερικανών που προέκυψαν από την επαναστατική ρήξη με τη βρετανική και τη γραφή του Συντάγματος θα εξαφανιστούν. Ron Paul επισημαίνει το ρεκόρ από 11η Σεπτέμβρη είναι θλιβερή. Ο σεβασμός της ελευθερίας επιδεινώνεται με ταχύ ρυθμό. Πολλές από τις νέες νομοθεσίες που ψηφίστηκαν μετά την 9 / 11 είχε, στην πραγματικότητα, προτάθηκε πολύ πριν από αυτή την επίθεση. Η πολιτική ατμόσφαιρα μετά την επίθεση απλώς έκανε πιο δυνατό να περάσει μια τέτοια νομοθεσία. Ο φόβος που παράγονται από 9 / 11 έγινε μια ευκαιρία για εκείνους που επιδιώκουν να προωθήσουν την εξουσία του κράτους στην εγχώρια αγορά, όπως ακριβώς εξυπηρετεί για να δικαιολογήσει ψευδώς μακράς προγραμματισμένη εισβολή στο Ιράκ. Η νοοτροπία του πολέμου δημιουργήθηκε από τον πόλεμο στο Ιράκ, σε συνδυασμό με τη συνεχή drumbeat του φόβου στο σπίτι. Αλ Κάιντα και τον Οσάμα μπιν Λάντεν, ο οποίος είναι τώρα πιθανό κατοικεί στο Πακιστάν, υποτίθεται σύμμαχό μας, αγνοούνται, καθώς τα στρατεύματα μας αγώνα και να πεθάνει στο Ιράκ και γίνονται ευκολότερα στόχους για τους τρομοκράτες στο κατώφλι τους. Ενώ οι ηγέτες μας χρησιμοποιούν συνεχώς το χάος που δημιουργήθηκε για να δικαιολογήσει την περαιτέρω διάβρωση των συνταγματικών δικαιωμάτων μας, εδώ στο σπίτι, θα ξεχάσουμε τα σύνορά μας και να στηρίξουν την αδυσώπητη κίνηση προς τις παγκόσμιες κυβέρνηση, σχεδόν ένα καλό σχέδιο για την Αμερική. Η επιτάχυνση επιθέσεις στην ελευθερία ξεκινήσει γρήγορα μετά από 9 / 11. Μέσα σε λίγες εβδομάδες, ο Πατριωτικός Νόμος ήταν εξαιρετικά ψηφίστηκε από το Κογκρέσο. Αν και η τελική έκδοση διαθέσιμη μέχρι και λίγες ώρες πριν από την ψηφοφορία, τα μέλη δεν είχαν αρκετό χρόνο να το μελετήσουν. Πολιτικά φόβο ότι δεν κάνουμε κάτι, έστω και κάτι επιβλαβές, οδήγησε τα μέλη του Κογκρέσου να μην αμφισβήτηση το περιεχόμενο, και μόλις ψήφισε για αυτό. Λίγο λιγότερη ελευθερία για λίγη περισσότερη εμπιστοσύνη που θεωρήθηκε ένα δίκαιο συμβιβασμό, και η πλειοψηφία των Αμερικανών χειροκρότησαν. Το Patriot Act, όμως, έπληξαν σοβαρά το σύστημα ελέγχων και ισορροπιών, δίνοντας στην κυβέρνηση την εξουσία να κατασκοπεύσει για τους νομοταγείς πολίτες χωρίς δικαστικό έλεγχο. Οι διάφορες διατάξεις που υπονομεύουν τις ελευθερίες όλων των Αμερικανών να περιλαμβάνει sneak-and-peek αναζητήσεις, ενός διευρυμένου και περισσότερο ασαφής ορισμός της εγχώριας τρομοκρατίας, που επιτρέπει την πρόσβαση του FBI στη βιβλιοθήκη και τα αρχεία βιβλιοπωλείο χωρίς εντάλματα έρευνας ή πιθανή αιτία, η διευκόλυνση της έναρξης του FBI και υποκλοπές αναζητήσεις, καθώς και roving υποκλοπές, η ευκολότερη πρόσβαση σε πληροφορίες σχετικά με τη χρήση Αμερικανοί πολίτες »του Internet, καθώς και ευκολότερη πρόσβαση σε e-mail και τους χρηματοοικονομικούς λογαριασμούς όλων των αμερικανών πολιτών. Ron Paul σημειώνει την επίθεση κατά της ιδιωτικής ζωής δεν υποχώρησε τα τελευταία 6 χρόνια. Νόμου περί Στρατιωτικών Επιτροπών είναι ιδιαίτερα σκανδαλώδεις νομοθέτημα και, αν δεν καταργηθούν, θα αλλάξει την Αμερική για το χειρότερο και οι εξουσίες που αντισυνταγματικά χορηγήθηκε στην εκτελεστική εξουσία χρησιμοποιούνται και κατάχρηση. Αυτή η πράξη παρέχει υπερβολική εξουσία να χρησιμοποιούν μυστικές στρατιωτικές επιτροπές έξω από τόπους όπου δραστηριοποιούνται οι εχθροπραξίες συνεχίζονται. Νόμου περί Στρατιωτικών Επιτροπών επιτρέπει βασανιστήρια, αυθαίρετη κράτηση των αμερικανών πολιτών ως παράνομοι μαχητές του εχθρού κατά την απόλυτη διακριτική ευχέρεια του Προέδρου και χωρίς το δικαίωμα του habeas corpus, και warrantless αναζητήσεις από την ΕΑΑ. Επίσης, δίνει στον πρόεδρο την εξουσία να φυλακίζουν τα άτομα με βάση μυστικά και μαρτυρία. Από το 9 / 11, Προεδρικό δηλώσεις υπογραφή επεκτείνεται τμήματα της νομοθεσίας που ο Πρόεδρος δεν προτίθεται να ακολουθήσει, αν και δεν είναι νόμιμες σύμφωνα με το Σύνταγμα, έχουν πολλαπλασιαστεί πάρα πολύ. Αντισυνταγματική Καταδικάζει Executive είναι πολλές και άτακτος και πρέπει να περικοπούν. Έκτακτων παραδόσεων σε μυστικές φυλακές σε όλο τον κόσμο έχουν γίνει ευρέως συμμετέχουν, αν και προφανώς εξωδικαστικών. Η αυξανόμενη ανησυχία για το περιβάλλον post-9/11 είναι κατάλογος της ομοσπονδιακής κυβέρνησης των δυνητικών τρομοκρατών με βάση μυστικά στοιχεία. Τα λάθη γίνονται, και μερικές φορές είναι σχεδόν αδύνατο να πάρει το όνομα κάποιου αφαιρεθεί ακόμη και αν ο κατηγορούμενος είναι εντελώς διαπράξει κανένα αδίκημα. Η εθνική ταυτότητα είναι τώρα στο στάδιο της εφαρμογής. Είναι ονομάζεται REAL δελτίο ταυτότητας, και είναι συνδεδεμένη με την κοινωνική τους αριθμούς μας Ασφάλειας και άδεια οδήγησης κράτους μας. Αν REAL ID δεν σταματήσει, θα γίνει μια εθνική άδεια οδήγησης ταυτότητας για όλους τους Αμερικανούς. Εμείς θα πρέπει να φέρουν τα χαρτιά μας. Ορισμένες από τις λιγότερο αντιληπτές και λιγότερο συζητούνται αλλαγές στο νόμο ήταν οι αλλαγές που έγιναν στην Εξέγερση Πράξη του 1807 και να posse comitatus από την Defense Authorization Act του 2007. Αυτές οι αλλαγές αποτελούν απειλή για την επιβίωση της Δημοκρατίας μας, δίνοντας τον Πρόεδρο την εξουσία να κηρύξει στρατιωτικό νόμο για το ελάχιστο λόγο ως προς την αποκατάσταση της δημόσιας τάξης. Το 1807 πράξη περιορίζεται σοβαρά τον Πρόεδρο κατά τη χρήση του, των στρατιωτικών εντός των Ηνωμένων σύνορα των κρατών μελών, καθώς και η Posse Comitatus Act του 1878 ενίσχυσε αυτούς τους περιορισμούς με την αυστηρή εποπτεία από το Κογκρέσο. Ο νέος νόμος επιτρέπει στον πρόεδρο να παρακάμψουν τους περιορισμούς των δύο νόμων. Η Εξέγερση νόμος έχει γίνει τώρα η "επιβολή των νόμων για την αποκατάσταση της δημόσιας τάξης πράξη.''Αυτό είναι μόλις ένα τίτλο που να δείχνει ότι οι συντάκτες νοιαζόταν για ή να κατανοηθεί ο χαρακτήρας μιας συνταγματικής Δημοκρατίας. Τώρα, ο στρατιωτικός νόμος δεν μπορεί να κριθεί μόνο για την εξέγερση, αλλά και για τις φυσικές καταστροφές, για λόγους δημόσιας υγείας, των τρομοκρατικών επιθέσεων ή συμβάντων, ή για τον ασαφή λόγο κάλεσε τους άλλους όρους. Ο πρόεδρος μπορεί να συγκαλέσει την Εθνική Φρουρά χωρίς την έγκριση του Κογκρέσου ή έγκριση το Συμβούλιο των Διοικητών », ή ακόμη και να αποστείλει αυτές τις κρατικές Φρουρά στρατεύματα σε άλλα κράτη μέλη. Ron Paul ισχυρίζεται η αμερικανική Δημοκρατία είναι κατάλοιπο του καθεστώτος. Η σκηνή έχει οριστεί για τη χώρα μας τελικά έχουν ανατεθεί σε μια στρατιωτική δικτατορία, και λίγοι φαίνεται να περίθαλψη. Αυτές προηγούμενο καθορισμό αλλαγές στη νομοθεσία είναι εξαιρετικά επικίνδυνη και θα αλλάξει αμερικανική νομολογία για πάντα αν δεν αναθεωρηθεί. Τα ευεργετικά αποτελέσματα της εξέγερσης μας κατά των καταχρήσεων του βασιλιά πρόκειται να εξαλειφθεί, και λίγα μέλη του Κογκρέσου και λίγοι Αμερικανοί έχουν επίγνωση της σοβαρότητας της κατάστασης. αδράνεια και ο φόβος οδηγούν τη νομοθεσία μας χωρίς καμία σοβαρή αντίρρηση από τους εκλεγμένους ηγέτες μας. Δυστυχώς, όμως, αυτοί οι λίγοι που αντιτίθενται σε αυτό το αυτονόητο τάση απομάκρυνσης από την προσωπική ελευθερία και την οικοδόμηση της αυτοκρατορίας στο εξωτερικό βαφτίζονται αντιπατριωτικός και αδιάφορος. Αν και την καλή διαβίωση και το σοσιαλισμό αποτυγχάνει πάντα, αντίπαλοι των οποίων λέγεται ότι η έλλειψη συμπόνια. Αν και αντιπολίτευσης σε εντελώς περιττό πόλεμο θα πρέπει να είναι η μόνη ηθική θέση, η ρητορική είναι συστραμμένοι να ισχυρίζονται ότι πατριώτες που αντιτίθενται στον πόλεμο δεν έχουν την υποστήριξη των στρατευμάτων. Το κλισέ υποστήριξη των στρατευμάτων είναι διαρκώς χρησιμοποιείται ως υποκατάστατο για την απαράδεκτη έννοια της υποστήριξης την πολιτική, δεν έχει σημασία πόσο ατελής και αν είναι. πολιτικής ανορθολογική ποτέ δεν μπορεί να βοηθήσει τους στρατιώτες. Κρατώντας τα στρατεύματα έξω από τον τρόπο της ζημιάς και των πολέμων καμία σχέση με την εθνική μας ασφάλεια είναι ο μόνος πραγματικός τρόπος για την προστασία των στρατευμάτων. Με αυτήν την αντίληψη, ακριβώς που μπορούν να διεκδικήσουν τον τίτλο του πατριώτη; Βασίλειος επισημαίνει Venitis έξω ο θείος Σαμ και το τέταρτο Ράιχ (ΕΕ) σήμερα δαπανήσει € 2000000000000 κάθε χρόνο για το στρατιωτικό, της εσωτερικής ασφάλειας, και νοημοσύνη. Υπάρχουν 5.000 δραστηριοποιούνται τρομοκράτες στον κόσμο. Αυτή η δουλειά έξω για να δαπάνη € 400 000 000 ανά τρομοκρατίας ανά έτος. Ο φόβος της τρομοκρατίας οδηγεί την ανάπτυξη στην κυβέρνηση και έχει οδηγήσει στη συμμετοχή σε πολλαπλά μικρά πολέμους και ορισμένους μεγαλύτερους όσο και μετά τις ασκήσεις στην οικοδόμηση του έθνους, οι οποίες έχουν αντισυνταγματικός, και των οποίων κανένα δεν έχει εξελίχθηκε καλά. Πριν από τον πόλεμο στη Μέση Ανατολή απλώνεται και γίνεται μια σύγκρουση κόσμο για την οποία θα θεωρηθούν υπεύθυνοι, ή τις ελευθερίες του συνόλου των Αμερικανών γίνει τόσο καταπιέζεται πλέον δεν μπορούμε να αντισταθούμε, πολλά πρέπει να γίνουν. χρόνος είναι λίγος, αλλά πορεία δράσης θα πρέπει να είναι σαφείς. Αντοχή στην παράνομη και αντισυνταγματική σφετερισμού των δικαιωμάτων μας είναι απαραίτητη. Καθένας από εμάς πρέπει να επιλέξετε ποια πορεία δράσης θα πρέπει να ακολουθήσουμε: η εκπαίδευση, η συμβατική πολιτική δράση, ή ακόμα και ειρηνικής πολιτικής ανυπακοής για να επιφέρουν τις αναγκαίες αλλαγές . Αλλά ας μην το να πούμε ότι κάναμε τίποτα. Ας μην όσους αγαπούν τη δύναμη της καλής μεταχείρισης / ετικέτα κατάσταση πολέμου η αντιφρονούντων του αυταρχισμού ως αντιπατριωτικός ή αδιάφορος. Πατριωτισμός είναι πιο στενά με την διαφωνίες από ό, τι είναι να συμμόρφωσης και μια τυφλή επιθυμία για ασφάλεια και προστασία. Κατανόηση τη θαυμάσια οφέλη μιας ελεύθερης κοινωνίας μας κάνει unbashful για την προώθησή του, την πλήρη αξιοποίηση του ότι η μέγιστη πλούτος δημιουργείται και η μεγαλύτερη ευκαιρία για ειρήνη προέρχεται από μια κοινωνία που σέβεται την ατομική ελευθερία.
__._,_.___
Απάντηση μέσω του post web Ξεκίνησε ένα Νέο Θέμα Μηνύματα σε αυτό το θέμα (1)
Πρόσφατη δραστηριότητα:
Νέα Μέλη 74
Επισκεφτείτε την ομάδα σας

~ **
[] Euroliberty Πατριωτισμός
Από:
euroliberty@yahoogroups.com εκ μέρους euroliberty (euroliberty@yahoo.com)
Εστάλη:
Δευτέρα, 31 Μαΐου 2010 7:59:45 πμ
Προς:
euroliberty@yahoogroups.com

Basil Venitis ισχυρίζεται ότι ο πατριωτισμός είναι ο εθισμός στα τοπικά υστερία. Venitist Κογκρέσσου Ron Paul επισημαίνει ότι, για μερικούς, ο πατριωτισμός είναι το τελευταίο καταφύγιο ενός απατεώνας. Για άλλους, αυτό σημαίνει διαφωνία ενάντια στην κατάχρηση μιας κυβέρνησης των δικαιωμάτων του λαού. Ron Paul δεν συνήλθε ποτέ ένας πολιτικός στην Ουάσιγκτον ή οποιαδήποτε αμερικανική, για εκείνο το θέμα, ο οποίος επέλεξε να ονομάζεται αντιπατριωτικός. Επίσης, δεν έχουν Ron Paul γνωρίσει κανέναν που δεν πίστεψε υποστήριξε ανεπιφύλακτα τα στρατεύματά μας, όπου κι αν βρίσκονται. Τι Ron Paul έχει ακούσει πολύ συχνά από διάφορους ιδιώτες έχουν αιχμηρά κατηγορίες ότι, λόγω των πολιτικών τους αντιπάλων διαφωνούν μαζί τους σχετικά με την ανάγκη για ξένες στρατιωτικές εμπλοκές, ήταν αντιπατριωτικός, αντιαμερικανικό evildoers άξιους περιφρόνησης. Η αρχική αμερικανική πατριώτες ήταν αυτά τα άτομα το θάρρος να αντισταθεί με δύναμη την καταπιεστική εξουσία του βασιλιά Γεωργίου. Ron Paul αποδέχεται τον ορισμό του πατριωτισμού, όπως η προσπάθεια να αναχαιτίσουν καταπιεστική κρατική εξουσία. Το αληθινό πατριώτη παρακινείται από το αίσθημα της ευθύνης και από το προσωπικό συμφέρον για τον ίδιο, την οικογένειά του, και το μέλλον της χώρας του να αντισταθεί κατάχρηση εξουσίας της κυβέρνησης. Απορρίπτει την ιδέα ότι ο πατριωτισμός σημαίνει υπακοή στο κράτος. Αντίσταση δεν χρειάζεται να βίαιο, αλλά και της πολιτικής ανυπακοής που μπορεί να απαιτηθούν συνεπάγεται σύγκρουση με το κράτος και καλεί το δυνατόν φυλάκιση. Ειρηνικό, nonviolent επαναστάσεις κατά της τυραννίας έχουν εξίσου επιτυχής όσο αυτές που αφορούν στρατιωτική αντιπαράθεση. Μαχάτμα Γκάντι και ο Δρ Martin Luther King, Jr, επιτυγχάνεται μεγάλη πολιτική επιτυχίες από εν ενεργεία μηβία, και όμως υπέστη σωματικά στα χέρια του κράτους. Αλλά αν η αντοχή κατά των τυράννων της κυβέρνησης είναι nonviolent ή φυσική βία, η προσπάθεια για την ανατροπή της καταπίεσης κατάσταση χαρακτηρίζεται ως αληθινό πατριωτισμό. Αλήθεια πατριωτισμός σήμερα έχει πάρει ένα κακό όνομα, τουλάχιστον από την κυβέρνηση και τον Τύπο. Όσους αμφισβητούν τώρα την αντισυνταγματική μεθόδους για την επιβολή φόρου εισοδήματος σε εμάς, ή να μας αναγκάσει να χρησιμοποιήσει ένα νομισματικό σύστημα που προορίζεται να εξυπηρετεί τους πλούσιους εις βάρος των φτωχών είναι συνήθως καταδικάζονται. Αυτές οι αμερικανικές πατριώτες δυστυχώς κοίταξε κάτω από πολλούς. Ποτέ δεν είναι επαίνεσε ως υπέρμαχοι της ελευθερίας, όπως ο Γκάντι και ο Μάρτιν Λούθερ Κινγκ ήταν. Οι Φιλελεύθεροι, οι οποίοι παρακρατούν φόρους τους ως ένδειξη διαμαρτυρίας κατά του πολέμου, κατηγορούνται επίσης, ειδικά από τους συντηρητικούς. Αδιαμφισβήτητη πίστη προς το κράτος είναι ιδιαίτερα απαιτείται σε περιόδους πολέμου. Έλλειψη υποστήριξης για την πολιτική του πολέμου λέγεται ότι είναι αντιπατριωτικός. Επιχειρήματα κατά μια συγκεκριμένη πολιτική που να υποστηρίζει τον πόλεμο, τη στιγμή που έχει ξεκινήσει, είναι πάντα έλεγε να θέτει σε κίνδυνο τα στρατεύματα στο πεδίο. Αυτό, κατάφωρα ισχυρισμός, είναι αντιπατριωτικός, και όλες οι διαφωνίες πρέπει να σταματήσει. Ωστόσο, είναι αποστασιοποιηθώ από κυβερνητικές πολιτικές που καθορίζει το αληθινό πατριώτη και υπέρμαχος της ελευθερίας. Ron Paul επισημαίνει ότι είναι βολικά αγνοείται ότι το μόνο αυθεντικό τρόπο την υποστήριξη της ορθής τα στρατεύματα είναι να τους κρατήσουν μακριά από επικίνδυνες λαθραία μη κερδίσει πολέμους που είναι πολιτικά εμπνευσμένη. Την αποστολή στρατευμάτων στον πόλεμο, για λόγους που δεν έχουν πραγματικά σχέση με την εθνική ασφάλεια και, εδώ που τα λέμε, μπορεί να καταστρέψει ακόμη και την ασφάλειά μας, είναι σχεδόν ένας τρόπος για να υποστηρίξει τα στρατεύματα πατριωτικώς. Ποιοι είναι οι αληθινοί πατριώτες, αυτούς που είναι ή εκείνους που διαμαρτύρονται ενάντια σε πολέμους χωρίς σκοπό; Πώς μπορεί να λεχθεί ότι η τυφλή υποστήριξη για τον πόλεμο, δεν έχει σημασία πόσο λάθος κατεύθυνση η πολιτική, είναι το καθήκον ενός πατριώτη; Randolph Bourne, δήλωσε ότι ο πόλεμος είναι η υγεία του κράτους. Με τον πόλεμο, υποστήριξε, το κράτος ευδοκιμεί. Εκείνοι που πιστεύουν στο ισχυρό κράτος δει τον πόλεμο ως ευκαιρία. Εκείνοι που δυσπιστία του λαού και της αγοράς για την επίλυση προβλημάτων που δεν έχουν πρόβλημα ψυχολογίας προώθηση ενός πολέμου για να δικαιολογηθεί η επεκτατική ρόλου του κράτους. Αυτό περιλαμβάνει το ρόλο της Ομοσπονδιακής Κυβέρνησης παίζει στη ζωή μας, καθώς και στις οικονομικές συναλλαγές μας. Βέβαια, η νεοσυντηρητική αντίληψη ότι έχουμε την ηθική υποχρέωση να εξαπλωθεί αμερικανικές αξίες σε όλο τον κόσμο με τη βία δικαιολογεί τις συνθήκες του πολέμου, προκειμένου να συγκεντρώσουμε την υποστήριξη στο σπίτι για το βαρύ χέρι της κυβέρνησης. Είναι μέσω αυτής της πολιτικής, θα πρέπει να εκπλήσσει κανένας, που υπονόμευσε τις ελευθερίες μας. Η οικονομία γίνεται overextended, και σε όλο τον κόσμο η συμμετοχή μας γίνεται απαγορεύεται. Από φόβο να επισημανθεί αντιπατριωτικός, η πλειονότητα των πολιτών θα συμμορφωθούν και να δεχθεί το επιχείρημα ότι η μερική απώλεια της ελευθερίας είναι απαραίτητη για τον πόλεμο, ώστε να παραμένουν ασφαλή. Αυτό είναι ένα κακό trade-off, κατά την εκτίμηση Ron Paul, ιδίως όταν γίνονται στο όνομα του πατριωτισμού. Αφοσίωση στο κράτος και την αυταρχική ηγέτες αντικαθίσταται ως αληθές πατριωτισμός? Δηλαδή, μια προθυμία να αμφισβητήσει την κατάσταση και να υπερασπίσουν τη χώρα, το λαό και τον πολιτισμό. Το πιο δύσκολο την εποχή, όσο ισχυρότερη είναι η νουθεσία έρχεται ότι οι ηγέτες δεν πρέπει να επικριθεί. Επειδή η ατμόσφαιρα κρίσης του πολέμου υποστηρίζει την ανάπτυξη του κράτους, οποιοδήποτε πρόβλημα προσκαλεί μια απάντηση από την κήρυξη πολέμου, ακόμη και σε κοινωνικά και οικονομικά θέματα. Αυτό αποσπά πατριωτισμό τη στήριξη των διαφόρων λύσεων της κυβέρνησης, με παράλληλη ενίσχυση της εξουσίας του κράτους. Πίστη στον εξαναγκασμό της κυβέρνησης και την έλλειψη κατανόησης για το πώς οι ελεύθερες κοινωνίες λειτουργούν ενθαρρύνει τις μεγάλες κυβερνητικές φιλελεύθερους και μεγάλος-συντηρητικοί κυβέρνηση για την κατασκευή ενός ψυχολογία του πολέμου με τη ζήτηση πολιτική πίστη για την εγχώρια πολιτική όπως απαιτείται στις εξωτερικές υποθέσεις. Το μακροπρόθεσμο κόστος σε δολάρια που δαπανώνται και ελευθεριών έχασε παραμεληθεί ως άμεσες ανάγκες είναι τόνισε. Είναι για το λόγο αυτό, έχουμε πολλές αέναη πόλεμοι συνεχίζονται ταυτόχρονα. Έτσι, ο πόλεμος κατά των ναρκωτικών, ο πόλεμος κατά κυριότητα όπλο, ο πόλεμος κατά της φτώχειας, του πολέμου κατά του αναλφαβητισμού, ο πόλεμος κατά της τρομοκρατίας, καθώς και ξένες στρατιωτικές εμπλοκές μας είναι ατελείωτες. Όλη αυτή η προσπάθεια προάγει την ανάπτυξη του κρατισμού σε βάρος της ελευθερίας. Μια κυβέρνηση σχεδιασμένο για μια ελεύθερη κοινωνία πρέπει να κάνει το αντίθετο, εμποδίζει την ανάπτυξη του κρατισμού και τη διατήρηση της ελευθερίας. Μόλις ένας πόλεμος κανενός είδους έχει δηλωθεί, το μήνυμα στέλνεται δεν αποκλείεται να αντικείμενο ή θα δηλωθεί αντιπατριωτικός. Ωστόσο, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο πραγματικός πατριώτης είναι αυτός που διαμαρτύρεται, παρά τις συνέπειες. Καταδίκη ή εξοστρακισμός ή ακόμη και φυλάκιση μπορεί να οδηγήσει. Ron Paul επισημαίνει ότι οι διαδηλωτές nonviolent του Κώδικα Φορολογίας συχνά φυλακίζονται, είτε πρόκειται για διαμαρτύρονται αντισυνταγματικότητας του κώδικα ή του πολέμου που τα φορολογικά έσοδα είναι η χρηματοδότηση. Οι αντίστασης στο στρατιωτικό σχέδιο ή ακόμη και σε καταγραφή Επιλεκτικές Υπηρεσία απειλούνται και φυλακίστηκε για την αμφισβήτηση αυτή την απειλή στην ελευθερία. Κρατισμός εξαρτάται από την ιδέα ότι η κυβέρνηση κατέχει μας και οι πολίτες πρέπει να υπακούουν. Δήμευση του προϊόντος της εργασίας μας, μέσω του φόρου εισοδήματος είναι ζωτικής σημασίας για την υγεία του κράτους. Το σχέδιο, ή ακόμα και η απλή ύπαρξη της επιλεκτικής Υπηρεσίας, τονίζει ότι θα πορεία στον πόλεμο κατά βούληση του κράτους. Basil Venitis σημειώνει ότι εμείς που παρατηρούμε τις τελευταίες ημέρες της αμερικανικής αυτοκρατορίας. Όπως η αρχαία Ρώμη, η Αμερική είναι γέμισαν με μια αυτοκρατορία που είναι μοιραία υπονόμευση της κυβέρνησής της. Τα στολίδια της αυτοκρατορίας είναι πολλά: την ωμή πόλεμο επιλογής στο Ιράκ και άλλες ξένες παρεμβάσεις που χρονολογούνται εδώ και δεκαετίες? Η στρατιωτικοποίηση του διαστήματος? Τις εκατοντάδες των ξένων στρατιωτικών βάσεων των ΗΠΑ γεμάτο swaggering στρατιωτών που φιλονικία και, ενίοτε, ο βιασμός. Στο σπίτι την ανάπτυξη μιας αυτοκρατορικής προεδρίας, με τη CIA, όπως ιδιωτικό στρατό του, κατέληξε σε θέρετρο κλεπτών »να warrantless υποκλοπές, τα βασανιστήρια, ένα γκουλάγκ των μυστικών φυλακών της CIA και αντισυνταγματικό σφετερισμό των δικτατορικές εξουσίες, ενώ μια διεφθαρμένη υποκλίνεται Κογκρέσο, όπως τη Γερουσία ρωμαϊκή τον Καίσαρα. Τιμωρία αργαλειούς, καθώς η αμερικανική οικονομία, που εξαρτώνται από μια διογκωμένη συγκρότημα στρατιωτικό-βιομηχανικό-kleptocrat (MIKC) και τον εξωτερικό δανεισμό, ίλιγγος προς την πτώχευση, ίσως ένα στρατιωτικό πραξικόπημα.
__._,_.___
Απάντηση στον αποστολέα Απάντηση στην ομάδα Απάντηση μέσω του post web Ξεκίνησε ένα Νέο Θέμα Μηνύματα σε αυτό το θέμα (1)
Πρόσφατη δραστηριότητα:
Νέα Μέλη 74
Επισκεφτείτε την ομάδα σας

~ **
Ο Robert Alm σας προσκάλεσε στην εκδήλωση "ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗΣ ΤΟΥ ΣΤΟΛΟΥ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ"...
Από:
Facebook (mailto:notification+anqs4gwr@facebookmail.com)
Εστάλη:
Δευτέρα, 31 Μαΐου 2010 7:49:53 πμ
Προς:
Σταμάτιος Ν. Skoulikas (snstam@gmail.com)
Ο Ρόμπερτ σας προσκάλεσε στην εκδήλωση "ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗΣ ΤΟΥ ΣΤΟΛΟΥ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ» αύριο. Εκδήλωση: ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗΣ ΤΟΥ ΣΤΟΛΟΥ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ'Ωρα Έναρξης: Αύριο, 31 Μαΐου στις 8:00 μ.μ.Ώρα Λήξης: Αύριο, 31 Μαΐου στις 10:00 μ.μ.Τοποθεσία: ΚΑΜΑΡΑ, Θεσ / νικη, Ελλάδα Για περισσότερες πληροφορίες και απαντητική επιστολή (RSVP), ακολουθείστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?event.php&eid=100555289993292&mid=26d3d1dG3dd6e022G14f4d0cG7&n_m=snstam%40gmail.com Ευχαριστούμε, Η Ομάδα του Facebook

~ ** Λές και ζόυμε σε ταινία ..
Αιματηρή επίθεση των Σιωνιστών στο Στόλο της Ελευθερίας

Καλημέρα ..
ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΛΕΝΕ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ... ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ ... ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΙΝΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΕΚΤΑΚΤΑ ... ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ... ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΣΗΚΩΣΗ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ..
ΠΑΝΕ ΝΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣΟΥΝΕ ΣΤΑ ΨΙΛΑ .. ΑΙΣΧΟΣ ..
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΡΙΓΡΑΠΤΟ.
ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΑΝΕ ΑΜΑΧΟΥΣ ΣΕ ΔΙΕΘΝΗ ΥΔΑΤΑ ..
ΠΙΑΣΑΝΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ .. ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΗΤΕ ΜΗΝ ΠΑΘΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ .. ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΥ ΣΚΑΤΑ ΕΙΝΑΙ .. ΠΡΟΔΟΤΕΣ ...!!!! ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΡΕ .....
REAL TIME ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΠΛΟΙΟΥ ..http://digitalship.shiptogaza.gr/ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ .. ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ ..http://www.shiptogaza.gr/
Σκηνές από την αιματηρή επίθεση των Σιωνιστών στο Στόλο της Ελευθερίας από τουρκικά κανάλιαhttp://www.trt.net.tr/Canli/canli.aspx?kanal=TV2&slv=0
TRT να μιλάει για 2 νεκρούς και 30 τραυματίες ...
http://www.trt.net.tr/Canli/canli.aspx?kanal=TRTTURK&
Αιματηρή επίθεση των Σιωνιστών στο Στόλο της Ελευθερίας

P Να εξετάσει το περιβάλλον πριν από την εκτύπωση αυτό το e-mail!
Το περιεχόμενο αυτού του μηνύματος και των τυχόν συνημμένων σε αυτό αρχείων είναι εμπιστευτικό και απόρρητο. Σε περίπτωση, που περιέλθει σε σας απόλάθος χωρίς να είστε ο σκοπούμενος παραλήπτης (ή πρόσωπο υπεύθυνο να το παραδώσει σε αυτόν), παρακαλούμε να το διαγράψετε άμεσα από το σύστημά σας και να ειδοποιήσετε τον αποστολέα. Η αντιγραφή, χρήση ή κοινοποίηση σε τρίτους του μηνύματος αυτού από μη κατονομαζόμενο παραλήπτη αντίκειται στο νόμο.
Εμπιστευτικότητα Προσοχή - Προσοχή: Αυτό το ηλεκτρονικό μήνυμα περιέχει πληροφορίες που προορίζονται μόνο για το άτομο ή φορέα στον οποίο απευθύνεται και μπορεί να περιέχουν εμπιστευτικές πληροφορίες. Αν ο αναγνώστης αυτού του e-mail δεν είναι ο τελικός αποδέκτης ή ο μισθωτός ή παράγοντα που είναι υπεύθυνος για την παράδοση αυτή με τον δέκτη, κάθε διάδοση, αντιγραφή ή οποιαδήποτε άλλη χρήση, ή την ανάληψη οποιασδήποτε δράσης επικαλούμενη αυτό το e-mail είναι αυστηρώς απαγορεύεται. Ο αποστολέας δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε απώλεια, βλάβη ή καταστροφή των δεδομένων σας ή το σύστημα ηλεκτρονικού υπολογιστή που ενδέχεται να προκύψουν κατά τη χρήση δεδομένων που περιέχονται στο, ή να μεταδοθεί με, αυτό το e-mail. Εάν λάβατε αυτό το e-mail εσφαλμένα, παρακαλούμε να ενημερώσει αμέσως τον αποστολέα από την επιστροφή e-mail και να διαγράψει το υλικό από οποιονδήποτε υπολογιστή. Οποιεσδήποτε απόψεις που εκφράζονται είναι προσωπικές εκτός αν ορίζεται διαφορετικά.

Για να προστεθείτε στη ηλ. Ταχυδρομική λίστα του El.GR, ή για να συστήσετε το EL.GR σε έναν φίλο ή έναν συνάδελφο, παρακαλώ διαβιβάστε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, με τον τίτλο "προσθέστε το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στην λίστα διανομής του EL.GR", στο Hellasxg@gmail.com

Για να EL.GR είναι μη κερδοσκοπικό, που υποστηρίζει την διατήρηση και μετάδοση του Ελληνισμού και τα ανθρώπινα δικαιώματα του λαού τής Ελλάδος ...
Εάν δεν επιθυμείτε να λαμβάνετε ενημερώσεις αναρτήσεων παρακαλώ να ενημερώσετε με e-mail, ώστε να αφαιρεθείτε από τη λίστα παραληπτών.Ευχαριστώ ..

Hellas XG
Blogs. http://hellasxg.blogspot.com/
http://hellasxgtopvideos.blogspot.com/
http://hellasxg.t35.com/
E-mail. hellasxg@gmail.com
Skype. Hellasxg
Twiter. http://twitter.com/hellasxg
Youtube. http://www.youtube.com/user/hellasxg02
Netlog.Hellasxg

~ ** Oswaldo Diaz σας προσκάλεσε για να δείτε / άλμπουμ του / της φωτογραφίας: Album: DIA DE LAS MADRES
MCBO Προβολή »άλμπουμ

~ ** Στις 15 Ιουνίου εγκαθίστανται στην Κυβέρνηση οι "Τσολάκογλου"
Πατριωτικό Μέτωπο ================================================ ===========================
ΣΥΝΕΛΗΦΘΕΙ ΞΑΝΑ Ο ΒΑΝΟΥΝΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΤΙΘΕΤΑΙ ΚΑΤΑ ΙΣΡΑΗΛ, "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ", ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ, ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΚΟΓΚΡΕΣΟΥ, ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ - ΗΔΗ ΕΙΧΕ ΕΚΤΙΣΕΙ ΤΗ ΠΟΙΝΗ 18 ΧΡΟΝΩΝ================================================== =========================
ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΥ ΣΥΜΜΑΧΟΥ ΤΩΝ ΗΠΑ================================================== =========================
ΒΙΝΤΕΟ, ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΟ ΠΟΡΝΕΙΟ ΤΟΥ ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ, ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ================================================== =========================
Η ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ UDEMAND ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΥΨΗ ΣΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ >>>> ΓΙΑΤΙ ΣΚΥΨΑΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΣΟ ΧΑΜΗΛΑ ΚΥΡΙΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ ....??================================================== =========================

Η «ΣΙΒΥΛΛΑ» ΨΑΧΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΚΟΜΒΟ ΤΟΥ ΠΑΠΑΓΚΙΟΖΗ, ΒΡΗΚΕ ΤΟΝ ΚΟΠΑΝΙΣΤΟ ΑΕΡΑ ΤΟΥ ΤΖΕΦΡΙ, ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΠΛΑΚΑ.
Μήνυμα Γιώργου Α. Παπανδρέου για το «Ελεύθερο» Κίνημα της Γάζας ... "Αυτή η επιτυχία σας, τέλος, αποδεικνύει ότι τα όποια τείχη και τους όποιους αποκλεισμούς θα τους σπάσουν οι λαοί και η δύναμη και αποτελεσματικότητα της ανθρώπινης αλληλεγγύης"================================================== ==
ΚΩΔΙΚΑΣ "backola" THREΕ ΚΑΙ ΣΚΑΣΜΟΣ ΚΑΡΙΟΛΙΕΣ: ΟΙ ΠΑΠΑΤΖΗΔΕΣ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΠΑΣΟΚ, Ο ΜΑΝΤΕΛΗΣ ΚΙ ΜΑΝΤΕΛΑ ....." Ο "...

SXETIKA:
ΚΩΔΙΚΑΣ "backola": Ο ΑΝΑΔΕΛΦΟΣ "ROCKO", ΤΑΚΤΟΠΟΙΟΥΣΕ ΤΗ ΡΕΥΣΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ, ΓΙΑ ΤΑ ΞΑΔΕΡΦΙΑ ΤΟΥ - ΜΕΡΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ ZA ΚΩΔΙΚΑΣ "backola": ΨΑΧΝΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ "ΡΟΚΟ" ΚΑΙ ΤΑ ΞΑΔΕΡΦΙΑ ΤΟΥ - ΜΕΡΟΣ ΠΡΩΤΟ================================================== ===================================
ΕΔΩ ΚΟΜΟΤΗΝΗ .... ΕΔΩ ΚΟΜΟΤΗΝΗ .... ΣΑΣ ΜΙΛΑ Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΕΚΤΟΝΙΚΟΣ ΟΘΩΜΑΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΤΖΕΦΡΙ ... Η ΑΛΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ...

================================================== =============================-- ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΣ ΑΡΒΑΝΙΤΗΣhttp://avragioz.blogspot.com/

~ **
Για να hamomilaki - Save Childre μαςn
Από:
mailto:noreply+feedproxy@google.com Για την εκ μέρους hamomilaki (hamomilaki@yahoo.gr)
Εστάλη:
Δευτέρα, 31 Μαΐου 2010 4:34:07 πμ
Προς:
stamoskal@windowslive.com
. ExternalClass υ1 a: hover
(Background-color: # 888? Color: # fff! σημαντικό?)
. ExternalClass ecxdiv emailbody # ecxtable tr itemcontentlist # td div ul
(List-style-type: τετράγωνο? Padding-left: 1em?)
. ExternalClass ecxdiv emailbody # # ecxtable tr itemcontentlist td div blockquote
(Padding-left: 6px? Σύνορα-left: 6px solid # dadada? Margin-left: 1em?)
. ExternalClass ecxdiv emailbody # ecxtable tr itemcontentlist # td div li
(Margin-bottom: 1em? Margin-left: 1em?)
. ExternalClass ecxtable tr itemcontentlist # td α: σύνδεση,. ExternalClass ecxtable tr itemcontentlist # td α: επισκέφθηκε,. ExternalClass ecxtable tr itemcontentlist # td a: ενεργή,. ExternalClass ecxul li summarylist # a
(Χρώμα: # CC3399? Font-weight: bold? Text-decoration: κανένας?)
. ExternalClass img
(Border: κανένας?)
Για να hamomilaki - Save παιδιών μας

Ωραίοι Έλληνες: Αλέξανδρος Ζούρος, ο χειρουργός της ανθρώπινης όχθης
Όταν μιλάμε στα παιδιά ...
ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ
Ωραίοι Έλληνες: Αλέξανδρος Ζούρος, ο χειρουργός της ανθρώπινης όχθης
Καταχωρήθηκε: 30η Μαΐου, 2010 06:02 π.μ. PDT
ΕΛΛΗΝΑΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΙΦΟΡΝΙΑ, ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ
Τι σημαίνει να μεγαλώνεις από βρέφος με την οδύνη και τον όλεθρο σφηνωμένα στο σώμα σου και να διατρέχουν τα κύτταρά σου οι θύμησες του πολέμου, του μίσους και της καταστροφής? Η διάλυση κάθε έννοιας ευτυχίας, που ανατρέπει το νόημα της ζωής, κατοικεί μέσα σε παιδικά κορμιά που τα σμπαράλιασαν οι σφαίρες του ισραηλινού στρατού στην Παλαιστίνη. Οπότε, οποιαδήποτε απόσυρση των θραυσμάτων του πόνου και της αναπηρίας από το σώμα ισοδυναμεί με απελευθέρωση και εισδοχή σ 'έναν κόσμο καινούργιας ζωής.
Ο Αλέξανδρος Ζούρος, ο εθελοντής νευροχειρουργός των παιδιών της Παλαιστίνης, γεμίζει ανθρωπιά και ποίηση η ύπαρξη με το συγκλονιστικό συναίσθημα της άδολης προσφοράς. ένα Ειδικά σ 'περιβάλλον ελεύθερων πολιορκημένων.
Αυτός που διαδραματίζει το ρόλο του σωματικού και ψυχικού απελευθερωτή, στη συγκεκριμένη περίπτωση των πληγωμένων παιδιών της Παλαιστίνης, από ενός μηνός έως 17 ετών, είναι ο Ελληνας γιατρός καθηγητής Νευροχειρουργικής Παίδων στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο «Μόνα Λίντα» της Καλιφόρνια, Αλέξανδρος Ζούρος.
Ήδη μεταβαίνει πέμπτη φορά στην Παλαιστίνη, με ενδιάμεσο σταθμό αυτή τη φορά το Ηράκλειο, και προσπαθεί να βγάλει από τη σπονδυλική στήλη και τον εγκέφαλο των παιδιών τα απομεινάρια θανάτου και μίσους που ο στρατός Κατοχής τους «φύτεψε».
Κύριε Ζούρο, πώς επιλέξατε να πάτε στην Παλαιστίνη?
«Μεγάλωσα στον Καναδά και στην Αμερική. Στο νοσοκομείο όπου εργάζομαι μία από τις νοσοκόμες που δουλεύει μαζί μας είναι Παλαιστίνια · αυτή η συνάδελφος μου είπε πως υπάρχει ένα διεθνές φιλανθρωπικό ίδρυμα μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα που έχει δημιουργήσει ο Αμερικανός δημοσιογράφος Stiv Sosebee και ασχολείται με την παροχή ιατρικών υπηρεσιών στους Παλαιστινίους. Τηλεφώνησα στο ίδρυμα αυτό και μου είπαν πως δεν έχουν νευροχειρούργο για παιδιά · έτσι αποφάσισα να βοηθήσω. Είναι η πέμπτη φορά που πηγαίνω στην Παλαιστίνη, με αρχή τον Οκτώβριο του 2007. Σε κάθε επίσκεψή μου χειρουργώ 10-15 παιδιά ηλικίας από ενός μηνός βρέφος έως 17 ετών · η εμπειρία είναι συγκλονιστική. Τα περισσότερα παιδιά που χειρουργώ είναι θύματα του πολέμου με το Ισραήλ, μερικά όμως είναι ανάπηρα εκ γενετής. Ολα όμως έχουν πρόβλημα στον εγκέφαλο ή στη σπονδυλική στήλη ».
Ποια είναι η διαδικασία που ακολουθείτε για να κάνετε τις επεμβάσεις?
«Για να παρέμβω χειρουργικά, τα περισσότερα παιδιά, πριν πάω, τα βλέπω μέσω του Διαδικτύου για να έχω μια γενική εικόνα και προετοιμάζομαι ανάλογα με τις ανάγκες και τα προβλήματα που διαπιστώνω πως έχουν. Συνεννοούμαι καταρχάς με εταιρείες φαρμακευτικών και άλλων ιατρικών ειδών, οι οποίες μου δίνουν δωρεάν υλικά. Διότι στην Παλαιστίνη δεν υπάρχουν εξειδικευμένα χειρουργεία και γιατροί αντίστοιχων ειδικοτήτων · τώρα αρχίζουν και μαθαίνουν τις νέες εξελίξεις και τεχνικές ».
Σε περίπτωση που η οικογένεια ενός παιδιού διαθέτει χρήματα και θέλει να χειρουργηθεί στο εξωτερικό, μπορούν να πάνε στην Ιορδανία ή στην Αίγυπτο. Το Ισραήλ ζητά πολλά χρήματα και ανεβάζει τις τιμές πολύ ψηλά για μία επέμβαση. Βέβαια, για να βγει ένα παιδί εκτός Παλαιστίνης πρέπει να πάρει βίζα απ 'το κράτος του Ισραήλ, το οποίο δεν δίνει τη βίζα σε όλες τις οικογένειες των Παλαιστινίων. Ο πληθυσμός αυτός είναι σχεδόν αιχμάλωτος, γιατί δεν μπορεί να μπαινοβγαίνει στη χώρα του.
Τα παιδιά και οι οικογένειές τους πώς σας αντιμετωπίζουν?
«Είναι βαθιά ευγνώμονες απέναντί μας. Πρέπει να σας πω ότι μερικές επεμβάσεις, συνήθως οι δυσκολότερες, γίνονται στην Ιερουσαλήμ, στο νοσοκομείο που έχει στήσει το φιλανθρωπικό ίδρυμα με το οποίο συνεργάζομαι. Το κράτος του Ισραήλ όμως δεν δίνει το δικαίωμα σε όλες τις οικογένειες των παιδιών να έχουν πρόσβαση. Τα άλλα χειρουργεία πραγματοποιούνται στο νοσοκομείο στη Ραμάλα · είναι τα ευκολότερα περιστατικά ».
Η διαφορά ενός παιδιού που έγινε ανάπηρο απ 'τον πόλεμο και ενός εκ γενετής ποια είναι?
«Σε όλα τα περιστατικά παίζει καθοριστικό ρόλο η θετική στάση της οικογένειας.
Τα παιδιά που έμειναν ανάπηρα από τον πόλεμο έχουν οργή και πολύ θυμό. Ιδιαίτερα αυτά που χτυπήθηκαν σε μεγάλη ηλικία και θυμούνται. Στα εκ γενετής ανάπηρα, αυτό δεν υπάρχει. Τα παιδιά που τραυματίστηκαν στον πόλεμο και είναι βρέφη το καταλαβαίνουν αργότερα, όταν η μνήμη αρχίσει να λειτουργεί ».
Πώς νιώθετε ως άνθρωπος, και μάλιστα της Δύσης, εκεί?
«Βλέπω την εγκατάλειψη και την τρομερή υποβάθμιση και συγκλονίζομαι. Οι άνθρωποι όμως αντιστέκονται και είναι υπερήφανοι. Ξέρουν ότι έχουν φίλους στο εξωτερικό και υποστήριξη.
Είναι γενναιόδωροι οι Παλαιστίνιοι ειδικά σε εμάς, που μας ξέρουν ».
Το νοσοκομείο στη Ραμάλα σε τι κατάσταση είναι?
«Είναι πολύ καθαρό αλλά τα μηχανήματα που διαθέτει είναι παλιά. Σε 5 έως 10 χρόνια η κατάσταση θα αλλάξει, πιστεύω, ριζικά γιατί ήδη υπάρχει βελτίωση. Οι Παλαιστίνιοι έχουν παιδεία, ξέρουν τι θέλουν και όταν βρίσκονται σε περίοδο ειρήνης δουλεύουν πολύ για την καλυτέρευση των συνθηκών ».
Το κράτος του Ισραήλ πώς σας αντιμετωπίζει?
«Η κυβέρνηση του Ισραήλ μας ξέρει καλά. Μερικές φορές μας κάνουν ελέγχους και μας κρατάνε ώρες ολόκληρες για να δουν τις βαλίτσες μας και άλλες φορές περνάμε αμέσως.
Η σημαντικότερη εμπειρία πάντως, για μένα, είναι όταν επιστρέφω στην Παλαιστίνη και βλέπω τα παιδιά που έχω χειρουργήσει να είναι καλά. Ειδικά τα μεγάλα παιδιά, που με γνωρίζουν και τα γνωρίζω. Είναι κάτι το ανεπανάληπτο ».
Του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΓΕΩΡΓΟΥΔΗ
Ελευθεροτυπία, Σάββατο 29 Μαΐου 2010
http://www.hamomilaki.gr/

Όταν μιλάμε στα παιδιά ...
Καταχωρήθηκε: 30η Μαΐου, 2010 6.05 π.μ. PDT
Είναι Κυριακή και τα πιο πολλά είναι διαφορετικά. Μες στην εβδομάδα που πέρασε, είχα ένα σωρό ανακοινώσεις. Οι δικές μου δεν είναι δημοσιογραφικές, αλλά συνήθως σε παιδιά.
Παιδιά αυτών που είναι σε μια εντατική μονάδα, παιδιά που έχουν ένα γονιό που ασθενεί, παιδιά που έχουν ένα αδελφό ή αδελφή που είναι άρρωστοι με χρόνια συνήθως νοσήματα, παιδιά στα όποια πρέπει να πω βαριές πραγματικότητες.
Οι μεγάλοι, συνήθως τείνουν, σε κάποια θέματα, να νιώθουν μια τεράστια ανάγκη να «προστατεύουν ένα παιδί» από μια πραγματικότητα που στους ίδιους φαίνεται βαριά.
Και τείνουν να αφήσουν τα παιδιά που διαισθάνονται ή και παρατηρούν ή και άκουσαν, μέσα στην αμφιβολία, παίζοντας οι ίδιοι συνήθως ένα θέατρο. Εκεί το παιδί όχι μόνο νιώθει αποκλεισμένο από κάτι που η οικογένειά του ξέρει και που την αφορά, αλλά παρατηρεί στους μεγάλους και μιαν αλλαγή ρόλου, απότομη. Αλλαγή την οποία οι γονείς είναι πεπεισμένοι ότι δεν έχουν. αυτούς Οι πληροφορίες που μου δίνουν τα παιδιά γι 'τους ρόλους και το πού και πώς αλλάζουν μάσκες οι ενήλικες είναι πολύτιμες.
Έτσι, μια πραγματικότητα άσχημη βάζει τα πλοκάμια της και στις σχέσεις μας, ακόμα και με τα ίδια μας τα παιδιά. Όπως για παράδειγμα μια 9χρονη πριν από λίγες ημέρες που χτυπιόταν να μην έρθει στον ψυχολόγο και μου το είπε πολύ ξεκάθαρα διότι θα έβαζα κι εγώ ένα καινούργιο χέρι στα ψέματα των τελευταίων έξι μηνών. Οι γονείς της για να την προστατέψουν δεν της έλεγαν ότι έχει καρκίνο, αλλά την έφερναν για θεραπείες.
Η μικρή με τον εξάχρονο αδελφό της άκουσαν με ενδιαφέρον την ενημέρωση και το τι είναι ο καρκίνος, αφού πρώτα η μικρή είπε στους γονείς της ότι δεν μίλα τόσους μήνες γιατί της λένε ψέματα επειδή θα πεθάνει. Κάτι που δεν θα γίνει, αλλά η ζημιά στη σχέση μπορούσε να παραμείνει τεράστια.
Παραδείγματα έχω δεκάδες και το τι έχω φτάσει να διερωτώμαι, είναι τι πραγματικά φοβούνται οι γονείς. Συχνά προφασίζονται ότι θα τους πληγώσουν ακόμα και όταν επιμένω να τους φέρουν, αλλά αλήθεια πιστεύω ότι δεν αντέχουν, από δικό τους φόβο οι ίδιοι, να συζητήσουν ένα τέτοιο θέμα.
Τα παιδιά κάνουν πολλές ερωτήσεις, και εύστοχες, και εκφράζονται συνήθως πιο ειλικρινά. Αυτά δεν συμβαίνουν στις σχέσεις παιδιών - γονέων μόνο όταν υπάρχει μια τραγωδία στην οικογένεια, αλλά και σε φάσεις άλλες, πιο ανώδυνες. Ένα παράδειγμα είναι η εξεταστική ή όταν φεύγουν από το σπίτι. Τους «πρήζουμε», όπως λένε, αλλά αν σταματήσουμε τη μουρμούρα και τα επαναληπτικά «πρόσεχε», «διάβασε», «τελείωνε», που χρόνια τώρα ανακαλύψαμε πως δεν δουλεύουν, τι θα πρέπει να κάνουμε? Πιστεύω ότι μια πραγματικότητα που φανερώνεται είναι αυτή των φόβων του γονέα.
Φοβάται να αποτύχει το παιδί του, φοβάται και τρέμει να πληγωθεί, να φανταστεί να το κοροϊδεύουμε, να είναι στο περιθώριο, να είναι αποτυχημένος, φοβάται να νιώθει πληγωμένος και να μην του έδωσε αρκετά. Φοβάται, επίσης, και τη δική του εικόνα προς τα έξω, και με τον εαυτό του φυσικά, την αποτυχία του σαν γονιού, το κοινωνικό, των άλλων τα παιδιά να είναι καλύτερα και να είναι ένας αποτυχημένος. Όταν μιλάμε στα παιδιά-και στους εφήβους-καλό είναι να διερωτόμαστε τι εμείς πραγματικά φοβόμαστε, τι εμάς μας τρομοκρατεί και να το επικοινωνούμε στο παιδί μας.
Να ξεχωρίζουμε ποιο είναι το δικό μας προσωπικό κομμάτι, το δικό μας τραύμα, το ρίσκο για τη δική μας εικόνα, την πιθανότητα να μην έχουμε εμείς, στις δικές μας επιλογές ζωής, κάνει το σωστότερο. Τα παιδιά καθρεφτίζουν πάρα πολύ καλά, πάρα πολλά συναισθηματικά μας κομμάτια, πολλές πληγές, πολλά ατέλειωτα, πολλές αμφιβολίες μας. Είναι καλοί κριτές και εύστοχοι συχνά. Ας δούμε, λοιπόν, τι φοβόμαστε πριν τους μιλάμε, το δικό μας το κομμάτι, στη δική μας ιστορία.
Η Σημερινή 30/05/2010
ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΚΟΥΚΚΙΔΗΣ - Κλινικός ψυχολόγος
http://www.hamomilaki.gr/

ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ
Καταχωρήθηκε: 30 του Μάη, 2010 12:46 AM PDT
ΚΥΡΙΑΚΗ 13 ΙΟΥΝΙΟΥ 2010
Η ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΓΙΟΡΤΑΣΤΕΙ ΦΕΤΟΣ, ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ (ΕΞΟΔΟΣ ΤΟΥ ΜΕΤΡΟ), ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 13 ΙΟΥΝΙΟΥ, ΩΡΑ 12 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΜΕ ΜΟΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΓΙΟΡΤΑΣΤΙΚΗ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ «kevents»
~ ** Γεια skoulikas Σταμάτιος, Gladys ann έχει τοποθετήσει ένα σχόλιο για το προφίλ σας, κάντε κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο για να επισκεφτείτε Shtyle.fm προφίλ σας. http://www.shtyle.fm/profile.do Shtyle.fm σύνδεσης σας είναι snstam@gmail.com Ξεχάσατε τον κωδικό σας; Πάρτε πίσω από την επίσκεψη http://www.shtyle.fm/fpasswd.do Μοιραστείτε ringtones, τα τραγούδια, τα έγγραφα με τους φίλους Shtyle.fm σας. 100MB του online αποθηκευτικό χώρο με το λογαριασμό σας. Regards, Όλοι μας στην Shtyle.fm

~ **~** http://vlasiosarfara.blogspot.com/2010/06/08-09-06-2010.html , Τετάρτη, 09 Ιουνίου 2010
Μας γράφουν σήμερα - χθες 08 και 09-06-2010

~** http://snsstamoskal.blogspot.com/2010/06/e.html , Τετάρτη, 09 Ιουνίου 2010
Eιδήσεις σήμερα , χθες και αυτοί που μας γράφουν

~** http://vlasiosarfara.blogspot.com/2010/06/blog-post.html , Σάββατο, 12 Ιουνίου 2010 ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ

~** Εικόνα 034.mpg arfara kalamata messinias 2010
~** http://www.fromsport.com/v-0/0/76/v-7639.html , Πατήστε εδώ και δείτε ζωντανά τον αγώνα .-

~** http://snsarfara.blogspot.com/2010/06/blog-post.html , Σάββατο, 12 Ιουνίου 2010
Αυτοί που μας γράφουν σήμερα - χθες , Ειδήσεις-Νέα μας σήμερα 12-06-2010

~**~** http://vlasiosarfara.blogspot.com/2010/06/blog-post_13.html , Κυριακή, 13 Ιουνίου 2010ΟΛΑ από το ΜΟΥΝΤΙΑΛ ποδοσφαίρου στην Ν. Αφρική

~** http://dimmetoparfara.blogspot.com/2010/06/14062010.html , Δευτέρα, 14 Ιουνίου 2010 Αυτοί που μας γράφουν από το χθες στο αύριο και άλλα ενδιαφέροντα 14/06/2010

~** Έχεις νέο μήνυμα στον πίνακα σου [sync.gr]‏
Από:
noreply@sync.gr
Εστάλη:
Κυριακή, 30 Μαΐου 2010 5:40:08 μμ
Προς:
stamoskal@windowslive.com
Γειά σου stamos1- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - ο iwn1998 σου έστειλε το παρακάτω μήνυμα στον πίνακα σου- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Στάμο καλησπέρα. Ευχαριστώ για το μήνυμα χαιρετισμού που μου έστειλες. Και η δική μου καταγωγή εκ πατρός είναι Μεσσηνιακή. Να 'σαι καλά και θα τα λέμε. iwn1998@gmail.com - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Για να απαντήσεις στο μήνυμα του ακολούθα τον σύνδεσμο: http://www.sync.gr/iwn1998/

~** Γειά σου stamos1- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - ο jesolo σου έστειλε το παρακάτω μήνυμα στον πίνακα σου- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Οι εφτα αρετες που αναφερεις dottore, ειναι πολυ ρομαντικες στην σημερινη κοινωνια! Sarebbe tropo bello! Kαι ξερεις γιατι χρησημοποιησα τετοιο υπερθετικο σε σημειο που να κανει κακο? Γιατι αν -και ειμαι βεβαιος- σε διεπουν αυτες οι αρετες, τ'αρπακτικα μιας συγρονης κοινωνιας, θα σου ...βγαλουν τα δοντια, ενα ενα!! Αντε να βρεις υστερα συναδελφο να στα διορθωσει! Ως αναφορα για τον ερωτα, ναι!! θα σε καψει το σπιτι. KANONIA@OTENET.GR - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Για να απαντήσεις στο μήνυμα του ακολούθα τον σύνδεσμο: http://www.sync.gr/jesolo/

~** Γειά σου stamos1- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - ο adesmeutoslogos σου έστειλε το παρακάτω μήνυμα στον πίνακα σου- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Καλησπέρα! Επειδή πολλοί λένε για τα blogs τώρα τελευταία, καλό είναι να ξέρουμε μερικά πράγματα για τα blogs...Τι είναι τα blogs και γιατί είναι ανώνυμα http://www.adesmeutoslogos.co.cc/2010/05/blog.html- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Για να απαντήσεις στο μήνυμα του ακολούθα τον σύνδεσμο: http://www.sync.gr/adesmeutoslogos/

~** Γειά σου stamos1- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - ο Soundpapers σου έστειλε το παρακάτω μήνυμα στον πίνακα σου- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Σας ενδιαφέρει η μουσική; ρίξτε μια ματιά στο μουσικό μου blog http://soundpapers.blogspot.com/Γιατί ζωή χωρίς μουσική θα ήταν ένα σφάλμα- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Για να απαντήσεις στο μήνυμα του ακολούθα τον σύνδεσμο: http://www.sync.gr/Soundpapers/

~** ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ , ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΡΙΝ ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ !!!!

~**

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου