arfara messinias stamos1

Ο ήλιος φωτίζει τα σώματα τα , η δε σοφία τις ψυχές .Ο κόσμος είναι ένα ανάκτορο της σοφίας του Υψίστου . Ο Θεός άναψε κάθε μία ψυχή με το δικό του πυρ . Έτσι λάμπουν όλοι οι άνθρωποι με τη σοφία του σε αυτό το θέατρο , όπως ο Θεός τους έπλασε .-Μερικούς τους έκανε μεγάλα φώτα , σε άλλους μικρά.-(Κάρλος Λιναίος )

 Αρφαρά

Η ελευθερία χωρίς τη μάθηση είναι πάντα σε κίνδυνο• η μάθηση χωρίς ελευθερία είναι πάντα μάταιη. Τζων Κέννεντυ .-

Δευτέρα, 15 Μαρτίου 2010

Από το Χαμομηλάκι πάντα με Αγάπη *

Από το Χαμομηλάκι πάντα με Αγάπη :


* ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΜΟΜΗΛΑΚΙ ΜΕ ΑΓΑΠΗ :

Νίκος Αποστολίδης: Παράδειγμα προς μίμηση
Posted: 14 Mar 2010 12:53 PM PDT
Ένας παίκτης του Greek Idol.
O έρωτας για κάποιον που δε βλέπει είναι διαφορετικός, γιατί δε βασίζεται μόνο σε οπτικά ερεθίσματα. Δεν ερωτεύεσαι με την πρώτη ματιά. Ο έρωτας είναι αφή. Όταν σβήσουν τα φώτα, είναι μυρωδιά, είναι αφή, είναι γεύση.... Κατά τ' άλλα είναι ακριβώς το ίδιο συναίσθημα.
Σε στέλνει!

Έχω καταφέρει να μη σκέφτομαι αρνητικά του τύπου "Γιατί Θεέ μου να συμβεί αυτό σε μένα;", "Γιατί Θεέ μου να μη βλέπω;". Όλες αυτές τις σκέψεις έχω καταφέρει να μην τις έχω στο μυαλό μου, γιατί έχω αποδεχτεί την κατάσταση ως έχει και ξέρω ότι έχω ένα δικό μου τρόπο που βλέπω τον κόσμο.
Βλέπω τις ψυχές των ανθρώπων!

Δείτε το συγκινητικό βίντεο...

Πηγή: ClopYPastE.gr - 14 Μαρτίου 2010
http://www.hamomilaki.gr/

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now
Έχει το μωρό σας χιούμορ; Πώς να κάνετε το μωρό σας να γελάσει
Posted: 13 Mar 2010 10:50 PM PST


Μια από τις πιο υπέροχες ανακαλύψεις σχετικά με το μωρό σας είναι ότι έχει ανεπτυγμένη αίσθηση του χιούμορ η οποία αναπτύσσεται μαζί με αυτό!Η πρώτη φορά που το μωρό σας θα σας χαμογελάσει συνειδητά είναι μια στιγμή που θα θυμάστε για πάντα! Συνήθως αυτό γίνεται γύρω στις έξι εβδομάδες από τη γέννησή του. Το μωρό σας γρήγορα μαθαίνει ότι κερδίζει την προσοχή και το ενδιαφέρον των άλλων απλά και μόνο χαμογελώντας, παρόλο που στην αρχή δεν είναι και τόσο ευδιάκριτο γιατί και σε ποιον χαμογελά. Από το δεύτερο μήνα και μετά, τα περισσότερα μωρά ανταποκρίνονται με περισσότερη θέρμη στα άτομα που τα φροντίζουν απ’ ό,τι στα παιχνίδια, σε άλλα μωρά ή σε φωτογραφίες των προσώπων αυτών.Γύρω στους τρεις μήνες, το χαμόγελο είναι πλέον μια πρόσκληση στους άλλους για παιχνίδι. Το μωρό πλέον αναγνωρίζει τα σημαντικά πρόσωπα στη ζωή του και χαμογελά συνειδητά σε όσους γνωρίζει. Το γέλιο είναι για το μωρό μια πρωταρχική μορφή επικοινωνίας σημαντική για την ψυχοσωματική εξέλιξη, γι’ αυτό και η ανταπόκρισή σας σε αυτό είναι απαραίτητη. 0-6 μηνών Μεταξύ τριών και έξι μηνών, το μωρό παράγει ήχους ως μέσο έκφρασης και φαίνεται να κερδίζει όλο και περισσότερο έλεγχο των λαρυγγικών και των στοματικών μηχανισμών άρθρωσης. Παράγει φωνούλες και «απαντά» σε αυτόν που του μιλάει. Εκφράζει με φωνούλες που μοιάζουν με γέλιο την ευχαρίστηση. Η γραμμή που διαχωρίζει το κλάμα από το γέλιο του μωρού είναι πολύ λεπτή, καθώς κάποιες φορές αυτό που κάνει το μωρό να γελά μπορεί να το φοβίζει και γι’ αυτό να βάζει τα κλάματα. Συνήθως η λογική του λέει ότι δεν πρόκειται να συμβεί κάτι κακό κι ότι αφού το προκαλεί η μαμά ή ο μπαμπάς είναι κάτι ασφαλές. Έτσι το μωρό μαθαίνει να έχει εμπιστοσύνη στους γονείς του. Έρευνα πάντως στο Πανεπιστήμιο της Μινεσότα στις Ηνωμένες Πολιτείες βρήκε ότι, καθώς το μωρό μεγαλώνει, κατά τη διάρκεια του πρώτου έτους γελά με διαφορετικά πράγματα. Τα μικρότερα μωρά γελούν αμέσως με τα επιφωνήματα και τα γαργαλητά των ενηλίκων που τους δίνουν σημασία. Στους πέντε μήνες γελούν με αστείους ή πιο βαθείς ήχους όπως το «μπουμ». Τα πρώτα γελάκια είναι ο πρωταρχικός τρόπος για να παίξει το μωρό με τον αγαπημένο του ενήλικο, όπως, για παράδειγμα, όταν χοροπηδάτε το μωρό πάνω στο πόδι σας. Πώς να το κάνετε να γελάσει:
· Όταν σας χαμογελάει, ανταποκριθείτε ευχάριστα και χαμογελάστε του κι εσείς. Δείξτε του ενδιαφέρον όταν σας γελάει για περίπου 30 δευτερόλεπτα. Ανταποκριθείτε στα γελάκια του με κινήσεις των χεριών σας.
· Κάντε επιφωνήματα δυναμώνοντας σταδιακά τη φωνή σας και μετά σταματήστε απότομα για να του δώσετε την ευκαιρία να συνεχίσει αυτό.
· Κάντε αστείες γκριμάτσες ή παράγετε αστείους ήχους.
· Παίξτε με το μωρό κινητικά παιχνίδια όπως να το χορεύετε στην αγκαλιά σας ή γαργαλήστε το απαλά στο λαιμουδάκι.
· Ό,τι κάνετε να το κάνετε με το μαλακό, γιατί το μωρό μπορεί εύκολα να βάλει τα κλάματα.
6 - 12 μηνών Στους 6 μήνες, το μωρό ανταποκρίνεται σε αστεία στα οποία συμμετέχουν πρόσωπα, π.χ. κουνήστε έντονα τα μαλλιά σας, κάντε γκριμάτσες ή προσποιηθείτε ότι είστε ένα ζώο, όπως πάπια. Στους 7 μήνες, τα μωρά ανταποκρίνονται στο παιχνίδι του «κου-κου... τα» και προσπαθούν να διασκεδάσουν με αυτό επιθυμώντας την επανάληψη ξανά και ξανά. Στους 8 μήνες, τα μωρά αρχίζουν στοιχειωδώς να καταλαβαίνουν ότι οι άνθρωποι έχουν αισθήματα, ιδέες και προθέσεις που είναι διαφορετικά από τα δικά τους. Καταλαβαίνουν ότι μπορούν να κοροϊδέψουν τον αγαπημένο τους ενήλικο. Αυτό είναι ένα σημάδι του αναπτυσσόμενου χιούμορ του μωρού. Μπορεί να κάνουν ότι σας δίνουν ένα παιχνίδι και τελευταία στιγμή να το πάρουν πίσω. Στους 10 μήνες, το μωρό πειραματίζεται με τις αντιδράσεις σας και διασκεδάζει με αυτές. Μπορεί να βγάλει μια κραυγή για να σας τρομάξει, μπορεί να κάνει πράγματα που δεν το αφήνετε ή να πατήσει το τηλεκοντρόλ όταν βλέπετε τηλεόραση. Στην πραγματικότητα, αγαπά να παρατηρεί τις αντιδράσεις σας. Πως να το κάνετε να γελάσει:
· Ξαπλώστε στο κρεβάτι και κρατώντας την κοιλιά του μωρού με την παλάμη σας φέρτε το κοντά στο πρόσωπό σας και πείτε του «μπου» ή «τα».
· Κάντε αστείες μιμήσεις την ώρα του φαγητού, π.χ. όταν το ταΐζετε κάντε ότι τρώτε με το κουτάλι το φαγητό του ή πίνετε με το μπιμπερό το γάλα του.
· Κάντε αλογάκι το μωρό πάνω στο πόδι σας τραγουδώντας ένα γρήγορο σκοπό.
· Τα μωρά αγαπούν τις εκπλήξεις, γι’ αυτό κρυφτείτε πίσω από τα χέρια σας φωνάζοντας «κου-κου τα!».
· Βάλτε το σε μια κούνια και κουνήστε το απαλά. Καθώς πλησιάζει προς εσάς, πείτε του «Πιάστε το μωρό» πιάνοντας τα ποδαράκια του.
12 - 18 μηνών Καθώς μαθαίνει να περπατά, οι αφορμές για γέλια αυξάνονται. Στους 15 μήνες θα γελά με κάθε είδους παράξενη συμπεριφορά, όπως, π.χ., αν βάλετε μια πετσέτα στο κεφάλι σας. Το αναπάντεχο και καινούργιο το συναρπάζει και επιθυμεί την επανάληψή του ξανά και ξανά. Ταυτόχρονα, ξεκινά το συμβολικό παιχνίδι. Το παιδί σάς μιμείται σε ό,τι κάνετε, πράγμα που το διασκεδάζει όταν μάλιστα βλέπει ότι σας κάνει και γελάτε ξανά και ξανά. Πώς να το κάνετε να γελάσει:
· Χτυπήστε παλαμάκια κάθε φορά που χαίρεστε. Το παιδί αγαπά να σας μιμείται κάνοντας το ίδιο.
· Πείτε παιδικά τραγουδάκια στα οποία χρησιμοποιείτε τα χέρια ή τα δάχτυλα όπως «Αχ, κουνελάκι» ή «Πλάθω κουλουράκια». Το παιδί διασκεδάζει με τους ρυθμούς που γίνονται ξαφνικά γρήγοροι.
· Παίξτε παιχνίδια εκπλήξεων. Π.χ. κρύψτε κάτι κάτω από ένα μαξιλάρι και εμφανίστε το.
· Μιλήστε με μια μπανάνα αντί με το ακουστικό του τηλεφώνου.
· Χρησιμοποιήστε ένα κουκλάκι και κάντε ότι μιλάει αλλάζοντας τη φωνή σας.
18 - 24 μηνών Παρόλο που εξακολουθεί να το συναρπάζει το απροσδόκητο και απρόβλεπτο, καθώς η μνήμη του ενισχύεται ξέρει τι να περιμένει. Σε αυτή την ηλικία αγαπά να σπάει τους κανόνες. Γι’ αυτό, όταν το μαλώνετε μπορεί να γελάει. Καταλαβαίνει την αίσθηση του χιούμορ των μεγάλων και μπορεί να αντιληφθεί πότε αστειεύεστε, π.χ. θα γελάσει αν γαβγίσετε στη γατούλα που βλέπετε στο δρόμο. Πώς να το κάνετε να γελάσει:
· Παίξτε κρυφτό ή κρυφτείτε κάτω από ένα σεντόνι.
· Κάντε ότι δεν το βλέπετε λέγοντας «Πού είναι η Έλλη;».
· Χορέψτε τρελά με δυνατή μουσική.
· Πηδήξτε με το ένα πόδι.
· Φορέστε ένα αστείο καπέλο.
· Παίξτε κυνηγητό με το παιδί εναλλάξ.
Το ξέρατε ότι...
· Όταν τα μωρά γελάνε, ο καρδιακός ρυθμός μειώνεται αντί να αυξάνεται, πράγμα που αποδεικνύει ότι το γέλιο χαλαρώνει.
· Παρόλο που οι έρευνες έχουν δείξει ότι τα μωρά αρχίζουν να γελούν γύρω στους 4 μήνες από τη γέννησή τους, κάποιοι γονείς αναφέρουν ότι το μωρό ξεκίνησε να χαμογελά στις 5-9 εβδομάδες κι άλλοι γύρω στο χρόνο.
· Γύρω στους 18 μήνες, το μωρό χρησιμοποιεί διαφορετικούς τρόπους για να κάνει τους άλλους να γελάσουν, ανάλογα με το πρόσωπο που έχει απέναντί του. Τα αστεία που κάνει με τη μαμά μπορεί να είναι διαφορετικά από τα αστεία που κάνει με το αδερφάκι του ή με τον παππού και τη γιαγιά.
· Για να χαμογελάσει στα γνωστά πρόσωπα το μωρό χρησιμοποιεί το δεξί ημισφαίριο. Το χαμόγελο όμως προς τους ξένους έρχεται από εντολή του εγκεφάλου στο αριστερό ημισφαίριο.
· Τα κορίτσια γελούν αυθόρμητα τους πρώτους μήνες της ζωή τους δύο φορές περισσότερο απ’ ό,τι τα αγόρια.
· Αν έχετε ένα μεγαλύτερο παιδάκι, στο πρόσωπο του μωρού θα βρει το καλύτερο κοινό για τα κατορθώματά του. Το μεγαλύτερο αδερφάκι θα αγαπά να κάνει το μωρό να γελά. Αυτό είναι ένας εύκολος τρόπος για να δεθούν τα δύο αδερφάκια και να αγαπήσει το μεγαλύτερο το μικρότερο.
πηγή
http://www.hamomilaki.gr/


~** Η Giwta Kreta σας προτείνει να γίνετε θαυμαστής της σελίδας miss24.gr...‏
Από:
Facebook (notification+anqs4gwr@facebookmail.com )
Εστάλη:
Δευτέρα, 15 Μαρτίου 2010 3:42:47 πμ
Προς:
Stamatios N. Skoulikas (snstam@gmail.com )Η Giwta έγινε θαυμαστής της σελίδας miss24.gr στο Facebook και σας προτείνει να γίνετε και εσείς.

Για να δείτε περισσότερες πληροφορίες και να επιβεβαιώσετε αυτή την πρόσκληση, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:
http://www.facebook.com/n/?pages%2Fmiss24gr%2F450218555513&mid=2078d28G3dd6e022G1222c69G4c&n_m=snstam%40gmail.com

Ευχαριστούμε,
Η Ομάδα του Facebook***
~*** ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΒΙΝΤΕΟ (ερασιτεχνικά πάντα ) .:
(1).- MOV02631.MPG ΣΤΑ ΚΑΣΤΡΑ ΤΟΥ ΜΥΣΤΡΑ ΣΠΑΡΤΗΣ 2010 ,
http://www.youtube.com/watch?v=D_sN-lLYgSA ,(2).- MOV02626.MPG ΜΥΣΤΡΑΣ ΣΠΑΡΤΗΣ 2010 , http://www.youtube.com/watch?v=D5hUccEyRlc ,
(3).- MOV02616.MPG όρος ταϋγετος διαδρομή καλαμάτα - σπάρτη 2010 Mπαίνοντας στην καστροπολιτεία του Μυστρά , από την άνω πύλη : http://www.youtube.com/watch?v=gcrSG2NM-YE , Ακούγοντας την ιστορία του ΜΥΣΤΡΑ !!


(4).- MOV02617.MPG ΚΑΣΤΡΟΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΟΥ ΜΥΣΤΡΑ ΣΠΑΡΤΗΣ 2010 .-

(5) .- MOV02626.MPG ΜΥΣΤΡΑΣ ΣΠΑΡΤΗΣ 2010 .-

(6).- MOV02631.MPG ΣΤΑ ΚΑΣΤΡΑ ΤΟΥ ΜΥΣΤΡΑ ΣΠΑΡΤΗΣ 2010 .

(7).- MOV02643.MPG ΚΑΣΤΡΟΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΥΣΤΡΑ ΣΠΑΡΤΗΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ 2010 .
(
8).- MOV02662.MPG ΣΤΑ ΚΑΣΤΡΑ ΤΟΥ ΜΥΣΤΡΑ ΣΠΑΡΤΗΣ 2010 .

(9).- MOV02668.MPG ΚΑΣΤΡΟΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΥΣΤΡΑ ΣΠΑΡΤΗΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ 2010 .-

(10).- MOV02671.MPG ΚΑΣΤΡΑ ΜΥΣΤΡΑ ΣΠΑΡΤΗΣ 2010 .-

( 11).- MOV02678.MPG ΜΥΣΤΡΑΣ ΣΠΑΡΤΗΣ 2010 .

(12).- MOV02679.MPG ΜΥΣΤΡΑΣ ΣΠΑΡΤΗΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ 2010 .

(13).- MOV02683.MPG ΜΥΣΤΡΑΣ ΣΠΑΡΤΗΣ 2010 .-

(14).- MOV02688.MPG ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ - ΜΥΣΤΡΑ 2010 .-

(15).- MOV02690.MPG ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ 2010 .-

(16).- MOV02692.MPG ΣΠΑΡΤΗ ΛΑΚΩΝΙΑΣ 2010 ΕΛΛΑΔΑ .-

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΑ ΒΙΝΤΕΟ :
** P7090029.AVI Κ.Υ. ΜΕΛΙΓΑΛΑ 2010 ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ
** P7200021.AVI IEΡA MONH ΒΟΥΡΚΑΝΟΥ 2008 ΒΑΠΤΙΣΗΣ
** P7200018.AVI Ι. ΜΟΝΗ ΒΟΥΡΚΑΝΟΥ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ - ΒΑΠΤΗΣΗΣ 2008
** MOV02692.MPG ΣΠΑΡΤΗ ΛΑΚΩΝΙΑΣ 2010 ΕΛΛΑΔΑ
** MOV02690.MPG ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ 2010
** MOV02688.MPG ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ - ΜΥΣΤΡΑ 2010
** MOV02615.MPG ΔΑΒΑΙΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΤΑΥΓΕΤΟ 2010
** MOV02609.MPGΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ ΑΡΦΑΡΑ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ 2010
** P7200001.AVI ΩΡΑ ΥΠΝΟΥ 2009 .-

**• …ΣΚΕΨΟΥ..
-Ο σοφός αναζητά την σοφία,ο τρελλός πιστεύει ότι την έχει βρεί.. (ΠΕΡΣΙΚΗ ΠΑΡΟΙΜΙΑ)
-Η μεγαλύτερη ευτυχία είναι,όταν στο τέλος του έτους,αισθάνεσαι καλύτερα,από ότι στην αρχή του.. ( ΧΕΝΡΥ ΝΤΕΗΒΙΝΤ ΘΟΡΩ )
-Αν δεν επιθυμείς να κάνεις κακό,τότε δεν υπάρχει ούτε μια καλή πράξη που δεν μπορείς να κάνεις.. (ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΠΑΡΟΙΜΙΑ)
-θα πρέπει να ζείς την ζωή σου,έτσι ώστε να μην φοβάσαι τον θάνατο,και ταυτόχρονα να μην επιθυμείς να πεθάνεις.. ( ΚΑΠΟΙΟΣ..)
-Η ελικρίνεια,είναι το μόνο γνήσιο νόμισμα που κυκλοφορεί παντού...( ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΠΑΡΟΙΜΙΑ)
-Να μιλάς,μόνο όταν τα λόγια σου είναι καλύτερα από την σιωπή...( ΑΡΑΒΙΚΗ ΠΑΡΟΙΜΙΑ)
-Η φύση χρειάζεται λίγα πράγματα,όμως η φαντασία σου χρειάζεται πολλά... ( ΒΟΥΔΙΣΤΙΚΗ ΣΟΦΙΑ) .-


* * Άκου ανθρωπάκο
~*«Είτε φταις είτε όχι
Σαν δε μπορείς άλλο να παλέψεις
Θα πεθάνεις.»
Μπέρτολντ Μπρεχτ.-
~* «Βλέπουμε ότι η πρόοδος των τεχνών και όλων των άλλων γίνεται, όχι με αυτούς που εμμένουν στην καθεστηκυία τάξη, αλλά με αυτούς που διορθώνουν και τολμούν πάντοτε να κινούν κάτι των μη καλώς εχόντων».
~* «Τας επιδόσεις ορώμεν γινομένας και των τεχνών και των άλλων απάντων, ου δια τους εμμένοντας τοις καθεστώσιν, αλλά δια τους επανορθούντας και τολμώντας αεί τι κινείν των μη καλώς εχόντων» (Ισοκράτους. Ευαγόρου εγκώμιον). -
~* Οι ήρωες πολεμούν σαν Έλληνες .-
~* Ιητροι φημη μεν πολλοι εργω δεν παγχυ βαιοι ( Ιπποκράτης ).-

** «Κάτσε σε μια γωνιά και προσευχήσου,
όσο εγώ θα εκπληρώνω
αυτόν τον επικίνδυνο και άνισο αγώνα»
(Δον Κιχώτης)

** έπιασαν τους συνδικαλιστές και δεν φώναξα γιατί δεν είμαι συνδικαλιστής
έπιασαν τους φοιτητές και δεν φώναξα γιατί δεν είμαι φοιτητής
έπιασαν τους εργάτες και δεν φώναξα γιατί δεν είμαι εργάτης
κι όταν ήρθαν να με πιάσουν κανείς δεν υπήρχε να φωνάξει!
(Μαρτιν Νιμελερ, γερμανός πάστορας που πέθανε στο Αουσβιτς .-

** Την φωτιά της δημιουργίας τη συντηρούν οι ανυπόταχτοι, οι ανικανοποίητοι, οι τυχοδιώκτες της ψυχής και του πνεύματος. (Γ. Θεοτοκάς)

** Αυτοί που δεν αγαπούν την αλήθεια κρύβονται στον συνωστισμό και καλούν τον αριθμό να τους συνδράμει (ΠΑΣΚΑΛ)

** Kάποιος αποφάσισε να βγάλει από τη μέση τους Έλληνες. Τι μένει; Ένα συνεχές τραύλισμα! (Ηλίας Κανέττι)

**Χωρίς κυβέρνηση ένα έθνος θα κατέρρεε αμέσως. Με κυβέρνηση θα χρειαστεί περισσότερο καιρό{
{Cullen Hightower} .-

** Α/ Μην κάθεστε να φάτε με τα εσώρουχα όταν έχει ζέστη, με το πρόσχημα ότι σας βλέπει « μονον η γυναίκα σας ,».- Είναι μια γυναίκα σαν τις άλλες . Της αξίζει η ευγένεια που δείχνετε σε όλες τις άλλες κυρίες και θα το εκτιμήσει .-{ από τα «ΜΗΝ.» του καλού συζύγου } .- Β/ Μην ξεσπάτε στην καημένη τυη γυναίκα σας κάθε φορά που έχετε πονοκέφαλο ή είστε άρρωστος . Δεν φταίει εκείνη .- Της αρκεί ο επιπλέον κόπος να σας φροντίσει , δεν χρειάζεται ν΄άχεται και την κακή συμπεριφορά σας.- { ΑΠΟ τα «Μην,» του καλού συζύγου }.-
Α/ Μην περιμένετε μόνο λιακάδα στη ζωή σας. Άλλωστε , αν υπάρχουν σύννεφα , θα χάσετε την ευκαιρία να δείξετε στον άντρα σας καλή σύντροφος μπορείτε να γίνετε.- { Τα «ΜΗΝ,» της καλή συζύγου}.- Β/ Μην αποθαρρύνεστε όταν η ζωή μοιάζει σκληρή . Ναπροβλέπετε στη στιγμή που όλα θα γίνουν καλύτερα και να την επισημάνετε στο σύζυγό σας.- { Τα « ΜΗΝ.» της καλής συζύγου}.- α/ Μην αφήνετε τα παιδιά σας να σας φοβούνται. Το κλειδί για να διαμορφώσουν καλό χαρακτήρα είναι η αγάπη , όχι ο φόβος .- { ΑΠΟ ΤΑ «ΜΗΝ,» ΤΟΥ ΚΑΛΟΥ ΣΥΖΥΓΟΥ }.- β/ Μην επιτρέπετε σε άλλους να παρεμβαίνουν στα θέματα του νοικοκυριού σας. Ακόμα κι η μητέρα σας θα πρέπει να είναι διακριτική. { ΑΠΟ ΤΑ « ΜΗΝ ,» ΤΗΣ ΚΑΛΗΣ ΣΥΖΥΓΟΥ.}.-

**~**Αγαπητέ γιατρέ

Σας στέλνουμε συν/να ενημέρωση σχετικά με το πρόγραμμα (ΕΣΠΑ),
ενίσχυσης επιστημόνων & ελεύθερων επαγγελματιών.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα
www.espa.gr


Πάντοτε στη διάθεσή σας
Με εκτίμηση

Αντώνης Καλλής
ΦΩΤΟΔΙΕΓΕΡΣΗ ΕΠΕ
LASER - ΙΑΤΡΙΚΟΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ
Π. Ιακείμ 3, Ν. Ερυθραία
ΤΗΛ. 210 6251547, 210 6251577

~*Γειά σου stamos- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - ο stamos1 σου έστειλε το παρακάτω μήνυμα στον πίνακα σου- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - ΜΙΑ ΓΛΥΚΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ! ΟΙ ΕΠΙΘΥΜΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΔΟΚΙΕΣ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ..ΘΕΡΜΕΣ & ΔΙΑΡΚΕΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ ΕΥΧΕΣ ! ΜΕ ΠΡΩΤΗ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΥΓΕΙΑ ! Σταμάτης , http://snsarfara.blogspot... ,- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Για να απαντήσεις στο μήνυμα του ακολούθα τον σύνδεσμο: http://www.sync.gr/stamos1/ .-

~* Γειά σου stamos- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - ο stamos1 σου έστειλε το παρακάτω μήνυμα στον πίνακα σου- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - http://arfara-messinia-st...- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Για να απαντήσεις στο μήνυμα του ακολούθα τον σύνδεσμο: http://www.sync.gr/stamos1/ .-

~* Γειά σου stamos- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - ο stamos1 σου έστειλε το παρακάτω μήνυμα στον πίνακα σου- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Σάββατο, 15 Αύγουστος 2009 ΝΕΑ ΑΡΤΑΚΗ ΕΥΒΟΙΑΣ ,VIDEO *VIDEO ΑΠΟ ΤΗ ΝΕΑ ΑΡΤΑΚΗ ΤΗΣ ΕΥΒΟΙΑΣ ..ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΗΝ ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗ ΤΟ 2009 :- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Για να απαντήσεις στο μήνυμα του ακολούθα τον σύνδεσμο: http://www.sync.gr/stamos1/ .-

**

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου